Siitä lähtien Bitcoinilla oli valtava kasvu toisen Bitcoinin puolittumisen jälkeen vuoden 2016 lopulla, salausmarkkinat ravistelivat ja ihmiset kaikkialta maailmasta hulluivat kryptovaluuttainvestoinneissa …

Tämän väkijoukon takia vallankumousta tapahtui salaus- ja lohkoketjutekniikoissa. Siksi syntyi suuri määrä uusia kryptovaluuttoja, ja niiden takana oli paljon uusia ja edistyneitä tekniikoita.

Lisäksi tämä johti erityyppisen krypto-rodun kehittämiseen, joka keskittyi niiden käyttöön Hajautettu pääkirjatekniikka (DLT) ja Esineiden internet (IoT).

Lyhyesti, VeChain (ammatillinen koulutus) on yksi kaikkein innovatiivisia ja vaikuttavia projekteja tässä rodussa. Lisäksi se on yksi salausmarkkinoiden lupaavimmista altcoineista.

Tämä artikkeli käsittelee kaikkea VeChainia (VET) koskevista asioista perusasioista edistyneimpiin. Toisin sanoen tämä artikkeli on yhden luukun opas tietääksesi kaiken $ VET: stä.

Johdanto: VeChain (VET)

intoduction-vechain-vetVeChain-tekniikka

VeChain on seuraavan sukupolven älykäs sopimus blockchain-alusta. Sitä kutsutaan usein Ethereum for Business -yritykseksi, koska se keskittyy toimitusketjun hallintaan, tuotteiden seurantaan ja muihin varastoihin liittyviin liiketoiminnan näkökohtiin.

Ennen kaikkea se yhdistää älykkäät sopimukset ja lohkoketjutekniikan RFID: n (radiotaajuustunnistus), NFC: n (Near-Field Contact) ja muiden IoT (Internet of Things) -laitteiden ja antureiden kanssa hajautettuihin yrityssovelluksiin suunnitellun alustan luomiseksi..

VeChainilla on kaksi tunnusta –VeChain-tunnus (VET) ja VeChain Thorin energia (VTHO). VeChainia (VET) käytetään älykkäiden sopimusten arvon jakamiseen lohkoketjussaan, kun taas VeChain Thor Energy (VTHO) on taustalla oleva energia tai kaasu, jota käytetään tapahtumien virtana.

Tausta: VeChain (VET)

Ensinnäkin VeChain-projekti aloitettiin kesäkuun alussa 2015 mennessä Aurinkoinen Lu, Louis Vuitton China: n entinen tietohallintojohtaja, joka keskittyy luottamuksellisen ja hajautetun yritysekosysteemin rakentamiseen avoimen tiedonkulun, tehokkaan yhteistyön ja nopean arvonsiirron mahdollistamiseksi.

Aluksi he loivat VEN-tunnus joka toimi Ethereumin lohkoketjussa. Lisäksi VeChain siirtyi omaan lohkoketjuunsa ja muutti itseään vuonna 2018. Sen jälkeen osana tuotemerkkiä VEN-lohkoketjusta tuli VeChainThor (VET) estoketju vuonna 2018.

VeChainin alkuperäinen tavoite oli häiritä toimitusketjuteollisuutta tekemällä tiedoista toimintakykyisiä ja avoimia. Samoin tulevaisuudessa sen blockchain-suunnitelmat saada dApps ja alustavat kolikoiden tarjonta VeChain- ja Internet of Things (IoT) -alustalle.

VeChainin takana oleva joukkue koostuu yli Yli 90 työntekijää, suurin osa heistä on kehittäjiä. Teknologiajohtaja, Gu Jianliang, hänellä on yli 18 vuoden kokemus esimerkiksi mobiililaitteiden ja IoT-kentän alalta ja hän on luonut yli 100 patenttia useille teknologia-aloille.

Kevin Feng toimii VeChain-säätiön operatiivisena johtajana. Lisäksi Feng on ollut aktiivisesti mukana monissa teknologiaprojekteissa 12 vuoden ajan työskennellessään VeChainin kumppanin, PWC: n, konsulttina ja varmuusneuvojana. Viimeisenä on heidän talousjohtaja Jay Zhang, jolla on laaja IT-asiantuntemus sekä kokemus monista erilaisista teknologia-alueista.

VeChain-kolikkotarjonta & Markkina-arvo

Tällä hetkellä sen kiertävä tarjonta on 55,4 miljardia dollaria ammatillista koulutusta ja a ammatillinen koulutus yhteensä 86,7 miljardia dollaria.

Lisäksi sen markkina-arvo on 570 miljoonaa dollaria ja sijoitus 26. Lisäksi sen 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 423 miljoonaa dollaria…

VeChain-tekniikka

VeChain tarjoaa hajautetun alustan, jolla yritykset voivat helposti olla vuorovaikutuksessa ja tehdä kauppaa keskenään ilman kolmansien osapuolten osallistumista. Lisäksi VeChain-yhtiön tavoitteena on luoda liiketoimintaratkaisuille omistettu käyttöympäristö, jolla voidaan varmistaa jopa 10000 tapahtumaa sekunnissa.

Siinä on kaksi tunnusta:

 • Vechain-tunnus (Ammatillinen koulutus): Se toimii varantona alustan taloudelliselle panostamiselle ja arvonsiirrolle. Lisäksi ammatillinen koulutus voidaan “kytkeä” erilaisiin talouden solmuihin ja tuottaa VTHO: ta, joka hallinnoi tapahtumia verkossa.
 • VeThor-tunnus (VTHO): Se on “kaasu”, jota tarvitaan tapahtumien suorittamiseen ja vuorovaikutukseen älykkäiden sopimusten kanssa. Esimerkiksi joka kerta, kun tapahtuma tehdään, VTHO kulutetaan ja tuhotaan.

VeChain-säätiö

VeChain-säätiö vastaa verkon rakentamisesta sekä teknologisen tutkimuksen ja kehityksen käsittelystä. Samoin se kannustaa ja tukee kumppanuuksia yritysten ja yritysten kanssa, jotka haluavat käyttää blockchain-tekniikkaa palveluna.

VeChain on tällä hetkellä mukana kumppanuuksissa seuraavien yritysten ja yritysten kanssa:

 • Babyghost
 • BitOcean
 • Kiina yksisarvinen
 • Suunnatut tuontitavarat
 • DNV GL
 • eGrid Consulting Co.
 • Fanghuwang
 • Terveydenhuolto Co Oy
 • Hyperledger
 • Jiangsu Printed Electronics Co Ltd
 • Kuehne & Nagel
 • MadeForGoods
 • Microsoft
 • PwC (Singapore ja Kiina)
 • Renault
 • Xiamen Innov Information Technology Co Ltd
 • China State Tobacco Monopoly Administration
 • China National Tobacco Corporation

VeChainin tärkeimmät ominaisuudet

 • Julkinen estoketju: Kuka tahansa voi lukea, kirjoittaa ja käyttää hajautettuja sovelluksia ja älykkäitä sopimuksia VeChainThor-lohkoketju.
 • Sisäinen esineiden internet ja toimitusketjun hallintatekniikka: Todistetut blockchain-toteutuskokemukset sellaisilla teollisuudenaloilla kuin ylellisyystavarat, viinit ja maatalous.
 • Alkuperäinen palkkion siirtäminen: Lohkoketju tukee natiivimaksun delegoinnin toteuttamista, mikä tarkoittaa, että dApp-käyttäjien ei tarvitse pitää ammatillista koulutusta tai VTHO: ta tapahtumien kirjoittamiseen, jos kehittäjät määrittelevät liitettävät kaasukustannukset sponsoroitavaksi.
 • Masternodit: Solmut ovat jäljitettäviä lompakoita (kuten VeChainThor-lompakko – iOS/Android), joihin on määritetty tietty vähimmäismäärä VeChainia.

Kuinka ostaa VeChain?

Joten, jos olet oppinut tarpeeksi VeChainista ja haluat sijoittaa siihen, tässä on lyhyt opas $ VET: n ostamiseen.

1. menetelmä: Vaihda Bitcoin ammatilliseen koulutukseen

Yksi helpoimmista, turvallisimmista ja parhaimmista tavoista ostaa $ VET on käyttää ChangeNOW-ohjelmaa. Tarvitset vain linkin, kirjoita haluamasi summa, talleta varat ja olet valmis. Alla olevan widgetin avulla voit muuntaa Bitcoinin ammatilliseksi koulutukseksi.

2. menetelmä: Ammatillista koulutusta tukevien pörssien käyttö

Toinen menetelmä on käyttää erilaisia ​​salauksenvaihtoja:

 • Binance
 • OKEx
 • Crypto.com
 • Kraken
 • Bitfinex

Joten, mitä sinä odotat? Mene ja tartu ensimmäiseen $ VETisi!

Neuvontasanat: Älä pidä varojasi vaihdossa, koska ne eivät anna sinulle yksityisiä avaimiasi eikä sinulla ole pääsyä varoihisi!

Parhaat lompakot $ VET: n säilyttämiseen

Nyt kun olet ostanut $ VET: n, sinun on todennäköisesti etsittävä paikkaa, jossa se voidaan tallentaa turvallisesti. Joten tässä on luettelo parhaista valinnoista:

1). Laitteiston lompakot: Todennäköisesti turvallisin ja tehokkain tapa tallentaa $ VET on laitteistolompakko. Joten voit ostaa Ledger-lompakon.

2). Paperilompakot: Se on yksi halvimmista ja erittäin turvallisista tavoista varastoida $ VET. Näin voit luoda paperilompakon, joka sisältää kaikki julkiset ja yksityiset avaimesi. Lisäksi voit viitata tämän oppaan, jos haluat määrittää aVeChain-paperilompakon.

3). Ohjelmistolompakot: Se on mukavin ja turvallisin tapa kolikoidesi säilyttämiseen. Varojen menetys on kuitenkin vaarassa, koska avaimesi ovat verkossa. Ne soveltuvat kuitenkin päivittäisiin tarkoituksiin. Suosittelen sinua käyttämään TrustWallet.Minä

Resurssit

Samaan aikaan nämä resurssit auttavat sinua pysymään ajan tasalla VeChainin uusimmista uutisista:

Lisäksi salamarkkinat tulevat olemaan maailman TULEVAISUUS. Joten, pysy ajan tasalla kanssamme ja saat ajan tasalle kaikesta kryptovaluutasta …

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä maailmalle!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me