Haluatko ansaita Bitcoinia ostaessasi verkossa?

Tervetuloa Crypto Cashback- ja palkkiosovellus, mikä antaa sinulle rahaa takaisin suurimmaksi osaksi verkko-ostoksia. Tämä on yksi käyttämättömimmistä tavoista saada cashback Bitcoiniin tekemättä paljon.

Jos et ole koskaan kokeillut tätä ennen, niin tämä on hieno tapa sinulle, perheellesi ja ystävillesi alkaa kerätä kryptovaluuttoja ostamatta sitä.

Tässä oppaassa jaan joitain parhaista ja luotettavimmista salauksen cashback-ohjelmista, jotka antavat alennuksia tai palkkioita. Parasta on, että sitä on todella helppo käyttää.

Autan sinua ymmärtämään suurimman osan siitä tulevassa osiossa.

Tartu siis kuppi kahvia ja lue lisää oppiaksesi jotain, joka auttaa sinua säästämään ja ansaitsemaan ylimääräistä ilman investointeja.

Kuulostaa hyvältä?

Mitä ovat Crypto Cashback -ohjelmat?

Ymmärretään, miten nämä krypto-palkitsevat sovellukset pystyvät jakamaan Bitcoinia ilmaiseksi käyttäjilleen.

 1. Nämä salauksen palautusohjelmat ovat sidoksissa kauppiaisiin (suoraan ja epäsuorasti) ansaitsemaan prosenttiosuuden myynnistä, kun käyttäjä lähetetään heidän kauttaan. Nämä ansaitut prosenttiosuudet tunnetaan usein tytäryhtiön palkkioina. Nämä salauksen cashback-ohjelmat antavat suurimman osan tästä käyttäjille, jotka ovat tehneet ostoksia niiden kautta.

 2. Vastaavasti, kun käytät salausmaksukorttia (jotkut heistä tarjoavat myös takaisinpalautuksia), he palauttavat “välityspalkkion” kuin alennuksen käyttäjälle. Tämä malli on testattu ajallaan ja johtaa monien suosittujen pankki- / luottokorttien käyttöönottoon. Nyt samaa mallia käyttävät monet salauskortteja tarjoavat salauspankit. (Löydät vain parhaan alla).

Voit käyttää jompaa kumpaa näistä malleista aloittaaksesi salauspalautuksen. Ennen kuin tutkimme sovelluksia ja palveluja, jotka tarjoavat salauksen palautusta, ymmärretään käsite yksinkertaisella esimerkillä:

Skenaario 1:

Oletetaan, että haluat ostaa 100 dollarin verkkokurssin Udemylta

Vanha menetelmä:

Vierailet Udemyn verkkosivustolla ja maksat 100 dollaria kurssin ostamisesta.

Uusi menetelmä:

Vierailet ensin Lollin verkkosivustolla, napsautat Udemy-linkkiä ja ostat kurssin maksamalla 100 dollaria.

Lolli-verkkosivusto antaa sinulle 18% cashbackin Bitcoinin muodossa. Tämä tarkoittaa, että käytit vain 82 dollaria samalle kurssille ja ansaitsit myös 18 dollaria Bitcoinin arvosta.

Skenaario 2:

Toinen esimerkki cashback-ohjelmasta:

Olet matkalla perheen tai rakkaasi kanssa kerran eksoottiseen paikkaan ja haluat käyttää AirB: tä&B varata paikka, joka maksaa 200 dollaria.

Vanha menetelmä:

Vierailet AirB: ssä&B ja vuokrasi paikan 200 dollaria

Uusi menetelmä:

 • Vierailet Foldappissa ja ostat AirB: n&B-kuponki, jonka arvo on 200 dollaria Bitcoinin avulla.
 • Sitten käytit kuponkia rahan lisäämiseen AirB: hen&B-tili.
 • Foldapp antaa sinulle myös 3%: n takapotkun ostosta ja Bitcoinin muodossa.
 • Todelliset kustannuksesi laskevat 194 dollariin ja vaihdat 6 dollaria Bitcoiniksi.

Skenaario 3:

Sinulla on Bitcoin ja muut kryptovaluutat, jotka haluat käyttää verkkokauppoihin.

Vanha menetelmä:

Maksat yksinkertaisesti lompakollasi ja ostat tavaraa.

Uusi menetelmä:

 • Käytät Cryptocomin tai Wirexin salausta maksukorttia ja ostat tavaraa.
 • Saat jopa 5% rahana takaisin ja se taas salaus.

Tarpeistasi ja vaatimuksistasi riippuen voit nyt käyttää mitä tahansa näistä 3 menetelmästä saadaksesi rahat takaisin online-menoillesi. Tämä on yksi älykkäistä menetelmistä, joita progressiiviset ihmiset käyttävät säästääkseen ja samalla ansaitsemaan ylimääräistä rahaa käyttäessään.

Paras osa,

Sinun puolellasi ei ole ylimääräistä työtä eikä vaaraa. Lisäksi kuka tahansa voi liittyä ilmaiseksi.

Nyt, jos olet ymmärtänyt käsitteen ja valmis nauttimaan salauksen cashback-ohjelmien eduista, tässä on luettelo, jota olet odottanut.

Suosituin Crypto Rewards -sovellus, joka tarjoaa hyvityksiä ja palautuksia:

1. Bitrefill

Bitrefill on ykkönen palvelu, jonka avulla voit elää Crypto-palvelussa, ja tarjoaa myös rahat takaisin jokaisesta ostosta. Bitrefill-palvelua käyttämällä voit ostaa lahjakortteja melkein mille tahansa online-yritykselle kaikkialla maailmassa. Yritykset, kuten Google Play, Amazon, AirB&B, Steam ja tuhannet muut kaupat ovat saatavilla.

Katso tämä video tarkistaa Bitrefill-arvostelu:

Kaiken kaikkiaan Bitrefill on palvelu, jota jokaisen salauksen käyttäjän tulisi käyttää. Heillä on täysin toimiva mobiilisovellus, joka tukee myös lompakkoa ja tuetaan muutamia sinisen sirun kryptovaluuttoja.

Luo ilmainen Bitrefill-tili

2. Lolli

Lolli on yksi markkinoiden suosituimmista Crypto cashback -ohjelmista, joka on käyttämättömänä kaikille. Ne tarjoavat takaiskun monilla suosituilla verkkosivustoilla, kuten:

 • Macy’s
 • Aukko
 • Groupon
 • Harryn
 • Marriott
 • Hyvä isä
 • Sephora
 • Hotels.com
 • HalpaOair
 • Hilton
 • PureVPN
 • AirVape
 • Tony Robbins

Ja yli 500 tuotemerkkiä enemmän..

Palvelun käyttöä varten sinun tarvitsee vain mennä Lolli-verkkosivustolle ja luoda ilmainen tili. (KYC: tä ei vaadita).

Etsi myymälä, josta haluat tehdä ostoksia, ja napsauta linkkiä ja osta kuten tavallisesti.

Bitcoinin rahat palautetaan automaattisesti Lolli-tilillesi. Voit myöhemmin nostaa nämä Bitcoin-lompakkoosi tai suoraan USD-pankkitilillesi. Jos et ole Yhdysvalloissa, voit saada ilmaisen USD-tilin Payoneerin kautta.

Tässä ovat ansaintani 1-2 ostoksen jälkeen Lollin verkkosivuilla:

Aika siistiä! Aivan?

Luo ilmainen Lolli-tili

3. Taita sovellus

Foldapp tarjoaa lahjakortteja monille suosituille myymälöille ja tarjoaa merkittävää rahaa takaisin näistä ostoksista. Cashback-arvo on 2-10%, ja kirjoituksen ajankohtana Foldapp tukee seuraavia myymälöiden lahjakortteja:

 • Airbnb
 • Amazon.com USA
 • Paras Osta
 • Burger King
 • Chipotle
 • Hotels.com
 • Koti-varikko
 • Macy’s
 • REI
 • Lounais-lentoyhtiöt
 • Starbucks
 • Kohde
 • T.J. Maxx
 • Uber

Toisin kuin Lolli, Foldappista ostat nämä lahjakortit Bitcoinilla. Tämä on merkittävä ero, mutta toimii parhaiten nykyisille salauksen käyttäjille, jotka haluavat elää kryptovaluutoilla.

Käy Foldappissa

4. Bitcoin-palkinnot

Tämä on toinen suosittu salauksen palkitsemisohjelma, jonka sateenvarjon alla on valtava luettelo kaupoista. Aivan kuten Lolli, täältä löydät myymälän, josta haluat tehdä ostoksia, ja Bitcoin-palkkiot huolehtivat alennuksista ja rahanpalautuksen lisäämisestä tilillesi..

Katso alla olevasta 60 sekunnin videosta lisätietoja Bitcoin-palkinnoista:

Bitcoin-palkinnoissa on muutamia lisäominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottuvan:

Global-myymälöiden lisäksi löydät maasi perusteella myymälöitä. Kirjoittaessasi löydät myös kauppoja seuraaville maille: Yhdysvallat, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia, Australia, Kanada ja Brasilia.

Kaupat on jäsennelty hyvin eri luokkiin, ja todennäköisemmin löydät myymälän, jossa ostat yleensä.

Käy Bitcoin Rewards -sivustolla

5. Crypto cashback -palkintokortti

Tämä on käyttämättömänä useimmille käyttäjille, joilla on kryptovaluutta ja jotka haluavat käyttää sitä online-menoihin. On olemassa muutamia yrityksiä, jotka tarjoavat Crypto-maksukortteja ja jotka ovat tyypillisiä Visa-maksukortteja. Kun ostat verkosta näitä kortteja käyttämällä, saat merkittävän osan (jopa 5%) rahana takaisin.

Tämä toimii hyvin lähes kaikissa tilanteissa, koska sinun ei tarvitse etsiä verkkosivustoja löytääksesi Cashback-tarjouksia tietylle myymälälle. Ainoa rajoitus on, että näitä kortteja ei ole saatavana kaikissa maissa.

Kuitenkin, jos olet kehittyneestä tai kehittyvästä maasta, löydät todennäköisemmin sinut palvelevan kortin.

Tässä on kaksi suosituinta korttia, jotka tarjoavat palautusta:

 1. Cryptocomin MCO-kortti
 2. Wirex-kortti

Pidän henkilökohtaisesti MCO Visa -kortista, koska se tarjoaa ilmaisia ​​Netflix- ja Spotify-tilejä.

Tilaa MCO-kortti Crypto.com-sivustolta

Johtopäätös: Crypto palkitsee sovelluksen

Olen optimistinen, että meillä on tulevaisuudessa enemmän salauksen cashback -sovellusta. Nämä cashback-sovellukset auttavat jakamaan Bitcoinia massoille käyttäjäystävällisimmällä ja riskittömimmällä tavalla – ostoksilla verkossa.

Lisäksi,

Nämä sovellukset tarjoavat helpon ja kätevän pääsyn tuhansille verkkokaupan tarjouksille ja alennuksille suosikki verkkokaupoistasi.

Joko niin, se on win-win loppukäyttäjille, kuten sinä ja minä.

Sinun tulisi merkitä tämä sivu kirjanmerkkeihin, koska päivitän tämän oppaan, kun uusi vastaava palvelu käynnistyy. Sinun on myös jaettava tämä opas ystävien ja perheen kanssa, koska se auttaa heitä säästämään rahaa ja ansaitsemaan Bitcoinia ostamatta sitä.

Jos tiedät muuta luotettavaa palvelua, ilmoita siitä minulle alla olevan kommentin kautta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me