Tämä on sponsoroitu opas, eikä se edustaa CryptoComparen sijoitusneuvoja. Ole huolellinen, kun käsittelet mitä tahansa kolikkotarjousta, äläkä koskaan sijoita enempää kuin mitä sinulla on varaa menettää.

Ongelma

Huolimatta ilmiömäisestä kasvusta viime vuosikymmenellä, digitaalinen mainonta on periaatteessa rikki. 230 miljardin dollarin teollisuus menettää tänä vuonna lähes 16,5 miljardia dollaria mainospetosten takia viime vuoden luvut. Digitaaliset mainosverkostot, välittäjät, ottavat 48 senttiä jokaisesta dollarista keskimäärin – ja ennen kuin petos tulee kuvaan.

Kaikkien näiden ongelmien taustalla on läpinäkyvyyden puute, koska digitaaliset verkot sulkevat tietonsa tiukasti ulkopuolisten tahojen tekemistä tarkastuksista niin paljon, että ne on kutsuttuaidattuja puutarhojaMainostajat ja kustantajat.

Mainostajat eivät yksinkertaisesti tiedä, kuinka suuri osa markkinointidollareistaan ​​todellisuudessa käytetään todelliseen ihmisliikenteeseen, heidän on yksinkertaisesti luotettava mainosverkostoihin, että näytettävät tiedot ovat tarkkoja. Google ilmoitti vuonna 2014, että 56% kaikesta verkkosivustoliikenteestä ohjataan botit petosvauhti ei ole sen jälkeen hidastunut, kun mainospetokset ovat kasvaneet tasaisesti edellisvuodesta.

Tämän vuoksi kustantajat ja mainostajat ovat välittäjien armoilla, jotka ottavat merkittävän prosenttiosuuden digitaaliseen mainontaan tehdystä investoinnista. Heitä ei kannusteta asianmukaisesti ratkaisemaan petosongelmaa, kun tietoja ei voida tarkastaa, mikä antaa heille mahdollisuuden arvioida omat kotitehtävänsä.

Mikä on Adbank

Yhteiskunta on nähnyt, että erilaiset teollisuudenalat ottavat käyttöön blockchain-tekniikan, jotta voidaan puuttua liikaa valtaa käyttävien välittäjien aiheuttamiin ongelmiin. Digitaalisen mainonnan ala ei ole poikkeus, ja siinä Adbank-alusta tulee, mainosalusta, joka hyödyntää blockchain-tekniikkaa tarjoamaan avoimen mainosekosysteemin.

Adbank-alusta perustuu Ethereum-lohkoketjuun, ja sillä on patentoitava petostentorjuntajärjestelmä, jonka tarkoituksena on poistaa välittäjän tarve ja vähentää dramaattisesti mainospetoksia. Ketjun sisäisten ja ketjun ulkopuolisten palvelujen yhdistelmän avulla Adbank pystyy tarjoamaan nopeiden, matalien latenssi- ja suuritehoisten tekniikoiden edut sekä lohkoketjun muuttumattomuuden ja läpinäkyvyyden.

Kuinka Adbanks toimii

Adbankin ydinominaisuudet ovat mainosverkko, jossa on analytiikka ja petostentorjunta-AI-moottori, joka on avoimen sovellusliittymän kautta saatavana muille mainosverkostoille hyödyntämään ja hyödyntämään blockchainin ja niiden ainutlaatuisten työkalujen etuja. Verkosto antaa kustantajien ja mainostajien muodostaa yhteyden suoraan samalla kun hyödynnetään ohjelmallista / reaaliaikaista hintatarjouskokemusta, jota suurin osa mainostajista käyttää päivittäin. Tämä antaa teollisuudelle mahdollisuuden hyödyntää etuja, joita vain lohkoketju voi tarjota, samalla kun säilytetään alan rakastamat työkalut.

Adbankin petostentorjuntamoottori perustuu heidän toimittamiinsa patentteihin tekoälyyn ja blockchain-tekniikkaan perustuviin uusiin petosten havaitsemismuotoihin. Tällä moottorilla on pääsy koko alustalle, käymällä läpi mainostietokantoja, käyttäjälokeja, mainoskuvia, renderointisivuja, blockchain-tapahtumia ja tekoälyn oppimista. Nämä petostentorjuntatekniikat mahdollistavat monenlaisten petosten tunnistamisen. Valkoisessa kirjassa lukee:

“Adbankin patenttihakemukset kattavat laajan valikoiman petostentorjuntatekniikoita … Joitakin esimerkkejä ovat kaupan estoketjun löytäminen yhdistettynä verkkosivuihin, jotka eivät pysty esittämään kaikkia odotettuja mainoksia saalistavan julkaisijan havaitsemiseksi järjestelmässä, saamatta odottamattomat ja tyypilliset muutokset verkkosivustolla kävijät yhdessä monien usein ja epätyypillisten rahakkeiden joukkomyynnin kanssa blockchainin muussa valuutassa ilmoittaakseen kustantajalle, joka ostaa liikennettä ja myy voitot mahdollisimman nopeasti tunnistamisen välttämiseksi … “

Adbank-tiimi tarjoaa julkisen sovellusliittymän, joka on yhteensopiva useiden alustojen ja laitteiden kanssa, sekä järjestelmän, jonka avulla käyttäjät voivat osallistua verkkoon. Julkisen sovellusliittymän avulla Adbankin tavoitteena on antaa kaikille mainosverkostoille mahdollisuus hyötyä alustapalveluista ja samalla kasvattaa Adbank-ekosysteemiä. Aikaisemmin mainitun järjestelmän avulla Adbank aikoo hyödyttää käyttäjiä, ja siinä on petostentorjuntaraportti, jossa käyttäjät voivat antaa panoksensa raporttien tarkasteluun ja vastineeksi ADB-tunnuksille.

ADB-tunnuksen tarkoitus

Adbank-ekosysteemi toimii Adbank-tunnuksen (ADB) avulla. ADB-tunnus toimii mainostajien ja kustantajien välisenä vaihtovälineenä, jossa jokainen ADB edustaa mainosta tai mainoksia. Adbankin ADB: n tokenoitu ekosysteemi eliminoi ei-mainontaan perustuvien tapahtumien melun tarjotakseen patenttihakemuksellaan petostentorjunta-AI-moottorille puhtaimmat mahdolliset tiedot, jotta mainospetosten ongelma voidaan vähentää dramaattisesti. Tunnuksen avulla tekoäly voi toimia mittakaavassa tavalla, joka on mahdotonta fiat-pohjaisten järjestelmien tai jopa muiden kryptovaluuttojen kanssa.

Kun mainos näytetään julkaisijasivustolla, ADB-tunnusten määrä siirretään mainostajalta julkaisijalle. Tunnuksia voidaan vaihtaa myös muihin kryptovaluuttoihin tai käyttää analytiikkapakettien ostamiseen. Lisäksi Adbank-ekosysteemi antaa verkon käyttäjien toimia tarkastajina tekoälyn tuottamissa petostentorjuntaraporteissa, jolloin he voivat ansaita ADB-tunnuksia.

Adbank-tunnuksen myynti järjestetään 14. joulukuuta 2017. ICO-tunnuksen tarjonta edustaa 51% merkin kokonaismäärästä, joten yhteensä 510 000 000 ADB-merkkiä on saatavana 0,000033 ETH: n kohdalla tarjouksen aikana. ICO-rahoituksen yläraja on 10000 ETH ja sen odotetaan päättyvän 21. tammikuuta 2017 tai kun rahoituksen yläraja saavutetaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me