Ali veste o kriptovaluti PIVX?

Za nepoznavalce je PIVX najbolj priljubljen dokaz o deležu kriptovalut, ki svojim HODLerjem omogoča, da zaslužijo tako z vložki kot z izvajanjem masternod. Podrobno preberite tukaj.

Prav tako je PIVX pred kratkim uvedel protokol Zerocoin, da bi postal prva popolnoma anonimna POS valuta v celotni kriptosferi.

Pred kratkim sem predstavil podroben vpogled v kriptovaluto PIVX na CoinSutra:

  • Kriptovaluta PIVX: vse, kar morate vedeti

Kot sem omenil v prej omenjenem članku, je PIVX star komaj 2 leti in nadgrajuje svojo infrastrukturo, kar bo koristilo celotni skupnosti. In še vedno narašča v cenah po preimenovanju v začetku leta 2017, potem ko se je razpustil iz DASH.

Samo za predstavitev njegovega bikovskega teka, tukaj je preverjanje dejstev PIVX:

  • Letos se je PIVX povečal +54.118,75% kar je preprosto osupljivo. Če bi to postavili v perspektivo, če bi vložili nominalnih 100 dolarjev, bi v času pisanja tega prispevka s to naložbo zaslužili več kot 54.000 dolarjev, kar je velik donos.

Kljub temu je PIVX še vedno razmeroma nov kripto-projekt, zato še nima na voljo veliko možnosti denarnice. Toda za podporo zgodnjim posvojiteljem obstaja še nekaj dobrih možnosti za zadovoljitev različnih potreb uporabnikov.

Po številnih raziskavah sem našel te zanesljive denarnice, ki vam omogočajo varno shranjevanje vašega PIVX-a, medtem ko nekateri omogočajo tudi uporabnikom, da vložijo / obvladajo svoj PIVX-kripto.

5 najboljših denarnic PIVX

1. Ledger Nano S (denarnica za strojno opremo)

Ledger-denarnica

To je ena najboljših denarnic, ki jih lahko dobite za svoje kripto, vključno s PIVX.

In isto, kar sem že večkrat poudaril na CoinSutri, ker gre za strojno denarnico, je opremljen z dovolj varnostnimi funkcijami, da lahko ustrezno zaščitite vaše kripto.

Knjigo smo že večkrat pokrivali:

  • Pregled Ledger Nano S: Stvari, ki jih morate vedeti, preden naročite denarnico Ledger
  • Zakaj bi morali hkrati naročiti 2 ali več denarnic s strojno opremo?
  • Katere kriptovalute podpira denarnica Ledger?

Ledger Nano S je nedavno uvedel podporo za PIVX, vendar še ne podpira vložka PIVX.

Danes so na voljo tri nova kovanca na Ledger Nano S in Ledger Blue: @_pivx, @Vertcoin in @Viacoin. Namestite aplikacije iz upravitelja Ledger! pic.twitter.com/gDJ1oGPH34

– Knjiga (@Ledger) 18. oktober 2017

Kupite Ledger Nano S zdaj

2.. GUI PIVX (Namizna denarnica)

PIVX-GUI-denarnica

To je uradna namizna denarnica za PIVX, ki jo je razvila ekipa PIVX.

Je denarnica z grafičnim uporabniškim vmesnikom, kar pomeni, da jo boste lahko uporabljali z interakcijo z grafičnim uporabniškim vmesnikom.

Gre za sinhronizacijsko denarnico, kar pomeni, da bo trajalo nekaj časa za sinhronizacijo s celotno verigo blokov. Ko je sinhronizacija končana, lahko z varnostno kopijo semenskega ključa ustvarite novo denarnico. Varnostno kopijo denarnice lahko vzamete tudi tako, da izvozite zasebni ključ.

Ta denarnica vam bo prav tako pomagala zaslužiti dividende, saj vam bo omogočila, da nanjo vložite svoj PIVX, isto denarnico pa lahko uporabite za zagon masternod polnih vozlišč. S tem lahko izvajate tudi anonimne transakcije, ki potekajo po obveznem protokolu Zerocoin.

Trenutno je na voljo za operacijske sisteme Windows, Mac in Linux, ekipa razvijalcev pa toplo priporoča, da ne uporabljate različice denarnice, ki je 3.0.3 ali starejša.

Prenesite namizno denarnico PIVX

3.. Denarnica PIVX (Mobilna denarnica)

Mobilna denarnica PIVX je začela delovati v začetku julija 2017 za shranjevanje, pošiljanje in prejemanje kripto PIVX.

Gre za denarnico HD, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje brezhibnih hierarhičnih naslovov s svojim 24-besednim semenskim ključem ali besedno zvezo za obnovitev, ki jo lahko uporabniki varnostno kopirajo. S semenskim ključem lahko obnovite denarnico PIVX na kateri koli napravi, če se naprava izgubi ali poškoduje.

Ponuja kodo PIN za večjo varnost vaših sredstev PIVX in za uporabo te denarnice ne zahteva nobenega preverjanja osebnega dokumenta ali preverjanja e-pošte..

Vedno si zapomni: Če izgubite teh 24 besed, boste izgubili svoj PIVX.

Trenutno je na voljo samo na platformi Android.

Prenesite mobilno denarnico PIVX

4. Coinomi (mobilna denarnica)

Coinomi je priljubljena denarnica HD z več valutami, ki podpira obilico kriptos, vključno s PIVX.

Omogoča vam nadzor vaših zasebnih ključev, tako da vam priskrbi 18-besedni ključ za denarnico. S tem začetnim ključem lahko kadar koli obnovite svojo denarnico Coinomi, če se naprava izgubi ali poškoduje.

Trenutno podpira največje število kriptovalut na trgu in za začetek uporabe ne zahteva preverjanja osebnega dokumenta ali prijave po e-pošti.

Omogoča tudi pometanje papirnatih denarnic za nekatere kriptovalute, kar se mi zdi precej lepo.

Druga lastnost, za katero menim, da je ta denarnica edinstvena, je njena vgrajena integracija izmenjave kovancev tako z Changellyjem kot s ShapeShiftom, ki je nisem videl v nobeni drugi denarnici.

Od zdaj je na voljo samo za Android, kmalu pa prihaja tudi podpora za iOS.

Prenesite mobilno denarnico Coinomi

5.. WalletGenerator (Papirnata denarnica)

WalletGenerator (Paper Wallet)

Če vam je všeč uporaba papirnatih denarnic, potem lahko za svoja sredstva PIVX izdelate papirnato denarnico, da jih boste varno obdržali v okolju brez povezave..

Toda po mojem mnenju so denarnice strojne opreme boljše od papirnatih, saj zagotavljajo varno okolje brez povezave.

Če potrebujete referenčni vodnik za izdelavo papirnate denarnice, si oglejte to. Opomba: Čeprav je ta priročnik namenjen izdelavi denarnice za Bitcoin, je postopek enak pri izdelavi denarnice iz papirja PIVX.

Oglejte si WalletGenerator

Najboljše denarnice PIVX

Torej, to je vse z moje strani v tem članku. Upam, da vam ta podroben vpogled v denarnice PIVX pomaga pri izbiri prave denarnice zase.

In vedno se spomni, nikoli ne puščajte svojih žetonov na izmenjavi.

Zdaj ste na vrsti, da mi poveste: Ali ste investirali v PIVX? Če je odgovor pritrdilen, katero denarnico uporabljate? Naj slišim vaše misli v spodnjih komentarjih!

In če vam je bila ta objava všeč, je ne pozabite deliti na Twitterju in Facebooku!

Tukaj je nekaj izbranih člankov, ki jih boste prebrali v nadaljevanju:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me