Ledger Nano S on erittäin suosittu ja erittäin turvallinen lompakko bitcoinien kiinnittämiseen.

Kun tilasin ensimmäisen kerran Ledger Nano S: n viime vuonna, ajattelin, että sitä käytettiin vain bitcoinien varastointiin. Myöhemmin tajusin, että se tukee myös monia muita kryptovaluuttoja. Siitä lähtien sen tietäminen on avannut minulle lukuisia mahdollisuuksia, koska se on poistanut epäilyni siitä, kuinka pitää ne kaikki turvassa.

Jos aiot tilata laitteistolompakon (jota suosittelen lämpimästi), sinun on ehdottomasti harkittava, mitä kryptovaluuttoja kyseinen lompakko tukee.

Ymmärrän, että aluksi saatat haluta käyttää sitä vain Bitcoinin tallentamiseen, mutta kun alat ymmärtää paremmin kryptovaluutta-maailmaa, haluat todennäköisesti tallentaa myös muita kolikoita.

Esimerkiksi Ethereum ja BNB ovat kaksi kryptovaluutta, jotka ovat erittäin kannattavia sijoituksia, ja suosittelen niitä kaikille CoinSutra-lukijoille.

Siitä lähtien kun sain Ledger-lompakon, olen sijoittanut moniin kryptovaluuttoihin, kiitos suureksi osaksi Ledger-laitteeni turvallisen turvallisuuden.

Ja koska kryptovaluuttojen maailma kehittyy niin nopeasti, Ledger-lompakon takana olevat ihmiset lisäävät tukea lisää salauksia. Vaikka tämä ei yksinään ole syy investoida näihin tuettuihin kryptoihin, se antaa meille kannustimen tehdä lisää tutkimusta ja selvittää, miksi ne voivat olla hyviä investointeja meille.

Joten viipymättä tässä on täydellinen luettelo salaustoiminnoista, joita Ledger Nano S tukee.

Ledger Hardware Walletin tuetut salausvaluutat

 1. Bitcoin (BTC): Tämän pitäisi olla sanomattakin selvää. Ledger suunniteltiin ensin Bitcoinin pitämiseen.
 2. Bitcoin Cash (BCC): Ledger oli ensimmäinen laitteistolompakko, joka helpotti Bitcoinin haltijoiden saada ilmaista Bitcoin Cashia. Nyt voit käyttää BCH-lompakkoaan Bitcoin Cashin tallentamiseen.
 3. Ethereum (ETH): Pääkirja tukee Ethereumia. Ethereum on vankka sijoitus, ja sen pitäisi olla osa kryptovaluuttasi.
 4. Ethereum Classic (ETC): Ledger tukee myös Ethereum Classicia (ETC). Tämä on ETH: n haarautunut versio ja voit lukea siitä lisää tässä.
 5. BNB-tunnus: Ledger tukee BNB-tunnusta ja kaikkia tuettuja kolikoita BNB-ketjussa.
 6. Litecoin (LTC): LTC tunnetaan yleisesti nimellä “kryptovaluutan hopea”. En ole liian nouseva LTC: n suhteen, mutta 3–4 prosentin omistusosuus salkusta ei ole huono liike.
 7. Viiva (DASH): Tapasin Dash-tiimin, kun kävin Bitcoin Miami -tapahtumassa. Minusta Dashilla on suuri tulevaisuus, kun otetaan huomioon, että heillä on todella vahva joukkue, hyvä markkinointi ja mikä tärkeintä, käyttökelpoinen valuutta. Ehdotan, että 20-25% salkustasi on varattu Dashille.
 8. Dogecoin (DOGE): Ledger-lompakossa voit tallentaa myös Dogecoinia. En ole varma Dogecoinin tulevaisuudesta, joten asenteeni ei ole ostaa. Jos jokin muuttuu, kirjoitan siitä viestin.
 9. Digibitti
 10. Zcash (ZEC): Zcash on yksityisyyden suojaan perustuva kryptovaluutta ja monet rakastavat sitä. Se on kunnollinen sijoitus, mutta en laittaisi yli 4 prosenttia salkkuuni.
 11. Ripple (XRP): Niille, jotka haluavat pitää Ripplea pitkällä aikavälillä, Ledger on ihanteellinen valinta. He lisäsivät tukea vuoden 2017 puolivälissä, ja nyt uskon, että se on yksi parhaista lompakoista Ripplen pitämiseen.
 12. Stratis (STRAT): Stratis on vahva kryptovaluutta, jolla on suuri kehitystiimi ja valoisa tulevaisuus.
 13. Komodo (KMD): Ledger lisäsi äskettäin Komodolle tukea, ja Komodo tekee mahtavaa työtä. Salaus, jota sinun tulisi pitää pitkällä aikavälillä.
 14. PoSW
 15. ARKKI
 16. Ubiq
 17. Laajennus (EXP)
 18. PIVX
 19. Vertcoin
 20. Viacoin
 21. Stealthcoin (XST)
 22. Steller
 23. NEO (toimii NEON-lompakon kanssa ja tukee myös GAS: ää)
 24. Bitcoin Gold

Päivittää: Nyt siellä enemmän kuin 1270+ salausta / rahaketta juuri nyt tukee Ledger Nano S & Ledger X.

Ethereum-tunnuksia (ERC20-tunnuksia) voidaan nyt hallita myös Ledger Live -sovelluksella.

Jos olet pitkäaikainen HODLer, ehdotukseni sinulle on ostaa Ledger Nano X ja laittaa siihen bitcoinisi. Lisäksi, jos olet maassa, josta voit ostaa Dash-, ETH-, LTC- tai muita kryptoja suoraan, sinun on ehdottomasti kiinnitettävä ne Ledgerin kaltaisella laitteistolompakolla.

Ja jos sinulla ei ole suoraa pääsyä näihin altcoineihin, voit käyttää Changellyä, joka on yksinkertaisin ja nopein tapa vaihtaa Bitcoin muihin kryptoihin.

Olen käyttänyt sitä useita kertoja, eikä minulla ole ollut mitään ongelmia sen kanssa. Voit lukea kokemuksestani Changellyn käytöstä täältä.

Voit tilata Ledgerin viralliselta sivustolta alla olevan linkin avulla:

Käy täällä virallisessa pääkirja-sivustossa

Jatkan tämän luettelon päivittämistä, kun Ledger lisää jatkuvasti tukeaan uusille kryptovaluutoille. Toistaiseksi sinun kannattaa tarkistaa alla oleva YouTube-soittolista kanavallamme. Tämä auttaa sinua ymmärtämään Ledger-lompakon käyttöä sekä monia tärkeitä vinkkejä:

Jos pidit tämän lukemisesta, tässä on vielä muutama opas, joista saatat pitää:

 • Top 5 parasta Bitcoin-lompakkoa, joita sinun pitäisi käyttää BTC: n varastointiin
 • Parhaat moniallekirjoitetut Bitcoin-lompakot [uusin versio]
 • Mitä haarukka tarkoittaa kryptovaluutassa?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me