Εάν είστε στην αγορά για αγορά ή πώληση κρυπτονομισμάτων, η πλατφόρμα συναλλαγών με έδρα την Ευρώπη Anycoin Direct είναι μια επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς βοηθά τους νέους χρήστες στο χώρο κρυπτογράφησης από το 2013.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Anycoin Direct είναι η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Η πλατφόρμα έχει γράψει εκτενείς ενημερωτικές σελίδες για να βοηθήσει τους χρήστες της να κατανοήσουν τι είναι τα κρυπτονομίσματα και τη διαφορά μεταξύ των κρυπτογράφησης που προσφέρουν, ενώ διαθέτει μια ομάδα υποστήριξης διαθέσιμη 24/7. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος μεσίτης κρυπτογράφησης που προσέφερε υπηρεσία υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η πλατφόρμα της ανανεώθηκε πρόσφατα για να καταστήσει τα κρυπτονομίσματα προσβάσιμα σε ένα μεγαλύτερο κοινό που περιλαμβάνει λιγότερους τεχνολογικούς χρήστες. Σε όλη την πλατφόρμα, υπάρχει μια προσαρμοστική πλευρική γραμμή υποστήριξης που εμφανίζει δυναμικά στους χρήστες σχετικές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τη διαδικασία αγοράς και πώλησης.

Σε δελτίο τύπου, ο CTO, ο Julian van der Wijst δήλωσε:

"Με αυτήν τη νέα προσέγγιση θα δείξουμε ότι η είσοδος σε κρυπτογράφηση δεν πρέπει να είναι δύσκολη ή μη προσωπική."

Σε αυτόν τον οδηγό, θα δούμε πώς οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο Anycoin Direct και να τον χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν και να πουλήσουν κρυπτονομίσματα. Αυτή τη στιγμή διαθέτει πάνω από 25 διαθέσιμα κρυπτονομίσματα.

Δημιουργία λογαριασμού

Το πρώτο βήμα για την πώληση και την πώληση κρυπτονομισμάτων με το Anycoin Direct είναι η δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή: οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στο κουμπί “εγγραφή” που θα τους δώσει την επιλογή είτε να συνδεθούν είτε να εγγραφούν.

Εδώ η επιλογή θα είναι να εγγραφείτε. Εδώ θα κληθούν οι χρήστες να εισαγάγουν τη διεύθυνση email τους και να αποδεχτούν τους γενικούς όρους και την πολιτική απορρήτου του Anycoin Direct.

Μόλις ολοκληρωθεί, ένα email με τετραψήφιο κωδικό θα σταλεί στη διεύθυνσή σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να επαληθεύσετε το email σας. Μετά από αυτό, θα σας υποδεχτεί μια σελίδα που θα σας ζητά ορισμένα προσωπικά στοιχεία, όπως το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σας. Αφού εισαγάγετε αυτές τις λεπτομέρειες και καθορίσετε εάν πρόκειται για επαγγελματικό λογαριασμό, μπορείτε να συνεχίσετε κάνοντας κλικ στο “συνέχεια”.

Ήρθε η ώρα να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης που θα θυμάστε ότι είναι αρκετά ισχυρός για να αποτρέψετε βίαιες επιθέσεις: όσο περισσότερο και πιο λεπτομερές τόσο το καλύτερο. Το Anycoin Direct έχει ένα διαδραστικό χαμογελαστό πρόσωπο που δείχνει τη δύναμη του κωδικού που έχει ρυθμιστεί.

Αφού κάνετε κλικ στο “συνέχεια”, θα σας ζητηθεί να ορίσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA). Αυτό είναι ένα προαιρετικό βήμα, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα, καθώς θα διασφαλίσει ότι ο λογαριασμός σας προστατεύεται ακόμη και αν κάποιος καταφέρει να μαντέψει τον κωδικό πρόσβασής σας.

Η ρύθμιση του 2FA είναι μάλλον απλή: πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, ώστε να σας αποστέλλεται ένας εξαψήφιος κωδικός κάθε φορά που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Είναι επίσης δυνατό, αργότερα, να ρυθμίσετε το 2FA μέσω του Google Authenticator.

Αφού δημιουργήσετε το 2FA, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αγορά και πώληση κρυπτογράφησης στο Anycoin Direct.

Αγορά κρυπτονομισμάτων

Τώρα που έχει ρυθμιστεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το χρηματιστήριο για να αγοράσετε κρυπτογράφηση. Στην αρχική σελίδα του Anyccoin Direct υπάρχει μια μπλε γραμμή ανταλλαγής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Εδώ μπορείτε να εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε και να επιλέξετε το κρυπτογράφηση που θέλετε.

Αυτή η εικόνα μας δείχνει να αγοράζουμε BTC. Αφού εισαγάγουμε το ποσό των ευρώ που θέλουμε να ξοδέψουμε ή το ποσό των BTC που θέλουμε να αγοράσουμε, το άλλο πεδίο ενημερώνεται αυτόματα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί “αγορά bitcoin” θα μας μεταφέρει σε μια σελίδα που θα ρωτά πού θα πρέπει να σταλεί το bitcoin.

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα ένα πορτοφόλι, υπάρχουν διάφορες επιλογές εκεί έξω. Στο CryptoCompare υπάρχουν λίστες πορτοφολιών που μπορείτε να φιλτράρετε ανάλογα με τα νομίσματα που υποστηρίζονται, την ανωνυμία που παρέχεται, την ευκολία χρήσης, τις πρόσθετες υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Αφού επιλέξετε πού να στείλετε τα χρήματα – και αν ελέγξετε σωστά τη διεύθυνση που εισαγάγατε – ήρθε η ώρα να εισαγάγετε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής σας κάρτας για την παραγγελία. Μπορείτε είτε να επιλέξετε έναν επαληθευμένο λογαριασμό είτε μια πιστωτική κάρτα ή να προσθέσετε έναν νέο.

Μόλις ολοκληρωθεί, είναι καιρός να επιλέξετε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής. Το Anycoin Direct θα σας δείξει μια επισκόπηση των διαθέσιμων μεθόδων πληρωμής, της αναμενόμενης διάρκειας εάν χρησιμοποιούνται και της χρέωσης που θα χρεωθεί.

Το επόμενο βήμα θα είναι να ελέγξετε την παραγγελία. Θα εμφανιστεί μια σελίδα με τη διεύθυνση πορτοφολιού που εισαγάγατε, το συνολικό κόστος, τον τρόπο πληρωμής, τις σχετικές χρεώσεις και πιστώσεις. Είναι σημαντικό να ελέγξετε την παραγγελία σας για να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη συναλλαγή.

Το τελευταίο βήμα είναι η επεξεργασία της συναλλαγής, που σημαίνει στην πραγματικότητα την αποστολή της πληρωμής για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής, θα ανακατευθυνθείτε σε διαφορετική σελίδα με οδηγίες για την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής, το κρυπτογράφηση θα σταλεί στο πορτοφόλι σας.

Πώληση κρυπτονομισμάτων

Αν θέλετε να πουλήσετε την κρυπτογράφηση σας στο Anycoin Direct, η διαδικασία είναι μάλλον απλή. Απλά κατευθυνθείτε προς η σελίδα πώλησης και επιλέξτε τον αριθμό των νομισμάτων που θέλετε να πουλήσετε ή το ποσό των κερμάτων που θέλετε να λάβετε στη γραμμή ανταλλαγής.

Εάν έχετε ήδη επαληθεύσει έναν τραπεζικό λογαριασμό με την πλατφόρμα συναλλαγών, απλώς πρέπει να τον επιλέξετε από το αναπτυσσόμενο μενού που θα εμφανιστεί αφού κάνετε κλικ στο πράσινο κουμπί «πώληση bitcoin». Τα χρήματα θα σταλούν στον τραπεζικό λογαριασμό σας μετά την ολοκλήρωση της πώλησης.

Αφού επιλέξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, θα κάνετε μια σύνοψη της παραγγελίας σας. Για άλλη μια φορά, είναι σημαντικό να ελέγξετε τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν ομαλά.

Τώρα ήρθε η ώρα να μετακινήσετε το bitcoin σας στη διεύθυνση του Anycoin Direct, έτσι ώστε η παραγγελία να μπορεί να ολοκληρωθεί. Στο πορτοφόλι σας, θα πρέπει να επιλέξετε “αποστολή” ή “ανάληψη” και να μετακινήσετε τα χρήματα στη διεύθυνση πορτοφολιού που εμφανίζεται στην τελική οθόνη.

Μόλις ληφθούν τα κέρματα, η πώληση υποβάλλεται σε επεξεργασία και τα χρήματα αποστέλλονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η επεξεργασία των συναλλαγών διαρκεί έως και 2 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε να παρακολουθείτε τις συναλλαγές κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας έναν blockchain explorer. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, η ομάδα υποστήριξης του Anycoin Direct είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me