Osa 1 – Ongelma

Vaikka lohkoketjussa on taipumus liittää riskialttiisiin, mutta mahdollisesti korkean tuoton investointeihin, tämän tekniikan erityispiirteitä voidaan käyttää yhteiskunnan radikaaliin muuttamiseen monin tavoin. Hintatoimenpiteiden lisäksi on mahdollisuus antaa tavallisille ihmisille mahdollisuus poistaa taloudelliset välittäjät ja keskitetyt viranomaiset, jotka toimivat esteinä käyttäjien välillä, ja luoda siten yhteisöjä, joissa vaurautta voidaan jakaa uudelleen oikeudenmukaisten, julkisten ja muuttumattomien sääntöjen mukaisesti.

Yksi monista aloista, jotka blockchainin käyttö voi täysin häiritä, on koulutus, kriittisesti tärkeä sektori, joka kärsii monista ongelmista, jotka voidaan ratkaista tai ainakin lieventää yhteistyöyhteisöille soveltuvalla tekniikalla. Näiden ongelmien ratkaisemisella voi olla mittaamattomia myönteisiä tuloksia tuleville sukupolville. Tässä on joitain näistä ongelmista:

  • Monille ihmisille tarvittava taloudellinen ponnistus tarvitsemansa tiedon saamiseksi on ensimmäinen ja viimeinen este. Tämä on erityisen huono maissa, joissa on ongelmia fiat-rahojen käytössä, alkaen arviolta 2500 miljoonasta ihmisestä, joilla ei ole pankkitiliä. Koulutuksen tulisi olla universaalia.
  • Niille, joilla on varaa koulutukseen, motivaation puute on yleensä epäonnistumisen syitä. Oikea koulutus vie aikaa ja vaivaa, ja on tarpeen kannustaa opiskelijoita, jotka usein kamppailevat uskomaan, että koulutuksen lopullinen tavoite, joka on usein työ, tulee todellisuuteen.
  • Opettajien keskuudessa on myös yleinen motivaation puute. Olisi oltava tapa kannustaa ja palkita opettajia, jotka todella sitoutuvat työhönsä, antamalla heille mahdollisuus mitata työnsä hedelmiä sekä opiskelijan että oman hyödyksi..
  • Kaikkien näiden ongelmien ytimessä on valtava yhteys työmarkkinoiden ja koulutusmarkkinoiden välillä. Se on erityisen tuskallista tekniikan alalla, jossa paradoksaalisesti esiintyy valtava tarve asianmukaisesti koulutettuihin työntekijöihin, ja suuri määrä opiskelijoita on työttömänä valmistumisensa jälkeen..

Osa 2 – Tutellus: Ratkaisu

Tutellus.com on online-koulutusyhteistyöalusta, joka on toiminut vuodesta 2013 lähtien ja jolla on miljoona käyttäjää yli 160 maassa ja 130 000 videokurssia. Se on johtava EdTech-foorumi espanjankielisillä markkinoilla. Tutellus.io on hajautetun Tutellus.com-foorumin kehitys, jossa käyttäjät voivat ansaita rahaa aktiivisuudestaan ​​riippuen: mitä enemmän he oppivat ja opettavat, sitä suuremmat palkkiot.

Tämä saavutetaan luomalla itsenäinen taloudellinen ekosysteemi, joka on rakennettu NEM-lohkoketjuun, kaksoismerkkijärjestelmää käyttäen. Tunnukset, TTY ja STUT, tarjoavat laajan valikoiman toimintoja, joita NEM: n ydinmoottorin pian julkaistava uusi versio, Catapult 2.0, tukee täysin.

  • STUT-tunnus tunnistaa käyttäjän muulle yhteisölle antaman koulutusarvon. Se ansaitaan tekemällä toimia, jotka osoittavat, että käyttäjä opettaa tai oppii, tai auttamalla muita käyttäjiä tekemään niin. Eräänlainen ‘todiste oppimisesta’ ja ‘todiste opetuksesta’. Se on rakennettu sisäiselle, yksityiselle NEM-lohkoketjulle, joka mahdollistaa erittäin nopeat tapahtumat – tuhannet sekunnissa – ilman kustannuksia. Erinomainen vaihtoehto osuvuudelle, maineelle tai vaivattomuudelle. STUT-tunnuksesta puuttuu transaktioarvo, jota käytetään käyttäjän arvon arvostamiseen yhteisölle. Sitä ei voi ostaa tai myydä, vaan ansaita vain vaivalla.
  • TTY-tunnus on täysin vaihdettavissa oleva merkki, joka toimii hajautetulla, avoimella, itsensä ylläpitävällä julkisella NEM-lohkoketjulla, joka toimii palkintopistejärjestelmän valuuttana. Järjestelmä jakaa yhteisön rikkauden uudelleen TTY-tunnuksilla suoritettavilla maksuilla jaettuna käyttäjien kesken hallussa olevien STUT-tunnusten määrän mukaan. Tällä tavoin ne, jotka ovat osallistuneet eniten foorumiin, palkitaan toiminnastaan. TTY-tunnuksia voi ostaa ICO: n aikana, ja myöhemmin ne ovat saatavilla pörsseissä. Viime kädessä markkinoiden kysynnän ja kysynnän laki päättää, kuinka merkittävät edut ovat.

Opettajia ja opiskelijoita palkitsevan perusrakenteen lisäksi lisätään kaksi ominaisuutta

  • Apurahajärjestelmässä käytetään samaa infrastruktuuria, ja lahjoitukset injektoidaan muutettuun versioon palkitsemisjärjestelmään. Lahjoitusten lähteenä ovat kansalaisjärjestöt ja säätiöt sekä sisäinen pooli, jolla kannustetaan tiettyjä aiheita tai paikkoja, joilla on taloudellisia ongelmia. Koska se seuraa julkista estoketjua, koko prosessi on täysin tarkastettavissa, avoin ja turvallinen.
  • Lopuksi järjestelmää käytetään poistamaan kuilu koulutus- ja työmarkkinoiden välillä. STUT-tunnus liitetään taitoihin, monitasoisesti, niin yksityiskohtaiseen kuin tarvitaan, hyödyntämällä NEM: n Catapult-ydinmoottorin mahdollisuuksia. Yritykset voivat käyttää lohkoketjua saadakseen räätälöityjä profiileja ja sopivan täydellisesti mihin tahansa työpaikkaan. He voivat myös valita useita mikrotaitoja ja luoda rahaston ihmisten kouluttamiseksi niihin.

Tätä tarjoamme ratkaisun kroonisiin ongelmiin, joita koulutus on kestänyt monien vuosien ajan. Uskomme, että lohkoketju on käännekohta tämän sektorin historiassa, monien muiden joukossa, ja on aika olla aktiivinen osa tulevaa evoluutiota! Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me