Onko Guarda turvallinen lompakko?

Pitäisikö sinun käyttää Guarda-lompakkoa kryptovaluuttojen tallentamiseen?

Löydämme vastauksen näihin kaikkiin Guardan lompakon yksityiskohtaiseen katsaukseen.

Guarda-lompakko on monikryptovaluuttainen lompakko, joka tarjoaa käyttäjilleen ei-vapausrangaistuksen. Lompakko on saatavana työpöydälle, matkapuhelimelle, verkkoon ja kromi-laajennus on saatavana. He rekisteröivät yrityksen Virossa (Euroopassa).

Usean valuutan lompakkona Guarda tukee valtavasti erilaisia ​​varoja (tällä hetkellä yli 40 suurta lohkoketjua ja yli 10000 rahaketta).

Alkaen perusasioista, kuten Bitcoin ja Ethereum, kehitystiimi kesytti ja integroi jopa haastavat kolikot, kuten Monero, Verge ja Zcash.

Guarda on myös yksi harvoista lompakoista, joka tukee myös suosittua BEP2-tunnusta (Binance-ketju). Guardasta tuli ZEC Shielded -teknologian edelläkävijä toteuttamalla legendaariset nimettömät tapahtumat avoimen lähdekoodin Android-lompakossaan.

Palvelu tarjoaa käyttäjilleen myös useita käteviä välineitä digitaalisen omaisuuden hallintaan: sisäänrakennettu salausvaihto, kryptovaluuttaostot fiat-rahoille ja Guarda Token Generator ovat todennäköisesti merkittävimpiä ominaisuuksia. Tarkastelemme tätä kaikkea tulevassa osiossa.

Guarda-lompakon ominaisuudet:

  • Usean alustan kryptovaluutta-lompakko
  • Sisäänrakennettu valuutanvaihto powered by Change now.
  • Kevyt
  • Käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää kaikilla alustoilla.
  • Ole vuorovaikutuksessa minkä tahansa DApp: n kanssa Guarda Chrome -laajennus.

Usean käyttöjärjestelmän lompakko:

Guarda-lompakko on saatavana kaikille tärkeimmille käyttöjärjestelmille, myös työpöydälle ja mobiililaitteille (Android ja iOS). Koska se on erittäin turvallinen salausvaluutta, se on täydellinen päivittäiseen käyttöön.

Laaja valikoima tuettuja kryptovaluuttoja:

Kuten aiemmin mainittiin, Guarda tukee yli 40+ lohkoketjua ja yli 10 000 tunnusta. Mahdollisuudet ovat, että suurin osa kolikoistasi voidaan tallentaa Guarda-lompakkoon.

Varmuuskopiolompakko tai varakolikon yksityinen avain:

Voit ottaa varmuuskopion Guarda-lompakosta varmuuskopiointi ja avaimet -osiossa. Varmuuskopiotiedosto ladataan TXT-muodossa, ja tarvitset varmuuskopiotiedoston ja salasanan (luotu rekisteröinnin yhteydessä) palauttaaksesi varmuuskopiosta. Aina kun lisäät uuden tunnuksen, sinun on tehtävä varmuuskopio uudelleen. Guarda muistuttaa sinua automaattisesti näyttämällä punaisen pisteen logon vieressä, kun käytät uutta tunnusta Guarda-lompakossa.

Aiemmin sinulla saattaa olla tapauksia lunastaa haarukka kolikon avulla kolikon yksityisellä avaimella. Guarda-sovelluksella voit viedä yksittäisen kolikon yksityisen avaimen ja tuoda sen haarautuneiden kolikoiden hankkimiseksi.

Jos haluat joskus muuttaa lompakkoasi, voit palauttaa vanhan lompakon Guarda-lompakkoon yksityisen avaimen avulla muutamassa sekunnissa.

Avain, lompakko:

Guarda on ei-vapausrangaistus, mikä tarkoittaa, että he eivät koskaan tallenna yksityisiä avaimiasi, ja omistat kaikki kolikkosi. Tämä on yksi tärkeä asia pitää mielessä, kun käytät mitä tahansa salauslompakkoa. Koska yksityiset avaimet ja varmuuskopiot luodaan käyttäjän laitteella ja salataan Advanced Encryption Standard (AES) -standardilla. Niitä ei koskaan lähetetä Internetin kautta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on lompakon täydellinen omistusoikeus.

Integrointi kirjanpitoon:

Guarda tarjoaa integraation suosittuun Ledger-lompakkoon (laitteistolompakko), ja se toimii saumattomasti Guarda-verkkolompakossa Chromessa, Mozilla Firefoxissa tai Operassa. Tämän ominaisuuden avulla voit nauttia ystävällisestä intuitiivisesta Guarda-käyttöliittymästä ja Ledger-laitteiden yritystason turvallisuudesta.

Ostaa kolikkoja:

Guarda tarjoaa palvelua kolikoiden ostamiseen suoraan lompakosta. Sijainnistasi riippuen voit ostaa luottokortilla tai jopa pankkisiirrolla. Pankkisiirron tarjoaa Coinify ja luottokorttiostot Simplexcc.

Suurimmassa osassa skenaarioita ei ole tarvetta AML / KYC-menettelyille.

Kolikoita vaihdettaessa Changenowilla on kuitenkin automaattinen riskienhallintajärjestelmä, joka merkitsee tapahtumia ja käyttäjiä voidaan pyytää suorittamaan KYC. Tämä on enemmän kolmannen osapuolen vaatimus, ja olisi hyvä olla valmis KYC-vaatimuksiin vaihdettaessa kolikoita käyttämällä Change now -palvelua Guardan tai muun vastaavan palvelun kautta.

Guarda-palkkiot:

Guarda veloittaa tavanomaiset transaktiomaksut salausten lähettämisestä. Sen yläosassa ei ole palkkiota, ja kryptojen lähettäminen Guardan kautta (paitsi kaivosmaksut) on ilmaista.

Päätelmä: Guarda-katsaus

Guarda on ollut käytössä jonkin aikaa, ja he osallistuvat jatkuvasti ja tekevät innovaatioita, jotta salaus olisi kaikkien saatavilla. He ovat myös eturintamassa uusien kolikoiden lisäämisessä ja integroinnissa uusien lohkoketjujen kanssa. Tämä tekee Guardasta vankan valinnan lompakolle, joka on saatavana työpöydälle, mobiililaitteille ja verkkoon.

Guarda, joka ei ole vapausrangaistus, varmistaa, että he keskittyvät innovointiin ja antavat käyttäjien olla kolikon todellinen omistaja. Ledger-integraatio web-lompakon kanssa on kiitettävää, ja odotan innolla integraation saatavuutta Guarda-sovelluksille tulevaisuudessa. Kaiken kaikkiaan Guarda on erinomainen valinta päivittäiseen krypto-lompakkoon.

Lataa Guarda-lompakko

  • Kerro minulle mielipiteesi Guarda-lompakosta.
  • Mitä pidät ja pidät Guardasta?

Odotan mielipiteesi alla olevassa kommenttiosassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me