ASIC-maiden ja suurten kaivosaltaiden noustessa kryptovaluutta-kaivostoiminnasta on tullut erittäin teollistunut käytäntö, jota voivat käyttää vain ne, joilla on suuret kaivostilat ja syvät taskut. Jotkut valuutat, kuten Ethereum tai Zcash, käyttävät muistikovia algoritmeja, jotka vaikeuttavat louhintaa ASIC: iden kautta ja ovat elvyttäneet GPU-kaivosteollisuuden. Siitä huolimatta voi silti olla vaikea saada käsiinsä näytönohjaimia, koska niiden arvo on noussut kaivostoiminnan kasvavan suosion vuoksi.

Electroneum on kryptovaluutta, jonka tarkoituksena on tuoda hajautettu kaivostoiminta takaisin käyttäjän käsiin (kirjaimellisesti). Electroneum on lanseerannut sovelluksen, jolla käyttäjät voivat kaivaa ETN: n älypuhelimillaan. Kun käyttäjä lataa Electroneum-sovelluksen, hän voi kaivaa ensimmäiset Electroneum-kolikkonsa suoraan lompakkoonsa muutamassa minuutissa vahingoittamatta laitteistoa, nostamatta lämpötilaa tai menettämättä akkua. Sovellus tarjoaa myös käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jolla voidaan helposti suorittaa useita tehtäviä Electroneum-lohkoketjussa.

Electroneumin toimitusjohtajan Richard Ellsin mukaan sovellus ei suorita todellista kaivostoimintaa vain kaivostoiminnan simulointia.

Electroneum-sovellus kaivaa ETN: n puhelimesi suorittimen kapasiteetin perusteella, mutta se ei todellakaan käytä mitään prosessoritehoa kaivostoimintaan. Sovellus lukee jatkuvasti puhelimen käytettävissä olevaa suorittimen tehoa ja säätää kaivosnopeutta vastaavasti.

Tämän vaiheittaisen oppaan avulla aiomme näyttää, kuinka Electroneum-sovellus asennetaan ja alkaa ansaita Electroneumia millä tahansa Android-älypuhelimella.

Sovelluksen iOS-versiota tarkistetaan edelleen, eikä se ole tällä hetkellä saatavilla.

Osa 1: Luo tili Electroneumin virallisille verkkosivustoille

Vaihe 1: Siirry Electroneumin verkkosivustolle (tai napsauta tässä) ja napsautaLuo tili”(Tai napsauta tässä)

Vaihe 2: Sinut ohjataan rekisteröintisivulle, jossa voit kirjautua facebookiin tai luoda tilin tyhjästä. Tehdään jälkimmäinen. Täytä aukot sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, vahvista, että olet lukenut ja hyväksynyt Ehdot & Ehdot, tarkista ja ratkaise reCAPTCHA ja napsautaLuo tili

Vaihe 3: Sähköposti on lähetetty Saapuneet-kansioon. Se sisältää aktivointilinkin. Napsauta linkkiä aktivoidaksesi tilisi.

Vaihe 4: Ratkaise uudelleen reCAPTCHA ja napsautaVahvista tili

Vaihe 5: Lisää matkapuhelinnumerosi (Sinun on annettava matkapuhelinnumerosi, jotta tilisi olisi turvallisempi. Matkapuhelinnumeroa ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin henkilöllisyyden vahvistamiseen), ratkaise reCAPTCHA ja napsauta “Lähetä tekstiviesti

Vaihe 6: Electroneum-järjestelmä lähettää sinulle tekstiviestin, joka sisältää koodin, täyttää aukon tällä koodilla vahvistaaksesi matkapuhelinnumerosi, ratkaise reCAPTCHA ja napsauta “Lähetä vahvistuskoodi

Vaihe 7: Määritä PIN-koodin palauttamisen sähköpostiosoite. Tämän sähköpostin on oltava eri kuin pääsähköpostisi, vain PIN-koodisi palauttamiseksi. Tarkista ja ratkaise reCAPTCHA ja napsautajatkaa

Vaihe 8: Jälleen kerran sähköposti on lähetetty postilaatikkoosi. Se sisältää aktivointilinkin, napsauta linkkiä aktivoidaksesi valitsemasi PIN-koodin palautussähköpostin.

Vaihe 9: Ratkaise reCAPTCHA ja napsautaVahvista sähköpostiosoite

Vaihe 10: Luo 5-numeroinen PIN-koodi, vahvista se, tarkista reCAPTCHA ja napsauta “Tallenna PIN-koodi

Vaihe 11: Anna lopuksi PIN-koodisi ja ratkaise reCAPTCHA. Napsauta sittenJatkaa

Tilisi / lompakkosi on luotu. Lataa nyt sovellus.

Osa 2: Lataa, asenna ja aloita louhinta Electroneum-sovelluksella

Vaihe 1: Siirry Appstoreen ja etsi hakusanallaElectroneum”(Tai napsauta tässä) ja paina sitten Asenna (1), kun sovellus on asennettu, paina auki (2)

Napsauta sovelluksessaKirjaudu sisään (3) ja käytä sitten samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa, jota käytit tilin luomiseen, ja napsautaKirjaudu sisään(4).

Vaihe 2: Jos käytät kyseistä tiliä ensimmäistä kertaa, sinun on todennäköisesti mentävä sähköpostiosoitteeseesi vahvistamaan tili (1), kirjoita sitten PIN-koodisi (2), ja napsauta viimeiseksialoita kaivos(3). Kuten näette, kaikki on, voit nyt nähdä kaivostyöläisen tilasi, hashratesi, odottavan saldosi ja aktiivisten kaivostyöläisten määrän verkossa (4).

Tämä yllä oleva sovellus sisältää lompakon ja vastaavat pörssit, joissa tämä kolikko on kaupan. Lisätietoja projektista on virallisilla verkkosivuilla – https://electroneum.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me