20 suurimman krypto-valuutanvaihdon joukossa kovien haarukoiden politiikat ovat yleensä suhteellisen homogeenisia. Useimmilla on tiukat käytännöt olemassa olevien asiakkaiden suojaamiseksi, ja haarukoituja kolikoita ei oletusarvoisesti tueta. Siitä huolimatta suurin osa pörsseistä on päättänyt listata Bitcoin Cash (BCH) -listalle, mikä joillekin aiheutti pidennetyn tarkistusprosessin jopa 5 kuukautta ennen listalle ottamista. Alle puolet parhaista pörsseistä on listannut toisen hyvin haarautuneen kolikon, Bitcoin Gold (BTG), jota seuraa Bitcoin Diamond (BCD). Muita viimeaikaisia ​​kovia haarukoita, kuten Bitcoin God (GOD) tai Bitcoin Atom (BCA), on listannut vain kourallinen parhaita pörssejä, ja nämä kolikot ovat usein erittäin kapea tarjous. Nämä tuoreet kapealla haarautetut kolikot ovat tyypillisesti eniten vaaraa sijoittajille ja pörsseille, joten ansaitsevat eniten varovaisuutta.

 Kattava haarukkapolitiikkaa koskeva raportti

Turvallisuus on etusijalla

 

Vaikka huippupörssit eroavat toisistaan ​​nimenomaisissa olosuhteissa, jotka ne asettavat kovien haarukoiden listalle ottamiseksi / tukemiseksi, niillä on yhteinen kanta kovahaarukkojen turvallisuuteen ja vaativat yleensä, että kovilla haarukoilla on vahva toistosuoja ennen minkäänlaista harkintaa. Muita ehtoja, joita esiintyy eri pörsseissä, ovat vaatimus siitä, että haarukat lohkoketjut ovat vakaita, käyttökelpoisia ja tarjoavat merkittävää arvoa asiakkailleen ennen listalle ottamista. Jotkut korostavat, että minkä tahansa haarukka-ketjun taustalla olevan tekniikan on oltava integroitua, luovaa ja edistettävä teknologista innovaatiota ja arvoa. Esivalmistelu, jonka avulla kehittäjät voivat louhita prosentin haarautuneen kolikon kokonaismäärästä ennen kuin se on listattu pörssissä, aiheuttaa riskin, ja se otetaan usein huomioon kolikon listalleottoa harkittaessa. Useat pörssit saattavat myös harkita haarukan listalle ottamista sen nykyisen markkina-arvon ja nykyisten käyttäjien kysynnän perusteella..

 

Yhteenveto mainituista olosuhteista parhaiden pörssien keskuudessa:

 

  • Haarautettujen lohkoketjujen on oltava käyttökelpoisia, vakaita ja turvallisia
  • Vahvan kaksisuuntaisen toistosuojan on oltava paikallaan
  • Haarautuneen kolikon taustalla olevan tekniikan on lisättävä arvoa
  • Haarukkaprojektissa on oltava julkisia kehittäjiä ja avointa lähdekoodia
  • Testiverkon on oltava käytettävissä ennen käynnistämistä
  • Haarukka-kolikolla on huomattava yhteisö
  • Haarautuneen kolikkoverkon koko saavuttaa paljon kriittisen massan
  • “Puhdas tauko" vaaditaan. Eli. Alkuperäinen ketju ei voi pyyhkiä uutta ketjua.
  • Virallinen asiakasohjelmisto on käynnistettävä ennen kiintolevyn aktivointia, ja sen on läpäistävä avoin beetatestaus ja -arviointi

 

Suosituimmat pörssit ja niiden käytännöt, jotka perustuvat julkisesti saatavilla oleviin tietoihin

 

Binance

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCC), Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin Diamond (BCD)

Kaikkien kolikoiden oletusasento on “ei listaa”, mutta ne ovat yleensä tukeneet aiempia bitcoin-haarukoita. Kun vaihto pitää haarukoitua lohkoketjua ja lompakkoa käyttökelpoisena ja vakaana odottaen samaa tiukkaa listalleottomenettelyä muille kolikoille tai rahakkeille, ne antavat käyttäjille jopa 7 päivää aikaa nostaa haarukat. He pidättävät oikeuden muuttaa kantaansa erityisissä haarukoissa tarpeen mukaan.

 

Bittien tarkkuus

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCC), Bitcoin Gold (BTG)

Vaihto voi harkita kovan haarukan listalle ottamista. Kaikki kovat haarukat vaativat riittävän uusintasuojan.

 

OKEX

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin Diamond (BCD), SuperBitcoin (SBTC), BitcoinX (BTX), United Bitcoin (UBTC)

Heidän yleinen politiikkansa tukee haarukoituja kolikoita tietyissä olosuhteissa. Asiaankuuluvia näkökohtia ovat haarautuneen kolikon turvallisuus ja vakaus sekä sen taustalla olevan tekniikan houkuttelevuus, kehitystiimin vahvuus, markkinoiden likviditeetti ja vaatimustenmukaisuusominaisuudet.

 

Kolikkopohja

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH)

Coinbase painottaa turvallisuutta ensisijaisena prioriteettinaan, oletusasentona on, että ne tukevat vain yhtä digitaalisen valuutan versiota. Tiettyjen Bitcoin-haarukoiden tukea on harkittu esimerkiksi verkon koon, markkina-arvon ja asiakkaiden kysynnän perusteella. Bitcoin Cash (BCH) otettiin käyttöön 1. elokuuta 2017, ja se otettiin käyttöön viiden kuukauden pituisen tarkistusprosessin jälkeen. Tällä hetkellä ei tueta Bitcoin Goldia, koska sillä ei ole julkista koodia, mikä on merkittävä turvallisuusriski. Ne edellyttävät varmuutta siitä, että haarukkaverkot ovat turvallisia, vakaita, mittavia ja arvokkaita.

 

HuobiPro

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin Diamond (BCD), Super Bitcoin (SBTC), BitcoinX (BCX)

Heidän asenteensa haarautuneisiin kolikoihin on tukeva, mutta ehdollinen. Ne tukevat kovaa haarukkaa, joka perustuu integroituun ja luovaan lohkoketjuun. Ne eivät tue satunnaisia ​​tai odottamattomia haarukoita tai esivalmisteluja ilman lohkoketjun luomista tai parantamista. He väittävät, että tämä ei tuota arvoa ja voi johtaa pirstoutuneeseen yhteisöön, sotkuiseen teollisuuteen ja asiakkaiden sekaannukseen. Kovahaarukkaohjelmaryhmän on ilmoitettava asiasta Huobi.prolle etukäteen ja vastaanotettava selkeä vastaus Huobi.prolta ennen minkään kovahaarukan harkintaa. Ne edellyttävät myös vahvaa kaksisuuntaista toistosuojausta, “puhtaan tauon” sekä muokkauksen lohkomuotoon siten, että kaikki lompakot (myös kevyet asiakkaat) on päivitettävä kovaa haarukoitun ketjun seuraamiseksi. Lopuksi he edellyttävät virallisen asiakasohjelmiston käynnistämistä ennen kovahaarukan aktivointia, jonka on läpäistävä avoin beetatesti ja arviointi.

 

BitTrex

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCC)

Niiden oletusasento on, että haarukoita ei tueta. He voivat päättää tukea haaroitettua kolikkoa kehitystiimin olemassaolon perusteella ja jos he ovat ottaneet yhteyttä Bittrexiin aiemmin. He harkitsevat kolikoita myös sen perusteella, onko kolikossa julkisia kehittäjiä, aTestnet tai onko sen koodi julkisesti saatavilla. He ottavat huomioon, onko tietyllä kolikolla premine.

 

Kraken

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH)

Ei tue haarukoituja kolikoita oletussijaintina.

 

Bittileima

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH)

Ei tue haarukoituja kolikoita oletussijaintina. Huolellisen harkinnan jälkeen he voivat hyväksyä haarukoitun kolikon määrän, haarukatun lohkoketjun turvallisuuden ja turvallisuuden perusteella.

 

HitBTC

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), SegWit2x (B2X) Super Bitcoin (SBTC)

Ei tue haarukoituja kolikoita oletussijaintina, mutta tukee, jos ehdot täyttyvät.

 

Poloniex

Listatut haarukkakolikot: Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Plus (XBC), Bitcoin Dark (BTCD)

Ei tue haarukoituja kolikoita oletussijaintina. Haarukoissa on oltava vähintään toistosuojaus, turvallisuuteen keskittynyt.

 

TrustDEX

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH)

Politiikkatietoja ei löytynyt

 

bitFlyerFX

Listatut haarukat: epäselvä

Ehtoihin kuuluu, että halkeamien on oltava pysyviä ja turvallisia sekä vankkoja laillisuuden ja vaatimustenmukaisuuden suhteen, jotta voidaan tukea sekä BTC: tä että BTG: tä.

 

Kaksoset

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH)

Ei tue haarukoituja kolikoita oletussijaintina. Bitcoin Goldin teknisen arvioinnin jälkeen he totesivat, että se on vielä ohjelmistokehitysvaiheensa alkuvaiheessa. Tämän seurauksena ei ole teknisesti mitään keinoa tukea Bitcoin Goldia tässä vaiheessa, vaikka he haluaisivatkin. Jos Bitcoin Goldista tulee koskaan elinkelpoinen kryptovaluutta, he saattavat harkita Bitcoin Gold (BTG) -nostokykyjen tarjoamista, samanlaisia ​​kuin he ovat tehneet Bitcoin Cashille (BCH) ja Ethereum Classicille (ETC)..

 

Liqui

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH)

Odotettaessa BCH: n julkaisua he seurasivat verkon vakautta ja mahdollistivat kaupankäynnin ja talletukset, kun heidän mielestään oli turvallista tehdä niin.

 

Gate.io

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin Diamond (BCD), Super Bitcoin (SBTC), Bitcoin God (GOD), BitcoinX (BCX), Bitcoin Faith (BTF)

He totesivat voivansa avata kaupankäynnin vakailla haarukoilla, joilla on vakaa toiminta, kiinnittäen myös käyttäjien enemmistön huomion.

 

Bithumb

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG)

Haarukoiden luettelo riippuu haaroitettujen kolikkoverkkojen olosuhteista.

EXX

Listatut haarukkakolikot: Bitcoin Cash (BCC), Bitcoin Diamond (BCD), Super Bitcoin (SBTC), United Bitcoin (UBTC), Bitcoin-valaistus (LBTC)

Politiikkatietoja ei löytynyt

 

Kucoin

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin Diamond (BCD)

Tukee ja hyvittää kaikkia haarukoita, jotka tarjoavat kelvollisen pääsyn blockchain backendiin.

 

Exmo

Listatut haarukat: Bitcoin Cash (BCH)

Ei tue haarukoituja kolikoita oletussijaintina. Kovahaarukoiden on läpäistävä tarvittavat turvatarkistukset, ja kovahaarukkaisten lohkoketjun litteraatioiden on oltava pääsy.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me