Najboljši VPN brez dnevnikov

Iščete storitev VPN, ki ponuja večjo zasebnost? Potem morate vsekakor izbrati storitev VPN, ki ne vodi dnevnikov.

Ena izmed napak, ki jo večina izmed nas naredi pri izbiri storitve VPN, je, da ne preverimo, ali ponudnik storitev VPN vodi dnevnik vseh spletnih mest, ki jih obiskujemo. Če to storijo, je uporaba storitve VPN majhna.

Najboljši način, da vaše brskanje ostane anonimno in ne ostane nobena sled, je uporaba VPN-ja brez dnevnika.

Še posebej, če se ukvarjate z Bitcoinom, kriptovalutami ali kakšnim drugim poljem »Infosec«, vam ne preostane drugega, kot da uporabite VPN storitev brez dnevnika.

VPN vam pomagajo obiti cenzuro vlade in ponudnika internetnih storitev. Še posebej, ko potujete v države, kot je Kitajska, kjer so Googlove storitve blokirane, lahko za povezavo s temi storitvami brez omejitev uporabite VPN.

Poleg tega, da ne hranite dnevnikov, želite zagotoviti, da izbrana storitev VPN ponuja tudi funkcijo killswitch. O ubijalskih stikalih si lahko preberete tukaj.

Tu v tej objavi sem sestavil seznam nekaterih najboljših storitev VPN brez dnevnika, med katerimi lahko izbirate.

Opomba: Vse spodaj naštete storitve VPN ne vodijo nobenega dnevnika brskanja in vse zagotavljajo vašo zasebnost. Nekaj ​​pa jih vodi dnevnike dostopa, dokler ne prekinete povezave. Izrecno sem omenil, katere dnevnike vodijo v opisu vsakega. Samo eden od njih spremlja uporabo pasovne širine, ki se samodejno ponastavi po vsakih 30 dneh. Z vidika zasebnosti to ne bi smelo vplivati ​​na vas, vendar je moja dolžnost, da vas o tem obvestim.

Namig: Izogibajte se uporabi storitev s sedežem v ZDA in Združenem kraljestvu zaradi programov nadzora teh držav. Pisma o nacionalni varnosti in priložena naročila o prepovedi podjetjem in prejemnikom prepovedujejo, da bi se o zahtevi pogovarjali. Tudi če je bilo podjetje pozvano, naj preda podatke o vaši uporabi interneta, tega ne more razkriti v javnosti.

Po razkritju Snowdena se je FBI obrnil na Lavabit (varno e-poštno storitev), da jim je priskrbel ključ SSL, ki bi FBI omogočil dostop do e-poštnih sporočil Snowdena in vseh drugih strank. Kasneje je izvršni direktor Levisona predal ključe SSL in zaustavil storitev.

Ameriška vlada je nato Levisonu zagrozila z aretacijo, češ da je ukinitev službe kršitev sodnega naloga. Če želite, lahko preberete o tem to poglobljeno tukaj. Po tem incidentu raje izberite storitev, ki ni v pristojnosti ZDA. To je eden od razlogov, da sem navedel osnovno državo spodaj navedenih storitev VPN, ki ne beležijo vaše dejavnosti brskanja.

S tem si oglejmo seznam najboljših ponudnikov storitev VPN brez prijave.

Najboljše storitve VPN brez dnevnika leta 2021:

1. VPNArea 

VPNArea

To je večkrat nagrajena storitev VPN. Ponujajo skupne IP-je in ne vodijo dnevnikov, da bi zagotovili zasebnost svojih strank.

Delujejo v pristojnosti Bolgarije, VPN pa poslujejo od leta 2012.

Z enim računom na VPNArea lahko priključite do 6 naprav. Ponujajo neomejeno pasovno širino in imajo preklopni sistem za preprečevanje puščanja IP v primeru padca povezave VPN.

Sprejemajo plačila prek PayPala, kreditnih / debetnih kartic, Bitcoina in Payze.

Načrti območja VPNA

Imajo tudi 7-dnevno politiko vračila kupnine, v kateri lahko svoj račun prekličete in v 48 urah dobite celotno vračilo kupnine.

Pridobite VPN iz VPNArea

2. Windscribe

Windscribe

Windscribe je priljubljena storitev freemium VPN, kjer lahko uporabljate brezplačen VPN brez dnevnika z do 10 GB podatkov.

Vedno lahko nadgradite na enega od plačljivih načrtov, da odstranite vse omejitve glede pasovne širine in števila sočasnih povezav.

Ne vodijo nobenega dnevnika brskanja, časovnih žigov IP ali kakršnih koli zapisov o spletnih mestih, ki jih obiščete. Edino, kar zabeležijo, je uporaba pasovne širine, ki se ponastavi po vsakem mesecu.

Mislim, da to ni slabo in ustreza našim merilom najboljših VPN-jev, ki ne vodijo dnevnikov.

Podjetje ima sedež iz Kanade, Bittorrent pa je dovoljen na vseh strežnikih, razen v Indiji.

Načrti Windscribe

Sprejemajo plačila prek PayPal, kreditne kartice, Bitcoina (z uporabo BitPay) in plačilnega zidu.

Zasebnost jemljejo kot glavno merilo, zato ima njihova namizna aplikacija vgrajen požarni zid. Trdijo, da je boljši od stikala za prekinitev, saj požarni zid privzeto blokira vso zunanjo povezljivost v primeru izpada povezave.

Še ena zanimiva stvar pri Windscribe je, da lahko dobite dodatnih 5 GB brezplačnih podatkov samo s tvitanjem o njih. Do tega je mogoče dostopati prek nadzorne plošče računa.

Na splošno je Windscribe zanesljiva brezplačna / plačljiva storitev VPN brez dnevnika.

Pridobite brezplačen VPN pri Windscribeu

3. Mullvad

Mullvad

Mullvad je podjetje s sedežem iz Švedske, ki je začelo dobavljati omrežja VPN iz političnih razlogov.

Lastniki se s svojo politiko strinjajo. Pravijo: “Raje bi podjetje zaprli, kot pa vladi ali kateri koli agenciji zagotovili občutljive podatke.” Ker pa ne hranijo nobenega dnevnika, vlade ali agencije ni nobenih informacij.

Sprejemajo plačila prek bančne nakazila, Swish, PayPal, Bitcoin in gotovino. Spodbujajo vas, da ostanete anonimni in plačujete z Bitcoini ali gotovino. Opomba: Če plačujete z Bitcoinom, je to 10% ceneje.

Začeti z Mullvadom je enostavno, saj morate le ustvariti številko računa. Prejmete 3-urni brezplačni preskus in če ga želite uporabiti po tem, morate samo dopolniti številko računa.

Cena je samo 5 € na mesec.

Ustvari račun na Mullvad

4. Anonimizator 

Anonimizator

Ti fantje imajo več kot 20 let delovne dobe in strogo politiko “brez dnevnikov”.

Ves promet je dovoljen, če je v skladu z njihovo pogodbo EULA in pogoji storitve.

Edino, kar mi pri njih ni všeč, so delujejo pod jurisdikcijo ZDA. Prav tako nisem prepričan, ali dovoljujejo promet Bittorrent / P2p.

So ena redkih storitev VPN brez dnevnika, ki sprejema gotovinska plačila. Nimajo nobene možnosti za plačila z bitcoini ali kriptovalutami.

Anonymizer ponuja 14-dnevni preskusni račun, ne da bi potrebovali podrobnosti o plačilu.

Ko pa sem poskusil uporabiti njihov 14-dnevni brezplačni preskus iz Indije, je rekel, da ni na voljo z moje lokacije. Toda za spremembo lokacije sem uporabil samo drugo storitev VPN in nato preizkusil.

Začetek uporabe Anonymizerja je bil v mojem Mac OS-u enostaven in v dveh minutah po prijavi sem začel uporabljati njihov VPN.

Kako začeti z Anonimizerjem

Pridobite dvotedensko brezplačno preskusno različico VPN za Anonymizer

5.. IPVanish

IPVanish

To je še ena priljubljena storitev VPN, ki ne vodi dnevnikov in ponuja popolno anonimnost.

Slaba stran te storitve je, da imajo sedež zunaj Floride v ZDA, zato na tem seznamu niso najbolj priporočljiva storitev VPN.

Sprejemajo plačila prek Bitcoin, PayPal in kreditne kartice. Glede prometa ni omejitev, hudournike pa lahko vsekakor naložite s pomočjo IPVanish, če želite.

Imajo tudi funkcijo killswitch, ki prekine internetno povezavo, ko povezava z VPN pade, da prepreči uhajanje vaših informacij o IP.

Druga zanimiva lastnost IPVanish je, da samodejno naključno prilagodijo vaš naslov IP v izbranih časovnih intervalih. Opomba: To funkcijo morate omogočiti.

Pridobite IPVanish VPN

6. AirVPN

AirVPN

To je njihov slogan: “Zrak za dihanje pravega interneta.”

Ta storitev s sedežem iz Italije ne beleži nobenih informacij o brskanju.

AirVPN uporablja OpenVPN za vzpostavitev povezave med računalnikom in njihovimi strežniki. OpenVPN je najbolj zanesljiva in varna rešitev za šifrirane predore.

AirVPN omogoča hudourniški promet, promet za skupno rabo datotek in vse druge vrste prometa. Nobenih omejitev ni.

Da bi zagotovili anonimnost, sprejemajo plačila v Bitcoinu in široko paleto drugih kriptovalut prek CoinPayments.

Z eno povezavo AirVPN lahko hkrati priključite do 3 naprave.

Pridružite se AIRVPN

7. NordVPN

NordVPN

NordVPN ima sedež zunaj Paname in ker ste panamsko podjetje, lahko od njih pričakujete največjo možno zasebnost.

Omogočajo vse vrste prometa, vključno s prometom P2P. Sprejemajo tudi plačila z Bitcoini.

Ti lahko priključite do 6 naprav hkrati z enim računom NordVPN.

NordVPN račun

To je ena redkih storitev VPN, ki jih ponuja dvojni VPN. Uporabnik se poveže s prvim vozliščem, kjer so podatki šifrirani. Nato šifrirani podatki tečejo do drugega vozlišča in se znova šifrirajo, šele nato pridejo do interneta.

Imajo 30-dnevno politiko garancije za vračilo denarja in ponujajo 3-dnevno preskusno obdobje.

Pridružite se NordVPN

Druge storitve VPN, ki ne vodijo dnevnikov

  • ExpressVPN – britansko podjetje na Deviškem otoku brez zakonov o hrambi podatkov. Omogočajo ves promet, vključno s prometom BitTorrent / P2P.
  • IPredeator – Njihova zbirka podatkov s sedeža zunaj Cipra ne vključuje izvora I.P. naslov uporabnika. Ko se vzpostavljena povezava prekine, se podatki o seji izbrišejo iz baze podatkov seje. Sprejemajo plačila prek PayPal, Bitcoin, Payza in Payson. Edini promet, ki ga filtrirajo, je SMTP na vratih 25. Garancija Canary.
  • BolehVPN – BolehVPN temelji na Sejšelih. So še ena priljubljena storitev VPN, ki ne vodi nobenih dnevnikov. Večina njihovih strežnikov podpira promet P2P, razen nekaterih ponudnikov deskanja / pretakanja s strogimi zahtevami DMCA. Sprejemajo plačila prek PayPal, Payment Wall, CoinPayments, PayDollar, Molly in tudi Bitcoin / Dash.

No, obstaja še nekaj storitev VPN, ki ne beležijo vaših dejavnosti. Vendar pa so tiste, ki sem jih navedel zgoraj, najboljše storitve VPN brez dnevnika.

Kot sem že omenil, se poskušajte izogibati storitvam VPN zunaj ZDA / Velike Britanije ali »5 oči države“.

Za nakup storitve VPN ni težav pri uporabi PayPala ali kreditne kartice, če pa je le mogoče, za nakup uporabite Bitcoin ali drugo kriptovaluto. Uporaba kriptovalute vam ponuja več zasebnosti za vaše spletno življenje.

Ali želite priporočiti drugo storitev VPN brez dnevnika? Sporočite mi v spodnjem oddelku za komentarje!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me