Aloittelijoille koko Ethereum- ja Ethereum-tunnuksen käsite voi tulla hyvin sekava hyvin nopeasti.

Ajatus siitä, että ethereumilla ei ole vain omaa valuuttaa (eetteriä), mutta sillä on myös rahakkeita sen lisäksi, että ne voivat toimia itse valuuttana, voi olla hieman hämmentävä. Ennen kuin alamme edes ymmärtää, mitä ethereum-tunnuksia on kyse, on tärkeää ymmärtää joitain peruskäsitteitä. Jos haluat intensiivisen Ethereumin läpikäynnin, tutustu omistettuihin blockchain-kursseihimme ethereumilla.

hajautetut verkot

Koko ethereum-verkko on valtava massa solmuja (tietokoneita), jotka on kytketty toisiinsa. Itse asiassa koko verkko voidaan visualisoida yhtenä kokonaisuutena, jota kutsutaan lyhyesti “Ethereum Virtual Machine”: ksi. Kaikki tässä verkossa tapahtuneet ja tulevat tapahtumat päivitetään ja tallennetaan automaattisesti avoimeen ja hajautettuun pääkirjaan. Joten mikä on tämän etu? Ennen kuin selitämme, että on tärkeää tietää, mitäälykäs sopimus ” On.

Älykkäät sopimukset

kuinka älykkäät sopimukset toimivat

Älykkäät sopimukset ovat asioita, jotka tapahtuvat Ethereumin ekosysteemissä. Kun joku haluaa saada tietyn tehtävän suoritettua ethereumissa, hän tekee älykkään sopimuksen yhden tai useamman henkilön kanssa. Älykkäät sopimukset ovat sarja ohjeita, jotka on kirjoitettu ohjelmointikielellä “solidity” ja jotka toimivat IFTTT-logiikka alias JOS TÄMÄ-SITTEN-logiikka. Pohjimmiltaan, jos ensimmäiset ohjeet on suoritettu, suorita seuraava toiminto ja sen jälkeen seuraava ja jatka toistamista, kunnes saavut sopimuksen loppuun.

Harjoittele tulemaan Blockchain-kehittäjäksi

Aloita ilmainen kokeiluversio jo tänään!

Paras tapa ymmärtää se on kuvittelemalla myyntiautomaatti. Jokainen tekemäsi vaihe toimii liipaisimena seuraavaan vaiheeseen itsensä toteuttamiseksi. Se on tavallaan kuin dominoefekti. Tarkastellaan siis vaiheita, jotka suoritat ollessasi tekemisissä automaatin kanssa:

Vaihe 1: Annat automaatille rahaa.

Vaihe 2: Lävistät haluamasi kohteen vastaavan painikkeen.

Vaihe 3: Tuote tulee ulos ja keräät sen.

Katsokaa nyt kaikkia näitä vaiheita ja mieti sitä. Toimiiko jokin vaiheista, jos edellistä ei suoritettu? Jokainen näistä vaiheista liittyy suoraan edelliseen vaiheeseen. On vielä yksi ajateltava tekijä, ja se on olennainen osa älykkäitä sopimuksia. Näet, että koko vuorovaikutuksessa myyntiautomaatin kanssa sinä (pyynnön esittäjä) työskentelitte yksinomaan koneen (palveluntarjoajan) kanssa. Kolmannet osapuolet eivät olleet mukana.

Joten, miten tämä kauppa olisi näyttänyt, jos se tapahtuisi ethereum-verkossa? Oletetaan, että ostit juuri jotain ethereum-verkon automaatista, miltä vaiheet näyttävät silloin?

Vaihe 1: Annat automaatille rahaa, ja kaikki ethereum-verkon solmut tallentavat tämän ja tapahtuma päivittyy kirjanpitoon.

Vaihe 2: Rei’ität haluamasi kohteen vastaavan painikkeen ja päivität sen ethereum-verkkoon ja pääkirjaan.

Vaihe 3: Kohde tulee ulos ja keräät sen, ja kaikki solmut ja pääkirja kirjaavat sen.

Jokainen älykkäiden sopimusten kautta tekemäsi tapahtuma kirjataan ja päivitetään verkossa. Tämä tekee siitä, että se pitää kaikki sopimukseen osallistuvat henkilöt vastuullisina toiminnastaan. Se poistaa ihmisten pahantahon tekemällä jokaisesta toteutetusta toiminnasta koko verkon näkyvän. Mutta mitä sanottuaan, mikä kannustaa pääasiassa näitä ihmisiä täyttämään kaupan loppu? Mitä he saavat auttamalla pyynnön esittäjiä? Tähän Ether tulee.

Eetteri

Älykkään sopimuksen jokainen vaihe on tapahtuma tai monimutkainen laskenta, ja sen kustannukset mitataan “kaasuna”. Pyytäjä maksaa tämän kaasun hinnan kohdassa “Eter”. Eetteri on valuutta, jolla kaikki kulkee ethereumissa. Kun ihmiset puhuvat ETH: sta ja ETC: stä, he todella puhuvat eetterin arvosta omassa lohkoketjussaan.

Tarkistetaan kaavio kaasun hinnasta vuosien varrella:

Mikä on Ethereum-tunnus: Ultimate Beginner's Guide

Jokaisella komennolla on erityinen kaasuraja, joka varmistaa, että buginen koodinpätkä ei kuluta eetterilompakkoasi loppuun. Pohjimmiltaan tärkein syy miksi ihmiset täyttävät tarjouksensa sopimuksessa, on se, että heitä kannustetaan keräämään eetteriä.

Mitä tapahtuu, kun eetterivarastot loppuvat keskellä sopimusta? Jos sinulla ei ole eetteriä, jota tarvitaan kaikkiin kaasumaksuihin, kaikki kurssin aikana jo tapahtuneet liiketoimet palaavat alkuperäiseen tilaan. Mutta eetterilompakko heijastaa silti tasapainon muutosta, koska kaikki lohkoketjussa tehdyt tapahtumat ovat peruuttamattomia.

Jatkossa on erittäin tärkeää, että sinulla on kaksi asiaa täysin selvä:

 • Älykkäät sopimukset ovat miten asiat tehdään ethereumissa.
 • Eetteri on valuutta, jota käytetään ethereum-verkossa tekemään mitä tahansa.

Mikä on Ethereum-tunnus: Ultimate Beginner’s Guide

Ensisijainen ero Ethereumin ja muun kryptovaluutan välillä on, että se ei ole vain valuutta, se on myös ympäristö. Täällä kuka tahansa voi hyödyntää blockchain-tekniikkaa rakentaakseen omat projektinsa ja DAPPS (hajautetut sovellukset) älykkäiden sopimusten avulla. Tämä on erittäin tärkeä ero, koska juuri tämä asia näyttää sinulle todellisen laajuuden siitä, mikä on mahdollista ethereumissa.

Ajattele Ethereumia kuten Internetiä ja kaikkia DAPPS: iä siinä toimivina verkkosivustoina. Näissä DAPPS: ssä on jotain todella mielenkiintoista, ne kaikki ovat hajautettuja eivätkä yksittäisten ihmisten omistamia, vaan ihmisten omistamia. Tapaus tapahtuu yleensä väkijoukkomyynnillä, jota kutsutaan “ICO: ksi” (lisää siitä myöhemmin). Pohjimmiltaan ostat tiettyjä tuon DAPP-tunnuksen eetterisi vastineeksi.

Nämä rahakkeet ovat yleensä kahta lajiketta:

 • Käyttömerkit.
 • Työtunnukset.

Käyttötunnukset: Nämä ovat rahakkeita, jotka toimivat omana valuuttana DAPPS: ssä. Golem on melko hyvä esimerkki tästä. Jos haluat käyttää palveluja Golemissa, sinun on maksettava Golem Network Tokenilla (GNT). Vaikka näillä rahakkeilla on rahallinen arvo, ne eivät anna sinulle mitään erityisiä oikeuksia tai etuoikeuksia itse verkossa.

Työtunnus: Nämä ovat tunnuksia, jotka tunnistavat sinut eräänlaiseksi osakkaaksi DAPP: ssä. Tämän vuoksi sinulla on sanan suunta, jonka DAPP vie. Täydellinen esimerkki tästä ovat DAO-tunnukset. Jos olit DAO-tunnuksen haltija, sinulla oli oikeus äänestää siitä, voisiko tietty DAPP saada rahoitusta DAO: lta vai ei.

Miksi tarvitsemme rahakkeita?

Juuri nyt sinun on mietittävä, jos kaikki nämä DAPPS: t tehdään Ethereum-verkostossa, niin miksi emme yksinkertaisesti käytä Etheriä maksamaan jokaisesta DAPPS-tapahtumasta? Miksi tarvitsemme heille alkuperäisen valuutan? Vastaus on melko yksinkertainen, jopa tosielämässä, on paljon paikkoja, joissa käytämme rahamerkkiä.

Muistatko, että kävit vesipuistossa? Muistatko, kuinka he ottivat rahasi ja sitoivat ranteen ympärille nauhan, jolla käytit pääsyä kaikkiin puiston kyytiin ja ostit myös ruokaa? Tässä esimerkissä vesipuisto on DAPP, rahasi on eetteriä ja bändi on merkki.

Okei, entä aika, kun ostit nuo Wonder Woman -elokuvaliput ja sisällytit lippuun ylimääräisen popcornin ja koksin? Tällä hetkellä kun tulit teatteriin, miten päädyit saliin? Näytit heille lipun. Kuinka ostit popcornisi ja koksisi? Jälleen näyttämällä heille lippu. Tällöin elokuvateatteri on DAPP, rahasi on Ether ja lippu on merkki.

Käyttämällä tunnuksia tiettyjen toimintojen suorittamiseen DAPPS: n älykkäässä sopimuksessa teet prosessista paljon yksinkertaisemman ja saumattomamman. Lisäksi rahakkeet ovat hyviä myös eetterin kokonaisarvolle (lisää siitä myöhemmin). Ennen kuin menemme syvemmälle, opitaan ensin, kuinka tarkalleen voidaan luoda tunnus ja kuinka DAPP voi antaa tunnuksia eetterin vaihdossa.

Kuinka luoda Ethereum-tunnus

Yksinkertaisin tapa luoda tunnus on yksinkertaisesti mennä Token Factorylle ja tarkistaa heidän järjestelmä. Heillä on erinomaisen käyttäjäystävällinen järjestelmä, jota voit käyttää heti:

Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

Jos kuitenkin haluat koodata tunnuksesi tyhjästä, sinun tulee ehdottomasti tuntea Solidity eli Ethereumin koodaamiseen käytetty kieli.

(Voit käyttää Bancoria myös älykkään sisällön luomiseen, käsittelemme sen hieman myöhemmin oppaassa.)

Tunnussopimukset voivat olla hyvin monimutkaisia, mutta perussymbolisopimus näyttää tältä:

Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

Joten hajotetaan koodi sen välttämättömyyteen. Kuten näette, toiminnossa on kolme erityisosaa:

 • Kartoitus
 • Annetaan luojalle kaikki rahakkeet.
 • Siirrä tunniste eetterin lähettäjälle.

Kartoitus: Tämä koodin osa on kartoitusosa:

Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

Tämä luo tietokannan, jossa kaikki näkevät rahakkeiden tasapainon. Tunnukset, kuten ETH itse, kirjataan avoimeen pääkirjaan. Kuka tahansa voi nähdä kaikki kyseisen tunnuksen saldot ja tapahtumat.

Annetaan luojalle kaikki tunnukset: Tässä toiminnon osassa kuka tahansa, joka on luonut älykkään sopimuksen ja rahakkeet, saa kaikki merkit:

Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

Siirrä tunniste eetterin lähettäjälle: Nyt lopuksi koodin viimeinen osa. Tämä on osa, josta lähettäjä voi saada vastaavan määrän tunnusta eetterille, jonka he sijoittavat DAPP: hen.

Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

Toiminto on hyvin itsestään selvä. Ensinnäkin se tarkistaa, onko lähettäjällä vaadittu määrä rahakkeita saldossaan. Sitten koodi vähentää mainitun rahamäärän lähettäjän saldosta ja lisää sitten arvon vastaanottajan saldoon. Se on hyvin suoraviivaista.

Joten kuten näette, erilaisten DAPPS: n luojien on luotava omat tunnuksensa. Vaikka tämä saattaa kuulostaa hyvältä pinnalla, se oli ehdoton painajainen lompakoille, vaihtoille ja muille älykkäille sopimuksille, jotka aikovat olla vuorovaikutuksessa erilaisten DAPPS: n ja rahakkeiden kanssa. Miksi se oli niin huono? Pohjimmiltaan jokaisen DAPP: n, jolla oli oma ainutlaatuinen tunnus, heidän on keksittävä pyörä uudelleen joka kerta, jotta järjestelmä olisi DAPP: n mukainen.

Kuvittele, että keksit ja päivität koodisi uudestaan ​​ja uudestaan ​​joka kerta, kun haluat olla vuorovaikutuksessa uuden tunnuksen kanssa! Jotain oli tehtävä ongelman kiertämiseksi. Vitalik Buterin esitteli DevCon 1 2015 -sovelluksessa Initial Standards Token -ratkaisun, joka ratkaisee kaikki nämä ongelmat. Fabian Vogelstellar, yksi Mist Wallet -yhtiön perustajista, otti nämä standardit ja viimeisteli ne ja lisäsi joitain omia keksimään Ethereum Request for Comments 20 eli ERC20-standardi rahakkeille.

 

ERC20 Ethereum -standardi rahakkeille

ERC20-standardi on pohjimmiltaan tietty joukko toimintoja, joita kehittäjien on käytettävä tunnuksillaan saadakseen niistä ERC20-yhteensopivat. Vaikka tämä ei ole pakotettu sääntö, useimpia DAPP-kehittäjiä kehotetaan noudattamaan standardeja varmistaakseen, että heidän tunnuksilleen voidaan suorittaa vuorovaikutusta erilaisten lompakoiden, vaihdon ja älykkäiden sopimusten kanssa ilman ongelmia. Tämä oli hieno uutinen kaikille, koska nyt heillä oli ainakin käsitys siitä, kuinka tulevien rahakkeiden odotetaan käyttäytyvän. ERC20-tunnukset ovat saaneet laajan hyväksynnän, ja suurimmalla osalla ICO: lla myydyistä DAPPS: stä on ERC20-standardiin perustuvat tunnukset.

Joten mitä tunnuksen on oltava ERC20-yhteensopiva? Se on periaatteessa joukko 6 toimintoa, jotka voidaan tunnistaa ja tunnistaa muilla älykkäillä sopimuksilla, mikä puolestaan ​​johtaa saumattomaan vuorovaikutukseen. Kun kaikki ERC20-tunnukset vaaditaan, suoritetaan seuraavat 4 perustoimintaa:

 • Hanki kokonaisvaltainen tarjonta.
 • Hanki tilin saldo.
 • Siirrä tunnus osapuolelta toiselle.
 • Hyväksy tunnuksen käyttö rahana.

Okei, nyt kun olemme oppineet mitä merkit ovat ja mitä ne tarkalleen tekevät. Olemme myös oppineet luomaan ne ja mitä sääntöjä ne noudattavat. Mutta iso kysymys on, kuinka tarkalleen saat kätesi niihin? Kun uusi ja jännittävä DAPP tulee mukaan, kuinka saat kätesi sen rahakkeisiin? Vastaus on ICO: n kautta.

 

Mitkä ovat ICO: t?

ICO: t tai Initial Coin Offering ovat periaatteessa väkijoukkomyyntiä, joukkorahoituksen kryptovaluutta-versio. ICO: t ovat olleet todella vallankumouksellisia ja onnistuneet suorittamaan hämmästyttäviä tehtäviä:

 • He ovat tarjonneet yksinkertaisen polun, jolla DAPP-kehittäjät voivat saada tarvittavan rahoituksen projekteilleen.
 • Kuka tahansa voi sijoittaa kiinnostuneeseen projektiin ostamalla kyseisen DAPP-tunnuksen ja tulla itse projektin osaksi. (Puhumme täällä työtunnuksista).

Joten miten ICO toimii?

Ensinnäkin kehittäjä antaa rajoitetun määrän tunnuksia. Pitämällä rajoitettua määrää rahakkeita he varmistavat, että rahakkeilla itsellään on arvo ja ICO: lla on tavoite. Tunnuksilla voi olla joko staattinen ennalta määritetty hinta tai se voi nousta tai laskea riippuen siitä, miten väkijoukko myydään.

Kauppa on melko yksinkertainen. Jos joku haluaa ostaa rahakkeet, hän lähettää tietyn määrän eetteriä yleisön myyntiosoitteeseen. Kun sopimus tunnustaa, että tämä tapahtuma on suoritettu, he saavat vastaavan määrän rahakkeita. Koska kaikki ethereumissa olevat tiedot on hajautettu, ICO: ta pidetään onnistuneena, jos se on asianmukaisesti jaettu ja suurin osa sen osasta ei ole yhden yksikön omistuksessa..

ICO

DAO (150 miljoonaa dollaria) oli kaikkien aikojen suurin ICO, kunnes Bancor ohitti sen äskettäin (152 miljoonaa dollaria).

Pelkästään viimeisten 12 kuukauden aikana ICO: ssa on kerätty huikea 331 miljoonaa dollaria.

Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

HUOMAUTUS: ICO: sta on tullut nykyään erittäin kiistanalainen aihe, koska kehittäjät ovat keränneet paljon rahaa jo ennen tuotteen Alpha-version luomista. Jotkut ihmiset syyttävät sitä Ponzi-järjestelmästä. Vaikka emme tarkalleen merkitse sitä, on totta, että tietyt näkökohdat on tarkistettava, ennen kuin jatkamme ICO: ta.

Kuinka ethereum-token saa arvonsa?

Nyt kun tiedämme, miten voit saada käsiinsä rahakkeesi, selvitämme, mikä antaa heille arvon ensinnäkin. Tunnukset saavat arvonsa samasta paikasta kuin useimmat asiat saavat arvonsa. Ne ovat pääasiassa kahta tekijää:

 • Toimittaa & Kysyntä.
 • Luottamus

Toimittaa & Kysyntä: Tämä on perustaloustiede 101. Mitä enemmän kysyntä ja sitä pienempi tarjonta, sitä enemmän tuotteen hinta on. Tarjonnan ja kysynnän kaavio näyttää sorta tältä:

Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

Makea kohta, jossa molemmat käyrät leikkaavat, on tasapaino. Joten miten ethereum-tunnukset huolehtivat kysynnästä ja tarjonnasta? Muistatko tunnuksen luomiskoodin? Tarkemmin sanottuna koodin toinen osa? Katsotaanpa nyt uudelleen?

Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

Kuten tämä koodi viittaa, on olemassa kiinteä määrä rahakkeita, jotka voidaan antaa ensin. Jokainen tunniste otetaan huomioon, koska eetterin tapaan merkintätapahtumat kirjataan myös avoimeen pääkirjaan. Jos kehittäjä haluaa muuttaa myönnettyjen tunnusten määrää, heidän on luotava uusi sovellus. Jokainen lohkoketjussa annettu koodi on peruuttamaton, joten vanhaa sovellusta ei voida muuttaa millään tavalla.

Joten nyt, kun meillä on kiinteä ja rajallinen määrä rahakkeita, se huolehtii “tarjonnan” osasta. Entä kysyntä? Kysyntä riippuu tietysti monista tekijöistä. Mikä on DAPP: n laatu sinänsä? Ovatko ihmiset innoissaan DAPP: stä? Onko kyseistä DAPP: tä markkinoitu oikein? Aikooko DAPP ratkaista ongelmia? Jos DAPP: n kysyntä on riittävän suuri ja tarjonta pysyy vakiona, on sanomattakin selvää, että tunnuksen arvo tulee olemaan melko korkea.

Luottamus: Kuten kaikilla valuutoilla, rahakkeilla on arvoa vain, jos ihmiset luottavat siihen. Luottamus tulee monista lähteistä, kuten kehittäjien uskottavuus, DAPP: n tarjoama palvelu jne.

Nyt kun olemme hankkineet ainakin johdantotunnuksen rahakkeista, tutkitaan nyt markkinoiden 3 kuuminta ethereum-tunnusta:

Golem

 Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

Perustaja: Julian Zawistowski

Tunnuksen korkki: 1 miljardi BKT

ICO: ssa kerätyt rahat: 8,6 miljoonaa dollaria

Ajattele tätä hetken. Olet kotiisi erittäin tehokkaalla tietokoneella ja suorittimella, etkä tuskin käytä sitä yöllä, kun taas animaattori haluaa epätoivoisesti tehdä erittäin tarkan videon Filippiineillä puolivälissä maailmaa Filippiineillä. Eikö olisi mahtavaa, jos hän voisi jotenkin käyttää tietokoneesi virtaa yöksi ja saada työnsä päätökseen? Golemin kanssa se ei ole enää putkivirta.

Golem kuvaa itseään “Airbnb: ksi tietokoneille”. Se on pohjimmiltaan vertaisverkko, jonka tavoitteena on olla maailman ensimmäinen hajautettu supertietokone. Napauttamalla Golem-verkkoon voit olennaisesti “vuokrata” osan verkon suorittimen tehosta ja käyttää sitä omiin projekteihisi.

Golem-verkostossa on 3 erilaista ihmistä:

 • Pyynnön esittäjät.
 • Palveluntarjoajat.
 • Ohjelmistokehittäjät.

golem-verkko

Pyytäjät: Nämä ovat ihmisiä, jotka haluavat käyttää virtaa golem-verkossa. He voivat tehdä sen maksamalla GNT: llä (Golem Network Token).

Palveluntarjoajat: Nämä ovat ihmisiä Golem-verkossa, jotka vuokraavat tietokoneiden virtaa. He saavat palkkoja palveluistaan ​​GNT: ssä.

Ohjelmistokehittäjät: Nämä ovat ihmisiä, jotka aikovat ladata kehittämänsä ohjelmistot Golem-järjestelmään. Jos pyynnön esittäjät haluavat käyttää ohjelmistojaan, heidän on maksettava GNT ohjelmistokehittäjille pääsyyn heidän ohjelmistoonsa ja maksettava palveluntarjoajille tarvittava summa tietokoneidensa vuokraamiseksi.

Hiekkalaatikko

Golem-järjestelmää voidaan hyödyntää yhdellä tavalla. Oletetaan, että pyynnön esittäjä vuokraa palveluntarjoajan laitteiston ja käyttää sitä viruskoodin suorittamiseen, joka varastaa kaikki kyseisen laitteiston tai koko järjestelmän tiedot. Mitä sitten tapahtuu? Tämän ongelman torjumiseksi kaikki Golemin tapahtumat suoritetaan hiekkalaatikkoympäristössä. Mitä tuo tarkoittaa? Kun vuokraat palveluntarjoajan laitteiston, sinulla on paljon sääntöjä, jotka rajoittavat liikkumistasi. Joten jos olisit hakkeri, sinulla ei ole todellakaan vapautta liikkua ja tehdä mitä haluat.

Kuvaaja 

 Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

Tältä näyttää Golem-kaavio kirjoituksesta lähtien.

Market Cap on tällä hetkellä ~ 500 miljoonaa dollaria.

Plussat

 • Erittäin mielenkiintoinen konsepti, jolla voidaan tehokkaasti luoda maailman ensimmäinen hajautettu supertietokone.
 • Voi antaa maailman köyhimmissä osissa asuville ihmisille pääsyn maailmanluokan tietokoneisiin.
 • Golemin takana oleva joukkue on erittäin hyvä ja todistettu.
 • GNT: n arvo on kasvanut tasaisesti viime vuosina.
 • Hiekkalaatikkoympäristö sisältää mahdollisia hakkerointeja.
 • Antaa ohjelmistokehittäjille alustan ohjelmistojen julkaisemiseen ja esittelyyn.
 • Hyödyntää alikäytettyjä tietokonelaitteita.

Haittoja

 • Vaikka hakkerointi on tapa sisältää, no-sandbox on täydellinen. Virhettä voidaan hyödyntää, mikä voi tehdä koko järjestelmän hyödyttömäksi.
 • Valkoisessa kirjassa esitetyn etenemissuunnitelman mukaan Golem kestää 8 vuotta ajaa optimaalisessa tilassa, joka on liian pitkä aika.
 • Mahdolliset viiveongelmat liiallisen käytön vuoksi.

Tulevaisuus

Näyttää siltä, ​​että Golemilla on melko valoisa tulevaisuus, jolla on erittäin mielenkiintoinen konsepti. Tämän lisäksi sillä on erittäin hyvä joukkue, joka tukee sitä erittäin johtavan johtajan johdolla. Tiimi on ollut yhdessä DevCon 1: n jälkeen ja näyttää siltä, ​​että heillä on mitä tarvitaan konseptin todella toimimiseksi. Kun otetaan huomioon GNT: n arvon kasvu viime kuukausina, ei ole syytä epäillä niiden potentiaalia. 

Augur

 Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

 

Perustajat: Joey Krug & Jack Peterson.

Tunnuksen korkki: 11 miljoonaa REP

ICO: ssa kerätyt rahat: 5,2 miljoonaa dollaria

Muista vanha peliohjelma “Kuka haluaa olla miljonääri?” Jokaisella näyttelyn osallistujalla oli 3 pelilinjaa, joista yksi oli yleisökysely. Pohjimmiltaan, jos he olivat juuttuneet kysymykseen, he voisivat kysyä yleisöltä kyseisen kysymyksen. Sitten yleisön piti äänestää vaihtoehdosta, jonka he pitivät (tai tiesivät) olevan oikea. Yleensä yleisö sai sen oikein. Tätä ilmiötä kutsutaanVäkijoukon viisaus”, Jossa todetaan, että ihmisryhmät ovat yleensä oikeita useammin kuin yksilöt. Nyt Augur käytti samaa ajatusta ennustemarkkinoilla.

Mitä ovat ennustemarkkinat?

Ennustemarkkinat ovat spekulatiivisia markkinoita, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä osakkeita tapahtuman tuloksena. Oletetaan, että sinulla on erikoistunutta tietyllä alalla, esim. Koripallo-ottelu. Panostamalla suotuisaan lopputulokseen ottamalla huomioon useita tekijöitä.

golem-verkko

Kuinka Augur toimii?

Auguria käyttää kolmenlaisia ​​ihmisiä:

 • Toimittajat eli REP-tunnuksen haltijat.
 • Panokset.
 • Markkinoiden luojat.

ToimittajatNämä ovat ihmisiä, jotka omistavat REP-tunnukset, ja siksi he ovat velvollisia raportoimaan valitsemiensa kenttien tuloksista. Kun tapahtuma on lähellä kypsymistä, he raportoivat tuloksesta (tästä keskustellaan myöhemmin). Jos he ilmoittavat väärin tai eivät ilmoita lainkaan, he voivat menettää 20% REP-kolikoistaan. Augurin arvo on suoraan verrannollinen toimittajien laatuun. Miksi? Koska jos monet toimittajista ovat epärehellisiä, kukaan ei halua käyttää auguria, mikä vähentää kysyntää huomattavasti. Tämä pakottaa kaikki toimittajat pysymään rehellisinä.

Wagerers: Nämä ovat vedonlyöjiä markkinoiden tulevaisuuden tuloksista toimittajien raporttien perusteella.

Markkinoiden luojat: He luovat markkinat toimittajille raportoimaan ja ansaitsemaan markkinapalkkioita seurauksena.

Raportointijakso

Raportointi tapahtuu kahdessa vaiheessa. Toimittajat toimittavat raporttinsa ensimmäisen kuukauden kuluessa tapahtuman päättymisestä verkolle, joka on tiukasti suojattu ja pidetty poissa yleisön luota. Kuukautta myöhemmin tapahtuu toinen vaihe, jossa raportit näytetään avoimessa pääkirjassa, joka on kaikkien nähtävissä. Kun se on tehty, saavutamme lopullisen yksimielisyyden.

Konsensuksen seuraukset

 • Vedonlyöjät saavat sopivan palkkion vedonlyönnistä.
 • Toimittajat, jotka ilmoittivat rehellisesti, saavat palkkioita vedonlyöjiltä.
 • Toimittajat, jotka eivät ilmoittaneet oikein, saavat 20% REP: stä, mikä puolestaan ​​menee toimittajille, jotka raportoivat rehellisesti ja oikein.

Katsotaanpa augurin käyrää:

Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

Nykyinen markkina-arvo on ~ 345 miljoonaa dollaria

Plussat

 • Perustuu “väkijoukon viisauden” käsitteeseen, joka auttaa pitämään koko järjestelmän rehellisenä.
 • Auttaa tekemään oikeita tulevaisuuden ennusteita markkinoille.
 • Pakottaa toimittajat raportoimaan rehellisesti vaarassa menettää REP-tunnukset.
 • Ei ole riippuvainen keskusyksiköstä markkinaennusteissa, jotka pitävät sen vapaana ihmisten ahneudesta.

Haittoja

 • Pyrkii palkitsemaan ne, jotka ostivat varhaisia ​​ja kertyneitä REP-kolikoita verrattuna uusempiin ostajiin.

Tulevaisuus

Augur kasvaa voimasta vahvuuteen, mutta on edessään kovassa kilpailussa Gnosisin kanssa, mikä on samanlainen merkki. Se, miten se tulee tästä taistelusta, vaikuttaa suuresti sen tulevaisuuteen.

Bancor

Ethereum-rahakkeet: Aloittelijan opas

 Perustajat: Bprotocol -säätiö.

Tunnuksen korkki: Tuntematon

ICO: ssa kerätyt rahat: 153 miljoonaa dollaria

Bancor on pudonnut salausmaailman sen perustuksiin ICO: n ansiosta. Ihmiset ovat sijoittaneet yhtiöön huikeat 153 miljoonaa dollaria! Joten mistä on kyse? Mikä on niin mielenkiintoista ja jännittävää Bancorissa? Yksi ongelmista, jotka VOIVAT vaikuttaa ethereum-yhteisöön tulevaisuudessa, on valtava määrä rahakkeita. Vaikka suurin osa suosituista tunnuksista voidaan vaihtaa helposti, ongelma syntyy, kun sinulla on harvinaisia ​​tunnuksia.

Vaikka voit vaihtaa ja ostaa helposti tunnuksia, kuten GNT, mitä tapahtuu, kun sinulla on tunnuksia, joita kukaan ei halua vaihtaa? Kuinka selvität rahakkeet sitten? Täällä Bancor tarjoaa erittäin tyylikkään ratkaisun. Bancor on keksinyt idean antaa älykkäitä rahakkeita.

Mikä on älykäs tunnus

Älykkään tunnuksen idea on tehdä rahakkeista täysin poissa olevat rahakkeet. Normaalisti, jos ostat rahakkeen, tapahtuu, että sinun on mentävä pörssiin, jossa joku yrittää sovittaa sinut jonkun toisen kanssa ja tapahtuman jälkeen. Jos sinulla on harvinainen tunnus, jota kukaan ei todellakaan käytä, voi olla vaikea saada joku ottelemaan kanssasi.

Joten mitä pankkiirin tekee, on se, että se rakentaa rahakkeita, joissa on älykkäitä sopimuksia. Älykkäässä sopimuksessa on matemaattinen kaava, jonka avulla voit vaihtaa suoraan älykkään sopimuksen kanssa. Pohjimmiltaan siitä tulee oma markkinatakaaja!

Älykkäiden merkkien takana oleva matematiikka

Älykäs sopimus näiden älykkäiden tunnusten sisällä toimii seuraavalla kaavalla:

Hinta = (saldo) / (tarjonta * CRR)

Tutkitaan yhtälöä.

 • Hinta = Älykkään tunnuksen hinta.
 • Saldo = Raha, jolla ostit rahakkeen (tässä tapauksessa ETH, koska puhumme yksinomaan ethereum-rahakkeista).
 • Toimittaa = Markkinoilla olevien merkkien kokonaismäärä.
 • CRR = Vakioreservisuhde. Tämä on alkuperäisen saldon ja markkina-arvon suhde. Tämä on vakio eikä koskaan muutu. Sen arvo on aina <1.

Joten nyt, kun olemme määritelleet kaikki yhtälön arvot ja muuttujat, katsotaanpa, kuinka jokaisen muuttaminen vaikuttaa tunnuksemme hintaan.

Tapaus 1: Uusien rahakkeiden ostaminen

Kun ostat uusia rahakkeita, teet niin lisäämällä ETH-tunnuksesi älykkääseen sopimukseen. Kun teet niin, tasapaino kasvaa ilmeisesti. Koska ostat uusia rahakkeita, se tarkoittaa myös, että luot uusia rahakkeita tyhjästä, mikä puolestaan ​​lisää itse “Tarjontaa”. Koska CRR on vakio, se ei muutu.

Joten pitäen nämä asiat mielessä, tutkitaan yhtälö uudelleen:

Hinta = (saldo) / (tarjonta * CRR)

Muista nyt, että CRR pysyy muuttumattomana, joten vaikka toimituksen arvo on muuttunut (Supply * CRR) on silti pienempi arvo kuin (Balance).

Osoitin (saldo) > Nimittäjä (Tarjonta * CRR), tunnuksen hinnan kokonaisarvo kasvaa.

Tapaus 2: Rahakkeiden myynti

Mitä tapahtuu, kun myyt tunnusta? Koska otat Ethin pois älykkäästä sopimuksesta, saldosi laskee. Samalla kun käsket kirjaimellisesti älykkäästä sopimuksesta tuhota vaadittu määrä rahakkeita, “Tarjonta” laskee. Vakio CRR on sama kuin aiemmin.

Laita nyt nämä arvot yhtälöön:

Hinta = (saldo) / (tarjonta * CRR)

Osoitin on edelleen suurempi kuin nimittäjä, mutta koska uusi osoittaja on pienempi kuin alkuperäinen osoittaja (tasapainon pienentämisen vuoksi), kokonaishinta laskee.

Voit yksinkertaisesti laittaa numerot yhtälöön ja tarkistaa muutokset itse. Joten mitä tapahtuu, kun ostat ja myyt uusia älykkäitä rahakkeita?

Mitä tapahtuu, jos myyt paljon kolikoita kerralla ja sinulla ei ole tarpeeksi saldoa vastaamaan sitä? Yhtälö on tehty siten, että se sopeutuu dynaamisesti kaikkiin olosuhteisiin. Jos olet kiinnostunut, voit tarkistaa Bancorin valkoisen sivun, jossa heillä on pari monimutkaisempaa kaavaa, mikä todistaa suuresti, että yhtälöt pitävät aina paikkansa.

Yhteenvetona

Kun sinä OSTAA Älykkäät rahakkeet, jotka annat ETH: lle älykkääseen sopimukseen ja käsket yhtälöä keksimään kirjaimellisesti uusia tunnuksia tyhjästä.

Kun sinä MYYDÄ älykkäät rahakkeet, joita annat älykkäälle sopimukselle tuhota vaadittu määrä rahakkeita ja vähentää ETH: n arvo saldostasi ja siirtää se lompakkoon.

Plussat

 • On ottanut kokonaan keskimmäisen miehen pois kryptovaluutanvaihdosta.
 • Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä veroja tai maksuja, koska keskimmäistä miestä ei ole enää olemassa.
 • Ajatuksella älykkäistä rahakkeista on valtava potentiaali.
 • Varmista, että voit aina selvittää tunnuksesi.
 • Antaa käyttöliittymän uudempien tunnusten tekemiseen.

Haittoja

 • ICO oli erittäin kiistanalainen, koska he eivät pitäneet markkina-arvoa alun perin lähes tunnin ajan. Markkinahinnan pitämättä jättäminen vaikuttaa suuresti rahakkeiden hintaan.
 • Ajatus älykkäistä rahakkeista voi olla hieman vaikea tarttua ihmisille, jotka ovat uusia kryptovaluutassa.
 • Idea on erittäin syntyvä ja testaamaton.

Ethereum-tunnus – PÄÄTELMÄ

Ethereum-rahakkeiden tulevaisuuden kyseenalaistaminen on kysymys DAPP: iden ja itse Ethereumin tulevaisuudesta. Viimeisen vuoden aikana monet tulleet rahakkeet ovat todella hämmästyttäviä, eikä niistä ole merkkejä lopettamisesta. Niin kauan kuin ihmiset haluavat innovaatioita Ethereum-lohkoketjussa, saat uuden ja vakaan tarjonnan merkkejä.

Koska tunniste voi olla mitä tahansa valuuttaa, tosielämän omaisuuteen, IOU: hin, rahakkeista tulee kehittymässä yhä monipuolisemmiksi. Fabian Vogelstellar, mies, joka antoi meille ERC20-tunnuksen Standard, sanoo tämän merkinnöistä:

“Uskon, että olemme vasta alkamassa kaiken merkitsemistä. Ehkä tulevaisuudessa voit ostaa osan tuolista, jolla istut, maalia talosi sisällä tai murto-osan pääomasta valtavassa rakennuskompleksissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me