Bodimo iskreni glede tehnologije “blockchain”. Zdaj je minilo že skoraj desetletje, vendar nismo mogli niti začeti nadomeščati naše pokvarjene stare arhitekture baz podatkov, na kateri so danes zgrajene skoraj vse naše aplikacije.

To je predvsem zato, ker je izvajanje verige blokov iz nič težko in vključuje strmo učno krivuljo.

Kaj pa, če je postopek razvoja in uvajanja tako enostaven, ustrezen in združljiv s trenutnim naborom znanj, ki ga imajo danes razvijalci po vsem svetu?

No, naravni rezultat bi bil sprejetje blockchain sky-racketing na povsem novo raven, in to je tisto, kar Neblio blockchain platforma želi storiti.

V tej temeljni analizi Neblia se bom osredotočil na te točke, da bi domov preusmeril sporočilo blokchain platform naslednje generacije, kot je Neblio.

 • Kaj je Neblio?
 • Kako deluje Neblio
 • Kako Neblio rešuje uganke
 • Storitve Neblio
 • Neblio Token
 • Neblio Team
 • Neblio ICO: Skupna ponudba Neblio
 • Kako kupiti kriptovaluto Neblio (NEBL)
 • Denarnice Neblio & Neblio Staking
 • Neblijina prihodnost in načrt
 • Uradni viri Neblio

Kaj je Neblio?

Neblio je rešitev za blockchain podjetja naslednje generacije, ki gradi orodja in storitve, s katerimi tehnologijo veriženja blokov v podjetjih vseh velikosti na enostaven, hiter in varen način.

Moč bloka Neblio je mogoče izkoristiti s pomočjo teh orodij, ki se bodo nadalje uporabljala za izdelavo decentraliziranih aplikacij (DApps), posebej namenjenih poslovnim in poslovnim strankam..

Poenostavljeno povedano, Neblio Blockchain Platform je razvojna platforma, zasnovana za poenostavitev in pospešitev razvoja in uvajanja porazdeljenih aplikacij na Neblio Blockchain in potencialno drugih blockchain omrežjih v prihodnosti. (Vir: Bela knjiga)

No, zakaj sploh to storiti?

Odgovor je, da naredimo boljše aplikacije, ki so dragocenejše, enostavne za izdelavo, enostavne za vzdrževanje in nimajo niti ene točke okvar, in tudi pospešijo sprejemanje tehnologije veriženja blokov z zagotavljanjem orodij, prijaznih razvijalcem, prek ekosistema Neblio.

Neblio je tudi ime svoje izvorne kriptovalute, znane tudi kot žetoni NEBL, ki spodbuja operacije na verigi Neblio.

Kako deluje Neblio

Skupina Neblio pravi: “Osnovna vrednost Neblia je zbirka API-jev za interakcijo z verigo blokov, zasnovana za poenostavitev tehnologije veriženja blokov, s čimer je dostopnejša in dostopnejša vsem, ki želijo graditi porazdeljene aplikacije na tehnologiji veriženja blokov.”

Neblio izvaja RESTful API za interakcijo z omrežjem Neblio in verigo blokov. Izdeluje tudi 8 knjižnic API v 8 jezikih (C ++, Python, Go, JS, Ruby, .NET, Java, Node.js) to bo olajšalo učno krivuljo in pospešilo razvoj.

Kako Neblio rešuje uganke?

 • Zagotavlja obleke API za interakcijo s tehnologijo veriženja blokov.
 • Ne uveljavlja bremena učenja novega programskega jezika.
 • Zagotavlja podporo za več programskih jezikov.
 • Zagotavlja enostavna orodja za razvoj in uvajanje.

Z vsem tem Neblio dejansko odpravlja strmo učno krivuljo razvoja in izvajanja DApps na tehnologiji veriženja blokov.

Storitve Neblio

Neblio bo trgu ponujal te storitve:

 • Blockchain svetovanje

Ker je Neblio vodilna pri razvoju verige blokov, lahko podjetjem nudi svetovanje in usmerja uvajanje tehnologije veriženja blokov, ki temelji na verigi blokov Neblio, znotraj njihove organizacije..

 • Razmestitev vozlišča Neblio & Gostovanje

Nekatera podjetja in stranke bodo morda želela vozlišča razporediti na različnih lokacijah ali v pisarnah, nekatera pa jih bodo želela gostiti z Neblio ali v storitvah, podobnih AWS / Azure. Storitve Neblio lahko pomagajo tudi takim strankam.

 • Zasebni razvoj blokovnih verig

Nekatere stranke bodo želele popolnoma zaseben blockchain s posebnimi zmožnostmi. V tem primeru jim lahko pomaga odprtokodna koda Neblia ali pa jim lahko storitve Neblio pomagajo z gradnjo lastnega in zasebnega verige blokov, ki temelji na arhitekturi Neblio, brez težav.

Neblio Token

Bistvena dodana vrednost Neblia je omogočiti brezskrben dostop do sodobne knjige DLT-distribuirane knjige ali tehnologije baz podatkov, ki ni nič drugega kot “veriga blokov”. Zato ima za zaščito zbirke podatkov blockchain / DLT bazo podatkov mehanizem soglasja o deležih, uveljavljen prek svojega izvornega modela žetonov NEBL.

Žetoni NEBL v omrežju blockchain spodbujajo uporabnike omrežja, da zaščitijo in upravljajo omrežje z zagonom vozlišč po vsem svetu. To omrežje uporabnikov ustvarja decentralizirano globalno omrežje, ki ga poganjajo transakcije NEBL in nosi informacije, ki so shranjene v verigi blokov.

Zaslužite lahko tako, da v omrežju sodelujete in vložite določeno količino žetonov NEBL tudi zato, ker je to dokaz o vloženi verigi.

NEBL se zaračuna tudi kot nadomestilo, kadar koli uporabljate storitve platforme. Še več, NPT-1 žetoni, ki jih bodo uporabljali DApps, bodo izmenljivi le, če se NEBL uporablja kot osnovni plin.

Neblio Team

Skupino Neblio sestavljajo blockchain in poslovni strokovnjaki z vsega sveta z desetletnimi izkušnjami, ki delajo v nekaterih največjih svetovnih podjetjih, kot je Cisco. Izven ekipe so to pomembni soustanovitelji:

Neblio ICO: Skupna ponudba Neblio

Neblio ICO se je zaključil avgusta 2017, ne da bi mu veliko ljudi posvečalo veliko pozornosti. Na ICO je Neblio želel prodati 125 milijonov žetonov NEBL, vendar je bilo prodanih le 13.661.373 NEBL.

Kljub ne tako vznemirljivemu ICO se je ekipa odločila spali neprodane žetone in vztrajali pri ideji, ki so jo imeli v glavi.

Zato je po mnenju CoinMarketCap, skupna krožna dobava je 13.583.243 NEBL, trenutna cena vsake enote pa 2 USD. To znaša približno 26 milijonov dolarjev (v času pisanja tega članka).

Kako kupiti kriptovaluto Neblio (NEBL)

Za dobre projekte, kot je Neblio, obstaja dovolj borz, ki zagotavljajo spodobno likvidnost med nakupom in prodajo, nekatere pa so navedene spodaj:

 • Binance: Podprti pari so NEBL / BTC, NEBL / ETH
 • HitBTC: Podprti pari so NEBL / BTC, NEBL / ETH

Denarnice Neblio & Neblio Staking

Neblio ima v manj kot enem letu obstoja dovolj infrastrukture za denarnice v vseh medijih, kar kaže na stopnjo predanosti svoje ekipe.

Tudi Neblio ima Raspberry-pi in Docker pripravljene denarnice.

Od teh denarnic lahko Neblio (NEBL) stavite na namizne denarnice za pasivni zaslužek v obliki izplačevanja dividend. Za ‘X’ znesek imetja lahko pričakujete približno 10% letnih donosov.

Toda z uvedbo veliko več žetonov NPT1 na verigi Neblio lahko pričakujete povečanje donosnosti vložka, saj bodo pristojbine plačane tudi tistim, ki v njem vložijo.

Lahko preverite isto tukaj v njihovem kalkulatorju vložkov.

Neblio-Staker

Zgoraj je hitra video vadnica za vstavljanje NEBL v namizno denarnico.

Upoštevajte tudi, da vložkov ni mogoče izvesti v mobilnih denarnicah, vsekakor pa lahko to storite na Dockerju ali Raspberry-piju.

Neblijina prihodnost in načrt

Po navedbah njihov načrt, Neblio izgleda pravočasno in pričakuje, da bo do konca prvega četrtletja 2018 ponudil RESTful API-je v 8 programskih jezikih..

Naslednje na njihovem dnevnem redu je usmeriti podjetja k trženju in uvajanju rešitev Neblo blockchain. Poleg tega so izšli njihovi najbolj pričakovani žetoni NPT-1 in nova denarnica Orion, ki je združljiva tako za mobilne kot za namizne računalnike, je bila predstavljena pred kratkim, v prvih 24 urah pa je bilo ustvarjenih več kot 20 žetonov na bloku Neblio..

1/2 Po uspešni različici beta je Neblio Orion zdaj v živo! https://t.co/V4KUyJFXZt

Orion uporablja prvo različico zbirke API Neblio, da omogoči povsem nov nabor funkcij in interakcij na Neblio Blockchain! Vključno z nezamenljivim ustvarjanjem žetonov z edinstvenimi metapodatki!

– Neblio Team (@NeblioTeam) 6. marec 2018

Uradno napovedujem Neblio Orion zdaj v ZASEBNI BETI !! Orion je naša spletna denarnica s podporo za NTP1! Ne samo, da lahko zdaj pošljete & prejmite NEBL iz katerega koli brskalnika, lahko pa ustvarite tudi popolnoma nov žeton NTP1 v samo dveh kliki ali pošljete & prejmite obstoječe žetone NTP1! pic.twitter.com/SNYUR0ZTqD

– Neblio Team (@NeblioTeam) 17. februarja 2018

To bo podjetjem omogočilo, da svoje DAppe uvedejo s popolnoma funkcionalnim žetonom, ki uspeva na verigi blokov Neblio.

Njihova aplikacija za iOS je prav tako pripravljena. Nazadnje je Neblio na podlagi povratnih informacij uporabnikov in še več usmeril beta izdajo programa Neblio API Suite v2 za tretje četrtletje 2018, da bi opredelil in ciljno usmeril tržna področja, ki bi lahko imela koristi od poenostavitve tehnologije veriženja blokov..

Prihodnost za Neblio je videti le zato, ker je hitra pri dobavi in ​​enostavna za uporabo – dve stvari sta ključni in potrebni za sprejetje katere koli nove storitve ali izdelka. In bolj samozavestno je, ko se je Neblio pripravil na začetek nekaterih ICO-jevih projektov, kot je Stratis, da gostijo ICO na Neblio, kar samo po sebi govori o njegovi enostavnosti uporabe..

Nadgradnja: Začeli so sodelovati z tržne družbe, kot je Ladder, saj so prepoznali svojo šibkost pri dajanju besede.

Uradni viri Neblio

Nekaj ​​uradnih povezav, ki vas bodo sproti obveščale o Nebli:

Tukaj je nekaj drugih izbranih člankov, ki jih boste lahko prebrali v nadaljevanju:

 • Najboljše knjige za branje o verigah blokov in kriptovalutah
 • Kriptovaluta Zcoin (XZC): vse, kar morajo začetniki vedeti
 • Najboljši brezplačni blokchain & Tečaji / potrdila o kriptovalutah [Mega List]
 • 7 najboljših donosnih kriptovalut s dokazom o vložku (POS)
 • Razumevanje, kako Blockchain spreminja upravljanje identitete

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me