Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που το Bitcoin εισήχθη στον κόσμο ως εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα.

Όχι μόνο αυτό, από την εισαγωγή του Bitcoin, έχουμε δει επίσης την άνοδο πολλών κρυπτονομισμάτων είτε να ανταγωνιστούν είτε να συγχαρώ το Bitcoin.

Παρ ‘όλα αυτά, απέχουμε πολύ από τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μέσω του παραδοσιακού τραπεζικού συστήματος. Δεν έχουμε δει ακόμη πληρωμές σε πραγματικό χρόνο δισεκατομμυρίων δολαρίων στο blockchain για πραγματικούς εμπορικούς σκοπούς.

Αυτό συμβαίνει επειδή πολλά κρυπτονομίσματα ενθαρρύνουν τη νοοτροπία της συσσώρευσης για να πραγματοποιήσουν μελλοντικά οφέλη και πολλά, όπως το Bitcoin, το Monero κ.λπ., απαιτούν καλή τεχνική κατανόηση για να τα χρησιμοποιήσουν πραγματικά.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι κανένας από αυτούς δεν εξυπηρετεί πραγματικά τον σκοπό των καθημερινών πληρωμών, αλλά ισχυρίζεται ότι είναι το μέλλον των πληρωμών.

Λοιπόν, αυτό μπορεί να είναι αλήθεια ή όχι επειδή δεν μπορούμε να δούμε το μέλλον, αλλά υπάρχουν ορισμένα κρυπτονομίσματα που εστιάζουν ειδικά στις καθημερινές πληρωμές και τη χρηστικότητα. Ορισμένοι ενθαρρύνουν επίσης τις πληρωμές κρυπτογράφησης επιβραβεύοντας τους χρήστες.

Ένα τέτοιο νόμισμα είναι Μέταλλο, γνωστό με το όνομα του ticker $ MTL στην κρυπτογράφηση.

Σε αυτήν τη θεμελιώδη ανάλυση του Metal (MTL), θα αγγίξω τα ακόλουθα σημεία:

 • Τι είναι το μέταλλο?
 • Πώς λειτουργεί?
 • Η μεταλλική ομάδα
 • Metal Token Economics
 • Μέταλλο & Τράπεζες
 • Πού να αγοράσετε Metal Cryptocurrency?
 • Μεταλλικά Πορτοφόλια
 • Το Μέλλον του Μέταλ & Χάρτης πορείας

Τι είναι το μέταλλο?

Το Metal είναι το όνομα ενός νέου διακριτικού κρυπτογράφησης που είναι χτισμένο στο Ethereum blockchain ως διακριτικό ERC20. Το Metal είναι επίσης το όνομα της εφαρμογής επεξεργασίας πληρωμών που θα χρησιμοποιεί μάρκες Metal καθώς και άλλα κρυπτονομίσματα για πληρωμές.

Μπορείτε να το σκεφτείτε όπως η εφαρμογή Venmo, Square ή PayPal αλλά σε αντίθεση με αυτά, η εφαρμογή Metal θα έχει υποστήριξη κρυπτογράφησης για τη συμπερίληψη νομισμάτων fiat.

Αυτή η εφαρμογή θα παρέχει μετατροπές fiat-to-crypto και crypto-to-fiat σε ζήτηση με βάση την τιμή αγοράς του Metal τη συγκεκριμένη στιγμή.

Μπορεί να θεωρηθεί ως εφαρμογή υβριδικών πληρωμών επόμενης γενιάς που στοχεύει στην υποστήριξη δημοφιλών κρυπτονομισμάτων μέσω ενός Μεταλλικό θησαυροφυλάκιο σε συνδυασμό με τα νομίσματα fiat σε ένα μέρος, με έναν ενθαρρυντικό μηχανισμό κινήτρων που θα συζητήσουμε περαιτέρω σε αυτό το άρθρο.

Πώς λειτουργεί το Metal?

Το Metal cryptocurrency θέλει να ενθαρρύνει τους χρήστες να υιοθετήσουν κρυπτονομίσματα και να τους προσφέρουν την άνεση της απρόσκοπτης διαλειτουργικότητας μεταξύ του fiat και του crypto world με δίκαιο τρόπο ταυτόχρονα.

Για να το κάνει με δίκαιο τρόπο, χρησιμοποιεί μάρκες MTL που είναι μάρκες ERC20 που εκδίδονται μέσω του Ethereum blockchain που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναμειχθεί ολόκληρη η προσφορά και παραμένει ανοιχτή και δίκαιη για οποιονδήποτε να ελέγξει.

Επίσης, για να ενθαρρύνει την υιοθέτηση των χρηστών, ενθαρρύνει τους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω της εφαρμογής Metal μέσω ενός μηχανισμού επιβράβευσης που ονομάζεται PoPP (γνωστός και ως απόδειξη των επεξεργασμένων πληρωμών).

Αλλά πριν σας πω τι είναι το PoPP, θέλω να πω ότι αυτό δεν είναι μόνο ένας μηχανισμός επιβράβευσης, αλλά και ένας τρόπος εισαγωγής νέων μεταλλικών μαρκών στο σύστημα.

Για να το θέσουμε με απλούστερους όρους, το σύστημα ανταμοιβής PoPP έχει έναν ορισμένο αριθμό διακριτικών κλειδωμένο στο όνομά του και αυτές οι ανταμοιβές ξεκλειδώνονται μόνο για να ανταμείβονται στους χρήστες Metal όταν μετατρέπουν το νόμισμα fiat σε κρυπτογράφηση μέσω της εφαρμογής Metal.

Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετεί δύο σκοπούς – εισάγει νέο νόμισμα Metal και επιβραβεύει τους χρήστες.

Για να συμμετάσχετε σε αυτό το σύστημα, πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας και να συμμορφωθείτε πλήρως με τους κανόνες Metal KYC. Μόνο τότε δικαιούστε τέτοιες ανταμοιβές?

Για να παρακολουθήσετε ότι ο χρήστης έχει πραγματικά μετατρέψει το fiat σε κρυπτογράφηση, σας παρέχει έναν ενσωματωμένο τραπεζικό λογαριασμό όταν ρυθμίζετε την εφαρμογή Metal για πρώτη φορά. Όταν τώρα μετατρέπετε το fiat σας σε crypto μετά τη μετατροπή, ένα μέρος του ακαθάριστου ποσού της πληρωμής επιστρέφεται σε Metal tokens τόσο στον αποστολέα όσο και στον παραλήπτη.

Αυτό είναι το 5% του όγκου της συναλλαγής σε αξία διαπραγμάτευσης για MTL προς οποιαδήποτε κατεύθυνση (αποστολέας / παραλήπτης). Ας υποθέσουμε ότι αξίζει 100 $ MTL, αποστέλλεται συναλλαγή στα $ 1 / MTL. Σε αυτήν την περίπτωση, τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης θα λάβουν 5 μάρκες MTL.

Σημείωση: Τέτοιες ανταμοιβές έχουν όρια. Τα άτομα θα μπορούν να λαμβάνουν έως 1000 $ σε MTL ανά μήνα, ενώ οι επιχειρήσεις μπορούν να λαμβάνουν έως και 5000 $ ανά μήνα μέσω PoPP.

Η μεταλλική ομάδα

Η ομάδα Metal είναι εντυπωσιακή και αποτελείται από επιχειρηματίες, μηχανικούς, σχεδιαστές και ειδικούς στη βιομηχανία πληρωμών – ένας συνδυασμός που απαιτείται για ένα τέτοιο έργο.

Προμήθεια μεταλλικών κουπονιών & Μεταλλικό καπάκι αγοράς

Το Metal cryptocurrency έχει σταθερή προσφορά 66.588.888 MTL tokens που εκδίδονται μέσω του Ethereum blockchain. Μπορείτε να ελέγξετε το έξυπνο συμβόλαιο Metal crypto στο blockchain ETH εδώ.

Από τη συνολική προσφορά, Το μοντέλο έκδοσης PoPP έχει 26.341.112 μάρκες MTL στο αποθεματικό του για διανομή σε ανταμοιβές και νέα έκδοση νομίσματος όταν και όταν πληρούνται τα κριτήρια διανομής. Η ανταμοιβή 5% για την οποία μιλήσαμε προηγουμένως προέρχεται από αυτά τα διακριτικά μάρκες και θα διαρκέσει μόνο όσο παραμένει η προμήθεια PoPP.

Εκτός από αυτό, εδώ είναι η περαιτέρω κατανομή διακριτικών:

 • Νομίσματα σε κυκλοφορία: 47.983.821 MTL
 • Σύνολο Pool Pool για Metal Project: 13.378.888 MTL (κλειδωμένο για ένα έτος)
 • Υπάλληλοι / Σύμβουλοι: 3.780.000 MTL (κατοχυρωμένο ανά άτομο)
 • Μεταλλικό Ίδρυμα: 2.000.000 MTL (Για βοήθεια σε έργα, συνεργάτες και εταιρείες για επιβίβαση)

Σύμφωνα με CoinMarketCap, η συνολική κυκλοφορία της MTL είναι 65.383.821 MTL και η τρέχουσα τιμή κάθε μονάδας είναι 0,29 $ που εκτιμά το ανώτατο όριο αγοράς της σε περίπου 19 εκατομμύρια δολάρια (τη στιγμή αυτού του άρθρου).

Metal, Banks και Metal Vault

Η Metal θα παρέχει επίσης στους χρήστες τραπεζικό λογαριασμό ξεκινώντας από τις ΗΠΑ. Στις ΗΠΑ, θα παρέχει ασφαλισμένους λογαριασμούς FDIC που θα εγγυώνται την ασφάλεια των χρημάτων του χρήστη σε περίπτωση που η τράπεζα βγει εκτός λειτουργίας.

Αυτός ο τραπεζικός λογαριασμός θα παρέχει όλα όσα λαμβάνει ένας κανονικός τραπεζικός χρήστης – έλεγχος λογαριασμού, αριθμό δρομολόγησης, χρεωστική κάρτα κ.λπ..

Αυτό το χαρακτηριστικό δεν θα περιοριστεί μόνο στις ΗΠΑ όπως και στο μέλλον και θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Από την άλλη πλευρά, το Μεταλλικό θησαυροφυλάκιο θα ήταν η πύλη για το crypto, το οποίο θα είναι ένα ενσωματωμένο πορτοφόλι στην εφαρμογή Metal για την ασφαλή συγκράτηση των κρυπτονομισμάτων σας όπως Bitcoin, Ethereum, Metal και άλλα διακριτικά ERC20. Αυτό το θησαυροφυλάκιο (ή πορτοφόλι) θα είναι ένα πορτοφόλι που δεν φιλοξενείται, πράγμα που σημαίνει ότι θα κρατάτε πάντα τα ιδιωτικά κλειδιά των κρυπτονομισμάτων σας χωρίς να βασίζεστε σε τρίτο μέρος.

Πού να αγοράσετε Metal Cryptocurrency?

Ακολουθούν μερικές από τις ανταλλαγές όπου μπορείτε να αγοράσετε μάρκες MTL:

 • Binance: Τα υποστηριζόμενα ζεύγη είναι MTL / BTC, MTL / ETH
 • Huobi: Τα υποστηριζόμενα ζεύγη είναι MTL / BTC
 • Livecoin: Τα υποστηριζόμενα ζεύγη είναι MTL / BTC, MTL / USD, MTL / ETH

Σημείωση: Η αγορά MTL σε νομίσματα fiat όπως USD, EUR ή GBP είναι επί του παρόντος δύσκολη.

Μεταλλικά Πορτοφόλια

Το Metal είναι ένα διακριτικό ERC20, οπότε έχετε πολλές επιλογές για την ασφαλή αποθήκευση των μεταλλικών σας μαρκών. Ορισμένες από αυτές τις επιλογές αναφέρονται παρακάτω και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το MTL σας ασφαλές.

 • Πορτοφόλια για κινητά: Coinomi (Android), Jaxx (AndroidiOS)
 • Πορτοφόλια προγράμματος περιήγησης / Ιστού: Τζαξ (Επέκταση Chrome)
 • Πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας: Τζαξ (ΠαράθυραLinuxΜακ), MyEtherWallet
 • Πορτοφόλι υλικού: Ledger Nano S, Trezor

Το Μέλλον του Μέταλ & Χάρτης πορείας

Μέταλλο του μέλλοντος & amp; Χάρτης πορείας

Έχω ανάμικτες απόψεις για το Metal λόγω του ασαφούς χάρτη πορείας και των πολιτικών.

Ένα από αυτά είναι οι τραπεζικές τους σχέσεις. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι συναλλαγές τραπεζών και κρυπτογράφησης δεν συνδυάζονται πολύ καλά, ανησυχώ για το πόσο άνετα θα ταξιδέψει μόλις χρησιμοποιηθεί η πλήρως λειτουργική εφαρμογή σε πραγματικό χρόνο.

Νομίζω ότι αυτός είναι ο ίδιος λόγος που το Metal θα κάνει ένα αυστηρό KYC για άτομα και επιχειρήσεις, κάτι που θα μπορούσε να το περιορίσει σε άτομα που είναι άνετα με τα KYC.

Το μειονέκτημα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα χάσουν άτομα που δεν είναι άνετα με τις επαληθεύσεις και τα KYC.

Ένα άλλο πράγμα είναι το μοντέλο έκδοσής τους για νέα μάρκες MTL. Αν και ανταμείβει 5% επιπλέον και στα δύο εμπλεκόμενα μέρη, μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της πραγματικής αγοραίας τιμής του Metal λόγω του πληθωρισμού των μεταλλικών μαρκών καθώς αυξάνεται η προσφορά.

Λοιπόν, όλα αυτά είναι από την πλευρά μου σε αυτόν τον εισαγωγικό γύρο του Metal project και των MTL tokens.

Εκσυγχρονίζω: Έχουν κυκλοφορήσει την εφαρμογή Crumbs, η οποία σας επιτρέπει να μετατρέψετε την ανταλλαγή σας σε κρυπτογράφηση.

Επίσης, το Metal Pay είναι πλέον ζωντανό και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε Εφαρμογές iOS για κινητά σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ και απολαύστε την πλήρη τραπεζική εμπειρία που συνδέεται με την κρυπτογράφηση. Το Metal Pay θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους κατοίκους των ΗΠΑ που ζουν εκτός των ακόλουθων εξαιρούμενων πολιτειών: AL, CT, GA, HI, ID, IL, KS, NY, NC, TX και WA.

Επίσημοι μεταλλικοί πόροι

Μερικοί επίσημοι σύνδεσμοι που θα σας βοηθήσουν να μείνετε ενημερωμένοι με τις ειδήσεις του Metal:

Εδώ είναι μερικά άλλα επιλεγμένα άρθρα για να διαβάσετε στη συνέχεια:

 • Κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα με γρήγορες ταχύτητες συναλλαγών
 • Κατανόηση του Polymath, το μέλλον των κωδικών ασφαλείας
 • Πως & Πού να αγοράσετε κρυπτονομίσματα Tron (TRX)
 • Ένας οδηγός για αρχάριους για το πρωτόκολλο 0x (ZRX)
 • Πως & Πού να αγοράσετε Cryptocurrency Cardano (ADA)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me