Kryptovaluutan hanat ovat verkkosivustoja tai sovelluksia, jotka antavat käyttäjille pieniä määriä kryptovaluutta. Kuten useimmat salaukseen liittyvät keksinnöt, hanat alkoivat Bitcoinilla. Se oli idea, jonka Gavin Andresen, yksi merkittävimmistä Bitcoin-kehittäjistä, kuvasi keinona tuoda Bitcoinin käyttöönotto laajemmalle yleisölle.

Alkuperäinen hana antaisi käyttäjille kokonaiset 5 bitcoinia, joiden arvo on tällä hetkellä 35 000 dollaria, mutta tuolloin tuskin mitään. Nykyään hanat ovat kehittyneet, ja useimmat ovat mainospohjaisia, maksavat käyttäjille osan tuloistaan ​​salauksessa.

Useimmissa kryptovaluutan hanoissa on mukana captchoja, mutta on joitain poikkeuksia, joissa voit ansaita salausta joko kaivamalla, täyttämällä kyselyjä tai pelaamalla pelejä.

Täällä on selvää, hanat antavat hyvin pieniä määriä salausta. Rikastuminen krypto-hanoilla on kuin yrittää täyttää kylpyamme vedellä pisaroittain. Se tapahtuu lopulta, mutta kuinka monta vuotta kestää, jos vesipisarat putoavat vain 5 minuutin päässä toisistaan?

Tässä oppaassa tarkastelemme parhaita salaushanoja:

  • Korvausmäärä – Kuinka paljon kryptovaluuttahana maksaa ja kuinka helppoa se on tehdä.
  • Ajastin – Kuinka kauan käyttäjien on odotettava vaatimusten välillä täyttääkseen peruuttamisvaatimukset.
  • Varo-olosuhteet – Pienimmät nostosummat ja veloitetut maksut, jotta käyttäjät voivat saada kaiken irti lompakostaan.

Tämän tiedon avulla on mahdollista yhdistää eri hanat ja ansaita erilaisia ​​kryptovaluuttoja. Tämä puolestaan ​​voi auttaa luomaan tasaisen tulovirran muutaman yksittäisen pudotuksen sijaan täällä ja siellä.

Bitcoin-hanat

Rintakehä

Puhtaalla käyttöliittymällä, Rintakehä Siitä on tullut yksi kryptovaluutta-hanamaailman päätuotteista. Se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita keskimäärin 200 satoshaa tunnissa. Ja voit tehdä tämän selainpeleillä, katsella videoita, maksaa napsauttamalla mainoksia ja tarjota seiniä.

Se sisältää myös kanta-asiakasohjelman kaltaisia ​​tarjouksia, jotka tarjoavat sinulle bonuksia, jos kirjaudut sisään päivittäin, viittausohjelman, ansaitset 25% kaikista viittausvaatimuksistasi ja 10% heidän tarjoamistuottoistaan. Se sisältää myös 5%: n koron, jos pidät verkkosivustolla yli 3500 satoa.

Nostot ovat nopeita ja luotettavia, ja ne edellyttävät vähintään 35 000 Satoshia ennen kuin voit peruuttaa FaucetHubiin, ja jos sinulla on 100 000, voit nostaa suoraan omaan Bitcoin-lompakkoon. Toinen mielenkiintoinen lisäys on Cointiply-sosiaalinen käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Bonus Bitcoin

Yksi vanhimmista edelleen toimivista hanoista, Bonus Bitcoin avulla käyttäjät voivat vaatia keskimäärin 24 Satoshis-väitettä 15 minuutin välein. Niille, jotka ovat kiinnostuneita ansaitsemaan hieman enemmän, tämä Bitcoin-hana tarjoaa kolikoiden kertoimen pelin ja osan tutkimuksista.

Viittausohjelma on huomattavan hyvä, koska se takaa 50% käyttöikäisen palkkion. Nostot on kytketty CoinPotiin, kryptovaluutta-mikrolavaan, joka tunnetaan luotettavista, vaikka siinä on joitain virheitä. Nostoraja on 10000 Satoshisia, ja jos saavutat 50000, vetäytyminen on tuntumaa.

Bitcoin-ulkomaalaiset

Bitcoin-ulkomaalaiset on kierre kryptovaluutta hana. Se on täysin suuntautunut pelaamiseen, tarkemmin sanottuna mobiilipelaamiseen. Jotta pääset töihin, sinun on vain asennettava yksi heidän peleistään mobiililaitteeseesi, joko Android tai iOS, ja aloitettava ansaitseminen Satoshisilla, kun pidät hauskaa.

Bitcoin Aliens on ollut olemassa vuodesta 2014 lähtien, ja sillä on maine runsaan hanan kanssa, ja sekä Applen että Googlen sovelluskaupoissa saadut positiiviset arvostelut tukevat sitä. Maksut suoritetaan 5 minuutin välein ja vaihtelevat 135 Satoshista 9000: een. Viittausohjelma tarjoaa 25% ystävien tuloista ja vähimmäisraha on 20 000 Satoshis.

Blockchain Poker

Tämä on yksi ainutlaatuisimmista Bitcoin-hanoista. Se on pokerihuone, aivan kuten mikä tahansa muu, mutta tarjoaa sinulle 100 Satoshia pelattavaksi. Jos saldosi putoaa alle 50 Satoshis-hanaan, hana täyttyy jopa 100 (rajoitettu 3 minuutin välein). Rekisteröitymisiä ei ole, kaikki ovat nimettömiä, ja voit pelata Bitcoinilla, Bitcoin Cashilla ja Bitcoin SV: llä.

Vähimmäisveto on 100 000, melko korkea hanalle, mutta voit saada 8% rakasta, jonka kaverisi viittaavat alustalle. Vaikka pelaajapohja on melko pieni eikä peleissä ole paljon monimuotoisuutta, Blockchain Poker on kaikki muu menossa omaa tietään. Kunnianhimoisella etenemissuunnitelmalla vuodelle 2020 voi olla ajan kysymys, ennen kuin siitä tulee paras kryptovaluutan hana.

Dogecoin-hanat

Free-Dogecoin

Tämä on tunnettu kryptovaluutta-hana, osa paljon suurempaa hanaverkostoa. Free-Dogecoin maksaa käyttäjille captchojen ratkaisemisesta 1 tunnin välein.

Vähimmäisnosto on 65 DOGE ja nostomaksu 10 DOGE. Ominaisuudet, jotka tekevät Free-Dogecoinista erottuvan, voivat ansaita 10% koron, jos pidät varat verkkosivuston lompakossa ja että varat maksetaan suoraan käyttäjän lompakkoon ilman välituotteita.

Kuu Dogecoin

Kuu Dogecoin on myös osa suurempaa salaushanojen verkkoa. Sen avulla käyttäjät voivat vaatia pieniä määriä 5 minuutin välein. Jos et lunasta viiden minuutin välein, summa kasvaa hitaasti, jolloin voit lunastaa kerran päivässä tai kun sinulla on mahdollisuus.

Tämä Dogecoin-hana sisältää myös päivittäisen kanta-asiakasohjelman, jolla palkitaan käyttäjät, jotka hakevat hanasta useita peräkkäisiä päiviä, ja lähetysbonuksen, joka on 25% elinaikapalkkio ystäviesi kaikista hana-vaatimuksista.

Allokit

Kuten nimestä voi päätellä, Allcoins.pw on monivaluuttainen hana. Siinä on yli 29 kryptovaluutta, joista valitaan, mukaan lukien DOGE.

Tunnettuja ominaisuuksia ovat pelit (enimmäkseen onneksi perustuvat, mutta se sisältää myös kaivos- ja pulmapelejä), viiteohjelma, joka tarjoaa 25% viitetuista tuloista, vaihto, verkkokaivospalvelu, joka palkitsee käyttäjiä suorittimen tehon lainasta, ja sosiaalinen mediakomponentit, joiden avulla käyttäjät voivat kommunikoida chatin kautta.

DOGE-hanaa voidaan käyttää 5 minuutin välein, ja jos olet onnekas, palkinto voi nousta 0,36 DOGE per vaatimus.

TheCryptoFaucet

Toinen monivaluuttainen hana, TheCryptoFaucet tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden vaatia 9 erilaista altcoiinia, joiden Dogecoin on sijalla 1. Viiteohjelma on näennäisesti antelias, joten voit kutsua ystäviä ja saada 50% heidän vaatimuksistaan.

Mikä tekee tästä hanasta erottuvan, ovat alhaiset nostorajat, joiden avulla voidaan nostaa 3 DOGE: n jälkeen 1 DOGE: n maksulla tai odottaa, kunnes sinulla on 200 DOGE: tä maksamaan mitään maksuja.

Monero-hanat

Monero-hana

MoneroFaucet.info on yksinkertainen ja minimalistinen hana. Se maksaa käyttäjille XMR: n vastineeksi captchojen ratkaisemisesta. Maksut ovat satunnaisia ​​(0,00001 – 0,03 XMR), ja ne voidaan lunastaa tunnin välein. Uskollisuus- tai viittausohjelmia ei ole, ja verkkosivusto vie kaikki tulosi, jos tilisi pysyy passiivisena yli 30 päivää.

Ilmainen Monero

Vapaa-Monero on Monero-hana se on osa samaa perhettä kuin Free-Dogecoin. Ominaisuudet ovat samat kuin nostot. Sinulla on oltava vähintään 0,006 XMR voidakseen nostaa ja verkon maksu on 0,002 XMR.

Nopea hana

Nopea hana on monivaluuttainen hana, jolla on erittäin ammattimainen ilme. Se on yksi ExpressCrypto.io-lompakon ja vaihto-palvelusivuston osista.

Lompakoissa on salattu algoritmi, ja ne ovat ihanteellisia pitämään hanan kautta ansaitut varat. Itse hanassa on monivaluuttainen hana, joka sallii XMR-vaateet 30 minuutin välein, samalla kun siinä on myös automaattinen vaatimusominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat vaatia XMR: ää ilman omaa vaivaa.

Lunasta ilmaisia ​​kolikoita

Lunasta ilmaisia ​​kolikoita on jälleen yksi monivaluuttainen hana, jossa on yli 19 kryptovaluutta. Hana edellyttää, että käyttäjät täyttävät captchan ja maksavat 0,00000005 XMR 5 minuutin välein. Maksut suoritetaan suoraan FaucetHubiin, joten varojen nostamiseen tarvitaan tili. Toinen tämän sivuston ominaisuus on se, että siinä luetellaan parhaat pilvikaivospalvelut ja myös parhaiten maksavat PTC (Pay to Click) -sivustot.

Ethereum-hanat

Lunasta ilmaisia ​​kolikoita

Kuten edellä todettiin, Lunasta ilmaisia ​​kolikoita löydät 19 erilaista kryptovaluuttahanaa. Vaadittu captcha ansaitsee sinulle 0.000002 ETH 5 minuutin välein. Nostoista vaaditaan FaucetHub-tili.

AllCoins

AllCoins alusta sisältää myös Ethereum-hana. Se palkitsee käyttäjiä 0,0000018 ETH: lla 5 minuutin välein, mutta kuten edellä todettiin, se on vain yksi monista tavoista, joilla AllCoins antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita salausta.

Palohana

Palohana erottuu välittömästi liukkaasta muotoilustaan. Yksityiskohtaisen ohjauspaneelin ja etenemisjärjestelmän avulla Fire Faucet antaa sinun ansaita salausta captchojen, kyselyjen ja selaimen kaivostoiminnan avulla.

Viiteohjelma tarjoaa 20% kaikista viittausten vaatimista tuloista. Nostot ovat saatavilla 4 eri valuutassa (Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin) vähäisillä nostomaksuilla (Ethereumissa maksut vaihtelevat 0,004 – 0,002 ETH).

Litecoin-hanat

VaatimusLTC

Tämä verkkosivusto on korvattu sivustolla VaatimusBTC mutta muuten mikään ei ole muuttunut alkuperäisestä. Tällä alustalla ansaitset rahakkeita (TKN) katsomalla videoita, täyttämällä kyselyjä, asentamalla mobiilisovelluksia, vierailemalla pikalinkeissä tai jopa kokeilemalla onneasi arpajaisissa, nopoissa ja kolikkopeleissä.

Tunnukset voidaan sitten vaihtaa kuudeksi eri kryptovaluutaksi, Litecoin on yksi niistä, ja nostoraja on hyvin alhainen verrattuna muihin hanoihin. Viiteohjelma tarjoaa 25% viittauspalkkioista.

Kuu Litecoin

Toinen Moon-perheen hana. Käyttäjät saavat maksun captchan ratkaisemisesta ja voivat ansaita 5 minuutin välein. Samat ehdot kuin edellä todettiin. Tämä on kuitenkin Litecoin-hana. Alustan käyttäjät voivat ansaita erilaisia ​​kryptovaluuttoja.

TreasureBits

TreasureBits on Bitcoin-, Dash-, Doge- ja Litecoin-hana. Se palkitsee käyttäjiä tapausten ratkaisemisesta 5 minuutin välein ansaitsemalla enintään 0,00002651 LTC. Muita vaihtoehtoja ansaita enemmän ovat pelien, tarjontaseinien ja verkkomainonnan kautta. Maksut suoritetaan FaucetHubin ja sen tavallisten palkkioiden kautta.

Huomaa: CryptoComparella ei ole yhteyttä mihinkään edellä mainituista hanoista, ja tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedoksi. Tavoitteenamme on auttaa uusia tulokkaita aloittamaan kryptovaluuttojen käyttäminen vaarantamatta omaa rahaa.

 

Esitelty kuva: Kazuky Akayashi – https://unsplash.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me