Muistatko, kun tietokoneet ja Internet olivat lapsenkengissä? Monet ihmiset ympäri maailmaa pelkäsivät, että nämä asiat johtavat monien sääntöjen rikkomiseen ja lukemattomien manuaalisten työpaikkojen menetykseen.

Mutta me kaikki tiedämme, ettei mitään sellaista tapahtunut.

Tietenkin jotkin säännöt ja määräykset määriteltiin uudelleen. Myös monien alojen ammatit suunniteltiin uudelleen ja luotiin monia muita ammatteja. Ja jos näet kaiken laajemmasta näkökulmasta, tietokoneet ja Internet johtivat inhimillisen potentiaalin eksponentiaaliseen kasvuun.

Ja sama tapahtuu juuri nyt, kun otetaan käyttöön lohkoketju ja kryptovaluutat.

Uusia toimialan vertikaaleja, joita ei ole koskaan ollut aiemmin, luodaan. Ja silloin tällöin on ilmaantumassa lukuisia uusia ammatteja.

Yksi tällainen uusi kryptoavaruuden vertikaali on ICO (Initial Coin Offering).

Kun jotain uutta rakennetaan tai otetaan käyttöön, sillä on omat haasteensa ja puutteensa. Tämä on hyvin luonnollista jokaiselle uudelle teollisuudelle, joka lopulta käy läpi useita iteraatioita parantamisensa vuoksi.

Vastaavasti salaustilasta syntyneellä ICO-vertikaalilla on omat ainutlaatuiset haasteensa. Yksi pääkysymyksistä on, että monet ICO: t eivät ole muuta kuin rahan ansaintajärjestelmät ja huijaukset.

Mutta samalla ICO-tarinan toinen puoli on yhtä kirkas kuin tietokoneiden ja Internetin uusi aamu.

Mitä ovat DApps

ICO-ongelma

Eräänä päivänä, kun valmistauduin älykkääseen sopimukseeni, MyEtherWallet pystyi sijoittamaan pienen summan CoinDash ICO, mutta onneksi pääsin siitä ja estin merkittävän menetyksen.

Kyllä, pakenin!

Heti kun menin verkkosivuston ICO-sivulle, huomasin, että heidän verkkosivustollaan oli jotain vikaa. Sen jälkeen muutamassa minuutissa heidän yhteisöpäällikkönsä buzsi Slack-kanavaan, jonka Hakkerit kaapasivat CoinDash ICO: n virallisen verkkosivuston.

Hakkerit olivat muuttaneet ICO: n virallisen älykkään sopimusosoitteen omaksi ETH-osoitteeksi. Tämä johti 7 miljoonan dollarin sijoittajarahojen tyhjentämiseen väärään osoitteeseen.

Tutkinta on käynnissä, ja jotkut jopa syyttävät CoinDashia sisäisestä huijauksesta. Katso tässä ja tässä lisätietoja siitä.

Kukaan ei tiedä mikä on totuus, mutta monet sijoittajat repivät.

Siksi ajattelin, että minun olisi tärkeää keskustella ICO: n eduista ja haitoista.

Mitä ICO: t tuovat sijoittajilleen ja miten voimme tunnistaa huijaavat ICO: t?

Mikä on ICO: n?

ICO on lyhenne sanoista “Initial Coin Offering”. Jotkut jopa kutsuvat ICO: ita “Initial Public Coin Offerings” (alias IPCO). Se on sama.

Jotkut teistä saattavat ajatella, että tämä kuulostaa samanlaiselta kuin IPO: t (alias Public Public Offers).

Ja kyllä, on totta, että listautumisannin ja ICO: n välillä on joitain yhtäläisyyksiä, mutta ei paljon. ICO: t ovat nykyaikainen tapa kerätä varoja uusien blockchain-pohjaisten yritysten ja uusien yritysten käynnistämiseen ja kehittämiseen.

ICO: n kautta blockchain-startup-yritykset jakavat osan uusista kryptovaluutoistaan ​​(tai salausmerkeistään) varhaisen konseptin harrastajille vastineeksi investoinnistaan. Nämä ICO: n kautta kerätyt varat toimivat väkijoukkojen rahoittamana siemenrahana aloitteleville yrityksille, jotta ne voisivat kehittää, markkinoida ja markkinoida niiden todistettavuutta ja / tai tuotetta.

Kuinka ICO: t toimivat

Kuinka ICO: t toimivat

Suurin osa näistä projekteista on DApps blockchainissa tai protokollissa.

Konseptina on yleensä polttoaineena tämä DApp tai protokolla käyttämällä kryptovaluutta tai tunnusta. Nämä lohkoketjuprojektit on suunniteltu siten, että ne saavat polttoainetta vain alkuperäiseltä kryptovaluutaltaan. Tämä tarkoittaa, että niistä tulee arvokkaita ja välttämättömiä tulevaisuudessa, kun kysyntä kyseiselle DApp: lle tai protokollalle. Lisätietoja on oppaassamme Mitä ovat DApps?

Suurin osa näistä hankkeista noudattaa kolmivaiheista strategiaa:

 1. Vaihe 1– Projekti / kryptovaluutta / DApp ilmoittaa itsestään Bitcoin-keskustelufoorumi altcoins-osion alla. Tiedot, kuten virallinen verkkosivusto, julkaisu, niiden etenemissuunnitelma, kehitys- ja markkinointitiimit, kokemus jne., Paljastetaan myös täällä.
 2. Vaihe 2– Kun markkinoilla syntyy riittävä hype heidän käsitystodistuksestaan, heidän ICO: nsa ilmoitetaan Bitcoin-foorumi. Sieltä he haihduttavat tietoa ICO: sta ja houkuttelevat varhaisen sijoittajan huomion. Tiedot, kuten ICO: n aikataulut, mikä osa krypakolikoiden kokonaismäärästä he aikovat myydä ICO: ssa, kuinka suuri prosenttiosuus käytetään kehitykseen ja markkinointiin, valuutta, johon sijoittaja voi sijoittaa, jne. tässä vaiheessa.
 3. Vaihe 3– Kun ICO on ohi, projekti käynnistyy. Tunnus tai salaus on nyt listattu suurissa pörsseissä. Suurin osa projekteista antaa sen sijoittajille mahdollisuuden käydä kauppaa kryptovaluuttansa tässä vaiheessa. Tästä lähtien valuutan markkina-arvo vaihtelee jatkuvasti markkinoiden luottamuksen ja sen suhteen, kuinka paljon ihmiset arvostavat sovellusta tai protokollaa.

Toistaiseksi ICO-asia toimii hyvin ja siitä on tullut kukoistava 800 kryptovaluutan markkina.

Mutta on hyvin kiehtovaa, kuinka tätä pientä joukkorahoituksen käsitettä on suurennettu ennennäkemättömällä tavalla ICO: iden käyttöönotolla.

Pysykäämme siis vähän sen historiassa.

ICO: n historia ja kehitys

ICO: n historia ja kehitysLähde: SmithandKruunu

Elokuussa 2013 MaterCoin oli salaustilan ensimmäinen ICO. Kun he olivat ilmoittaneet itsestään Bitcoin-muoto, he keräsivät 600 000 dollaria dollareita bitcoineissa.

Sen jälkeen kesäkuussa 2014 Ethereumista tuli toinen ICO, joka pidettiin tässä tilassa.

Ethereum-alusta aloitti ICO: lla vuonna 2014, jolloin se keräsi 31,5 kt BTC: tä (bitcoineja) eetterin (ETH) vaihdossa. Tämä vastasi tuolloin 18,4 miljoonaa dollaria.

Mitä siinä on sinulle?

Blockchain ICO InvestmentLähde- Coindesk

Luulen, että sellaisissa ICO: ssa on jokaiselle jotakin. Ja uskon myös, että jotkut teistä lukevat tätä, koska olet kryptovaluutta tai blockchain-harrastaja, joka on kiinnostunut osallistumaan ICO: iin.

Joten, jos tarkastelet tarkasti Ethereumin esimerkkiä, olet yllättynyt siitä, kuinka paljon varhaiset sijoittajat ovat hyötyneet sijoituksestaan. Ethereum ICO: n aikaan vaihdettiin 1 BTC (keskimääräinen arvo 500 dollaria) 2000 ETH: ksi.

Joten nämä 2000 ETH vuonna 2014 (keskimäärin 500 dollaria) ovat nyt yli 445 000 dollaria. Tämä on prosentuaalinen lisäys +88000%, mikä on humungous.

Lisäksi tämä ICO ei vaatinut sinua suorittamasta minkäänlaisia ​​monimutkaisia ​​henkilöllisyystodistuksia tai taustatarkistuksia, se ei välittänyt mistä maasta tulit, eikä se välittänyt, mikä väri olet. Mikään ei oikeastaan ​​välittänyt. Kuka tahansa, jolla oli tämä varhainen tieto, Internet-yhteys ja jotkut BTC: t, olisi voinut tulla osaksi tätä varhaista investointia.

Tältä näyttää demokraattinen ja hajautettu pääomasijoitus nykypäivän startup-yrityksille. Ennen ICO: ta vain varhaiset sijoittajat ja harrastajat, joilla oli riittävästi varoja, pystyivät sijoittamaan tällaisiin startup-yrityksiin ja pitivät suuren osan maailmantaloudesta poissa pelistä.

Nyt ICO: n kanssa kuka tahansa mistä päin maailmaa tahansa, jolla on internetyhteys, voi sijoittaa vain 50 dollaria (joskus jopa vähemmän) tällaisiin aloittaviin yrityksiin kryptovaluuttojen kautta.

Luettuasi tämän saatat ajatella, että olet löytänyt helpon rahan ansaintamallin, mutta usko minua, ei ole olemassa sellaista asiaa kuin helppo tai ilmainen raha.

Ja on sanomattakin selvää, että tämä demokratisoituminen ja hajauttaminen tuovat omat haasteensa ja puutteensa. Koska nämä ICO: t ovat erittäin sääntelemättömiä ja poikkeavat perinteisistä listautumisannoista, ne voivat myös olla erittäin riskialttiita.

ICO: n haasteet

On totta, että ICO: t tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden ansaita rahaa.

Mutta on monia haasteita, joita on kohdattava määritettäessä, mitkä ICO: t sijoittaa.

Jotkut näistä haasteista ovat:

 1. Jotkut ICO: t ovat olemassa vain valkopaperilla, ei tosielämässä.
 2. Jotkut ICO: t tehdään ainoana tarkoituksena houkutella rahaa sijoittajilta, jotka myöhemmin upotetaan suuriin kolikoihin, kuten BTC / ETH, saadakseen voittoa itselleen.
 3. Kaikki ICO: t ovat sääntelemättömiä ja valtion lakien tukemia.
 4. Useimmilla ICO: ssa liikkeeseen lasketuilla kryptovaluutoilla tai rahakkeilla ei ole asianmukaista lompakkoa / tallennusmekanismia.
 5. Joillakin ICO: lla on hyvin varjoisia tai läpinäkymättömiä toimintatapoja. Jotkut ICO: t laskevat 100% valmiiksi louhittuja rahakkeita tai kryptovaluuttoja. Merkittävä osa näistä rahakkeista omistajien hallussa on manipuloida markkinoita. Yksi on tällainen esimerkki Bytecoin kolikoita oli 82%.
 6. Joillakin näistä ICO: ista on hyvä todiste konseptista, mutta heiltä puuttuu vankka toimitusryhmä.

Mutta en yritä motivoida sinua!

Jotkut ICO: t tai blockchain-pohjaiset projektit ovat todellisia helmiä. Jos pystyt pitämään itsesi ajan tasalla ja arvioimaan ICO: n hyvin, voit varmasti hankkia itsellesi siivu tällaisia ​​helmikoristeita.

Kuinka osallistua ICO: iin

Jos haluat osallistua ICO: han, toimi seuraavasti:

 1. Pysy ajan tasalla – Ensimmäinen ja tärkein asia tässä tilassa on päivitetty ja ketterä. Liity Bitcoin-keskustelufoorumiin tai seuraa suosittuja uutissivustot salauksissa ja DApps: ssä. Kun opit tuntemaan uuden blockchain-projektin, liity heidän Slack- tai Telegram-kanavaansa saadaksesi tietoja ICO: sta. Seuraa myös niitä Twitterissä ja muissa sosiaalisen median sivustoissa.
 2. Valitse Lompakko – Lue perusteellisesti ICO-tiedot ja muut tekniset vaatimukset, kuten mitä lompakkoa tulisi käyttää ICO: ssa. Useimmat Ethereumin lohkoketjussa lanseeratut ICO: t vaativat sinua käyttämään älykkäitä sopimukseen perustuvia lompakoita, joissa voit muuttaa kaasurajaasi ja kaasun hintaa. Sinun on myös tarkistettava, minkä valuutan he hyväksyvät ICO: lle (BTC, ETH, USD jne.).
 3. Lompakon täydentäminen – Kun olet löytänyt sopivan lompakon, lisää lompakkoosi summa, jonka haluat sijoittaa. Jos ICO: n tukema valuutta on BTC, täytä lompakkoasi vähintään päivää ennen tarpeellisilla kaivosmaksuilla, muuten ICO: n aikaan sinulla ei ole mitään investointeja. Näin voi käydä, koska BTC-tapahtumien vahvistaminen kestää tunteja (joskus päiviä) blockchainin ruuhkautumisen vuoksi. ETH: n lisäys tapahtuu sekunneilla / minuuteilla, mutta joskus jos ICO on jo käynnissä Ethereumin lohkoketjussa, se voi kestää jopa 3 tuntia.
 4. Aikakerroin – Eri ICO: t luetteloivat eri ajoitukset eri aikavyöhykkeiden mukaan. Tarkista aikavyöhykkeesi ja ole ajoissa. Jotkut ICO: t ovat aikaisemmin valmistuneet alle muutamassa minuutissa, joten sinun on oltava todella nopea ja täsmällinen. Hauska seikka – Gnoosin ICO pääsi yli alle 15 minuutissa.

Perustekijät ICO: n analysoinnissa

Kuten sanoin aiemmin, ICO: t ovat hyvä tapa sijoittajille ansaita rahaa. Mutta se on tehtävä oikein. Jos se menee pieleen, voit menettää kaikki rahasi yhdellä laukauksella.

Kaikki ICO: t eivät ole seurannan arvoisia. Jotkut ICO: t ovat vain huijauksia, jotka näyttävät hyvältä vain paperilla. Joten ennen sijoittamista, tee due diligence.

Joten miten arvioit, onko ICO huijaus vai ei? Tässä on muutama ehdotus puoleltamme:

 • Tarkista, ratkaiseeko projekti tosielämän ongelmia.
 • Tarkista, onko heillä vahva johtaja, toimitusjohtaja tai perustaja.
 • Tarkista kehitystiimin portfolio ja historia.
 • Tarkista joukkueen tausta; katso jos joku heistä on yhteydessä aikaisempaan huijaukseen.
 • Tarkista valkopaperi ja tarkista sen tekninen toteutettavuus.
 • Tarkista, onko heillä avoin ja avoin yhteisö.
 • Arvioi, pystyvätkö he selittämään ongelman, jonka he ratkaisevat, selkeällä tavalla paperikirjassa.
 • Liity foorumeihin tarkistaaksesi, mitä tekniset asiantuntijat ajattelevat projektista tai DApp: sta.
 • Tarkista heidän kehityssuunnitelmansa.
 • Tarkista, onko heillä toimiva DApp-projektorin prototyyppidemo.

Jotkut ihmiset joutuvat vaikeuksiin, jos he eivät tee hyvää analyysia. Siksi suosittelemme, että teet tutkimuksen ja huolellisuuden ennen kuin pääset ICO: lle.

Mikä on parempi: IPO tai ICO?

IPO tai ICO

Tutkitaan joitain eroja IPO: n ja ICO: n välillä.

ICO IPO
Tämä on erittäin sääntelemätöntä. Tämä on hyvin säännelty.
Hallitusta ei tueta. Hallitus tukee sitä.
Siihen ei liity oikeudellista sopimusta tai dokumentaatiota. Siihen liittyy oikeudellinen sopimus tai asiakirjat.
Jos petoksia tapahtuu, varat ovat kadonneet. Jos petos tapahtuu, sijoittajat saavat jonkin verran suojaa.
Erittäin haihtuva Vähemmän haihtuvia
Kuka tahansa mistä tahansa kansallisuudesta voi osallistua. Kukaan mistä tahansa kansalaisuudesta ei voi osallistua.

Lyhyt vastaus on siis, että listautumisantit ja ICO: t toimivat täysin eri tavoin. ICO: ssa on vähemmän suojaa, mutta se on avoin kaikille kenelle tahansa. IPO: t ovat paljon valikoivampia, mutta ne ovat suhteellisen turvallisia.

Kaikki riippuu siitä, mitä peliä haluat pelata. Tärkeintä on oppia pelisäännöt ja pelata niiden mukaisesti.

Viimeiset ajatukseni ICO: sta

ICO on tapa, he sanovat.

Ei ole epäilystäkään siitä, että ICO: t ovat erinomainen tapa kerätä alkuperäisiä siemenvaroja käynnistämisen aloittamiseksi mistä päin maailmaa tahansa. Ja se on myös moderni tapa hankkia riskipääoma vaihtoehtona perinteiselle hankkeiden pääomasijoitukselle.

ICO: t ovat myös hyvä tapa löytää ja investoida maailman tulevaan teknologiainfrastruktuuriin. En näe mitään väärää tekemisessä, kun osallistut tuotteen rakentamiseen ja vastineeksi saat kohtuullisen osuutesi projektista.

Mutta kuten sanoin aiemmin, sinun on päivitettävä ja ketterä, jos haluat tehdä niin.

Ja ehdottomasti jotkut ICO: t tai blockchain-projektit ovat täällä pysymässä pitkällä aikavälillä, koska ne ratkaisevat aidosti joitain maailman avainongelmia.

Viimeisenä, kuten tietokoneen ja Internetin tulo, tällä uudella ICO: n salaustoimialalla on valoisa tulevaisuus. Se tulee ehdottomasti kypsemmäksi ja turvallisemmaksi asianmukaisilla säännöillä (joista keskustellaan).

Joten toivon, että tämä artikkeli on ollut mielenkiintoinen ja informatiivinen. Kerro minulle, mitä mieltä olet ICO: sta. Oletko koskaan osallistunut yhteen? Tiedätkö tulossa yhden, joka näyttää mielenkiintoiselta? Älä jätä kommentteja ja kysymyksiä, joita sinulla saattaa olla kommenteissa. odotan innolla kuulevani sinusta!

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä!

Tässä on käsin poimittuja artikkeleita, joita voit lukea seuraavaksi:

 • Mikä on ERC20-tunnus?
 • 5 älykästä vinkkiä aloittelijoille ennen sijoittamista ICO: iin
 • Mitä älykkäitä sopimuksia on suhteessa Ethereumiin?
 • Tietoturvatunnusten välisen eron ymmärtäminen & Apuohjelmatunnukset

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me