Το Bitcoin δεν είναι ανώνυμο για χρήση και δεν υπάρχουν πλέον νέα. Αλλά πολλοί από εμάς απογοητευτήκαμε όταν το βρήκαμε αρχικά.

Από τότε, έχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους για να είμαι ανώνυμος κατά τη χρήση του Bitcoin. Μερικοί από αυτούς τους τρόπους αναφέρονται εδώ: 6 τρόποι πραγματοποίησης μη ανιχνεύσιμων συναλλαγών με το Bitcoin.

Ωστόσο, αυτοί οι τρόποι είναι δυσκίνητοι και απαιτούν κάποια βασικά στοιχεία πριν από τη χρήση του Bitcoin.

Αυτό με οδήγησε να ερευνήσω ανώνυμα πορτοφόλια Bitcoin στην αρχή του ταξιδιού μου στο Bitcoin, αλλά τότε δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.

Σήμερα, ωστόσο, έχουμε μερικά εξαιρετικά ανώνυμα πορτοφόλια Bitcoin στην αγορά. Μεταξύ των πολλών, ένα πορτοφόλι που ξεχωρίζει πραγματικά είναι το Πορτοφόλι Samourai Bitcoin.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω το πορτοφόλι Samourai και θα αξιολογήσω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα ακόλουθα σημεία:

  • Τι είναι το πορτοφόλι Samourai?
  • Ομάδα πίσω από το πορτοφόλι Samourai
  • Χαρακτηριστικά Σαμουράι
  • Υποστηριζόμενα νομίσματα
  • Υποστηριζόμενες πλατφόρμες
  • συμπέρασμα

Τι είναι το πορτοφόλι Samourai?

Πορτοφόλι Σαμουράι

Το πορτοφόλι Samourai είναι το πιο ασφαλές και επικεντρωμένο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής πορτοφόλι Bitcoin που διατίθεται σήμερα στην αγορά.

Το πορτοφόλι συνεχίζει να βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αλλά η ομάδα έχει κυκλοφορήσει μια σταθερή έκδοση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω κινητών τηλεφώνων.

Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το πορτοφόλι είναι ότι συμπληρώνει τις αδυναμίες που έχει το Bitcoin, για παράδειγμα, έλλειψη ανωνυμίας, απορρήτου κ.λπ..

Σας παρέχει τη δυνατότητα χρήσης του πιο ασφαλούς κρυπτονομίσματος χωρίς να διακυβεύεται η ταυτότητά σας η οποία από μόνη της είναι αξιέπαινη.

Πώς θα συμβεί αυτό θα συζητηθεί περαιτέρω σε αυτό το άρθρο.

Ομάδα πίσω από το πορτοφόλι Samourai

Τα πραγματικά μέλη της ομάδας δεν είναι αρκετά φωνητικά για την παρουσία τους, αλλά κοιτάζοντας το προϊόν μπορεί κανείς να πει ότι υπάρχει κάποιο σοβαρό ταλέντο στο παρασκήνιο.

Η δήλωσή τους στον ιστότοπό τους επαναλαμβάνει το σημείο μου:

Είμαστε ακτιβιστές απορρήτου που έχουν αφιερώσει τη ζωή μας στη δημιουργία του λογισμικού στο οποίο η Silicon Valley δεν θα κατασκευάσει ποτέ, οι ρυθμιστικές αρχές δεν θα επιτρέψουν ποτέ και οι VC δεν θα επενδύσουν ποτέ. Χτίζουμε το λογισμικό που αξίζει το Bitcoin.

Η δήλωση «λογισμικό που δεν θα κατασκευάσει ποτέ η Silicon Valley, δεν θα επιτρέψουν ποτέ οι ρυθμιστικές αρχές» με εντυπωσιάζει και μιλάει πολύ για το επίπεδο εκδημοκρατισμού που θέλουν να φτάσουν το προϊόν τους.

Χαρακτηριστικά του Πορτοφολιού Samourai

Χαρακτηριστικά του Πορτοφολιού Samourai

Με εκπλήσσει η λίστα των χαρακτηριστικών που το πορτοφόλι Samourai έχει ενσωματώσει με τόσο μικρό τρόπο. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μου άρεσαν είναι:

Κρυπτογράφηση ασφαλείας & BIP

Το πορτοφόλι Samourai ακολουθεί όλα τα βιομηχανικά πρότυπα ασφαλείας και σε ορισμένες περιπτώσεις περισσότερο. Έχει κρυπτογράφηση AES-256 από την πλευρά του πελάτη καθώς και BIP32, BIP44, BIP49 κ.λπ. που έχει εφαρμοστεί στην υποδομή του πορτοφολιού, οπότε δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε όσον αφορά την ασφάλεια.

Ισχυρή προστασία για επαναχρησιμοποίηση διευθύνσεων

Το πορτοφόλι Samourai είναι ένα πορτοφόλι HD που δεν επαναχρησιμοποιεί ποτέ μια διεύθυνση Bitcoin και διαθέτει επίσης έναν μηχανισμό για να σας ειδοποιεί εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε μια προηγούμενη διεύθυνση Bitcoin.

Προστασία ανάλυσης ομαδοποίησης με STONEWALL

Η Samourai παρέχει από προεπιλογή μια συναλλαγή που αυξάνει τη δυσκολία σύνδεσης εισόδων με εξόδους μιας συναλλαγής, καθιστώντας πιο δύσκολη τη συγκέντρωση διευθύνσεων πορτοφολιών και σχετικών μεταδεδομένων. (Πηγή: somouraiwallet.com)

Εξυπνότερη χρέωση Miner & Προσαρμοσμένη χρέωση ανθρακωρύχου

Έξυπνη χρέωση Minour & Sam; Προσαρμοσμένη χρέωση ανθρακωρύχου

Μπορείτε να επιλέξετε μοντέλο χαμηλής, κανονικής και προτεραιότητας και να επαληθεύσετε τη συναλλαγή σας κάτω από 60, 30, 0-1 μπλοκ αντίστοιχα. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε τη δική σας προσαρμοσμένη χρέωση για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας εάν δεν βιάζεστε.

Υψηλές συναλλαγές εντροπίας

Οι συναλλαγές Samourai με ενεργοποιημένο το STONEWALL παράγουν πολύ υψηλότερη εντροπία από τις τυπικές συναλλαγές bitcoin και συχνά μοιάζουν CoinJoin συναλλαγές στο blockchain. (Πηγή: somouraiwallet.com)

Βραχώδης κορυφή & Το VPN είναι ενεργοποιημένο

Το πιο εκπληκτικό πράγμα για αυτό το πορτοφόλι είναι ότι είναι ενεργοποιημένο το Tor και το VPN, ώστε να μπορείτε να αποκρύψετε τις IP συναλλαγών σας και να απολαύσετε τη λειτουργία απορρήτου στο ίδιο το πορτοφόλι.

Αντικατάσταση με προμήθεια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για τη συναλλαγή BTC που έχει κολλήσει λόγω της κίνησης στο blockchain, αλλά για αυτό, πρέπει να επισημάνετε τη συναλλαγή σας ως RBF.

Πληρωμές

Πληρωμές

Το PaymentNyms σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε κρυφά Bitcoin με έναν κοινόχρηστο κωδικό. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας το BIP47 που δεν ήταν δυνατό με τις κανονικές διευθύνσεις BTC, δεδομένου ότι είναι ελεγχόμενες μέσω του blockchain.

Αποστρακίζομαι

Όσοι από εσάς καταλαβαίνετε το Bitcoin γνωρίζουν καλά ότι δεν είναι εύκαμπτο, αλλά το πορτοφόλι Samourai το κάνει επίσης δυνατό. Το Fungibility είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του χρηστού χρήματος. Το Ricochet της Samourai προωθεί τη δυνατότητα ευφλεκτότητας στο Bitcoin, ενεργώντας ενεργά για να διαταράξει τον τρόπο με τον οποίο οι κατάσκοποι blockchain προσπαθούν να δημιουργήσουν λίστες με «καθαρά» και «βρώμικα» νομίσματα. Όλα τα νομίσματα είναι ίδια. (Πηγή: somouraiwallet.com)

Λειτουργία Sealth & Απομακρυσμένες εντολές

Λειτουργία Sealth & amp; Απομακρυσμένες εντολές

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να αποκρύψετε το πορτοφόλι Bitcoin στο κινητό σας, καθώς και να το χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε τον σπόρο σας από απόσταση, πληκτρολογώντας έναν ειδικό κωδικό. Επίσης, μπορείτε να καθαρίσετε το κινητό σας από απόσταση, εάν έχετε χάσει το κινητό σας.

Υποστηριζόμενα νομίσματα από το πορτοφόλι Samourai

Το πορτοφόλι Samourai υποστηρίζει μόνο κρυπτογράφηση Bitcoin απευθείας.

Ωστόσο, υποστηρίζει πολλές μετατροπές ζεύγους νομισμάτων fiat, ώστε να μπορείτε να δείτε το ποσό BTC που στέλνετε ή λαμβάνετε στο εγγενές σας νόμισμα.

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες

Το πορτοφόλι Samourai Bitcoin είναι για τους δρόμους, που σημαίνει ότι είναι για σκληρή και σκληρή χρήση. Ως εκ τούτου, εάν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά αυτό το πορτοφόλι, δεν θα θέσετε ποτέ σε κίνδυνο την ασφάλειά σας των συναλλαγών BTC.

Το πορτοφόλι Samourai υποστηρίζεται επί του παρόντος σε πλατφόρμα Android. Η έκδοση iOS θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες Samourai

Κατεβάστε το Πορτοφόλι Samourai

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πορτοφολιών Samourai δεν είναι σε αντίθεση με άλλα πορτοφόλια που έχω χρησιμοποιήσει. Η ανατροπή του χρόνου τους είναι πέρα ​​από την πεποίθηση – μέσα σε 6 ώρες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για υποστήριξη πελατών μέσω αποστολής αιτημάτων από εδώ και επίσης εξετάστε τους λεπτομερείς γνώσεις τράπεζα ερωτήσεων και απαντήσεων.

Συμπέρασμα: Αναθεώρηση πορτοφολιού Samourai

Η αγορά χρειάζεται τολμηρά πορτοφόλια Bitcoin όπως το Samourai για να κάνει μια δήλωση. Πρέπει να πω ότι το πορτοφόλι Samourai ταιριάζει σωστά επειδή θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς.

Έχω χρησιμοποιήσει αυτό το πορτοφόλι μερικές φορές τώρα. Αντιμετώπισα επίσης μια κολλημένη συναλλαγή λόγω χαμηλών τελών συναλλαγής. Η λειτουργία RBF (που αναφέρθηκε παραπάνω) ήρθε στη διάθεσή μου. Πολύ ομαλό!

Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλα πορτοφόλια BTC, το πορτοφόλι Samourai είναι πορτοφόλι ανοιχτού κώδικα που το καθιστά πιο αξιόπιστο και χρησιμοποιήσιμο για περαιτέρω καινοτομία.

Επίσης, εκτός από το γεγονός ότι η ομάδα Samourai αναπτύσσει περισσότερα προϊόντα κρυπτογράφησης εκτός από το πορτοφόλι Samourai, δίνει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης στους χρήστες. Και αυτά τα προϊόντα είναι συμπληρωματικά με το Samourai που τελικά κάνουν το πορτοφόλι Samourai μόνο πιο δυνατό.

Εδώ είναι η λίστα αυτών των προϊόντων:

Επίσης, δεν έχω βρει σημαντικούς κριτικούς για τα φόρουμ αυτού του πορτοφολιού και σκοπεύω να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το πορτοφόλι Samourai εδώ και καιρό μέχρι να βρω κάτι τόσο ανώτερο όσο το πορτοφόλι Samourai για ιδιωτικές συναλλαγές BTC.

Εάν έπρεπε να επισημάνω μια πτυχή όπου πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα, θα ήταν η διεπαφή χρήστη τους, αλλά εάν το απόρρητο είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς, θα πρέπει να είναι εξίσου δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε.

Αυτό είναι όλο από την πλευρά μου σε αυτό το άρθρο.

Τώρα πες μου: Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το πορτοφόλι Samourai στο παρελθόν; Πώς ήταν η εμπειρία σας; Γνωρίζετε κάποιο πορτοφόλι BTC που να εστιάζει περισσότερο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής; Επιτρέψτε μου να ξέρω τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. θα περιμένω &# 128578;

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με το δίκτυό σας στο Twitter & Τηλεγράφημα!

Εδώ είναι μερικά άλλα επιλεγμένα άρθρα για να διαβάσετε στη συνέχεια:

  • Πώς να ξεκινήσετε να επενδύετε σε Bitcoin – Ο οδηγός για αρχάριους
  • Πορτοφόλια Bitcoin που υποστηρίζουν προσαρμοσμένες χρεώσεις συναλλαγών
  • 3 έξυπνοι τρόποι για να διατηρήσετε το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων σας ασφαλές
  • Πόσες χρεώσεις συναλλαγής Bitcoin πρέπει να πληρώσετε για επιβεβαιωμένη συναλλαγή?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me