Συγκρίναμε τις λειτουργίες που είναι οι πιο σχετικές για τους εμπόρους το 2020 για το Canadian Bitcoin Exchange. Αυτές περιλαμβάνουν μεθόδους χρηματοδότησης και ανάληψης, προσφορές ασφαλισμένου υπολοίπου και προηγμένες δυνατότητες συναλλαγών. Εδώ βρήκαμε. Καθώς προχωράμε στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2020 ήταν ένα από τα πιο ενεργά χρόνια συναλλαγών και καινοτομίας κρυπτογράφησης μέχρι σήμερα. Οι οικονομικοί ανεμοφράκτες από την πανδημία COVID-19 και η προκύπτουσα «εκτύπωση χρημάτων» από την κυβέρνηση έχει κάνει πολλούς να επανεκτιμήσουν τα πλεονεκτήματα της κρυπτογράφησης ως κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, με τα Bitcoin και DeFi να ηγούνται.

Πιο mainstream από ποτέ, το Bitcoin έχει ισχυρή απόδοση σε σύγκριση με τα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία, καθώς οι επενδυτές έχουν αναζητήσει τρόπους για να επενδύσουν τα χρήματά τους εκτός του πληθωριστικού νομίσματος. Επιπλέον, το DeFi rush έχει αποδείξει ότι έχει φτάσει μια νέα κατηγορία χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Με τον ανανεωμένο ενθουσιασμό στην παγκόσμια αγορά, η ζήτηση για τους Καναδούς να αγοράσουν Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα συνέχισε να αυξάνεται.

Με νέες πλατφόρμες εγχώριων και ξένων συναλλαγών να ανταγωνίζονται για καναδικά δολάρια ανταλλαγής Bitcoin και αυξημένη εστίαση στη διαφάνεια, τις ασφαλισμένες προσφορές και τις χαμηλότερες χρεώσεις, ο χώρος είναι πιο ανταγωνιστικός από ποτέ.

Για να το πετύχουμε, συνεργαστήκαμε με Tokamak Inc.., μια κορυφαία εταιρεία κάλυψης δεδομένων κρυπτογράφησης. Το Tokamak χρησιμοποιεί την επιστήμη δεδομένων για να συνδυάσει δεδομένα που δύσκολα αποκτώνται από τον Ιστό για να δημιουργήσει ευέλικτες πληροφορίες σχετικά με τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων.

Μεθοδολογία – Σύγκριση ανταλλαγής Bitcoin του Καναδά

Θέλαμε να παρέχουμε μια ολιστική εικόνα όλων των προσφορών της πλατφόρμας συναλλαγών. Αντί να κοιτάμε μόνο τα τέλη, αναλύσαμε ολόκληρη την εμπειρία. Αξιολογήσαμε το σύνολο χαρακτηριστικών, τη μεθοδολογία χρέωσης και τις διαδικασίες χρηματοδότησης και ανάληψης για όλες τις πλατφόρμες. Θέλαμε επίσης να επισημάνουμε τον όγκο συναλλαγών Bitcoin σε αυτές τις πλατφόρμες σε καθημερινή και ετήσια βάση. Αυτό μπορεί να μας πει εάν είναι ερασιτέχνες που μόλις ξεφεύγουν από το έδαφος, ή εάν είναι παίκτες που λειτουργούν σαν μηχανήματα με καλά λιπαντικά που πωλούν εκατομμύρια δολάρια κρυπτογραφικών στοιχείων σε καθημερινή βάση.

Επίσης, με τους Καναδούς να εξακολουθούν να κινούνται πάνω από το QuadrigaCX, η εταιρική διαφάνεια, η απόδειξη φερεγγυότητας και οι ασφαλισμένες προσφορές είναι νεότερα θέματα που οι πελάτες αναζητούν για την πλατφόρμα επιλογής τους. Θέλαμε να εξετάσουμε ποιες εταιρείες έλαβαν αυτά τα πρόσθετα μέτρα και ποιες όχι.

Δουλεύοντας παράλληλα με την Tokamak, μπορέσαμε να ρίξουμε μια ματιά στα διαθέσιμα στο κοινό δεδομένα αγοράς. Πραγματοποιήσαμε επίσης συναλλαγές σε όλες τις πλατφόρμες που αναφέρονται για τη μέτρηση της τιμολόγησης και για να δούμε αν υπήρχαν πρόσθετα τέλη που δεν αναφέρθηκαν στη σελίδα συνδεδεμένων χρεώσεων.

Ευρήματα σύγκρισης δυνατοτήτων

Σύγκριση ανταλλαγής Bitcoin του Καναδά [Ο πιο ενημερωμένος οδηγός]

* Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το γλωσσάρι

Εδώ βρήκαμε:

Χρηματοδότηση: Η χρηματοδότηση μέσω Interac e-Transfer έχει αναδειχθεί ως ο πιο βολικός και εύκολος τρόπος χρηματοδότησης του λογαριασμού κρυπτογράφησης στον Καναδά. Οι περισσότερες πλατφόρμες στον Καναδά προσφέρουν Interac e-Transfer και τραπεζικά καλώδια είναι επίσης μια κοινή επιλογή χρηματοδότησης που χρησιμοποιείται για μεγαλύτερα ποσά. Εάν μια πλατφόρμα προσφέρει το Interac e-Transfer, είναι μια καλή ένδειξη ότι είναι ενσωματωμένα στο καναδικό τραπεζικό σύστημα. Αξιοσημείωτες πλατφόρμες που δεν προσφέρουν χρηματοδότηση μέσω e-Transfer είναι οι Kraken Coinbase και Wealthsimple. Προσφέρουν εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης του λογαριασμού σας, όπως τραπεζικό έμβασμα, προεγκριμένη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι πιστωτικές κάρτες συνήθως δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την αγορά κρυπτονομισμάτων, επειδή οι εταιρείες πιστωτικών καρτών συχνά θεωρούν την αγορά κρυπτονομισμάτων ως προκαταβολή σε μετρητά, καθώς διαπραγματεύεστε ένα νόμισμα για άλλο. Η χρηματοδότηση του λογαριασμού σας με κρυπτογράφηση είναι επίσης μια σημαντική δυνατότητα που μπορεί να θέλετε εάν θέλετε να μετακινήσετε κρυπτογραφικά στοιχεία από ένα ασφαλές πορτοφόλι ή άλλο ανταλλαγή στον λογαριασμό σας. Όλες οι αναθεωρημένες πλατφόρμες προσφέρουν αυτήν τη λειτουργικότητα με εξαίρεση το Wealthsimple.

Αναλήψεις: Το Interac e-Transfers, τα καλώδια και η πάγια εντολή είναι όλοι εξαιρετικοί τρόποι ανάληψης χρημάτων από τον λογαριασμό σας. Υπάρχει επίσης το θέμα της ανάληψης κρυπτονομισμάτων από τον λογαριασμό σας για την εξασφάλιση πορτοφολιών ή άλλης ανταλλαγής. Η απόσυρση της κρυπτογράφησής σας σε ένα προσωπικό πορτοφόλι θεωρείται βέλτιστη πρακτική και οι περισσότερες πλατφόρμες το επιτρέπουν, ωστόσο θα πρέπει να διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση για να βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το προσφέρει. Για παράδειγμα, το Coinberry έχει συγκεκριμένα νομίσματα που δεν επιτρέπουν αναλήψεις, ενώ το Wealthsimple δεν επιτρέπει καθόλου αναλήψεις κρυπτογράφησης.

Εμπορία: Όσον αφορά την εμπειρία συναλλαγών, ορισμένοι βασικοί τομείς εστίασης είναι οι οριακές παραγγελίες, η διαθεσιμότητα κερμάτων και μια αξιόπιστη υπηρεσία θυρωρείου OTC. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το crypto μπορεί να είναι εξαιρετικά ασταθές. Το να μπορείτε να ορίσετε τη δική σας τιμή με οριακή εντολή μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να ανταλλάσσουν πιο υπεύθυνα και να δημιουργήσουν προβλέψιμα σημεία εισόδου και εξόδου για τις θέσεις τους. Από τις πλατφόρμες που αναφέρονται, το Kraken έχει τις περισσότερες δυνατότητες διαπραγμάτευσης όπως οριακές εντολές, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, stop loss, take profit και διακανονισμό εντολών θέσης. Coinsquare, NDAX και Bitbuy είναι άλλες καναδικές ανταλλαγές Bitcoin που προσφέρουν οριακές παραγγελίες και βιβλία ζωντανών παραγγελιών εάν η διαφάνεια των συναλλαγών είναι σημαντική για εσάς.

Ασφάλεια: Οι πλατφόρμες που διενεργούν ελέγχους απόδειξης αποθεματικών είναι μια αναδυόμενη τάση, με τους Kraken, Bitbuy και Shakepay και Παρθένος όλα τα ολοκλήρωσαν πρόσφατα. Η απόδειξη των αποθεματικών είναι σημαντική επειδή είναι απόδειξη τρίτου μέρους ότι η πλατφόρμα διατηρεί τα χρήματα που λένε ότι κάνουν και ότι δεν αποθηκεύουν ή χρησιμοποιούν ακατάλληλα χρήματα πελατών. Αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τους πελάτες που έχουν καεί από Quadriga, Einstein ή EZBTC. Επίσης, ο τρόπος αποθήκευσης της κρυπτογράφησης είναι εξαιρετικά σημαντικός. Οι περισσότερες από τις πλατφόρμες που αναφέρονται χρησιμοποιούν κρύο χώρο αποθήκευσης για χρήματα πελατών, αλλά η ασφάλιση ψυχρής αποθήκευσης είναι ένα βήμα που φαίνεται να έχουν λάβει μόνο μερικές πλατφόρμες. Bitbuy, Shakepay, και Παρθένος είναι οι καναδικές ανταλλαγές Bitcoin που πρόσφατα ανακοίνωσαν την ασφάλιση για ορισμένες ή όλες τις κρυπτογραφικές συμμετοχές τους.

Διαφάνεια: Υπάρχουν δύο κύριοι τρόποι με τους οποίους οι πλατφόρμες μπορούν να ωθήσουν τη διαφάνεια. Πρώτα απ ‘όλα, διαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο κερδίζουν χρήματα, αποκαλύπτοντας το πλήρες μοντέλο των τελών τους Δεύτερον, οι διαφανείς ανταλλαγές με βιβλία παραγγελιών θα εμφανίζουν δημόσια τον όγκο συναλλαγών, μέσω ενός API ή ενός αθροιστή ιστότοπων όπως το CoinMarketCap. Είναι καλό να γνωρίζουμε πόση αξία ρέει μέσα από μια πλατφόρμα ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να σας πει εάν η πλατφόρμα είναι αξιόπιστη με άλλους εμπόρους, τι είδους έμποροι τη χρησιμοποιεί και το πιο σημαντικό, τι είναι διαθέσιμο σε κάθε σημείο τιμής, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε τις συναλλαγές ανάλογα. Οι Kraken, Bitbuy και Newton προσφέρουν επίσης άμεση συνδεσιμότητα API.

Ευρήματα σύγκρισης συναλλαγών

Σύγκριση ανταλλαγής Bitcoin του Καναδά [Ο πιο ενημερωμένος οδηγός]

* Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το γλωσσάρι

Παρόλο που διαφορετικά χρηματιστήρια προσφέρουν διαφορετικά νομίσματα και ζεύγη συναλλαγών, ένας κοινός παρονομαστής είναι το Bitcoin. Αποφασίσαμε να αξιολογήσουμε την εμπειρία συναλλαγών που βασίζεται αποκλειστικά στο Bitcoin, καθώς το 70% του όγκου συναλλαγών στον Καναδά βασίζεται στο BTC.

Η Tokamak χρησιμοποίησε υπάρχουσες συνδέσεις για να αξιοποιήσει δημόσια διαθέσιμα δεδομένα αγοράς. Πραγματοποίησαν επίσης συναλλαγές σε όλες τις πλατφόρμες που αναφέρονται, όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα API για να συσσωρευτούν οι τιμές.

Για την τιμή αναφοράς, χρησιμοποιήσαμε την τιμή που εμφανίζεται στο Google κατά την αναζήτηση “BTC σε CAD”. Αυτά τα δεδομένα παρέχονται από την Coinbase και αντιπροσωπεύουν μια άμεση μετατροπή σε USD σε CAD της τρέχουσας τιμής τους για 1 Bitcoin. Επιλέξαμε αυτήν την τιμή επειδή θα ήταν συνήθως ο πιο συνηθισμένος τρόπος για τον Καναδά να ελέγξει την τιμή του Bitcoin σε μια δεδομένη στιγμή, εάν δεν ήταν ενεργοί σε καμία πλατφόρμα.

Σύγκριση ανταλλαγής Bitcoin του Καναδά [Ο πιο ενημερωμένος οδηγός]

Τιμή αγοράς: Τη στιγμή του στιγμιότυπου, Bitbuy είχε τη χαμηλότερη τιμή αγοράς σε σύγκριση με την τιμή αναφοράς, με μόνο διαφορά 0,01%. Η Kraken είχε τη δεύτερη καλύτερη τιμή αγοράς με διαφορά 0,42%. Οι υψηλότερες τιμές αγοράς βρέθηκαν στα Wealthsimple και Coinberry με διαφορά 1,89% και 2,43% από την τιμή αναφοράς αντίστοιχα. Σημειώθηκε ότι οι πλατφόρμες με επαγγελματικά εργαλεία συναλλαγών και διαφανή βιβλία παραγγελιών είχαν τις χαμηλότερες τιμές αγοράς, όπου οι πλατφόρμες στυλ μεσιτείας είχαν υψηλότερες τιμές. Αυτό θα μπορούσε να μιλήσει στο πελατολόγιο που προσελκύουν και οι δύο πλατφόρμες, όπου οι πιο συνειδητοί και εξειδικευμένοι χρήστες συγκεντρώνονται προς τα πιο προηγμένα Ανταλλακτικά Bitcoin του Καναδά.

Τιμή πώλησης: Το Kraken, μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στον κόσμο με βάση τον όγκο συναλλαγών, είχε την υψηλότερη τιμή πώλησης τη στιγμή του στιγμιότυπου. Καθώς η ανταλλαγή με το βιβλίο με τη βαθύτερη παραγγελία, αυτό δεν ήταν έκπληξη. Οι Wealthsimple και Shakepay είχαν τις δύο χαμηλότερες τιμές πώλησης.

Εξάπλωση: Το Kraken είχε επίσης το χαμηλότερο spread, που σημαίνει ότι η τιμή αγοράς και η τιμή πώλησής τους ήταν η πλησιέστερη μεταξύ οποιασδήποτε πλατφόρμας. Το Bitbuy είχε το δεύτερο χαμηλότερο spread. Τα μεγαλύτερα spread εμφανίστηκαν στα Wealthsimple, Coinberry και Shakepay. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτές οι πλατφόρμες έχουν τα υψηλότερα spread, λαμβάνοντας υπόψη τα μοντέλα προμηθειών τους, δηλαδή αντισταθμίζουν την απώλεια εσόδων χωρίς προμήθειες κατάθεσης ή ανάληψης στο spread τους.

Ενταση ΗΧΟΥ: Ο Kraken και ο Bitbuy φαίνεται να έχουν τα πιο ενεργά βιβλία παραγγελιών, καθώς και τα δύο δείχνουν σημαντικά μεγαλύτερο όγκο όταν κοιτάζουν την περίοδο των 24 ωρών. Αυτό είναι καλό για τους εμπόρους, διότι σημαίνει ότι άλλοι χρήστες πραγματοποιούν ενεργές συναλλαγές και είναι πιθανό να βρείτε ένα σταθερά χαμηλό spread σε σύγκριση με τις λιγότερο ενεργές πλατφόρμες. Το Coinsquare ήταν από τα υψηλότερα του όγκου του 2020, αν και υπάρχουν ερωτήματα εάν ο όγκος τους μπορεί να θεωρηθεί 100% νόμιμος λόγω πρόσφατων κυρώσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Οντάριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Shakepay, Coinberry, Newton και Wealthsimple δεν έχουν δημόσια διαθέσιμα δεδομένα.

Τέλη: Το μοντέλο χρέωσης για πλατφόρμες είναι συχνά το πιο συζητημένο σημείο σύγκρισης και έχουμε κοινοποιήσει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι πλατφόρμες συλλέγουν χρεώσεις στο παραπάνω γράφημα. Για να ζωγραφίσουμε μια δίκαιη εικόνα, αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στη συνολική τιμή all-in που πληρώνει κάποιος κατά την αγορά Bitcoin. Αυτό περιορίζει τη σημασιολογία «χωρίς προμήθειες κατάθεσης» και «χωρίς προμήθειες συναλλαγών» που χρησιμοποιούν πολλές πλατφόρμες και παράγοντες στην εξάπλωση και όλες τις σχετικές χρεώσεις πλατφόρμας εάν ισχύουν. Ονομάζουμε αυτό το τέλος ως το «καλύτερο τέλος αγοράς». Βρεθηκε οτι Bitbuy, Ο Κράκεν και ο Νεύτωνας είχαν τα τρία χαμηλότερα «καλύτερα σε όλα τα τέλη αγοράς», ενώ το Coinbase είχε το υψηλότερο στο 4,47%.

Συμπέρασμα – Καναδική ανταλλαγή Bitcoin

Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που συλλέγονται για να λάβετε τη δική σας απόφαση με βάση αυτό που ψάχνετε σε μια καναδική πλατφόρμα κρυπτογράφησης. Ελπίζουμε να έχουμε ζωγραφίσει μια πιο ολιστική εικόνα για το πώς αυτές οι καναδικές πλατφόρμες κερδίζουν χρήματα και περνούν το μάρκετινγκ-μιλούν για το πώς κάθε πλατφόρμα τοποθετείται. Είτε πρόκειται για ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, έναν συγκεκριμένο τύπο μοντέλου χρέωσης ή μόνο την καλύτερη τιμή αγοράς, τώρα θα πρέπει να έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε Bitcoin στον Καναδά.

Γλωσσάριο χαρακτηριστικών:

Interac e-Transfer: Η Interac e-Transfer είναι μια υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων μέσω συμμετεχόντων καναδικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που προσφέρονται μέσω της Interac Corporation. Είναι ένας απλός τρόπος μεταφοράς αξίας από τραπεζικό λογαριασμό σε τραπεζικό λογαριασμό. Συνήθως, εφαρμόζονται όρια 3.000 $ ανά 24 ώρες από τις τράπεζες.

Τραπεζικό έμβασμα: Το Swift bank wire είναι ένα δίκτυο ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιείται από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που σας επιτρέπει να στέλνετε γρήγορα και με ασφάλεια μεγαλύτερα ποσά χρημάτων. Συνήθως, απαιτείται κάποιος να πάει στην τράπεζά του και να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του για να το στείλει.

Προ εξουσιοδοτημένη χρέωση: Μια πάγια απευθείας τραπεζική σύνδεση, που τροφοδοτείται από Plaid ή άλλη παρόμοια τεχνολογία. Τα χρήματα μπορούν να πιστωθούν ή να χρεωθούν απευθείας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό μόλις εγκρίνετε.

Καταθέσεις Crypto & Αναλήψεις: Δυνατότητα κατάθεσης και ανάληψης κρυπτογραφικών στοιχείων μέσω κρυπτογραφικών πορτοφολιών. Αυτό σας επιτρέπει να συμμετέχετε πλήρως στην οικονομία της κρυπτογράφησης μεταφέροντας σε εξωτερικά πορτοφόλια, πλατφόρμες, στοιχήματα, εμπόρους και άλλα.

Υπόλοιπα Crypto: Ασφαλιστική κάλυψη για περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης πελατών έναντι απώλειας λόγω κλοπής και άλλων συνθηκών.

Απόδειξη επιφυλάξεων: Η απόδειξη των ελέγχων αποθεματικών είναι αναφορές που πραγματοποιούνται από έμπιστα τρίτα μέρη που εξετάζουν τις πλατφόρμες φύλαξης και διασφαλίζουν ότι διατηρούν όντως το ψηφιακό νόμισμα που λένε ότι είναι.

Διαφανές βιβλίο παραγγελιών: Όλες οι ζωντανές παραγγελίες ορίου τόσο από την πλευρά προσφοράς όσο και από την πλευρά της ερώτησης είναι ορατές σε ένα βιβλίο παραγγελιών με δυνατότητα δημόσιας προβολής.

Οριακές παραγγελίες: Οριακή εντολή είναι ένας τύπος παραγγελίας για αγορά ή πώληση μιας ασφάλειας σε καθορισμένη τιμή ή καλύτερη. Για παραγγελίες ορίου αγοράς, η παραγγελία θα εκτελείται μόνο στην οριακή τιμή ή χαμηλότερη, ενώ για παραγγελίες ορίου πώλησης, η παραγγελία θα εκτελείται μόνο στην οριακή τιμή ή υψηλότερη.

Μηχανή αντιστοίχισης:  Ένα ηλεκτρονικό σύστημα που ταιριάζει με παραγγελίες αγοράς και πώλησης για μια αγορά συναλλαγών. Αυτή είναι η βασική τεχνολογία που εκτελεί χρηματιστήριο ή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Ένας αντίστοιχος κινητήρας θα καθορίσει επίσης εάν μια παραγγελία θα συμπληρωθεί πλήρως ή μερικώς.

Δημόσιο API: Ένα δημόσια διαθέσιμο API που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη ζωντανών δεδομένων ή την πραγματοποίηση αλγοριθμικών συναλλαγών. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν την τροφοδοσία κρυπτονομισμάτων ATM ή άλλων επιχειρήσεων.

Δημόσιος τόμος: Τα δεδομένα εμφανίζονται δημόσια σε μια πλατφόρμα συγκέντρωσης δεδομένων πλατφόρμας όπως Coinmarketcap, CBIX ή CoinGecko.

Υπηρεσία θυρωρείου OTC: Υπηρεσία θυρωρείου για τις μεγαλύτερες συναλλαγές. Αυτές οι συναλλαγές ολοκληρώνονται «εκτός βιβλίου» και μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και τέλη.

Συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης: Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης είναι παράγωγα χρηματοοικονομικά συμβόλαια που υποχρεώνουν τα μέρη να διαπραγματεύονται ένα περιουσιακό στοιχείο σε μια προκαθορισμένη μελλοντική ημερομηνία και τιμή. Εδώ, ο αγοραστής πρέπει να αγοράσει ή ο πωλητής πρέπει να πουλήσει το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο στην καθορισμένη τιμή, ανεξάρτητα από την τρέχουσα τιμή αγοράς κατά την ημερομηνία λήξης.

Γλωσσάριο Όρων Συναλλαγών:

Καλύτερη τιμή πώλησης: Αυτή είναι η καλύτερη δυνατή τιμή για την πώληση BTC στην πλατφόρμα τη στιγμή του στιγμιότυπου. Επίσης γνωστή ως τιμή «προσφοράς» σε πλατφόρμες με οριακές παραγγελίες.

Καλύτερη τιμή αγοράς: Αυτή είναι η καλύτερη δυνατή τιμή για να αγοράσετε BTC στην πλατφόρμα τη στιγμή του στιγμιότυπου. Επίσης γνωστή ως τιμή «ζήτησης» σε πλατφόρμες με οριακές παραγγελίες.

Εξάπλωση: Το spread είναι το χάσμα μεταξύ της τιμής προσφοράς και των τιμών ζήτησης ενός τίτλου ή περιουσιακού στοιχείου. Διαφορετικά γνωστή ως η διαφορά μεταξύ του τι μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο για.

Όγκος BTC 24 ωρών: Ο όγκος είναι το ποσό ενός περιουσιακού στοιχείου που αλλάζει παράδοση για κάποια χρονική περίοδο, συχνά κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Αυτός είναι ο αριθμός των Bitcoin που διαπραγματεύονται στην πλατφόρμα τις τελευταίες 24 ώρες.

Όγκος 2020 YTD BTC: Αυτός είναι ο αριθμός των Bitcoin που διαπραγματεύονται στην πλατφόρμα ετησίως έως το 2020.

Διαφορά τιμής αναφοράς: Το ποσοστό + ή – ότι η τιμή της πλατφόρμας διαφέρει από την τιμή αναφοράς που χρησιμοποιείται για το στιγμιότυπο.

Τιμή αναφοράς: Η τιμή που ελήφθη από την Google και χρησιμοποιήθηκε για το στιγμιότυπο. Η τιμή αναφοράς στο Google βασίζεται σε δεδομένα Bitcoin από το Coinbase και χρησιμοποιεί τιμή αγοράς BTC / USD με ποσοστό μετατροπής USD / CAD από το Morningstar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me