Tähän mennessä me kaikki tiedämme tosiasian, että kryptovaluuttakauppa on sekä riskialtista että palkitsevaa. On oltava älykäs ja opittava perusasiat ennen kuin laitat siihen huomattavan määrän rahaa.

Kuvittele tämä:

Laitat 10000 dollaria salaukseen ja pari päivää myöhemmin sen arvo on 20000 dollaria! Vau!

Mutta sinun on ymmärrettävä, että on yhtä suuri riski, että alkuinvestointisi pienenee 100 dollariin päivässä tai kahdessa. Kyllä se on oikein.

Joten on meille tärkeää keskustella kaupankäynnin tärkeästä käsitteestä, joka voi olla palkitsevaa, mutta myös riskialtista – Marginaalikauppa.

Mutta kaikki ei ole huono, jos käytät sitä oikein sijoitustavoitteidesi saavuttamiseksi.

Mikä on marginaalikauppa?

Mikä on marginaalikauppa

Marginaalikauppa on ylimääräisen rahan tai salausvaluutan lainaaminen hyödyntämällä jo omistamiesi salausvaluuttojen määrää ylimääräisten kryptovaluuttojen ostamiseksi..

Marginaalikauppaa kutsutaan myös marginaaleiksi tai vipuvaikutteisiksi kaupoiksi, ja idea on vanhanaikainen menetelmä, jota käytetään perinteisillä markkinoilla.

Konsepti syntyi Yhdysvalloissa, ja sitä harjoitellaan nyt lukuisissa pörsseissä ympäri maailmaa, ja se on sisällytetty myös kryptovaluuttamaailmaan.

Mutta perinteisillä markkinoilla on monia sääntöjä ja säännöksiä marginaalikaupasta, kun taas kryptovaluutan marginaalisäännöt ovat melko yksinkertaisia ​​eivätkä niin monimutkaisia. Toimintaperiaate pysyy kuitenkin samana.

Annan sinulle esimerkin:

Oletetaan, että haluat sijoittaa 2000 dollaria BTC: hen, mutta sinulla on vain 1000 dollaria. Joten nyt tuodaksesi ylimääräiset 1000 dollaria, lainaat sen 2: 1 marginaalilla (2x, se tarkoittaa jokaista dollariasi kohden, saat ylimääräisen yhden dollarin sijoittamiseen).

Kuvittele nyt, että BTC-hinta nousee 50%, ja niin on myös sijoituksesi. Joten sijoittamasi 2000 dollaria on nyt arvoltaan 3000 dollaria. Voit selvittää ja maksaa takaisin 1000 dollaria lainanantajalle ja nauttia 1000 dollarin voitoista. (Olettaen, että yksi BTC maksaa 2000 dollaria)

Mutta kääntöpuolella, jos BTC-hinta laskee 50%, investointisi 2000 dollaria on myös laskenut 1000 dollariin. Tällöin lainanantaja on suojattava ja hänellä on ensimmäinen oikeus vaatia jäljellä olevat 1000 dollaria, joten tämä menee lainanantajalle. Myös alkuperäinen investointisi 1000 dollaria menetetään ja nyt sinulla ei ole mitään.

Joten näette, että tällä tavoin marginaali voi olla erittäin palkitseva ja erittäin riskialtis, ja siksi ei suositella marginaalin kauppaa ennen kuin ymmärrät riskit.

Katso tämä lyhyt video saadaksesi lisätietoja marginaalikaupasta:

Kuka antaa ylimääräistä rahaa tai salaussijoituksen & Miksi?

Tiedän mitä ajattelet. Ajattelet, kuka antaa tämän ylimääräisen rahan tai BTC: n kauppiaalle kaupan marginaaliin ja miksi.

No, välittäjät tai yksityishenkilöt toimivat täällä lainanantajina ja toimittavat rahansa tai BTC: n marginaaliyrittäjille maksua tai korkoa vastaan.

Ja aina kun marginaalikauppiaan salkku toimii huonosti sovittujen ehtojen mukaisesti, välittäjä sulkee heidän asemansa automaattisesti hyvittääkseen ja säästääkseen lainanantajia, jotta he saisivat etunsa ja pääomansa ensin.

Toisaalta, jos marginaalikauppiaan salkku toimii hyvin, lainanantajille maksetaan säännöllisesti korkojaan kauppaehtojen mukaisesti.

Ja siksi sitä kutsutaan myös Hyödynnä kaupankäyntiä.

Esimerkiksi vipuvaikutus 50: 1 tarkoittaa, että 100 000 dollarin arvoisen tilauksen ostamiseen vaaditaan 2 000 dollarin oma pääoma / BTC. 400: 1 vipuvaikutus tarkoittaa, että 100 000 dollarin arvoisen tilauksen ostamiseen tarvitaan 250 dollaria.

Nyt tiedän, että jotkut teistä saattavat haluta tietää, missä voit käydä kauppaa kryptovaluutoilla marginaalilla.

No, siellä on joitain omistettuja marginaalikauppoja.

Salauspörssit, jotka tarjoavat marginaalikauppajärjestelmän

Pörssit, jotka tarjoavat marginaalikauppavaihtoehdon kryptovaluutoille, ovat:

  • Bybit (saat 90 dollarin liittymisbonuksen)
  • BitMex
  • Binance
  • Deribit
  • Huobi

Muista aina yksi asia – marginaalikauppa ei ole tarkoitettu ei-työläisille, ja sinun on otettava huomioon myös salausmarkkinoiden villi volatiliteetti.

Siksi pidä aina kiinni sijoitusperiaatteista äläkä koskaan sijoita enempää kuin mitä sinulla on varaa menettää.

Jos et ole ammattimarginaalikauppias, kokeile ensin tavanomaista 1: 1-kaupankäyntiä (spot) tällaisissa pörsseissä: 7 parasta kryptovaluutanvaihtoa maailmassa ostamaan Altcoineja

Se on kaikki minun puoleltani tässä artikkelissa ja toivon, että pidit siitä.

Nyt on aika kuulla sinusta: Vaihdatko salausvaluuttoja? Hemmotteletko marginaalikauppaa? Missä käydään kauppaa tai marginaalikauppaa kryptovaluutoilla?

Ole hyvä ja jaa tämä artikkeli verkkoosi, jos pidät siitä hyödyllisenä!

Lisää ehdotettuja lukemia:

  • Paras salausmarginaalin pörssi
  • Parhaat kryptovaluutanvaihdot
  • Binance Exchange Review: Onko se turvallista ja luotettavaa?
  • Poloniex vs. Bittrex: Mikä on parempi? (Vertailu)
  • Bybit-pörssitarkistus – Ominaisuudet, kaupankäyntimaksut & lisää

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me