Kryptovaluutat ovat kulkeneet pitkän matkan yksinkertaisesta kokeilusta teknisen osaamisen keskuudessa globaaliin ilmiöön ja laajalti käytettyyn maksujärjestelmään. Blockchain-pohjaiset valuutat ratkaisevat monia vanhoissa järjestelmissä esiintyviä ongelmia, kuten yksityisyyden puutteen, korkeat palkkiot ja sensuurin. Bitcoinin ja muiden kryptojen avulla nämä ongelmat on lievennetty jonkin verran.

Siitä huolimatta uusien tekniikoiden mukana tulee uusia ongelmia, joihin on puututtava. Salausvaluuttojen hajautettu ja salanimetön luonne tekee niistä ensisijaisen kohteen huijareille, jotka voivat yksinkertaisesti ottaa varoja ja kadota suorittamatta kauppaa. Huolestuneempia ovat myös monimutkaisemmat järjestelmät, kuten Man-in-the-Middle.

Vaikka on olemassa turvatalletuspalveluja, ne ovat usein epäluotettavia ja kalliita, mikä vaikeuttaa muuten yksinkertaisen tapahtuman prosessia.

Luotettavien ja tehokkaiden ratkaisujen puuttumisesta tähän ongelmaan on tullut valtava kompastuskivi salausvaluutan käyttöönottoliikkeessä. Yhdessä sen kanssa, että kryptovaluutoilla on matala pääsyeste, josta kuka tahansa voi ostaa pieniä tai suuria määriä, tämä ongelma on muuttanut kryptosfäärin erittäin spekulatiiviseksi tilaksi, jossa on enemmän sijoittajia kuin todellisia käyttäjiä.

Johdatus UTRUSTiin

Tämän ongelman mielessä ryhmä harrastajat ja asiantuntijat ovat pyrkineet rakentamaan tehokkaan ratkaisun, joka voi murtaa esteet salausmaksutilassa. Tätä ratkaisua kutsutaan UTRUST, maksualusta, jonka avulla käyttäjä voi maksaa tavaroista ja palveluista suosikkikolikoillaan nauttien samalla turvallisuudesta, josta on tullut standardi perinteisissä maksuprosessoreissa. Kauppias saa maksun fiat-muodossa, jolloin hän voi suojautua kryptovaluuttojen volatiliteetilta.

Kuinka Utrust toimii?

Hyödyntämällä perinteisten maksuprosessorien ja blockchain-tekniikan avainkohtia Utrust on intuitiivinen foorumi, jolla on tuttuja piirteitä. Sen avulla käyttäjä voi ostaa tavaroita tai palveluja suosikkikolikollaan, kun taas kauppias itse saa fiatin. Tämä luo ekosysteemin, jossa käyttäjiä ei pakoteta vaihtamaan kolikoitaan eikä myyjiä pakoteta käsittelemään salauksia ja heidän surullisen volatiliteettiaan.

UTRUSTin tärkein vahvuus on kuitenkin sen kuluttajansuojaohjelma. Keskitettyä escrow-järjestelmää käytetään varmistaakseen, että varat pidetään turvassa, kunnes ostaja saa tavaransa tai palvelunsa. Kun tapahtuma on suoritettu, varat lähetetään. Kiistan sattuessa Utrsutin riitojenratkaisutiimi ryhtyy toimiin.

Tämän automatisoidun järjestelmän avulla käyttäjät voivat nauttia salauksen eduista huolehtimatta ylimääräisistä escrowista tai monisigneistä.

Salausvaluutan ja sen kuluttajansuojajärjestelmän välisen yhteentoimivuuden lisäksi UTRUST tarjoaa myös kilpailukykyisen maksumallin, jossa ostoista peritään 1%: n maksu PayPalin kiinteä maksu 2,9% + 0,30 USD, ja sallitaan pienempien tapahtumien tapahtuminen alustalla.

UTRUST (UTK) -tunnus

UTRUST-alustalla on oma ERC20 tunnus, joka perustuu Ethereumin estoketjuun. Kokeneet tarkkailijat voivat kysyä itseltään, miksi tämä foorumi tarvitsee tunnusta ollenkaan, koska yllä oleva malli näyttää jopa täydelliseltä ilman sitä. Tämä on sellainen kysymys, joka pitää sinut turvassa nykyisessä merkkihuutokaupassa. Tiimi kuitenkin perustelee UTRUSTin käyttämän UTK-tunnuksen. Valkoisessa kirjassa lukee:

“Päätimme mennä askeleen pidemmälle ja halusimme tarjota mahdollisuuden kenellekään maailmassa tulla tukijaksi hyödyntämällä Initial Coin Offeringin (ICO) voimaa ja julkaisemalla oman UTRUST-tunnuksen UTRUST-alustan rinnalla. Pohjimmiltaan UTRUST-tunnus toimii tukijamme sijoituspanoksena, transaktiotunnuksena, jota ostajat voivat käyttää itse UTRUST-alustalla muiden tärkeimpien kolikoiden rinnalla, ja rahoitusmekanismina, joka yhdistää UTRUST-tunnuksen arvon UTRUST-alustan arvoon – strateginen arvokytkentämekanismimme. “

UTK-tunnus, joka on jaettu tulevan, ennen elokuun 28. päivää ja sen syyskuun ICO: n aikana, antaa projektille itsenäisyyden ja tekee UTRUSTista yhteisöjohtavan projektin, jota sen käyttäjäkunta voi tukea. UTK: n haltijoille tarjottavat edut ovat yksinkertaisia:

  • UTK-tunnuksen käytöstä ei veloiteta maksuja.
  • Osa 1%: n palkkion tuottamista voitoista käytetään UTK-tunnuksen takaisinostoon ja polttamiseen vähentäen sen kokonaistarjontaa ajan myötä. Tunnus ostetaan pörsseistä markkinahintaan.

Johtopäätös

Vaikka häiritsevien tekniikoiden, kuten DAO: iden tai hajautettujen takavarikoiden, käyttö on mielenkiintoinen idea, nämä eivät yksinkertaisesti ole valmiita yleiskäyttöön. UTRUST-alusta keskittyy sen sijaan vision elävöittämiseen yrityskeskeisellä mallilla. Joten osa alustan tuottamista voitoista pidetään UTRUST-yrityksessä ja käytetään alustan edelleen edistämiseen ja markkinointiin.

UTRUSTin tarjoama malli on yksinkertainen ja tehokas malli, jonka avulla ostajat voivat käyttää salauksiaan pelkäämättä, samalla kun ne tarjoavat vakautta kauppiaille. Jos haluat lisätietoja UTRUSTista, muista käydä virkamiehen luona verkkosivusto ja valkoinen paperi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me