Αν θυμάστε, πριν από λίγες ημέρες μιλήσαμε εκτενώς για τα διακριτικά ασφαλείας.

Εάν δεν το έχετε ακούσει για αυτό, αυτό το άρθρο μπορεί να μην έχει νόημα για εσάς. Επομένως, αυτό θα βοηθήσει: Τι είναι τα διακριτικά ασφαλείας & Γιατί η αγορά είναι ανοδική για αυτό?

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε σχετικά με τα διακριτικά ασφαλείας (ο παραπάνω σύνδεσμος) επειδή πολλοί ειδικοί του κλάδου είναι αισιόδοξοι γι ‘αυτά.

Επιπλέον, πρόκειται να είναι ένας εντελώς νέος κόσμος κρυπτογραφικών μαρκών που θα ρυθμιστεί διεξοδικά. Έτσι, οι πιθανότητες πολλών θεσμικών χρημάτων να ρέουν σε αυτά είναι αρκετά υψηλές.

Και για αυτό, χρειαζόμαστε πλατφόρμες συναλλαγών υψηλής συχνότητας που μπορούν να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς και να παρέχουν επαρκή ρευστότητα για μάρκες ασφαλείας.

Έχουμε αρχίσει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε επίπεδο υποδομής, όπως ανταλλαγές διακριτικών ασφαλείας.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε μερικές πρωτοποριακές ανταλλαγές με διακριτικά ασφαλείας.

Καλύτερες ανταλλαγές διακριτικών ασφαλείας

1. tZero

tZero

Το tZero, θυγατρική της Overstock, σχεδιάζεται με πολύ διαισθητικό τρόπο για να ανταλλάσσει συγκεκριμένα μάρκες ασφαλείας.

Το μπροστινό μέρος του διακριτικού ασφαλείας της tZero καθιστά τα διακριτικά ασφαλείας συναλλαγών εύκολα, συμβατά και φιλικά προς τον χρήστη. Επιπλέον, για να βελτιώσει την ασφάλεια, το tZero έχει ενσωματώσει το υπάρχον λογισμικό διαχείρισης κινδύνων 15c3-5, σύστημα διαχείρισης παραγγελιών, μηχανή που ταιριάζει και μια πληθώρα ιδιόκτητης τεχνολογίας για την υποστήριξη της ενδεχόμενης διαπραγμάτευσης διακριτικών ασφαλείας.

Ακολουθεί μια ματιά στο προϊόν τους που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μάρκες ασφαλείας:

Επίσης, οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάστηκαν με έργα όπως το Polymath. Επιπλέον, με το υπόβαθρό τους, γνωρίζουν τι κάνουν και πώς θα αναπτυχθεί ολόκληρο το οικοσύστημα στο μέλλον.

Προς το παρόν, η ιδιωτική προσφορά της tZERO για το διακριτικό ασφαλείας tZERO (TZRO) βρίσκεται σε εξέλιξη και θα λήξει τον Αύγουστο του 2018, μετά την κυκλοφορία της πλατφόρμας συναλλαγών.

2. Ανοικτό δίκτυο χρηματοδότησης (γνωστός και ως OFN)

Ανοίξτε το δίκτυο χρηματοδότησης

Το ανοιχτό δίκτυο χρηματοδότησης είναι ένα άλλο πρωτοποριακό ανταλλακτικό διακριτικών ασφαλείας που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μάρκες ασφαλείας εάν είστε επαληθευμένος επενδυτής.

Η πλατφόρμα είναι ζωντανή τώρα και είναι η πρώτη πλατφόρμα διαπραγμάτευσης με διακριτικά ασφαλείας με έδρα τις ΗΠΑ, που έχει δημιουργηθεί για ένα μέλλον.

Για την καταχώριση του διακριτικού ασφαλείας σας στο OFN, τα διακριτικά θα πρέπει να ικανοποιούν και να εμπίπτουν στο πλαίσιο καταχώρισης διακριτικών ασφαλείας που διαθέτουν προκαθορισμένος.

Για μια καταχώριση, η κατοχή ενός προτύπου διακριτικού καθιστά γρήγορη την έγκριση. Μερικά από τα εγκεκριμένα πρότυπα για το ίδιο είναι:

  • Πρωτόκολλο DS
  • R-Token
  • ST-20
  • S3

Επίσης, έχουν σχέσεις με κορυφαίους μεσιτικούς οίκους, θεματοφύλακες, μεταφορείς και τράπεζες. Και από το 2014, έχουν σχηματίσει μια βασική ομάδα ομάδας τεχνολογιών ανταλλαγών, δικηγόρων κινητών αξιών και βετεράνων συναλλαγών που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την εξειδικευμένη αυτή θέση..

3. BankToTheFuture (γνωστός και ως BTF)

BankToTheFuture

Το BankToTheFuture είναι μια καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα επενδύσεων για εξειδικευμένους επενδυτές.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το έχουν κάνει και διευκολύνουν επενδύσεις σε Bitcoin, blockchain και άλλες ενοχλητικές χρηματοοικονομικές εταιρείες.

Τώρα, με την κυκλοφορία του εγγενούς τους διακριτικού-BFT, έχουν συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη κοινότητα ατόμων με υψηλή καθαρή αξία που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο Fintech, Bitcoin & μπλοκ αλυσίδας.

Σε μια πολύ απλούστερη μορφή, είναι ένα σύμβολο δευτερογενή αγορά για επενδυτές που είναι έτοιμοι να επενδύσουν σε φουτουριστικά έργα που μπορούν να εκδώσουν μάρκες ασφαλείας, παραδοσιακά ομόλογα, μετοχές ή άλλες μορφές ψηφιακών τίτλων.

Και με αυτόν τον τρόπο, θα παρέχει επίσης πολύ απαραίτητη ρευστότητα σε νέα έργα καθώς το νέο κρυπτογραφικό κεφάλαιο θα ρέει τελικά σε αυτές τις αγορές.

Αλλά μόνο διαπιστευμένοι επενδυτές με ετήσια εισοδήματα άνω των 200.000 $ μπορούν να επενδύσουν και θα πρέπει να είναι 1.000- 10.000 $ επένδυση.

4. Μπάνκορ

Μπάνκορ

Το πρωτόκολλο Bancor συμμετέχει επίσης στο συμβαλλόμενο μέρος ασφαλείας.

Στην πραγματικότητα, είναι μια από τις ισχυρότερες περιπτώσεις χρήσης για να είναι η Bancor. Αλλά για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε για το πρωτόκολλο Bancor, ακολουθεί μια απλή εξήγηση:

Το πρωτόκολλο Bancor είναι ένα νέο πρότυπο για κρυπτονομίσματα που ονομάζονται Smart Tokens ™, τα οποία είναι αυτόνομα και συνεχώς μετατρέψιμα σε άλλα διακριτικά στο δίκτυο με αλγοριθμικά υπολογισμένες τιμές.

Ο κόσμος του διακριτικού ασφαλείας θα αξιοποιήσει την ίδια ιδέα και τα διακριτικά ασφαλείας έχουν ήδη αρχίσει να διαθέτουν κάποιο ποσοστό σε αυτό. Ως εκ τούτου, θα λάβουν την απαραίτητη ρευστότητα που έψαχναν μέσω της ανταλλαγής πρωτοκόλλων Bancor.

Για παράδειγμα:

Το SPiCE VC έχει ενταχθεί στο Bancor Network και θα διατηρήσει έως και το 5% του κεφαλαίου του για να χρησιμοποιήσει το BNT ως διακριτικό σύνδεσης στο έξυπνο συμβόλαιο του Spice Token, το οποίο θα δώσει στους κατόχους του SPiCE Token κάποια ρευστότητα επιτρέποντάς τους να μετατρέψουν αυτόματα τα Κουπόνια SPiCE σε οποιοδήποτε διακριτικό ή νόμισμα στο Bancor Network, συμπεριλαμβανομένου του ETH, και στο μέλλον, σε όλα τα δίκτυα blockchain. (Πηγή: SPiCE VC Medium)

Σειρά σου: Τι πιστεύετε για τα διακριτικά ασφαλείας & ανταλλαγές διακριτικών ασφαλείας; Έχασα άλλες σημαντικές ανταλλαγές διακριτικών ασφαλείας; Βλέπετε ανταλλαγές διακριτικών ασφαλείας & μάρκες ασφαλείας που γίνονται το επόμενο μεγάλο πράγμα; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Εάν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, μοιραστείτε την με τους φίλους σας στο Facebook & Κελάδημα!

Ακολουθούν μερικά άλλα επιλεγμένα άρθρα που πρέπει να διαβάσετε για να αυξήσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τα κρυπτονομίσματα:

  • MetaMask Wallet Review: Πώς να χρησιμοποιήσετε το MetaMask Wallet (+ Tutorials)
  • 3commas Review: Είναι ασφαλές; Πώς λειτουργεί το 3Commas?
  • Δίκτυο Kyber: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me