Parempi osa kryptovaluuttayhteisöstä on tietoinen Bitcoinin eduista verrattuna perinteisiin maksujärjestelmiin. Hajautetun luonteensa ansiosta se voi ohittaa välittäjäpalkkiot, jotka ovat usein liian kalliita keskitetyissä järjestelmissä. Nämä korvataan verkkomaksuilla, jotka annetaan kaivostyöläisille palkkiona heidän työstään. Lisäksi liiketoimet ovat sensuurittomia, mikä tarkoittaa, että mikään auktoriteettimuoto ei voi sanella, mitä liiketoimia pitäisi ja ei pitäisi tapahtua.

Lisäksi liiketoimet ovat sensuurittomia, mikä tarkoittaa, että mikään auktoriteettimuoto ei voi sanella, mitä liiketoimia pitäisi ja ei pitäisi tapahtua, jolloin käyttäjät voivat säilyttää täyden hallinnan taloudestaan.

Bitcoinin salanimetön luonne antaa sen myös olla joustava työkalu, joka on hyödyllinen sekä nimettömille että läpinäkyville maksuille, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi säilyttää yksityisyytensä (jos tietää mitä tekee), mutta voi käyttää myös lohkoketjua muuttumaton maksutosite, joka takaa maksimaalisen avoimuuden.

Nämä ominaisuudet ovat tehneet Bitcoinista erinomaisen työkalun käytettäväksi eri alueilla. Yksi tärkeimmistä esimerkeistä olisi hyväntekeväisyys. Bitcoin antaa lahjoittajien antaa takaisin nimettömällä tavalla, mutta antaa heille mahdollisuuden seurata lahjoituksiaan ja mihin sitä käytetään. Bitcoinin maailmanlaajuinen luonne on tehnyt lahjoituksista paljon tehokkaampia ohittamalla välittäjä- ja vaihtopalkkiot ja sallimalla varojen siirtämisen lähes välittömästi.

Joten, miksi me kerromme sinulle kaiken tämän? Ei ole mikään salaisuus, että hyväntekeväisyys "liiketoimintaa" on varjoisa puoli, jossa monet suurten hyväntekeväisyysjärjestöjen toimitusjohtajat asettavat huomattavia voittoja ja vain pieni osa lahjoituksista on koskaan saavuttanut tarvitsevat. Bitcoin voi kuitenkin lopettaa kaiken tämän. Lahjoituksia voidaan tehdä tehokkaalla ja avoimella tavalla, jolloin maailma voi seurata lahjoituksia lähteestään vastaanottajalle.

Siksi haluamme tänään opettaa sinulle, kuinka lahjoittaa hyväntekeväisyyteen Bitcoinin avulla. Halutessasi voit lahjoittaa myös muiden kryptovaluuttojen, kuten Ether tai Dash, kanssa, mikä on täsmälleen mitä Laittamaton sovellus antaa sinun tehdä. Unsung on sovellus, jonka avulla kauppiaat ja ravintolat voivat ilmoittaa, että heillä on ruokaa, joka muuten menisi hukkaan. Vapaaehtoinen voi sitten noutaa ruoan ja toimittaa sen nälkäisille. Ruokaa tarvitsevat ihmiset voivat lähettää tämän myös yhteisölle, joka varoittaa jäseniä paikasta, johon ruoka voidaan lähettää.

Opitaan kuinka lahjoittaa Bitcoinin avulla!

Kuinka lahjoittaa Bitcoinin kanssa

Ensimmäinen asia mitä tarvitset on tietysti Bitcoin. Ellei sinulla ole onnea tänä jouluna tai että olet kaivosmies, ainoa tapa hankkia Bitcoin olisi ostaa se vaihdosta tai henkilö. On monet vaihdot saatavilla useimmille kansallisille valuutoille. Voit myös valita a hajautettu vaihto Kuten Bitsquare, jonka avulla voit säilyttää yksityisyytesi ja hallinnan varoissasi.

Vaihe 1: Osta tai hanki Bitcoin

Vaihe 2: Nyt voit joko tallentaa BTC: n pörssiin, jota emme suosittele vahvasti, tai voit siirtää ne a Bitcoin-lompakko. Tämän avulla voit hallita yksityisiä avaimiasi.

Vaihe 3: Sinulla on nyt Bitcoin lompakossa tai vaihdossa. Aika lahjoittaa hyväntekeväisyyteen! Joten mene Bitcoin for Charity -palveluun ja tutustu heidän luetteloonsa Bitcoin-pohjaisista hyväntekeväisyysjärjestöistä tässä.

Voit lahjoittaa suoraan Bitcoin for Charity -sivustolla näkyvään lompakkoon tai mennä verkkosivustolle saadaksesi lisätietoja lahjoituksistasi.

Lahjoittaessasi on parasta valita syy, jonka puolesta kannatat, ja tutkia perusteellisesti lahjoittama organisaatio. Kun olet tehnyt huolellisuuden, on aika lahjoittaa. Olemme päättäneet lahjoittaa Vesihanke, Hanke keskittyy kestävän vesihankkeiden toteuttamiseen Saharan eteläpuolisen Afrikan yhteisöille, jotka kärsivät tarpeettomasti puhtaasta vedestä ja kunnollisista viemäröintipalveluista. Projektin avulla voit osallistua monilla tasoilla ja seurata lahjoituksesi etenemistä.

Vaihe 4: Nyt kun olet valinnut haluamasi organisaation, siirry sen verkkosivustolle ja etsi lahjoita-painike ja napsauta sitä.

Vaikka seuraavat vaiheet voivat vaihdella hieman, ne ovat yleensä samat.

Vaihe 5: Yleensä nämä sivut tarjoavat a "lahjoita Bitcoinin kanssa" -painike helppoa käyttöä varten. Tässä tapauksessa meillä on "Muita tapoja antaa" -painiketta, joka johtaa a "Lahjoita Bitcoinin kanssa" -painiketta

Vaihe 6: Sitten sinun tarvitsee vain lähettää haluamasi määrä Bitcoinia lompakon osoitteeseen. Voit myös napsauttaa "Lahjoita Bitcoin" -painiketta saadaksesi laskun.

Bitcoin lähetetään osoitteeseen ja se on organisaation kanssa muutamassa minuutissa. Voit nyt olla varma, että lahjoitat mahdollisimman tehokkaasti ja avoimesti. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me