Oletko videopeli ja / tai kryptovaluutta rakastaja?

Vastauksesi: Kyllä olen!!

No, sitten sinun täytyy olla kiinnostunut kuuntelemaan mitä sanon tänään.

Mutta odota, mitä salausvaluutoilla on tekemistä videopelien kanssa?

No, Bitcoinin ja blockchainin käyttöönoton myötä kilpailu on alkanut tehdä kaikesta hajautettua ja digitaalista.

Identiteettistämme, rahoistamme, kiinteistösopimuksistamme, kaikki suunnitellaan uudelleen vietäväksi lohkoketjuun.

Miksi sitten 100 miljardin dollarin peliteollisuus pitäisi jättää taakseen?

Sen ei pitäisi!

Peliteollisuus on käynnissä lohkoketjussa, ja sen takana oleva yritys on GameCredits Inc.

GameCredits (PELI) on tämän uuden ekosysteemin kryptovaluutta, ja he ovat täällä ratkaisemaan joitain pelialan perusongelmia ja kitkapisteitä.

Ja siitä aiomme keskustella tänään …

Mutta ennen kuin aloitamme, suosittelen sinua katsomaan tämä lyhyt video peliteollisuuden toiminnasta. Tämä auttaa sinua nopeasti ymmärtämään, miksi GameCreditsilla on merkitystä ja mitä he tekevät.

GameCredits

Pähkinänkuoressa peliteollisuudessa on pääasiassa näitä keskeisiä toimijoita:

 • Kehittäjät – Ihmiset, jotka kehittävät peliohjelmistoja.
 • Jakelu & Markkinointi – Ihmiset, jotka markkinoivat ja jakavat peliohjelmistoja.
 • Pelaajat (alias Kuluttajat) – Ihmiset, jotka kuluttavat / pelaavat näitä pelejä.

Mitä ovat GameCredits?

GameCredits (GAME) on digitaalinen valuutta, joka perustuu lohkoketjuun. Sen tarkoituksena on tulla maailmanlaajuisesti 2,6 miljardin pelaajan universaaliksi valuutaksi, antaa sekä suurille että pienille pelikehittäjille mahdollisuus kasvattaa 100 miljardin dollarin peliteollisuutta edelleen ja nopeuttaa hajautettujen kryptovaluuttojen laajaa käyttöönottoa parempana vaihtoehtona hallitukselle – julkaissut fiateja.

– GameCredits

GameCredits (PELI) on avoimen lähdekoodin peer-to-peer digitaalinen kryptovaluutta, joka on suunniteltu pelin sisäisiin maksuihin sekä kehittäjille ja pelaajille maksettaviin maksuihin.

Se aloitettiin vuonna 2015 nimellä GamersCoin (GMC). Myöhemmin se muutettiin GameCreditsiksi (GAME). Se on ensisijaisesti Litecoinin (LTC) tekninen klooni ennen SegWitiä, ja siellä on joitain parannuksia pelivaatimuksiinsa.

GameCredits (GAME) -määritykset

 • Kolikkojen kokonaismäärä: 84 000 000
 • Estoaika: 90 sekuntia
 • Palkintopalkinto: 25 kolikkoa
 • Uudelleenkohde: Jokainen lohko
 • Algoritmi: Scrypt

Mikä on GameCredits Inc..?

GameCredits Inc.. on yritys, johon kuuluu erilaisia ​​taustoja edustavia ihmisiä, jotka ovat asiantuntijoita sekä lohkoketjusta että pelialalta. Se aloitti toimintansa vuonna 2016 ja koostuu useista GameCredits (GAME) -salauksen alkuperäisistä perustajista.

Perustajia ovat Nebojsa Maksimovic (lempinimeltään Nele) ja Aleksandar Mihajlovic (Alex).

He ovat myös tehneet yhteistyötä Datcroft Games LTD– jättiläinen pelikehitys- ja markkinointiyhtiö, jolla on yli 12 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa.

Yhdessä GameCredits Inc: n kanssa he ovat sitoutuneet suunnittelemaan kitkaton maksuyhdyskäytävän ja blockchain-pohjaisen pelinsisäisen kaupallistamisalustan pelialalle.

Huomaa: Tämä on a oma maksuyhdyskäytävä jonka avulla pelaajat voivat ostaa pelin sisäistä sisältöä luettelossa oleville peleille GameCredits -pelikauppa.

Pyrimme luomaan uusimmat maksuratkaisut ja tarjoamaan ne massapelimarkkinoille. Tarjoamme pelialalle tapoja maksaa vähemmän ja ansaita enemmän. Pelimaksujärjestelmämme on peliteollisuuden rakentama peliteollisuudelle.

-GameCredits Inc: n tehtävä.

Joukkue GameCreditsin takana

Alussa GameCreditsin perustaja ei ollut niin visionääri. Mutta koko konseptia tukivat ja ajavat kaksi erittäin uraauurtavaa perustajaa, Nebojsa Maksimovic (lempinimeltään Nele) ja Aleksandar Mihajlovic (Alex). Ja siitä lähtien koko ekosysteemi on kypsynyt.

Lisätietoja GameCredits-tiimistä on osoitteessa tässä.

Joukkue GameCreditsin takana

GameCreditsin (GAME) edut

Käyttämällä GameCredits-salausvaluutta (GAME) ja GameCredits-alustaa kolme pelialan avaintoimijaa saavat mitä haluavat, mitä perinteinen valuutta- ja pelialusta ei voi tarjota.

Ongelmia, joita alan kolme keskeistä toimijaa kohtaavat:

 • Pelaajat

Perinteisissä ympäristöissä pelaajilla on matalat valuuttatalletusrajat, heidän henkilöllisyytensä suojaus ja nimettömyys on vähäinen, eivätkä he voi siirtää rahaa tai luottoja saumattomasti eri peleissä, jotka he ovat ansainneet yhdessä pelissä..

Viimeksi mainittujen seurauksena heidän on aina vaihdettava pelejä vaihdettaessa pankeille maksu pelin sisäisestä ostosta.

 • Peliteollisuus

Perinteisissä peliympäristöissä ja maksuratkaisuissa, koska talletukset ovat alhaiset pelaajille ja pankkitoiminta leikkaa talletuksia, tämä vaikuttaa luonnollisesti peliyhtiöiden tuloihin.

 • Pelin kehittäjät

Kehittäjille perinteinen tapa tuo paljon haasteita. Heidän on odotettava viikkoja (vähintään 60 päivää), jotta ansaintasi käsitellään. Lisäksi, kun heidän maksunsa saapuu, se on jopa 30% pienempi kuin todellinen voitto, koska julkaisualustat, kuten App Store ja Google Play, tekevät leikkauksensa ensin.

On myös joitain pelaajia, jotka suorittavat vilpillisiä maksuja, joissa kehittäjät menettävät tulonsa.

Kaikki nämä ongelmat voidaan ohittaa käyttämällä GameCredits-salausta ja niiden pelialustaa.

GameCreditsin edut pelaajille

GameCreditsin edut peliyhtiöille & Pelin kehittäjät

 Pelin kehittäjät Google Playssa vs Gstore

GameCreditsin edut pelikehittäjille

 • He saavat 90 prosentin osuutensa 70 prosentin sijaan GameCredits-myymälän palveluista.
 • He voivat saada maksunsa enintään 60 tunnissa, mikä on nopeammin kuin mikään muu tällä hetkellä markkinoilla oleva alusta.
 • Maksuyhdyskäytävän kautta ei voi tehdä petosmaksuja.
 • He voivat julkaista pelejä ilmaiseksi, ja niiden tulojen osuus on vähintään 10 prosenttia verrattuna 30 prosenttiin verrattuna GameCreditsin ikäisiin.
 • He voivat keskittyä kehitykseen ja ideoiden luomiseen muiden asioiden sijaan.

GameCredits (GAME) yhteensä

GameCredits (GAME) on LTC: n klooni ja se on louhittava kryptovaluutta, joka käyttää Scrypt-algoritmia. 1,5 minuutin välein louhitaan GameCredits-lohko ja lohkopalkkioon luodaan 25 kolikkoa.

Tuotettavien GameCreditien kokonaismäärä on 84 miljoonaa yksikköä. Tällä hetkellä liikkeessä on 64355352 miljoonaa yksikköä.

GameCreditsin (GAME) markkina-arvo

Kirjoitushetkellä kohti KolikkoMarketCap, GameCreditsin kiertävä koko tarjonta on 69180388 GAME ja kunkin yksikön hinta on 0,19 dollaria, mikä asettaa GameCreditsin markkina-arvon 13 miljoonaa dollaria.

Kuinka ostaa GameCredits-salausvaluutta

Mielestäni GameCredits on helposti ostettavissa oleva altcoin. Se on listattu monissa pörsseissä, ja sen voi ostaa suoraan fiat (USD, EUR, GBP jne.) -Vaihtoehdolla heidän erityisen maksuporttinsa ja lompakonsa kautta.

Toinen helppo tapa ostaa GameCredits on Changellyn kautta. Täällä voit vaihtaa muut kolikkosi, kuten BTC, LTC tai ETH, vastineeksi GameCredits-rahakkeista. Menettely on hyvin yksinkertainen.

GameCreditsin ostaminen edellyttää seuraavia asioita:

 1. GameCredits-osoitteesi, josta haluat saada GameCredits-kolikot.
 2. Jotkut muut salakirjoitukset vaihdettaviksi GameCreditsiksi.

Suuntaa kohti CoinSutran Cryptocurrency Exchange – Changellyä ja noudata tässä oppaassa annettuja ohjeita.

Huomautus: Vaikka tämä opas osoittaa, kuinka ostaa Ripple vastineeksi BTC: lle, prosessi on sama GameCreditsin (GAME) ostamiseksi. 

Osta GameCredits osoitteesta Web-lompakko

Altcoinin ostaminen suoraan fiatista on hyvin harvinaista. Yleensä kun sinun on ostettava altcoin, sinun on ensin mentävä ostamaan BTC / ETH vastineeksi fiatille ja sitten vaihdettava kyseinen BTC / ETC-kolikko altcoiniin.

Mutta voit ostaa GameCredits (GAME) suoraan heidän oma maksuyhdyskäytävä vaihdettaessa fiat-valuuttaa, kuten USD, EUR tai GBP luotto- tai maksukortilla. Tämän lompakon kautta voit ostaa pelin myös BTC: llä.

Pian he suunnittelevat lisäävänsä fiat-valuuttoja ja kryptovaluuttoja, jotta käyttäjät voivat ostaa GameCreditsia.

Ainoa haittapuoli, jonka näen tässä, on se, että se on isännöity lompakko, jossa sinulla ei ole pääsyä yksityisiin avaimiin. Vaikka yritys väittää sen olevan erityisesti suunniteltu maksuyhdyskäytävä petosten estämiseksi.

Mutta mielestäni, jos he jotenkin muuntavat tämän isännöimättömäksi lompakkoksi, niin siitä tulee monien pelaajien ja kryptovaluutan ystäville tarkoitettu lompakko..

Osta GameCredits Shapeshiftiltä

Osta GameCredits Shapeshiftiltä

ShapeShift on Changellyn kaltainen vaihtoalusta. Täältä voit myös ostaa GameCreditsin vaihtamalla minkä tahansa tuetun kryptovaluutan.

Tällä hetkellä ShapeShift tukee yli 30 kryptovaluutta (mukaan lukien GameCredits).

Henkilökohtaisesti haluan käyttää Changellyä parempiin valuuttakursseihin ja parempaan tapahtumahistoriaominaisuuteen varojeni seuraamiseksi.

Jos sinun on tiedettävä vaiheittainen prosessi muiden kryptovaluuttojen vaihtamiseksi GAME: ksi, katso ShapeShift-oppaamme. 

Huomautus: Vaikka tämä opas on tarkoitettu ETH: n vaihtamiseen BTC: hen, prosessi on täsmälleen sama pelin ostamisessa.

Ostaa GameCredits pörsseistä

 1. Bittrex-Tuetut parit ovat GAME / BTC
 2. Poloniex-tuetut parit ovat GAME / BTC
 3. Upbit-tuetut parit ovat GAME / BTC
 4. Livecoin – Tuetut parit ovat GAME / BTC
 5. HitBTC -Tuetut parit ovat GAME / BTC
 6. YoBit – Tuetut parit ovat GAME / BTC

GameCredits (GAME) -lompakot

GameCredits on yksi markkinoiden vanhimmista altcoineista. Alkuvuodesta 2015 lähtien lukuisat lompakot ovat kasvaneet eri käyttäjien tarpeisiin.

Tällä hetkellä lompakon Android-versio on myös isännöity lompakko, jolla ei ole yksityisiä avaimia. Mutta kaksivaiheinen todennus tekee rahoistasi turvallisen.

Lisää innovaatioita on käynnissä GameCreditsissä, ja pian on olemassa iOS-lompakko.

GameCreditsin tulevaisuus

GameCredits-tiimi ja heidän kumppanuutensa näyttävät vakaammilta kuin koskaan. Jotkut teistä voivat helposti sanoa, että heidän kryptovaluuttansa ei ole menestynyt niin hyvin viimeisten 3 vuoden aikana, mutta ymmärretään, että kestää jonkin aikaa minkä tahansa teollisuuden leimautumisen ja konservatiivisuuden murtamiseen.

Jopa silloin, kun olin läsnä BTCC-konferenssissa Mumbaissa (10. elokuuta 2017), pystyin puhumaan  Sergey Sholom (Toimitusjohtaja) yksityiskohtaisesti. Siellä GameCredits julkisti myös vallankumouksellisen konseptinsa GNation – Pelaajien kansakunta. GNationin avulla he pyrkivät yhdistämään peliyhteisön yhden sateenvarjon alle, joka tarjoaa kattavia ratkaisuja kaikille. He puhuivat Intian pelimarkkinoista, joiden odotetaan kasvavan yli kolme kertaa vuoteen 2020 mennessä. Myös GameCreditin integraatio BitBay ja maksuprosessorit, kuten Paytm & PayU avaa uusia mahdollisuuksia.

Intian suurimmat maksupalveluntarjoajat PayTM ja PayU ovat tulossa GWalletiin. $ GAME on päällä! # kryptovaluutta #pelaaminen pic.twitter.com/sPyrMtZmzW

– GameCredits (@gamecredits) 11. syyskuuta 2017

Heillä on myös mielenkiintoinen tuotevalikoima, joka kiinnittää pelaajien, kehittäjien, kaivostyöläisten ja kauppiaiden huomion. Jotkut niistä ovat esimerkiksi:-

Salausinvestointien kannalta vuodesta 2015 lähtien GAME-salaus on kasvanut tasaisesti yli 1500% mikä on parempi kuin mikään muu olemassa oleva salausväline.

Seuraavien 3–5 vuoden aikana, jos GameCredits pystyy tekemään sanomansa, matalan riskin sijoittajille sijoitus GAME-hankkeisiin osoittautuu erittäin arvokkaaksi.

Ja on sanomattakin selvää, että peliteollisuus on yksi kuumimmista käyttökohteista lohkoketjuille ja kryptoille. Vaikka GameCredits pystyy tarttumaan murto-osaan pelialan piirakasta, joka on hämmästyttävä 100 miljardin dollarin piirakka, se kerää runsaasti voittoja sijoittajille.

Oletetaan, että jos GameCredits Inc. pystyy saamaan 10 prosentin markkinaosuuden, se tarkoittaa, että pelaajat ja kehittäjät käyttävät vuosittain 10 miljardia dollaria. Ja tämä olisi suunnilleen sama arvo markkina-arvolle (joka on nyt vain 100 miljoonaa dollaria).

Lisäksi, jos GameCredits-myymälän käyttäjäkunta kasvaa, GameCredits-salaus (GAME) kysyy lisää pääsyä peleihin. Tämä johtaa hintaralliin.

Kaiken tämän lisäksi heidän äskettäinen toimintansa käynnistää ICO MobileGo-projekti oli erittäin fiksu. Varainhoitovuoden aikana kerätyt varat MGO-tunnukset myynti käytetään pääosin GameCredits Mobile Storen markkinointiin ja kehittämiseen. Suuri osuus käytetään myös suoramarkkinointiin uusien pelaajien hankkimiseksi alustalle, mikä puolestaan ​​lisää GameCreditsin kysyntää.

Anteeksi kaverit, minun piti puhua MobileGosta, koska ilman puhetta siitä GameCreditsin todellinen potentiaali ei olisi selvä. Tiedän, että se tuntuu viimeiseltä puuttuvalta palapelin kappaleelta, mutta minun on jätettävä se toiseen artikkeliin. Palaan pian yksityiskohtaisen MobileGo-projektin esittelyoppaan ja rahakkeiden avulla.

Joten siihen asti, pysy kuulolla CoinSutralla ja jatka oppimista blockchain-vallankumouksesta!

Tässä on muutama lisää kryptovaluuttoja, jotka sinun on tiedettävä:

 • Vastapuolen (XCP) kryptovaluutta: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Kattava aloittelijan opas Factom-salausvaluuttaan
 • Siacoinin (SC) kryptovaluutta: Ultimate Beginner’s Guide
 • Litecoin-salausvaluutta: Täydellinen opas ehdottomille aloittelijoille

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me