Uskon, että jo nyt olet lukenut artikkelini yleiset tietoturvariskit, jotka liittyvät mobiili-, verkko- ja työpöydän lompakkoihin jonka olen julkaissut muutama päivä sitten.

Jos et ole vielä lukenut sitä, lue se, koska siellä olen puhunut laajasti Bitcoin-ohjelmistolompakoiden (kuten mobiililompakoiden) käytön turvallisuusriskeistä.

Ja tiedän, että jotkut teistä, jotka ovat lukeneet kyseisen artikkelin, saattavat ajatella, että käsken lopettaa matkapuhelinten (tai ohjelmistolompakoiden) käytön, mutta se ei ole totta.

Mielestäni ohjelmistolompakot ovat erittäin hyödyllisiä.

Joten tässä, tässä viestissä, aion vastata muutamaan yleiseen kysymykseen:

 • Milloin minun pitäisi käyttää matkapuhelinta?
 • Missä minun pitäisi käyttää matkapuhelinta?
 • Kuinka paljon minun pitäisi säilyttää matkapuhelimessa?
 • Mitä lompakkoa minun pitäisi käyttää?

Mobiililompakoiden edut bitcoineille ja altcoineille

Matkapuhelinten edut

Matkalompakot ovat nopein tapa käyttää bitcoinejasi / altcoinejasi, koska niitä voidaan käyttää välittömästi missä tahansa päivittäisessä toiminnassa.

Mutta kuten mainitsin edellinen artikkeli, nämä lompakot voivat myös olla erittäin riskialttiita. Siksi kehotan sinua käsittelemään matkapuhelinta samalla tavalla kuin käsittelemään taskussa olevaa lompakkoa; laita vain summa, joka on välttämätön välittömien tapahtumien tekemiseksi.

Joten mielestäni sinun pitäisi laittaa sisään mahdollisimman vähän ja käyttää ohjelmistolompakkoa vain näissä tilanteissa:

 • Nopeat tapahtumat – Kun haluat maksaa nopealla maksutapahtumalla, kuten kahvilassa tai McDonald’sissa, tai kun haluat antaa vinkin jollekin, matkapuhelimen käyttäminen on erittäin kätevää.
 • Matkalla – Kun matkustat maissa, joissa on Bitcoin-pankkiautomaatteja, lompakon käyttövalmis on melko kätevää. Näillä pankkiautomaateilla voit vaihtaa bitcoineja välittömästi kyseisen maan tuettua valuuttaa (EUR, GBP, USD jne.).
 • Bitcoin-pankkikorttisi rahoittaminen – Voit rahoittaa matkapuhelimesi avulla helposti ja nopeasti Bitcoin-maksukorttisi, jota voit käyttää myöhemmin pyyhkäisemällä millä tahansa Visa / MasterCard -kauppiaalla.
 • Multisig-lompakoiden luominen – Voit parantaa varojesi turvallisuutta käyttäessäsi matkapuhelimia luomalla multisig-matkapuhelimia. Multisig-lompakon avulla voit käyttää varoja vain, kun olet allekirjoittanut kaupan vähintään M: llä N avaimesta. Esimerkiksi lompakossa, kuten Copay, sinulla on oltava vähintään 2/3 avainta tapahtuman suorittamiseksi. Tarkista tämä viesti saadaksesi lisätietoja.
 • Airdrops & Koulutus – Jos uskot auttaa kryptovaluuttoja Bitcoinin menestyessä, voit tehdä “koulutuspisaroita” käyttämällä Bitcoin-matkapuhelinta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden lahjoittaa joitain Satoshia ja opettaa ihmisille, miten tehdä kauppaa Bitcoinin avulla.
 • Esittely – Olen nähnyt joitain varhaisia ​​Bitcoinin käyttöönottajia, jotka haluavat keuliminen maksamalla vinkkejä Bitcoinin kautta. Ja jos haluat liittyä heidän joukkoonsa, voit tehdä sen myös käyttämällä mobiilia Bitcoin-lompakkosovellustasi.

Nyt olen varma, että jotkut teistä haluavat tietää, mitä matkapuhelimia on parasta käyttää edellä mainituissa tilanteissa.

Ehdotetut mobiililompakot Bitcoinin / Altcoinsin säilyttämiseen

Matkalaukut Bitcoin-Altcoins -tuotteiden säilyttämiseen

Tässä on luettelo suosituista matkapuhelimista:

 • Atomi
 • Rihmasto
 • Jaxx
 • Coinomi (tukee useita salauksia)
 • Copay (Multisig-mobiililompakko)
 • BitGo (Multisig-Mobile-lompakko)

Milloin käyttää matkapuhelimia

Mielestäni nämä ovat ainoat ajat, jolloin meidän pitäisi käyttää matkapuhelin- ja ohjelmistolompakoita.

Mutta sinun pitäisi päättää itse, mitä lompakkoasi käytetään tietyssä tilanteessa.

Olen maininnut monta kertaa, että haluamasi lompakon tyyppi riippuu viime kädessä haluamastasi turvallisuudesta ja bitcoinien kanssa tehtävän aktiivisuuden tasosta.

Se riippuu myös siitä, kuinka usein käytät varojasi ja kuinka paljon haluat tallentaa johonkin tiettyyn lompakkoon. Ovatko kolikot sinulla hallussasi säästöjäsi tai sijoitustasi varten vai päivittäisiä tapahtumia varten?

Sinun on päätettävä, mikä sopii sinulle.

Oma henkilökohtainen otin eri lompakot

Pidän henkilökohtaisesti mieluummin Ledger Nano S: n kaltaisia ​​laitteistolompakoita huomattavan määrän bitcoinien varastointiin korkean tietoturvan ominaisuuksien vuoksi.

Ja käytän työpöydän lompakoita pitämään bitcoineja, joita en käytä päivittäisiin tapahtumiin, mutta haluan pitää kätevästi ostamassa muita kryptovaluuttoja. Tällä tavalla voin nopeasti liittää työpöydän lompakon Bitcoin-verkkoon ja siirtää bitcoinejani.

Mutta en halua käyttää verkkolompakoita, kuten Binance tai Wazirx, koska et hallitse yksityisiä avaimiasi, enkä pidä sitä lainkaan hyvänä.

Tietysti kulutuksen vuoksi pidän matkapuhelimessani (Atomic) joitain bitcoineja (0,2-0,3 BTC), joita voin käyttää milloin tahansa tien päällä, samalla tavalla kuin pidän paperirahaa taskussa lompakossa.

Lyhyesti sanottuna mobiililompakot ovat nopeita ja helppokäyttöisiä, mutta sinun ei pitäisi koskaan uhrata turvallisuutta mukavuuden vuoksi.

Joten nyt haluan kuulla sinusta:

Mitkä lompakot pidät parhaiten?

Milloin käytät kuumia lompakoita (matkapuhelimet, ohjelmistolompakot) ja milloin pysyt kaukana niistä?

Anna minun kuulla ajatuksesi alla olevissa kommenteissa!

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä verkkoosi!

Lisälukemista varten:

 • Parhaat moniallekirjoitetut Bitcoin-lompakot [Uusin versio]
 • Parhaat älykkäät sopimukset Ethereum-lompakot
 • Kuinka asentaa & Määritä MyCelium Android Wallet
 • Näin voit siirtää Ethereumin Ledger Nano S: lle
 • Näin voit nopeuttaa jumissa olevia Bitcoin-tapahtumia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me