ICO: t – alustavat kolikkotarjoukset – ovat tulossa uudeksi välineeksi varojen keräämiseksi. Se on todella mullistava joukkorahoitusprosessin ja häiritsee perinteistä tapaa kerätä varoja pääomasijoittajalta.

ICO: n käsite on tullut maailmalle Blockchainin ja merkkitalouden myötä vain muutama vuosi sitten.

Wikipedia toteaa:

Alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen (ICO) on kiistanalainen keino joukkorahoitukseen salauksen avulla, mikä voi olla pääoman lähde startup-yrityksille. ICO: ssa prosenttiosuus äskettäin myönnetystä kryptovaluutasta / tunnuksesta myydään sijoittajille vastineeksi laillisesta maksuvälineestä tai muista kryptovaluutoista, kuten Bitcoin tai Ethereum.

Varhaiset merkintämyynnit pitivät Mastercoin heinäkuussa 2013 ja Ethereum ja Karmacoin vuonna 2014, mutta “valtavirran” ICO: t alkoivat viestisovellusten kehittäjällä Kik syyskuussa 2017.

Saadaksesi tarkemman käsityksen, lue ICO: ta koskeva viesti.

  • Mitä ovat ICO: t (Alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen) & Miksi ne ovat hyviä sinulle?

ICO: t ovat ehdottomasti hyvä työkalu tai väline, joka avaa tietä hajautetulle joukkorahoitukselle, mutta olisi naiivia olla puhumatta sen puutteista ja haasteista.

Hajautettu, kuten tällaisten ICO: n ydin, on suuret mahdollisuudet, että sijoittajat saattavat menettää rahansa markkinoiden reaktioiden tai huijausten vuoksi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki ICO: t ovat huijauksia tai epäonnistuvat, mutta usko minua, suurin osa niistä epäonnistuu joskus tulevaisuudessa.

Siksi meidän kaltaisten sijoittajien, jotka asettavat BTC: n tai ETH: n tällaisiin ICO: iin, on tehtävä se älykkäästi. Seuraa näitä 5 vinkkiä arvioidaksesi ICO ennen sijoittamista siihen.

5 älykkäitä vinkkejä ICO: iin sijoittamiseen

1. Lue asiakirja ja arvioi käyttötapaukset

Ensimmäisen vaiheen tulisi olla ICO-tiimin väittämän paperin lukeminen ja käyttötapauksen toteutettavuuden arviointi.

On aina hyvä, jos projektilla on MVP valmiina, mutta ei aina. Siksi on parasta ymmärtää heidän käsitteensä perusteellisesti ja yrittää esittää niin monta kysymystä kuin mahdollista.

Seuraavaksi voit liittyä heidän erilaisiin sosiaalisen median kanaviinsa, kuten Reddit ja Telegram, olla vuorovaikutuksessa asianomaisten tiimien kanssa ja kiillottaa havaintosi hiljaa tekemättä paljon melua heidän ryhmässään. Näin saat hyvän käsityksen siitä, onko projekti syytä tutkia vai vain rahankeruuohjelma heille.

Kun olet tehnyt kaiken tämän ja tuntenut projektin, etsi mahdollisia kilpailijoita, joita kyseisellä ICO-projektilla voi olla. Kouluta itseäsi edelleen ja kehitä itse tekemä tapaustutkimus, joka sisältää kaikki positiiviset ja negatiiviset näkökohdat. Kerron sinulle mitä tehdä tässä tutkimuksessa tarkemmin artikkelissa.

2. Selvitä kaikki projektitiimistä

Tutki heidän verkkosivustonsa perusteellisesti saadaksesi tietää tiimin jäsenistä.

Tarkista ryhmän jäsenten LinkedIn-, Twitter-, Facebook- ja muut profiilit vahvistaaksesi, onko niitä todella olemassa. Tämän jälkeen voit tarkistaa jokaisen joukkuetoverin satunnaisista Google-hauista ja yrittää myös löytää asiaankuuluvia juttuja foorumeilta, kuten Bitcoin Talk ja Reddit..

Sinun on tehtävä se saadaksesi selville, onko projektiryhmän jäsenillä tai perustajilla kyseenalainen historia vai ei.

Tein saman asian arvioidessani CoinDash ICO: ta ja lopuksi, saatuaan selville perustajista, päätti olla osallistumatta.

CoinDash

Voit myös tehdä niin, jos löydät jotain kyseenalaista heidän liiketoiminnastaan ​​tai työhistoriastaan. Yritä myös ymmärtää tiimin laatu ymmärtääksesi, sopivatko he hyvin projektiin.

3. Katso heidän ilmoituksiaan eri foorumeilla

Ilmoitusesimerkki

Sinun on aina pidettävä silmällä heidän ensimmäistä ilmoitustaan ​​eri kanavilla ICO: sta.

Löydät enimmäkseen tällaisia ​​ilmoituksia Bitcoin Talk -foorumi missä seuraa valtava projektilanka.

Yritä lukea ja mitata ketjussa olevien ihmisten mielipiteitä ja huomioida myös langasta huolehtivan edustavan tiimin jäsenen käyttäytyminen.

Käytä tätä itse tekemää tapaustutkimusta ja kysy asiaankuuluvia kysymyksiä foorumilla. Katso myös, kuinka erilaiset ihmiset ja projektin moderaattori reagoivat näihin kysymyksiin.

Ovatko he ennakoivia ja kiinnostuneita? Eivätkö he väijy kysymyksiisi? Ovatko he kieltäneet sinua esittämästä kysymyksiä?

Jos olet kielletty, onnittelut! Olet juuri säästänyt itsesi huijauskeskukselta. Jos ei, jatka vuorovaikutusta.

Näiden harjoitusten jälkeen ymmärrät enemmän heidän projektistaan ​​ja tyhjennät epäilyt.

4. Seuraa kyseisen alan ICO-asiantuntijoita

Seuraa myös asiantuntijoita samalla alalla.

Samalla kentällä tarkoitan lohkoketjua ja kenttää, jossa lohkoketjun tekniikkaa käytetään.

Esimerkiksi, Oletetaan, että ICO-projekti yrittää ratkaista jonkin merisatamien toimitusketjun hallinnan ongelman. Tällaisessa tilanteessa sinun pitäisi löytää asiantuntija, jolla on myös jonkin verran tietoa blockchainista!

Sinun tulisi seurata tällaisia ​​ihmisiä saadaksesi näkemyksensä sovellusosasta, jonka avulla voit myös arvioida, onko järkevää soveltaa tätä tekniikkaa kyseiseen kapealle alueelle.

5. Ymmärrä kolikoiden jakelumatriisi ja kokonaismäärä

merkki-jakelu-esimerkki

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ymmärrä projektin tunnusmerkki.

Uskon, että valtavat kolikoiden toimitukset ja valtavat miinamiinat ovat yleensä kyseenalaisia. Voit kuitenkin sukeltaa syvälle ymmärtääksesi ja analysoidaksesi edelleen.

Mutta jos heidän symbolinen tarjonta on valtava ja sen ympärillä ei ole markkinamallia, joka todella auttaisi sitä menestymään, sinun tulisi ehdottomasti miettiä kahdesti ennen siihen sijoittamista.

Lisäksi, jos heidän massiivinen symbolinen tarjonta täyttyy jatkuvasti valtavasti, suosittelen sitä vastaan.

Sinun tulisi myös tarkistaa, onko kolikoiden tarjonta kiinteä. Ymmärtäminen jakosuhteessa ja selvittäminen, missä muiden rahastojen hallinta on myös erittäin tärkeää.

Kysymyksiä siitä, ovatko ne escrowed vai turvattu multi-sig-tekniikassa, tulisi myös ampua todellisiin projektin omistajiin selkeyden saamiseksi.

Päätelmä: Sijoittaminen ICO: iin

ICO-huijaukset vain lisääntyvät ja myös näiden huijausten luonne kehittyy.

Siksi on erittäin suositeltavaa, ettei investoida ennen kuin olet varma. Ei vain, ei pitäisi myöskään sijoittaa enempää kuin mitä he ovat valmiita menettämään.

Lisäksi, jos huomaat jotain epätyydyttävää analysoitaessasi ICO: ta viiden osoittimen perusteella, suosittelen, että pysyt kaukana siitä.

Jotkut teistä saattavat harjata kaiken pois kutsumalla minua liian turvalliseksi. Mutta luota minuun, kun sanon, että asiat voivat mennä pieleen huolimatta yllä mainittujen vinkkien noudattamisesta.

Katso tarina Tezos ICO– se keräsi noin 232 miljoonaa dollaria, mutta sijoittajat ja sidosryhmät ovat syvillä vesillä, koska se epäonnistui hirveästi huolimatta erittäin onnistuneesta ICO: sta ja hyvästä tiimistä.

Toivon, että se antaa sinulle paremman käsityksen.

Se on kaikki puolestamme tässä artikkelissa. Haluaisimme kuulla sinusta kommenttiosassa strategioista, joita noudatat ennen sijoittamista ICO: han.

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä!

Tässä on muutama käsin valittu artikkeli, jotka sinun on luettava lisätäksesi tietosi kryptovaluutoista:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me