Oppiminen ostamaan EOS-tunnuksia on jotain sijoittajaa, joka on kiinnostunut auttamaan kehittämään maailman tehokkainta hajautettua maailmanlaajuista tietokonetta. Oikein! EOS pyrkii tekemään saman asian kuin maailman toiseksi arvokkain salausvaluutta Ethereum. Molemmat projektit haluavat antaa kehittäjille hajautetun verkon, jonka avulla he voivat rakentaa ja isännöidä sovelluksia, joita kuka tahansa voi käyttää erilaisten käyttötapausten palvelemiseen.

Harkitse hetkeksi, mitä käyttäjän on tehtävä ladatakseen sovelluksen Google Play- tai Apple-kauppaan. He rekisteröivät henkilökohtaiset tietonsa, heidän on hyväksyttävä ehdot, jotka antavat sovelluksille pääsyn heidän mikrofoniinsa, valokuviinsa ja muuhun mediaansa. Ja lisätäksesi siihen, he saattavat joutua jopa maksamaan maksun itse sovelluksen lataamisesta. Tietysti Google ja Apple leikkaavat tätä maksua suuresti, kehittäjä saa hyvin vähän ja käyttäjän on luovutettava henkilökohtaiset tietonsa.

Lohkoketjujen, kuten EOS: n ja Ethereumin, tarkoituksena on antaa valta takaisin kehittäjien ja yksityisyys takaisin käyttäjien käsiin..

Kuinka ostaa EOS-tunnuksia

Kuinka ostaa EOS-tunnuksia: [turvallista, nopeaa ja helppoa]

Lisätietoja EOS: sta

Pelkästään EOS-lohkoketjun tavoitteena on kilpailla suoraan Ethereumin, NEO: n ja muiden “maailman tietojenkäsittelyyn” keskittyvien projektien kanssa, se ei tarkoita, että se noudattaa täsmälleen samaa lähestymistapaa. EOS-protokollan tarkoituksena on jäljitellä monia ominaisuuksia, joita reaalimaailman laitteistotietokone tarjoaa. Se tarkoittaa, että käyttäjille tarjotaan grafiikkaprosessointia, keskusyksikköjä ja satunnaismuistia.

Käyttäjät osallistuvat verkkoon tarjoamalla verkolle resursseja kaiken ylläpitämiseksi. Hajauttaminen on osa kaikkea tätä samasta syystä kuin se on osa kaikkia muita lohkoketjuja. Käsittelemään päätöksentekoa loogisella tavalla, varmistamaan, että kaikkia verkkoon osallistuvia kohdellaan oikeudenmukaisesti ja palkitaan heidän ponnisteluistaan, ja estämään haitallisia solmuja tai henkilöitä yrittämästä pelaamasta järjestelmää.

Yksi elementti, jonka EOS varastaa Ethereumilta, mitä monet altcoin-projektit toteuttavat, on älykkäiden sopimusten voima. Älykkäät sopimukset toteuttavat kahden osapuolen välisen kaupan ehdot ilman, että mukana on kolmas osapuoli. Yksilöt voivat ohjelmoida älykkäät sopimukset ottamaan huomioon kaiken, mitä he voivat vaihtaa, olipa kyse rahallisesta arvosta, kiinteistöistä tai perheen perinnöstä..

Päivän lopussa kaikkien näiden teknisten toteutusten syy on luoda ympäristö sovellusten kehittämiselle, joka voi skaalata teollisen tason. EOS: n oletetaan olevan 3.0-lohkoketju.

EOS: n ja Ethereumin erot

On selvää, että kahdella eri blockchain-projektilla, joiden tarkoituksena on miellyttää samoja yleisöjä, on yhtäläisyyksiä. On vain niin monia tekniikan toteutuksia, jotka voivat palvella tiettyä ihmisryhmää hyvin erityisellä tavalla. Joten kyllä, sekä EOS että Ethereum pyrkivät valloittamaan maailman käyttämällä hajautettua tietojenkäsittelyä, ja tietysti EOS toteuttaa älykkäitä sopimuksia aivan kuten kollegansa, mutta näiden kahden projektin välillä on paljon eroja.

Molemmissa lohkoketjuissa kehittäjät tarvitsevat pääsyn laskentatehoon rakentaakseen hajautetut sovellukset, joita he haluavat tarjota yleisölle. Ethereum-verkossa nämä kehittäjät pääsevät laskentatehoon vuokraamalla sen verkosta. Laskentatehoa, jota kehittäjä käyttää tietyn osan sovelluskehitysprosessinsa loppuun saattamiseen kutsutaan kaasuksi. Kaasun käyttäjien on maksettava osallistumisesta kaivostyöläisille, jotka vahvistavat tapahtumien olevan aitoja ja turvallisia verkossa. Kehittäjien on maksettava nämä kustannukset aina, kun he tarvitsevat resursseja. Poikkeuksia ei ole. He vuokraavat resursseja eikä mitään muuta.

Myös EOS antaa kehittäjille pääsyn resursseihin, mutta nämä kehittäjät ovat omistajia. He eivät vuokraa mitään. Sen sijaan he käyttivät verkon käytön etuja samalla tavalla kuin käyttöjärjestelmässä. He voivat käyttää laskentatehoa, kaistanleveyttä ja muistia hajautettujen sovellustensa tekemiseen. He eivät kuitenkaan voi säilyttää rahakkeita loputtomiin palkkioiden maksamiseksi. Heidän on käytettävä niitä aikaisemmin.

Lopulta tapahtuu, että käyttäjät panostavat verkkomerkkejä verkkoon vastineeksi käyttämistään resursseista. He ostivat myös satunnaismuistin muilta verkon käyttäjiltä. Satunnaismuisti on niukka resurssi hajautetussa tietojenkäsittelyssä.

Ennen kuin voitelemme EOS: n paremmalla versiolla Ethereumista, on tärkeää pitää mielessä, että EOS-lohkoketjun käytöllä Ethereumin yli on myös haittapuolia.

EOS: n haitat

Yksi EOS-projektin haittapuolista liittyy samanlaiseen ongelmaan, jota useimmat projektit kohtaavat. Yhtäältä julkisten lohkoketjujen kryptovaluuttojen on annettava käyttäjille kannustin osallistua verkkoon ja noudattaa kaikkia projektin taloudellisia sääntöjä. Ihmisten osallistumiseen on oltava jonkinlainen kapitalistinen mekanismi, vaikka valuuttojen sijoittamisen takana oleva filosofia on demokratisoida kaikkien varallisuus.

EOS-projektin tekijät sanovat, että jos muutama vaikutusvaltainen henkilö saa liikaa valtaa, he omistavat liikaa verkon resursseja. EOS yrittää puuttua tähän käyttämällä delegoitua todistuspanosmallia, jossa validoijat valitaan näennäissatunnaisesti kaikenlaisen salaisen yhteistyön tai dominoinnin välttämiseksi.

Silti se, että EOS lanseerasi kaikkien aikojen suurimman alkuperäisen kolikoiden tarjonnan, houkutteli monia epäilijöitä keskittymään projektiin. Mikä ei myöskään auttanut, oli se, että jotkut EOS: n kanssa mukana olleet ihmiset sattuvat vain olemaan osa joitain skandaalisia tarinoita mukana perustaja ja entinen lapsinäyttelijä Brock Pierce.

Osta EOS Bitbuyn kautta

Bitbuy on paras tapa sijoittaa EOS-rahakkeisiin. Tämä pätee erityisesti nykyään Kanadassa asuville kryptovaluutta-harrastajille. Bitbuy sijaitsee Torontossa Ontariossa, mutta sillä on visioita palvelevista kauppiaista ja sijoittajista ympäri maailmaa.

Kuka tahansa, joka suosii EOS: ta muihin hankkeisiin, kuten Ethereum tai Bitcoin, voi helposti saada käsiinsä jotkut yrityksen verkkosivustolla tai mobiilisovelluksella. Rekisteröityminen aloittaaksesi on yhtä helppoa kuin sähköpostiosoitteen antaminen ja salasanan valitseminen.

Käyttäjät voivat saada heti vahvistuksen ja rahoittaa tilinsä Interac-verkkosiirrolla tai pankkisiirrolla. Sitten on helppo ostaa EOS ja nostaa se henkilökohtaiseen lompakkoon.

Jos haluat myydä EOS-rahakkeita Kanadan dollareilla, prosessi on yhtä helppoa. Myy vain ja nosta sitten Kanadan dollareita.

Kuinka ostaa EOS (kansainvälisesti) luottokortilla

EOS: n ostaminen luottokortilla antaa sijoittajille mahdollisuuden päästä mukaan projektiin välittömästi. Siitä tulee kuitenkin maksu, joka on yleensä 3-5% kaupasta. Se olisi paljon puhuimme perinteisistä pankeista, mutta blockchain-maailmassa se on aika hyvä.

Coinbase.com on luultavasti tunnetuin vaihtoehto tälle. Se oli ensimmäinen verkkosivusto, joka tarjosi salauksen ostoja välittömästi luottokortilla massamittakaavassa, ja pörssi hallitsee suurta osaa markkinoista. EOS on ollut saatavilla heti ostettavaksi alustalla toukokuusta 2019 lähtien.

EOS: n ostaminen pörssistä

Olet jo kirjautunut sisään Bitbuy? EOS: n saamiseksi käyttäjien on toteutettava markkinat tai rajoitettava tilausten vaihtamista Bitcoinista EOS-tunnuksiksi. Tämä on tehtävä käyttämällä tilauskannan BTC / EOS-kaupankäyntiparia. Tilauskanta näyttää kaikki markkinoilla olevat osto- ja myyntihinnat. Käyttäjät voivat joko napsauttaa kyseisiä hintoja tilauskirjasta tai syöttää haluamasi hinnan manuaalisesti. EOS-kauppa käydään, kun kaupan toisella puolella on ostaja tai myyjä, joka on valmis maksamaan samat markkinat tai rajahinnan.

Lisätietoja EOS: sta käymällä projektin verkkosivustolla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me