Puhutaan tässä oppaassa kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla.

Lukuaika: 20 minuuttia

Jokainen, joka on kiinnostunut salauksesta, on osallistunut jonkinlaiseen kaupankäyntiin. Kun se saa yhä enemmän valtavirran huomiota, uudemmat pelaajat haluavat tulla markkinoille ja saada viipaleensa salaustuotteesta. Joten auttaaksemme näitä ihmisiä pääsemään näille jännittäville markkinoille olemme luoneet tämän “Cryptocurrency Trading Guide”.

Tässä oppaassa aiomme opastaa sinut läpi kaikki vaiheet, jotta sinusta voi tulla salakauppias. Käymme läpi seuraavat kohdat:

 • Fiat salakirjoitukseen.
 • Salausvaluuttojen tallentaminen.
 • Salaus salakirjoitukseen.

Nauti ilmaisesta oppitunnista Blockgeeks-kirjastosta!

Kuinka käydä kauppaa salausvaluutalla: Fiat salakirjoitukseen

Joten sinulla on rahaa, jonka haluat sijoittaa. Kuinka aiot jatkaa sitä? Portaaleja, jotka yhdistävät maailmamme salausmaailmoihin, kutsutaan “pörsseiksi”. Siellä on paljon vaihtoa, mutta ennen kuin päätät sijoittaa johonkin, sinun on kiinnitettävä huomiota tiettyihin asioihin. Kutsutaan tätä “Exchange Checklistiksi”.

 • Voimassaolo: Ennen kuin edes teet mitään, varmista ensin, että vaihto on käytettävissä alueellasi. Esimerkiksi. Coinbase, yksi suurimmista pörsseistä, ei ole saatavilla Intiassa ja Indonesiassa. Joten ennen kuin teet mitään, tarkista tämä.

 • Maine: Seuraava asia, jonka sinun on tarkistettava, on vaihdon maine. Ovatko ihmiset tyytyväisiä palveluihinsa? Onko sitä hakkeroitu viime aikoina? Kuinka turvallinen se on? Ovatko ihmiset valittaneet siitä? Twitter ja Reddit ovat hyviä lähteitä tämän tarkistamiseksi.

 • Valuuttakurssit: Seuraavaksi meillä on valuuttakurssit. Eri pörsseillä on omat valuuttakurssinsa, jotka voivat vaihdella. Tee kotitehtäväsi täällä ja tutki 3 tai 4 vaihtoa ja niiden hintoja.

 • Turvallisuus: Valitse aina vaihdot, jotka tarvitsevat sinulta jonkinlaisen henkilöllisyystodistuksen. Vaikka ne saattavat viedä aikaa, ne ovat helposti 100 kertaa turvallisempia kuin nimettömät vaihdot. Päivän lopussa se on kovasti ansaitut rahasi. Sinun on otettava tämä ylimääräinen askel pitämään se turvassa.

Voit tehdä oman tutkimuksen ja valita vaihdon, mutta tässä oppaassa aiomme mennä suosituimman salausvaihdon kanssa siellä Coinbase. Aloitetaan siis kaupankäynti!

Rekisteröityminen ja tilin luominen

Rekisteröityminen on hyvin yksinkertainen prosessi. Heti kun laskeudut Coinbase.com napsauta vain “Rekisteröidy”. Näet nyt tämän näytön:

kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla

Koska luot omaa henkilökohtaista tiliäsi, luo henkilökohtainen tili yritystilin sijaan.

Se on yksinkertainen asia laittaa:

 • Etunimi.
 • Sukunimi.
 • Sähköposti.
 • Salasana.

Kun sinun on vain hyväksyttävä heidän käyttöehdot ja todistettava, ettet ole robotti (jos olet robotti ja luet tätä, “Hail Skynet!”).

Ok, nyt sinulla on tili perustettu.

Turvallisuus ja tilin lisääminen

Seuraava on tietoturva ja tilin lisääminen. Tässä osiossa sinun on tehtävä seuraavat toimet:

 • Puhelimen vahvistus: Puhelinvahvistus on tarpeen, jotta tilillesi voidaan antaa kaksivaiheinen vahvistusprosessi. Ensinnäkin sinun on annettava puhelinnumerosi.

  kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla

  Saat tekstiviestin, jossa on vahvistuskoodi. Laita vain koodi ja olet valmis.

 • Maksutavan lisääminen: Maksut Coinbasessa voidaan suorittaa pankkitilillä, pankkikortilla ja pankkisiirrolla. Voit ymmärtää kaikkien näiden kolmen menetelmän edut ja haitat viittaamalla tähän taulukkoon:

  kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla

  “Osta” ja “myy” tarkoittavat Bitcoinin, Bitcoin Cashin, Litecoinin ja Ethereumin ostamista ja myyntiä. “Talletus” ja “Nosta” tarkoittavat luottojen tallettamista ja nostamista Coinbase-tilillesi. Coinbase-opas näyttää tarkalleen, mitä sinun on tehtävä maksutapojesi hallitsemiseksi.Napsauta tätä ja lue käyttöopas. Huomaa: Coinbase ei enää tue luottokortteja.

 • Henkilöllisyyden vahvistus: Lopuksi sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Koska Coinbase on säännelty yritys, niiden on noudatettava KYC / AML-määräyksiä. Ennen kuin voit käyttää maksukorttiasi minkä tahansa ostamiseen, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Se on melko yksinkertainen prosessi, voit napsauta tätä seurataksesi ohjeita.

Kuinka aloittaa kaupankäynti

Hyvä on! Aloitetaan.

Olet nyt rekisteröitynyt ja sitten määrittänyt tilisi. Kuinka tarkalleen aiot käydä kauppaa nyt?

Coinbasesta voit ostaa seuraavia kolikoita:

kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla

Voit katsella video täällä ja seuraa mitä hän tekee ostamaan ensimmäisen bitcoinisi.

Kaupankäynti kryptovaluutalla Atomic Swapin kautta

Atomivaihto on peer-to-peer -vaihto salausvaluutoista osapuolilta toisille käymättä läpi kolmannen osapuolen palvelua, kuten salausvaihto. Koko prosessin aikana käyttäjillä on täysi hallinta ja yksityisten avainten omistusoikeus.

20. syyskuuta 2017 Decred ja Litecoin tekivät ensimmäisen tunnetun onnistuneen atomivaihdon.

Tässä on joitain huomioitavia asioita atomivaihdoista:

 • Ne voidaan joko suorittaa suoraan erillisten lohkoketjujen välillä eri alkuperäisillä kolikoilla
 • Tai ne voidaan suorittaa myös ketjun ulkopuolisilla kanavilla, jotka ovat päälohkoketjun sivuja.

Kuinka ne toimivat?

Antaa hyvin yksinkertainen selitys. Kaksi osapuolta, jotka aikovat harjoittaa atomivaihtoa, päättävät yhteisestä salaisuudesta. Molemmat osapuolet jakavat salauksensa vain ja vain, jos heidän salaisuutensa vastaavat. Joten tällä tavalla, jos joku muu proomuttaa tähän vaihtoon, he eivät voi saada käsiinsä mitään kolikoita, koska he eivät tiedä tätä salaisuutta. Tekemällä tämän,

Tämän toteuttamiseksi käytetään jotain, joka tunnetaan nimellä Hashed Timelock Contracts tai HTLC. Jos olet perehtynyt salamaverkkoon, sinun tulisi tietää, kuinka sekoitetut aikalukosopimukset toimivat. Jos et tiedä, lue meidän salamaverkkojen opas.

Suojaa kryptovaluuttasi

Salausvaluuttasi suojaamiseksi sinulla on oltava lompakko. Lompakko tallentaa yksityisen avaimen ja julkisen osoitteen, mikä auttaa sinua tallentamaan, lähettämään ja vastaanottamaan kryptovaluuttoja. Vaikka tämän pitäisi olla sinulle hyvin selvää, käydään läpi nopeasti yksityisen avaimen ja julkisen osoitteen merkitys:

Yksityinen avain: Yksityinen avain antaa sinulle oikeuden käyttää ja lähettää rahaa.

Julkinen osoite: Tämä on osoite, johon kaikki lähettävät sinulle rahaa.

Yksi keskeinen asia, joka on muistettava ennen jatkamista, julkinen puhe on se, jonka annat muille rahasi lähettämistä varten.

ÄLÄ ja toistamme ÄLÄ anna yksityistä avainta. Yksityinen avain on sinulle ja sinä yksin. Jos annat yksityisen avaimen muukalaisille, he pääsevät rahoihisi.

Toivottavasti olemme tehneet sen riittävän selväksi.

Julkinen osoite Anna kaikille
Yksityinen avain Jos annat sen kaikille, olet vittu

Selvä, siirrytään eteenpäin.

Kaikki salauslompakot kuuluvat kahteen seuraavaan luokkaan:

 • Kuuma varastointi.
 • Kylmävarasto.

Kuuma varastointi vs. kylmäsäilytys

Ennen kuin menemme syvälle niihin, käytämme analogiaa auttaaksemme ymmärtämään näiden kahden välisen eron. Kuuma lompakko on kuin lompakko, jota kannat taskussa. Se antaa sinulle helpon pääsyn käteiseen, mutta se on melko haavoittuva.

Kylmävarasto on toisaalta kuin säästötilisi. Erittäin epäkäytännöllinen päivittäisessä käytössä, mutta se on erittäin turvallista, kun verrataan näitä kahta.

Kuuma varastointi

Internetiin yhdistettyä lompakkoa kutsutaan “kuumaksi tallennustilaksi”. Seuraavassa on esimerkkejä kuumista lompakoista:

 • Vaihda lompakot.
 • Pöytätietokoneet ja matkapuhelimet.
 • Usean allekirjoituksen lompakot

Ennen kuin pääsemme syvälle kuhunkin näistä lompakkoihin, käymme läpi kuumien lompakoiden edut ja haitat.

Plussat Hot Walletsista

 • Antaa sinulle nopean, helpon ja välittömän pääsyn varoihisi.
 • Saa helpon tuen eri laitteille.
 • Erittäin käyttäjäystävällinen ja ihanteellinen aloittelijoille.

Huonot puolet Hot Walletsista

 • Haavoittuva hakkeroinnille ja tietoverkkorikollisuudelle.
 • Ellei avaimia ole varmuuskopioitu, jos lava vaurioituu, myös lompakko vaurioituu.
 • Laite, johon kuuma lompakko on tallennettu, kuten kannettava tietokone, puhelin jne., On altis myös fyysisille ryöstöille.

Joten nyt, kun sinulla on yleinen käsitys kuumasta lompakosta, käymme läpi joitain suosituimpia kuumia lompakoita.

Hot Wallet: Vaihda lompakot

kuuma lompakko

Tämä on helpoin lompakko, jonka koskaan luot. Itse asiassa, jos olet seurannut ohjeita ja olet luonut Coinbase-tilisi, arvaa sitten mitä? Olet jo luonut vaihto-lompakon!

Edut ovat ilmeisiä. Se on jo linkitetty tiliisi ja antaa sinulle nopean ja helpon pääsyn kaupankäyntiin. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että olet alttiina hyökkäyksille. Muista, että vaihto on hakkereiden jatkuva kohde. Suosittelemme, että et pidä suurta osaa salaustasi vaihto-lompakoissa, säilytä vain niin paljon kuin tarvitset kaupankäyntiin.

Hot Wallet: Pöytätietokoneet ja matkapuhelimet

Hot Lompakot

Pöytätietokoneiden ja mobiililompakoiden suosio on kasvanut. Pöytälompakot tarjoavat enemmän turvallisuutta kuin vaihto-lompakot. Niiden asettaminen on myös hyvin yksinkertaista. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on ladata asiakas kannettavaan tietokoneeseen / työpöydälle ja olet valmis! MultiBit tarjoaa erinomaisen työpöydän lompakon Bitcoinsin varastointiin.

Tämä video näyttää, miten voit luoda oman Multibit-lompakon.

Työpöydän lompakoissa on kuitenkin ongelma. Ne eivät ole kaikkein joustavimpia vaihtoehtoja. Loppujen lopuksi et voi käyttää työpöydän lompakkoasi millään muulla työpöydällä lukuun ottamatta sitä, johon olet ladannut sen.

Siksi useammille joustavuutta haluaville käyttäjille matkapuhelimet ovat melko kätevä vaihtoehto. Asennus on yhtä helppoa kuin sovelluksen lataaminen puhelimeesi. MyCelium on melko suosittu mobiililompakko sekä Androidille että iOS: lle.

Tämä video näyttää, kuinka voit asettaa Mycelium-lompakon puhelimeesi.

Molempien lompakoiden ongelma on, että koska ne on tallennettu Internetiin kytkettyyn laitteeseen, ne ovat alttiita viruksille ja hakkeroille.

Kuuma lompakko: Allekirjoitetut lompakot

Multisignature Wallets kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla

Oletko koskaan nähnyt yhtä niistä vanhan koulun kassakaapeista, joiden avaamiseen tarvitaan useita avaimia? Tai entä ne aarrearkkut, jotka tarvitsevat 3 tai 4 ihmistä avainten asettamiseen ja avaamiseen samanaikaisesti?

Se antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka moni-allekirjoitus- tai multisig-lompakot toimivat. Suurin osa ICO: ista käyttää multi-sig-lompakoita kerätä ja tallentaa varoja. Joten miksi haluaisi käyttää multi-sig-lompakoita?

 • Suojautua korruptiolta: Olemme kaikki kuulleet tarinoita ICO: ista, jotka saivat miljoonia dollareita väkijoukossaan. Mikä estää kaikkia näitä kehittäjiä ottamasta rahaa ja pakenemasta? Ihmisen ahneus on loppujen lopuksi voimakas. Tällaisissa tilanteissa on paljon järkevämpää hyväksyä varoja multi-sig-lompakossa, jossa kaikki rahat ja voima eivät lepää yhdellä ihmisellä.
 • Lisää turvallisuutta ja varmuutta: Koska varat ovat multisig-lompakossa, ne ovat automaattisesti turvallisempia, koska ne eivät ole enää riippuvaisia ​​yhden henkilön mielikuvituksista. Plus, jos lähetän rahani multisig-lompakko-osoitteeseen, jopa minä tunnen olevani vakuuttunut siitä, että varojani ei käsitellä väärin.

Joten miten se toimii? Otetaan esimerkki BitGosta.

 • BitGo antaa 3 yksityistä avainta. Yksi yritykselle, toinen käyttäjälle ja kolmas on varmuuskopio.
 • Jokainen tapahtuma vaatii 2/3 näistä yksityisistä avaimista.
 • Joten vaikka hakkeri saisi kätensä johonkin näistä näppäimistä, he eivät voi tehdä mitään ilman yhtä avainta.

Voit oppia BitGo-lompakon asettamisesta katsomalla tätä.

Kylmävarasto

Vaikka kuumat lompakot tarjoavat sinulle erinomaisen pääsyn, tosiasia on, että ne ovat erittäin vaarallisia. Siksi on järkevämpää säästää suurin osa varoistasi kylmäsäilytyslokeroon. Kylmä lompakko on täysin erotettu Internetistä, mikä pitää sen automaattisesti turvassa hakkereilta ja viruksilta.

Esimerkkejä kylmäsäilytyslompakoista ovat:

 • Laitteiston lompakko.
 • Paperilompakko.

Ennen kuin opit asettamaan kaikki yllä olevat, ymmärretään kylmien lompakoiden edut ja haitat.

Plussat

 • 100% turvassa hakkereilta ja viruksilta.
 • Erinomainen paikka kolikoiden säilyttämiseen ja houkuttelemiseen pitkäksi aikaa.

Haittoja

 • Erittäin epäkäytännöllinen päivittäisissä tapahtumissa.
 • Ei aloittelijaystävällinen.
 • Se on edelleen alttiina ihmisten huolimattomuudelle.

Selvä, joten nyt kun se on hoidettu, ymmärretään, miten kylmät lompakot asetetaan.

Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla: kylmävarastointi – laitteistolompakot

pääkirja nano

Laitteiston lompakot ovat fyysisiä laitteita, joihin voit tallentaa kryptovaluuttasi.

Yleisin laitteistolompakoiden muoto on USB-tyyli, jota ranskalainen Ledger-yritys on puolustanut. Syy siihen, miksi laitteistolompakot ovat tulleet niin suosituiksi, on se, että ne antavat sinulle kylmän lompakon säilytys- ja suojausominaisuudet ja tekevät samalla liiketoimia typerästi yksinkertaisiksi ja suoraviivaisiksi. Pohjimmiltaan se toimii ja kieltää kylmien lompakoiden suurimman haitan.

Plussat Hardware Walletsista

 • Koska se on kylmä lompakko, yksityinen avain on turvallinen. Avaimet on tallennettu mikro-ohjaimen suojatulle alueelle, eikä niitä voi siirtää laitteesta
 • Ne on suunniteltu tyylikkäiksi ja helposti kannettavissa.
 • Tapahtumat ovat erittäin helppoja. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kytkeä lompakko ja seurata sitten annettuja ohjeita tapahtumien suorittamiseen. Lompakoiden käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen.
 • Erittäin turvallinen. Kirjoittamisen jälkeen ei ole ollut tapauksia laitteiston lompakon hakkeroinnista.
 • Voi tallentaa useita osoitteita, jotta voit lähettää varojasi.
 • Lompakko on suojattu PIN-koodilla, joten vaikka se putoaisikin vääriin käsiin, he eivät voi käyttää varojasi. Väärän PIN-koodin syöttäminen 3 kertaa sulkee lompakon. Sammutuksen yhteydessä voit silti palauttaa varat seuraamalla palautustietoja.

Miinukset laitteistolompakoista

 • Kuten kaikilla tuotteilla, näillä lompakoilla voi olla myös suunnitteluvirheitä. Äskettäin Ledgeristä löydettiin suunnitteluvirhe, joka teki sen mahdollisesti haavoittuvia. Ledgerillä on käsitteli asiaa siitä lähtien.
 • Se on todellinen fyysinen esine, mikä tarkoittaa, että se voidaan varastaa sinulta tai se voi vahingoittua.
 • Ne eivät ole kaikkein monipuolisimpia salausvaluuttojen varastoinnissa. Trezor tallentaa 10 erilaista kolikkoa, kun taas Ledger tallentaa noin 23.
 • Lopuksi sinun on luotettava siihen, että yritys, joka luo laitteistolompakkoasi, on eettinen eikä yritä sotkea laitteistolompakon suunnittelussa. Se pyytää luottamusta ympäristöön, jonka pitäisi olla luottamaton.

Joten nyt, kun edut ja haitat on käsitelty, katsotaanpa, miten se voidaan perustaa! Epäilemättä kaksi suosituinta laitteistolompakkoa maailmassa ovat Trezor ja Ledger Nano S.

Trezor

Trezor

Trezor on Prahassa toimiva yritys, joka on tehnyt yhden kaikkien aikojen helpoimmista ja yksinkertaisimmista käyttää laitteistolompakoita. Se on todella typerästi helppokäyttöinen ja muotoilu on niin tyylikäs ja kevyt, että voit kuljettaa sitä missä tahansa mukanasi. Se on yhteensopiva Windows-, mac- ja Linux-käyttöjärjestelmän kanssa, ja sen käyttö on yksinkertaista kytkeä se kannettavaan tietokoneeseen ja liittää se johonkin seuraavista käyttöliittymistä:

 • Minun Trezor.
 • Multibit.
 • Electrum.

Voit katsoa tämän videon täältä oppiaksesi Trezor-lompakon asettamisesta

(Pidä myös laskea, kuinka monta kertaa hän sanoo “todellinen” ja “todella”. Se voi olla melko hauska juomapeli!)

Ledger Nano S

pääkirja nano

Seuraavaksi meillä on Ledger Nano S!

Ledger on Pariisissa toimiva yritys, ja he ovat antaneet salausyhteisölle yhden helpoimmin käytettävistä, tyylikkäistä ja suosituimmista laitteistolompakoista. He tallentavat kaikki tietosi älykorttiin, mikä pitää sen turvassa hakkereilta. Sen käyttö on yksinkertaista kytkemällä se kannettavaan tietokoneeseen ja liittämällä se johonkin seuraavista käyttöliittymistä:

 • Ledger Wallet, jonka voit ladata kromilaajennuksesta.
 • Rihmasto
 • Electrum.
 • Vihreä osoite.
 • Greenbits.
 • CoinKite
 • Copay
 • MyEtherWallet

Sen perustaminen on melko suoraviivaista.

Voit katsoa tämän videon täältä oppiaksesi tekemään sen.

Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla: kylmävarastointi – paperilompakot

Voidaan väittää, että paperilompakot ovat kädet alaspäin turvallisin tapa säilyttää kryptovaluuttasi. Ajatus paperilompakosta on hyvin yksinkertainen. Määrität lompakon offline-tilassa noudattaen yksinkertaisia ​​ohjeita ja tulosta sitten yksityiset ja julkiset avaimet paperille. Avaimet tulostetaan myös QR-koodin muodossa, jonka voit skannata, jotta pääset varoihisi.

Joten, kysymykset, jotka sinun on esitettävä nyt, ovatko tarvitsetko paperilompakkoa?

Lyhyt vastaus … riippuu.

Aiotko käyttää varojasi melko säännöllisesti? Sitten ei. Paperilompakot ovat tuskaa, jos niitä käytetään. Silloin on parempi hankkia laitteistolompakko.

Jos kuitenkin aiot vain varastoida varojasi pitkään, niin ilman epäilystäkään paperilompakko on oikea tapa edetä.

On kaksi paperilompakkosivustoa, jotka haluaisimme sinun tarkistavan:

Lompakkokehitin:

Jos haluat tehdä paperilompakon, Walletgenerator antaa sinulle helpoimman käyttöliittymän, jonka avulla voit luoda useita paperilompakoita ja tukea 197 eri valuuttaa. Jotkut tärkeimmistä tukemista ovat (aakkosjärjestyksessä):

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash.
 • Viiva.
 • Litecoin.

Sitten haluat tietää, miten luoda oma paperilompakko Walletgeneratorista Katso tämä video täältä.

Kun olet tehnyt lompakon täällä, saat jotain tällaista:

Voit tulostaa tämän sivun ja tallentaa sen kassakaappiin. Varmista, että tulostinta ei ole yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, kun teet niin, jotta voit lisätä tietoturvaa.

MyEtherWallet:

Jos haluat paperilompakon, joka tukee Ethereum- ja Ethereum-pohjaisia ​​rahakkeita, MyEtherWallet on paras vaihtoehto siellä.

Tämä Tommy World Powerin video näyttää, kuinka se voidaan asentaa oikein.

Kun olet valmis luomaan MyEtherWallet, saat seuraavat:

eetterilompakkoni esimerkki

Kuten aiemmin, voit tulostaa tämän ja tallentaa tallelokeroon ja jälleen kerran varmistaa, että tulostinta ei ole kytketty Wi-Fi-verkkoon.

Kylmäsäilytyslompakon palauttaminen

Kun haluat tuoda kryptovaluuttasi takaisin kylmävarastosta, sinun on tuotava yksityinen avain sopivaan online-lompakkoon. Lompakko, joka tukee yksityisten avainten tuontia, toimii. Prosessi on yksinkertainen ja intuitiivinen useimmille lompakoille. Alla annetut vaiheet vastaavat Bitcoin Unlimited -lompakon käyttöä.

 • Avaa asiakas ja napsauta “Ohje”.
 • Valitse virheenkorjausikkuna ja napsauta Konsoli-välilehteä.
 • Kirjoita kenttään “importprivkey” korvaa yksityinen avain ja poista lainausmerkit.
 • Paina Enter.

Tämä tuo kaikki tiedot paperilompakostasi online-työpöytäasiakkaalle.

Muista kuitenkin, että se tarkoittaa, että varasi ovat välittömästi alttiina kuuman lompakon vaaroille.

Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla: Crypto-to-Crypto Trading

Lopuksi tulemme salauksen kaupan lihaan ja perunoihin. Kerrataan toistaiseksi, mitä olemme oppineet tähän mennessä.

Tiedämme, miten tehdä Coinbase-profiili ja käydä kauppaa Fiat-valuutalla joillekin valituille kryptovaluutoille.

Tiedämme myös, kuinka hyödyntää kuumien ja kylmien säilytyslompakoiden suojaamiseksi rahojamme.

Mennään nyt syvemmälle kaupankäyntiin ja katsotaan, missä kaikki voimme tosiasiallisesti käyttää salaustamme kauppaan ja ostaa muita kryptoja.

Tätä varten meidän on ensin luotava tili toisessa pörssissä, pörssissä, joka mahdollistaa salaus-salaus-kaupankäynnin. Suurin osa pörsseistä antaa sinun ostaa vain Bitcoinilla.

Koska Binance on maailman suurin salausvaihto, käytämme sitä viitteenä. Jos kuitenkin tunnet olevasi mukava käyttää jotain muuta vaihtoa, tee niin.

Huomautus: Tutki vaihdon turvallisuutta ja uskottavuutta ennen tilin luomista. BlockGeeks ei ole vastuussa mahdollisista haitoista.

Aloitetaan siis tilin luominen!

Rekisteröityminen

Ensinnäkin, yksinkertaisesti mene binance.com ja napsauta rekisteröidy.

binäärirekisteri

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja luoda salasana. Seuraavaksi sinut todistetaan, että olet ihminen ratkaisemalla palapelin. Ja ei, se ei ole mikään monimutkainen, sinun tarvitsee vain vetää liukusäädintä oikealle.

missä käydä kauppaa kryptovaluutalla

Sen jälkeen sinulle lähetetään sähköposti. Vain sen napsautuksella, joka ohjataan Binanceen. Nyt sinun on käytävä läpi turvallisuusriski-ilmoitus.

Turvallisuusriski

Kun olet käynyt läpi kaiken, sinut ohjataan vihdoin kojelautaan seuraavaksi:

Binance-pääkojelauta

HUOMAUTUS: Suosittelemme, että otat myös Google 2FA: n käyttöön.

Kuinka käydä kauppaa Binancella

Binance tarjoaa erittäin yksinkertaisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän. Voit käyttää seuraavia oppaita saadaksesi perusteellisen tiedon Binancen kaupankäynnistä:

Huomautus: Binancella on omat paikalliset rahakkeet, nimeltään BNB eli Binance Coin. BNB antaa sinun maksaa seuraavista alennetuilla hinnoilla:

 • Kaupankäyntipalkkiot eli palkkiot, jotka sinun on maksettava alustalla käydystä kaupasta.
 • Nostomaksut.
 • Komission luettelot.

BNB: n avulla saat 50% alennuksen ensimmäisenä vuonna, joka vähenee vähitellen ajan myötä.

Binancen lisäksi voit myös tutkia seuraavia vaihtoja. Tee kuitenkin oma tutkimus ennen kuin rekisteröidyt niihin:

 • Bittrex.
 • KuCoin.
 • Huobi.

Kuinka käydä kauppaa salausvaluutalla: lukee salausvaluuttakaavion

Kaupan pelottavin osa on helposti kaikki kaaviot ja viivat, jotka aiot nähdä kaikissa pörsseissä. Useimmiten ihmiset eivät edes vaivaudu lukemaan kaavioita, mutta he ostavat tai myyvät salauksen heti vertaistensa neuvojen mukaan. Joten tässä osiossa käymme läpi joitain suosittuja kaavioita.

Japanilaiset kynttilänjalat

Ylivoimaisesti suosituin kaavio siellä. Jos olet jopa käynyt pörssin verkkosivustolla, on mahdollista, että olet nähnyt nämä aiemmin:

Japanilaiset kynttilänjalat

Yllä oleva kaavio on BTC / USDT: n päivittäinen kynttiläntaulukko Binancessa. Se, mitä aiomme tehdä nyt, on auttaa sinua ymmärtämään näitä kauniita malleja.

Ensimmäinen asia, jonka huomaat, ovat punaiset ja vihreät kynttilänjalat, jotka makaavat yksi toisensa jälkeen. Jokainen kynttilä näyttää sinulle omaisuuden hintaliikkeen tietyllä aikavälillä.

ruumis ja varjo

Jokaisella kynttilällä on runko ja pari varjoa, jotka tarttuvat siihen. Runko näyttää avaus- ja sulkuhinnan välisen eron. Varjot osoittavat, kuinka korkealle tai kuinka matalalle nämä avaamis- ja päätöshinnat ovat nousseet. Vihreässä kynttilässä ylempi varjo on lähellä olevaa hintaa, kun taas avoimen hinnan alin varjo ja päinvastoin punaisille kynttilöille.

Näiden kynttilänjalkojen kauneus on, että ne osoittavat selvästi, mihin markkinat kääntyivät, ja auttavat tunnistamaan erilaisia ​​malleja, jotka voivat auttaa sinua ennustamaan markkinoiden toimintaa.

Kynttilänjalka-taulukossa on useita malleja ja indikaattoreita, ja voit nähdä tämän hämmästyttävän videon Kaupankäynti 212 auttaa ymmärtämään näitä malleja.

Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla: suhteellinen vahvuusindeksi

Suhteellinen vahvuusindeksi tai RSI mittaa markkinoiden hintaliikkeen voimakkuutta ja nopeutta vertaamalla kryptovaluutan nykyistä hintaa sen aiempaan kehitykseen. Se toimii vertaamalla viimeaikaisten voittojen suuruutta viimeaikaisiin tappioihin sen selvittämiseksi, onko salaus yli- vai ylimyyty.

Kaava näyttää tältä:

RSI = 100 – (100 / (1-RS))

Yllä olevassa yhtälössä RS on kolikon keskimääräisten päivien suhde kolikon laskun päivien keskiarvoon.

Nyt onneksi sinun ei tarvitse vaivautua laskemaan mitään, koska vaihto tekee sen sinulle.

Katsotaan siis, miten RSI-kaavio näyttää. Tarkistamme BTC / USDT-kaavion binanssista.

binance-kauppa

Valitsemme Indikaattorit-valikosta “RSI”.

Kun teet niin, sininen kaavio näkyy kynttilänjalka-kaavion alla.

Muista, että tarkistamme päivittäisen RSI: n.

Ok, joten on muutama mielessä pidettävä asia, kun tarkistamme RSI-kaaviota.

 • RSI vaihtelee välillä 0-100
 • Kun tietyn kolikon RSI lähestyy 70 tai jopa ylittää 70, sen katsotaan olevan “yliostettu” eli kyseinen salaus on yliarvostettu, joten se voi laskea.
 • Toisaalta, jos RSI lähestyy 30, salaus on aliarvostettu ja todennäköisesti nousee pian arvoonsa.

Vaikka RSI on melko hyödyllinen indikaattori, totuus on, että se ei ole immuuni väärälle ostolle ja väärälle myyntisignaalille, joka voidaan luoda joko suurella rallilla tai salauksen hinnan merkittävällä laskulla. Siksi RSI: n pitäisi olla työkalu, jota käytät muiden indikaattoreiden kanssa kolikon tulevan hinnan ennustamiseen.

Katsotaan siis RSI-kaaviomme, erityisesti tässä osiossa:

Noin 14. marraskuuta BTC / USDT: n RSI laski alle 30 alle myydylle alueelle. Koska markkinat olivat kuitenkin laskeneet, RSI nousi lopulta marraskuun lopussa, nousi noin 30: een jonkin verran ennen kuin lopulta nousi noin 17. joulukuuta.

RSI: n ohella sinun tulee myös tutkia liikkuvan keskiarvon ja Bollingerin bändejä. Sinä pystyt lisätietoja täältä.

Missä käydä salausta?

Joten nyt, kun tiedät kuinka aloittaa, katsotaanpa missä kaikki voit käydä salausta:

 • Kolikkopohja: Coinbase on yksi suosituimmista pörsseistä maailmassa. Se on erittäin aloittelijaystävällinen ja antaa sinun ostaa salauksesi USD: llä.
 • Binance: Arvoituksellisen Changpeng “CZ” Zhaon johdolla Maltalla toimiva salauspörssi tarjoaa yli 200 salauskauppaparia. Kuten edellä on selitetty, Binance on suosituin salausvaihto maailmassa.
 • Coinjar: Vuonna 2013 perustettu CoinJar on helpoin tapa ostaa, myydä, tallentaa ja käyttää kryptovaluutta. CoinJarin iOS- ja Android-sovellukset antavat käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa kryptovaluutoilla tien päällä, kun taas CoinJar Exchange ja CoinJar OTC Trading Desk palvelevat ammattimaisia ​​kauppiaita sekä yksityishenkilöitä ja laitoksia, jotka haluavat tehdä suurempia liiketoimia.

 • Bittrex: Yhdysvalloissa toimiva pörssi on ollut aktiivinen vuodesta 2013. Bittrex tarjoaa korkeatasoista turvallisuutta tarjoamalla hyvän aloitusalustan, jos haluat ryhtyä salauksesta salaukseen -kauppaan.
 • BitMEX: Jos olet edistynyt ja kokenut kauppias, BitMEX voi olla oikea paikka sinulle. Ammattimaisten algokauppiaiden, kehittäjien ja taloustieteilijöiden hoitama, se on yksi vilkkaimmista pörsseistä, joita löydät avaruudesta.
 • Blockgeeks: Jos haluat helppoa, vaivatonta tilaa, josta voit ostaa Bitcoinia,

Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla: (BONUS) hyödyllinen työkalu – CoinMarketCap

Coinmarketcap.com on erittäin hyödyllinen työkalu kauppiaille, jotka haluavat saada käsityksen erilaisten krypto-valuuttojen terveydestä. Verkkosivusto luokittelee kaikki kryptovaluutat markkinaehtoisesti, mikä on hyvä osoitus sen arvosta.

kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla

Oikimman sarakkeen kaavio antaa sinulle myös hyvän indikaattorin siitä, kuinka kolikko on toiminut ajan myötä.

Johtopäätös: Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla

Joten se oli krypto-valuutan kaupankäynnin opas. Tässä oppaassa opit:

 • Kuinka muuttaa FIAT salaukseksi CoinBasen kaltaisen pörssin kautta.
 • Kuinka tallentaa salaus kuuman ja kylmävarastoinnin lompakoilla.
 • Kuinka ostaa muita kryptoja käyttämällä BTC / ETH: tä Binancen kautta.
 • Tekniset kaaviot, erityisesti kynttilänjalat ja RSI.

Toivomme, että tämä opas on enemmän kuin tarpeeksi aloittamaan matkan. Toivomme vilpittömästi, että pystyit saamaan siitä valtavan arvon.

Haluatko tietää enemmän kryptovaluutta-sijoittamisesta? Tutustu kryptovaluuttasijoittajiin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me