Τα «Διακριτικά ασφαλείας» γεμίζουν στην κρυπτοσκόπια. Τόσο πολύ, που εάν δεν τα έχετε ακούσει ακόμα, πιθανότατα χάνετε πολλά.

Ξεκίνησε με πρωτόκολλα νομίσματα όπως BTC, ETH, NEO κ.λπ., και στη συνέχεια μετακινήθηκε σε βοηθητικά διακριτικά όπως το Fatcom.

Και τώρα είναι η ώρα για διακριτικά ασφαλείας.

Τα διακριτικά ασφαλείας είναι διακριτικά κρυπτογράφησης που εκδίδονται σε επενδυτές σε πώληση token ή ICO για την ανταλλαγή των χρημάτων τους. Τα διακριτικά κρυπτογράφησης που πληρώνουν μερίσματα, μοιράζονται κέρδη, πληρώνουν τόκους ή επενδύουν σε άλλα διακριτικά ή περιουσιακά στοιχεία για να δημιουργήσουν κέρδη για τους κατόχους διακριτικών θεωρούνται ως «διακριτικά ασφαλείας».

Μέχρι στιγμής, έχουμε καλύψει λεπτομερώς τη σκηνή των διακριτικών ασφαλείας στο CoinSutra, οπότε δεν πρόκειται να μπω ξανά σε αυτό, αλλά θα σας αφήσω με τα αποκλειστικά μας καλύμματα:

 • Τι είναι τα διακριτικά ασφαλείας & Γιατί η αγορά είναι ανοδική για αυτό?
 • Κατανόηση της διαφοράς μεταξύ των κωδικών ασφαλείας & Διακριτικά βοηθητικών προγραμμάτων

Η σημερινή ατζέντα, ωστόσο, είναι να συζητήσουμε το Polymath, μια πλατφόρμα έκδοσης διακριτικών ασφαλείας που έχουμε καλύψει εν συντομία στο CoinSutra στο παρελθόν.

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες 5 πλατφόρμες έκδοσης διακριτικών ασφαλείας.

Έτσι θα το συζητήσουμε με βάση τα ακόλουθα σημεία:

 • Τι είναι το Polymath?
 • Πώς λειτουργεί το Polymath?
 • Βοηθητικό πρόγραμμα Polymath
 • Ομάδα Polymath
 • Παροχή Token Polymath & Polymath Market Cap
 • Πού να αγοράσετε το Polymath Token (γνωστό και ως POLY)
 • Πορτοφόλια Token Polymath
 • συμπέρασμα
 • Πόροι Polymath

Τι είναι το Polymath?

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι πωλήσεις ICO ή token είναι ο νέος τρόπος χρηματοδότησης, αλλά πολλές ICO ή πωλήσεις token έχουν επισημανθεί ως τίτλοι από την US SEC.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις και οι συνεργασίες που προσπάθησαν να ρυθμιστούν από την SEC για την κυκλοφορία διακριτικών ασφαλείας είχαν μια δύσκολη στιγμή.

Δύσκολος χρόνος επειδή η διαδικασία είναι δυσκίνητη και ασαφής, δεδομένου ότι η SEC ασχολείται με τέτοια tokens για πρώτη φορά.

Ανιχνεύοντας αυτό το πρόβλημα, σχεδιάστηκε το Polymath, ένα πρωτόκολλο blockchain για την έναρξη συγκεκριμένων διακριτικών ασφαλείας. Εδώ είναι ένας απλοϊκός εξηγητής βίντεο του Polymath.

Όπως μόλις είδατε στο βίντεο, το Polymath διευκολύνει τις επιχειρήσεις και τους εκδότες χρηματοοικονομικών προϊόντων να κυκλοφορούν μάρκες ασφαλείας στο blockchain, βοηθώντας τους έτσι να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των παραδοσιακών κινητών αξιών και της ιδιοκτησίας περιουσιακών στοιχείων και των επενδυτικών ευκαιριών που βασίζονται σε blockchain.

Πώς λειτουργεί το Polymath?

Το Polymath διευκολύνει όλους τους συμμετέχοντες να εκδίδουν διακριτικά ασφαλείας με συνεργατικό τρόπο, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα για την επιχείρηση που διαφορετικά θα περιπλανιζόταν στη ζούγκλα των κανονισμών και της απορρύθμισης.

Κυρίως, αυτοί είναι οι συμμετέχοντες στο οικοσύστημα του Polymath που παρέχει έκδοση διακριτικών ασφαλείας, συνεργαζόμενος:

 • Εκδότες: Ποιος θέλει να εκδώσει τίτλους στο blockchain
 • Προγραμματιστές: Ποιος συνάπτει έξυπνα συμβόλαια για διακριτικά ασφαλείας
 • Επενδυτές: Διαπιστευμένοι επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν σε μάρκες ασφαλείας
 • Πάροχοι KYC: Ποιος ελέγχει για διαπίστευση και ελέγχει τους επενδυτές
 • Νομικοί αντιπρόσωποι: Η νομική ομάδα που συμβουλεύεται τους εκδότες

Ακολουθεί ένα διάγραμμα ροής εργασίας που εξηγεί με ποιους συνεργάζονται όλοι μαζί για την επίτευξη του στόχου του Polymath:

Ροή εργασίας Polymath

Εν ολίγοις, η Polymath κάνει τις τεχνικές προκλήσεις και τις νομικές προκλήσεις για την έναρξη ενός διακριτικού ασφαλείας ευκολότερη και πιο συστηματική στην εφαρμογή.

Χρησιμότητα

Το Polymath δεν έχει το δικό του blockchain. Αντ ‘αυτού, έχει το εγγενές διακριτικό POLY, ένα διακριτικό ERC20 που αναπτύσσεται στο blockchain Ethereum.

Το POLY χρησιμοποιείται ως οικονομική μονάδα για όλες τις λειτουργίες στην πλατφόρμα Polymath και έχει τη δική της χρησιμότητα στις ακόλουθες διαδικασίες:

 • Εκδότες: Δημοσιεύουν bounties στο διακριτικό POLY για να ενθαρρύνουν τους νόμιμους εκπροσώπους και προγραμματιστές να υποβάλλουν προσφορές για την παροχή υπηρεσιών για την έκδοση των διακριτικών.
 • Προγραμματιστές: Κερδίζουν POLY για τη δημιουργία έξυπνων συμβολαίων για το STO και το διακριτικό γενικά.
 • Το KYC παρέχει: Αρχικά πληρώνουν ένα τέλος που καθορίζεται στο POLY για να εγγραφούν στο δίκτυο. Αργότερα μπορούν να αρχίσουν να δέχονται το POLY ως προμήθεια από επενδυτές που επιθυμούν να επαληθευτούν.
 • Επενδυτές: Μπορούν να πληρώσουν σε POLY για το τέλος επαλήθευσής τους και επίσης να επενδύσουν σε μάρκες ασφαλείας μέσω κουπονιών PLOY.
 • Νομικοί αντιπρόσωποι: Κερδίζουν τα τέλη τους σε μάρκες POLY για τις υπηρεσίες τους.

Το Polymath έχει επίσης το δικό του Διακριτικό ST-20 πρότυπο που η ομάδα σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει για τους εκδότες τους για να κυκλοφορήσει διακριτικά ασφαλείας καταγγελιών σε προσφορές διακριτικών ασφαλείας (STOs).

Ομάδα Polymath

Ομάδα Polymath

Η ομάδα αποτελείται από προγραμματιστές, νομικό προσωπικό και συμβούλους που κατανοούν τους κανονισμούς σχετικά με τους τίτλους. Τα μέλη της ομάδας αναφέρονται εδώ.

Παροχή Token Polymath & Polymath Market Cap

Η Polymath έχει αρχική συνολική προσφορά 1 δισεκατομμυρίου μάρκων και αύξησε το ICO της για αποτίμηση 96 εκατομμυρίων, η οποία είναι τεράστια.

Μέχρι τώρα, από αυτά τα 1 δισεκατομμύρια μάρκες, κυκλοφορούν 276.420.107 POLY. Κάθε διακριτικό αποτιμάται στα 0,29 $, που ανέρχεται σε 81 εκατομμύρια δολάρια σε ανώτατο όριο αγοράς.

Πού να αγοράσετε το Polymath Token (γνωστό και ως POLY)

Η Polymath πέτυχε φήμη φέτος και γι ‘αυτό έχει προσελκύσει την προσοχή από τις αγορές κρυπτογράφησης. Οι αγορές αγοράζουν και πωλούν πλέον μάρκες POLY τα οποία μπορείτε εύκολα να αγοράσετε από τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Binance: Τα υποστηριζόμενα ζεύγη είναι POLY / BTC, POLY / BNB
 • KuCoin: Τα υποστηριζόμενα ζεύγη είναι POLY / BTC, POLY / ETH
 • Huobi: Τα υποστηριζόμενα ζεύγη είναι POLY / BTC, POLY / ETH
 • Bittrex: Τα υποστηριζόμενα ζεύγη είναι POLY / BTC

Πορτοφόλια Token Polymath

Το POLY είναι ένα διακριτικό ERC20, οπότε έχετε πολλές επιλογές για την ασφαλή αποθήκευση των διακριτικών POLY. Ορισμένες από αυτές τις επιλογές αναφέρονται παρακάτω και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το POLY σας ασφαλές.

 • Πορτοφόλια για κινητά: Coinomi (Android), Jaxx (Android, iOS)
 • Πορτοφόλια προγράμματος περιήγησης / Ιστού: Τζαξ (Επέκταση Chrome)
 • Πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας: Τζαξ (Παράθυρα, Linux, Μακ), MyEtherWallet
 • Πορτοφόλι υλικού: Ledger Nano S, Trezor

Σημείωση: Αποφύγετε, με κάθε κόστος, να διατηρείτε τα κουπόνια σας στα χρηματιστήρια που αναφέρονται παραπάνω.

συμπέρασμα

Η Polymath πιστεύει ότι το νέο πρότυπο token ST-20 με τις καινοτόμες διαδικασίες τους θα λανσάρει ένα ERC20 token-like stampede, κάτι παρόμοιο με αυτό που είδαμε κατά την εξέγερση των tokens.

Επιπλέον, θέλουν να είναι το σημείο αναφοράς για τη διαγραφή μετοχών, ομολόγων και άλλων τύπων κινητών αξιών που έχουν περιορισμένη λειτουργικότητα σε χαρτί ή σε ψηφιακή μορφή.

Η ψηφιοποίηση που βασίζεται σε blockchain θα βοηθήσει στην κωδικοποίηση καθώς και στην gamification αυτών των διακριτικών με τη μορφή πολλών αυτοματοποιημένων διαδικασιών. Μερικά από αυτά είναι:

Πολυμαθής

Ο Polymath συχνά συγχέεται με το Ethereum, αλλά και οι δύο είναι πολύ διαφορετικοί σε σύγκριση μεταξύ τους.

Επιπλέον, το Polymath δεν είναι ανταλλαγή. Είναι μια πλατφόρμα έκδοσης διακριτικών ασφαλείας, αλλά για ανταλλαγή ρευστότητας και δευτερογενών αγορών έχει δεσμούς με ανταλλαγές διακριτικών ασφαλείας όπως το tZero.

Νομίζω ότι εάν καταφέρουν να διαδώσουν αυτήν τη μέθοδο και τα μεγάλα κεφάλαια αρχίσουν να μετατρέπουν τις παραδοσιακές μετοχές τους σε μάρκες, θα ξεκινήσει ένα τσουνάμι πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Όμως μέχρι στιγμής, η ιστορία δεν ήταν τόσο ρόδινη.

Πόροι Polymath

Μερικοί επίσημοι σύνδεσμοι που θα σας βοηθήσουν να μείνετε ενημερωμένοι στο Polymath:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το Polymath, μη διστάσετε να ρωτήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Επίσης, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την ανάρτηση στο Twitter & Facebook!!

Περαιτέρω προτεινόμενες αναγνώσεις:

 • 7 πιο συνηθισμένοι τύποι απάτες κρυπτονομισμάτων & Συμβουλές για να τις αποφύγετε
 • MetaMask Wallet Review: Πώς να χρησιμοποιήσετε το MetaMask Wallet (+ Tutorials)
 • Κορυφαία 5 νομίσματα πρωτοκόλλου για τα οποία πρέπει να γνωρίζετε

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me