Teloscoinin (TELOS) perustaja, Pascal Papara, on auttanut luomaan uuden tuotteen kryptovaluutan kannattajille, optimoidulle CPU-kaivoslaitteelle, joka rajoittaa energiankulutusta ja varmistaa samalla maksimaalisen hashateen.

Tuote on minimalistinen laite, samanlainen kuin Raspberry Pi, modifioitu kryptovaluutan kaivostehokkuudelle. Säännölliset Vim3-levyt maksavat noin 150 euroa tai noin 190 dollaria. Pascal itse tilaa räätälöityjä kaivostyöläisille tarkoitettuja Vim3-levyjä: näiltä poistetaan kaikki tarpeettomat komponentit niiden hinnan alentamiseksi.

Kustannusten alentamisen vuoksi kaivostyöläisten voi olla helpompaa tuottaa voittoa. Kuten tapana. Suuria tilauksia valmistellaan, mitä enemmän ostajia, sitä parempi, koska niitä valmistava yritys pystyy myös vähentämään kustannuksia ja siirtämään säästöt kaivostyöläisille.

Kuusi erilaista vaihtoehtoa valmistellaan parhaillaan, ja useimmat versiot ovat erityisiä koneiden maksamiseen käytetyn kryptovaluutan tyypille: Teloscoin Edition on tarkoitettu niille, jotka maksavat TELOSin avulla, kun taas XBTX Edition on tarkoitettu niille, jotka maksavat siitä Bitcoinin Subsidium (XBTX).

Kuusi vaihtoehtoa ovat:

  • Early Bird Edition
  • Miner Edition
  • XBTX Edition
  • TELOSCOIN-painos
  • Miner NHS Edition
  • Cluster Edition

Riippumatta siitä, minkä maksutavan ostajat valitsevat, heidät palkitaan aina samalla räätälöityllä Vim3-kortilla salausvaluutan louhimiseksi, vaikka jotkut versiot voivat olla halvempia. Early Bird -versio luotiin niille, jotka tilaavat ensin, varmistaakseen, että vähimmäismäärä on asetettu, ja mukana tulee pieni alennus.

Kaivos TELOS ja XBTX maksamatta sähköä

Muokatun Vim3-kaivoslevyn XBTX- ja Teloscoin-versioissa on ilmainen T-paita joko TELOS: lle tai XBTX: lle, riippuen siitä, minkä yksikön kaivostyöläiset tilaavat. Tämän lisäksi Teloscoinilla maksamiseen liittyy 3% alennus, kun otetaan huomioon TELOSin ja online-yhteyden suhde myymälä, jossa koneita myydään, koska molemmat ovat osa Transcendence-projektia.

Tämä tarkoittaa, että maksaminen TELOS: lla muokatusta Vim3-kortista tulee entistä halvemmaksi. Blueboxing tarjoaa käyttäjille myös mahdollisuuden isännöidä koneita itse ja maksaa käyttäjille niistä saatavat tulot.

Tämä tarkoittaa, että kaivostyöläisten ei tarvitse maksaa sähköä TELOS- tai XBTX-kaivoksille muokattuja Vim3-levyjä käyttämällä. Muissa painoksissa – maksettu muiden valuuttojen käytöstä – koneiden isännöintikustannukset Blueboxingissa ovat 50 € (59 $)..

Jos jossakin vaiheessa kaivostyöläiset haluavat isännöidä omia kaivostoimintojaan, he voivat pyytää koneiltaan Blueboxingia, joka toimitetaan toimitusmaksun maksamisen jälkeen.

Säästä rahaa ostamalla irtotavarana

On myös mahdollista säästää muokatuissa Vim3-levyissä ostamalla irtotavarana ns. Cluster-versioissa. Suurista tilauksista – esimerkiksi 100 levyltä – on mahdollista saada alennus TELOS-maksamiseen käytettävissä olevien alennusten lisäksi.

Discordissa Pascal on paljastanut aikovansa tilata koneet tehtaalta lähitulevaisuudessa, mikä voi tarkoittaa aikaa tilaa räätälöity Vim3-kortti Blueboxista on pian päättymässä.

Kaivoksesi kolikot – XBTX ja TELOS – voidaan säilyttää PolisPay-sovelluksessa ja niitä voidaan käyttää kuponkien ostamiseen tai etukäteen maksettujen MasterCard-korttien täyttämiseen.

TELOSin tulevaisuuden suunnitelmat

Lähitulevaisuudessa Teloscoin-lohkoketju aikoo käynnistää uuden kryptovaluutta-lompakon, joka tukee sekä TELOSia että XBTX: tä..

Tämän lisäksi käyttäjät voivat lisätä louhittuja kolikoita lompakkoon helposti tai perustaa masternodin, joka antaa heille osan palkinnoista, joita kaivostyöläisille myönnetään estoketjun turvaamisesta. Teloskoiini, on syytä huomata, käyttää panos- ja työtodistuksen konsensusalgoritmia, ja se lisää lähitulevaisuudessa todistusvahvistusalgoritmin.

Voit oppia lisää Teloscoin virallisella verkkosivustollaan. Voit tilata muokatun Vim3-kortin siirtymällä sivulle Bluebox.

Tämä on sponsoroitu tarina. Sen sisältö ei ole taloudellista neuvontaa. Muista, että sijoitusten arvo ja niistä saatavat tuotot voivat laskea ja nousta, jotta voit saada takaisin vähemmän kuin sijoitat. Jos et ole varma sijoituksesi sopivuudesta, kysy neuvoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me