Tämä on sponsoroitu opas, eikä se edustaa CryptoComparen sijoitusneuvoja. Ole huolellinen, kun käsittelet mitä tahansa kolikkotarjousta, äläkä koskaan sijoita enempää kuin mitä sinulla on varaa menettää.

Internetin perustamisesta lähtien monet uudet ja odottamattomat liiketoimintamahdollisuudet ovat lisääntyneet. Monien mielenkiinto on kiehtonut verkkotunnusteollisuutta. Aikaisemmin pääosin yksittäisistä sijoittajista tai palveluntarjoajista koostuva ala houkuttelee nyt yritysten rahaa kuin koskaan ennen. Mukaan TechCrunch, suuret tuotemerkit, kuten Amazon, Google, Verisign ja WordPress, investoivat voimakkaasti kokonaisten verkkotunnuslaajennusten omistamiseen ja ylläpitoon.

Internet on edennyt pitkälle siitä lähtien, kun ensimmäinen verkkotunnus Symbolics.com rekisteröitiin vuonna 1985 ja nimellä raportoitu Verisign, vuoden 2017 viimeinen neljännes päättyi noin 332,4 miljoonalla verkkotunnusten rekisteröinnillä kaikissa ylätason verkkotunnuksissa (TLD) ja 250–500 miljoonan dollarin arvosta verkkotunnuksia ja verkkosivustoja.

Huolimatta suuresta kiinnostuksesta verkkotunnus- ja verkkosivustoteollisuuteen, on vielä käsiteltäviä asioita, jotta siitä tulisi tehokkaampi ja avoimempi ala. Yksi tärkeimmistä näkemistä asioista on yritysten keskitetty hallinta, joka johtaa ongelmiin, kuten matala liiketapahtumien turvallisuus, huono hallinta ja huono palaute. Tämä johtuu älykkäiden sopimusten ominaisuuden puuttumisesta maksumääräysten luomiseksi, jotka laukaistaan ​​vain tiettyjen ehtojen täyttyessä, ja myös tehottomista palautejärjestelmistä.

Mikä on Dynatiq?

Siellä Dynatiq tulee sisään! Uusi projekti, joka keskittyi verkkotunnus- ja verkkosivustoteollisuuden muuttamiseen, Dynatiq on lohkoketjuun perustuva verkkotunnus, verkkosivustot ja yritystori, jonka tavoitteena on lieventää heikkoa hallintaa, palautteen puutetta ja alhaisten tapahtumien turvallisuusongelmia dynaamisella strategialla. Dynatiq-projekti hyödyntää tämän tekniikan tarjoamaa läpinäkyvyyttä ja muuttumattomuutta käyttäjien tietojen tallentamiseen ja escrow-älykkäisiin sopimuksiin varmistaakseen maksimaalisen transaktioturvallisuuden.

Kuinka se toimii?

Dynatiq-markkinapaikalla verkkosivustojen ja verkkotunnusten ostoon ja myyntiin liittyvät tapahtumat kirjataan Ethereum-lohkoketjuun, jossa se tarkistetaan ja tallennetaan pysyvästi. Lisäksi kaikki ketjussa olevat solmut jakavat lohkoketjun Dynatiq-protokollan perusteella, ja jokainen liitetty käyttäjä saa lohkoketjukopion, joka koostuu tietueista ja todisteista jokaisesta suoritetusta tapahtumasta.

Markkinapaikka antaa käyttäjille mahdollisuuden myydä verkkoliiketoimintaansa (mukaan lukien verkkotunnukset, verkkosivustot, lähdekoodit) 0%: n maksulla ja talletussopimusominaisuuden edulla petosten välttämiseksi ja mahdollisuuden ratkaista riidat tehokkaasti sopimuksessa mainittujen ehtojen mukaisesti. sopimus. Valkoisessa kirjassa lukee:

”Tämän escrow-ratkaisun avulla ostajan lähettämät varat tarkistetaan ja pidetään turvassa. Verkkosivusto tai verkkotunnus lähetetään ostajalle vasta, kun maksu on suoritettu. Escrow- ja blockchain-tekniikka auttaa seuraamaan verkkotunnusta tai verkkosivustoa ja varmistamaan, että se toimitetaan ajoissa ja sopimuksessa mainittujen ehtojen mukaisesti. Tämän lisäksi kauppa toteutetaan vasta, kun ostaja hyväksyy toimituksen ”

Lisäksi luodaan luottamus- ja palautejärjestelmä. Tyypilliset online-arvostelut ovat tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon ostettaessa tuotteita Internetistä. Tutkimus osoittaa, että 88% asiakkaista luottaa online-arvosteluihin yhtä paljon kuin henkilökohtaiset suositukset. Tämän avulla Dynatiq tarjoaa asiakkailleen orgaanisen palaute- ja tarkistusjärjestelmän luomalla tarvittavat tiedot, jotka auttavat heitä tekemään ostopäätöksiä.

Toinen luottamus- ja palautejärjestelmän etu on sijoitus paikan päällä. Sijoitus paikan päällä voi parantaa yrityksen orgaanisten hakujen sijoitusta hakukoneissa. Jokainen uusi arvostelu, joka on kirjoitettu tietystä tuotteesta, lisää yrityksen tarjoaman ainutlaatuisen sisällön määrää.

Aikaisemmin mainittujen ongelmien lisäksi Dynatiq-projekti käyttää lohkoketjutekniikkaa välttääkseen kolmannen osapuolen tai välittäjän tarpeen, mikä vähentää tapahtumien viivästymistä.

Dynatiq Token -myynti

Dynatiq-alustan kehityksen ja markkinoinnin rahoittamiseksi projektissa järjestetään merkkikauppa. Tunnustemyynnin tarjonta edustaa 90% kokonaismerkinnän kokonaismäärästä, joten tarjottavissa on yhteensä 10000000 merkkiä 0,0005 ETH: lle. ICO: n odotetaan päättyvän 20. huhtikuuta 2018.

Saat lisätietoja Dynatiqista käymällä heidän sivustollaan Verkkosivusto, Bonuksen rakenne ja Airdrop-ilmoitus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me