Salausvaluutan louhinnan aloittaminen nykyään voi olla melko pelottavaa. Eri kaivoslaitteiden ja -menetelmien pelkkä lukumäärä voi tehdä haastavaksi alalle pääsyn etenkin muille kuin teknisille käyttäjille. Kun markkinoille tulevien kryptovaluuttakaivostyöläisten määrä kasvaa päivittäin, on vaikeampi löytää luotettavaa tietoa kaivoslaitteiden valinnasta ja asennuksesta. On tärkeää varmistaa, että määrität kaivoslaitteesi nopeasti.

Tänään näytämme sinulle, kuinka voit määrittää ja määrittää Pandaminer saadaksesi sinut vauhtiin. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija-ohjelmoija tai tekninen taito käyttääksesi Pandamineria, ja tässä on miksi:

Pandaminer on GPU: n (Graphics Processing Unit) integroitu kaivosmies, joka tukee useita altcoine-hajautusalgoritmeja, kuten Ethash Ethereumille ja Equihash Zcashille, yhdessä muiden kolikoiden kanssa, mikä antaa kaivosmiehelle enemmän joustavuutta.

Se on koottu korkean kokoonpanon grafiikkakorteilla, räätälöityillä ja erittäin yhteensopivilla koteloilla, ammattimaisella telineellä ja muilla optimoiduilla lisävarusteilla parhaan kaivostehokkuuden saavuttamiseksi.

Alla olevassa esimerkissä käytetään Pandaminer B3 Plus -ohjelmaa, jossa on kahdeksan näytönohjainta ja yhdeksän tuuletinta.

Lisätietoja löytyy täältä.

Tässä opetusohjelmassa korostetaan, kuinka voit kaivaa Ethereumia ja Z-Cashia yksinkertaisen vaiheittaisen prosessin avulla. Koska Pandaminer on määritetty kaivoskäyttöön, prosessi on paljon yksinkertaisempi kuin oman mukautetun kaivoslaitteen asentaminen sekä laitteiston että ohjelmiston suhteen.

Tarvitset:

  • Näyttö
  • Näppäimistö
  • Hiiri
  • Pandaminer-yksikkö virtalähteellä

Osa 1 – Osta Pandaminer

Voit ostaa Pandaminerin käymällä virallisella verkkosivustolla tässä ja noudata ohjeita.

Osa 2 – Pandaminerin asentaminen

Vaihe 1: Varmista, että virtalähde on kytketty verkkovirtaan ja näyttö, näppäimistö ja hiiri on kytketty Pandamineriin.

Vaihe 2: Kytke kaivosmiehen virtalähde päälle ja näyttö herää. Kaivostyöntekijän oletuskäyttöjärjestelmä on Windows 10, ja Windows-käyttöliittymä näkyy näytössä

Vaihe 3: Pandaminerin oletuskieli on kiina, joten sitä on muutettava jatkaaksesi määritystä. Voit tehdä tämän valitsemalla Käynnistä-valikon vasemmassa alakulmassa. Valitse vasemmassa alakulmassa toinen vaihtoehto

Vaihe 4: Ikkunan asetusvalikko avautuu. Valitse alla korostettu vaihtoehto kohdalle Aika & Kieli

Vaihe 5: Kun vasemmassa paneelissa on valittu ensimmäinen vaihtoehto, lisää uusi kieli valitsemalla alla oleva vaihtoehto

Vaihe 6: Valitse alla oleva vaihtoehto

Vaihe 7: Ponnahdusikkuna avautuu lisäämään haluamasi kieli. Napsauta alla näkyvää vaihtoehtoa ja vieritä sitten alas ja valitse englanti (tai haluamasi kieli)

Vaihe 8: Valitsemasi kielen pitäisi näkyä luettelossa. Valitse se ja paina ensimmäistä vaihtoehtoa Aseta oletukseksi

Vaihe 9: Lehdistö "hyväksyä" ja "OK" ja muutokset tulisi lisätä

Osa 3 – Aloita kaivostoiminta

Nyt on aika aloittaa salaus! Seuraavat vaiheet riippuvat siitä, mitä kryptovaluutta yrität kaivaa.

Ethereumin kaivos:

Vaihe 1: Siirry ETH-kansioon ja avaa Readme !! tiedosto, joka sisältää ominaisuuksia ja yksityiskohtia kaivosmiehen käytöstä. Vieritä alas komentorivivalinnat-kohtaan

Vaihe 2: Avaa config.txt-tiedosto ja poista ”#” riveistä, jotta rivit otetaan käyttöön. Tyypillinen kokoonpano on esitetty alla. Täytä vaihtoehdot tunnistetiedoillasi. Käytä Readmeen !! tiedosto nähdäksesi lisää vaihtoehtoja, jotka voidaan lisätä config.txt-tiedostoon. Kun olet kirjoittanut tietosi, tallenna tiedosto ja poistu siitä.

Vaihe 3: Kaksoisnapsauta nyt aloituserätiedostoa ja kaivosmies on toiminnassa

Minun ZEC:

Vaihe 1: Siirry ZCash-kansioon ja avaa Readme !! tiedosto, joka sisältää ominaisuuksia ja yksityiskohtia kaivosmiehen käytöstä. Vieritä alas komentorivivalinnat-kohtaan

Vaihe 2: Avaa config.txt-tiedosto ja poista ”#” riveistä, jotta rivit otetaan käyttöön. Tyypillinen kokoonpano on esitetty alla. Täytä vaihtoehdot tunnistetiedoillasi. Käytä Readmeen !! tiedosto nähdäksesi lisää vaihtoehtoja, jotka voidaan lisätä config.txt-tiedostoon. Kun olet kirjoittanut tietosi, tallenna tiedosto ja poistu siitä.

Vaihe 3: Kaksoisnapsauta nyt aloituserätiedostoa ja kaivosmies käynnistyy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me