Če se spomnite, smo se pred dnevi obširno pogovarjali o varnostnih žetonih.

Če o tem še niste slišali, vam ta članek morda nima veliko smisla. Zato bi to moralo pomagati: Kaj so varnostni žetoni & Zakaj je trg bik zaradi tega??

Močno vam priporočam, da preberete o varnostnih žetonih (zgornja povezava), ker so mnogi strokovnjaki iz industrije zanje naklonjeni.

Poleg tega bo to povsem nov svet kriptografskih žetonov, ki bo temeljito urejen. Torej so možnosti, da se vanj steče veliko institucionalnega denarja, precej velike.

Za to potrebujemo visokofrekvenčne platforme za trgovanje, ki so lahko v skladu s predpisi in zagotavljajo zadostno likvidnost za varnostne žetone.

Začeli smo spremljati razvoj infrastrukture, kot je izmenjava varnostnih žetonov.

Poglejmo si torej nekaj oglej si nekaj pionirskih borz za varnostne žetone.

Najboljše izmenjave varnostnih žetonov

1. tZero

tZero

tZero, hčerinska družba Overstock, je zasnovana na zelo intuitiven način, da posebej trguje z varnostnimi žetoni.

Zaščitni žeton tZero omogoča enostavno, skladno in uporabniku prijazno trgovanje z varnostnimi žetoni. Poleg tega je tZero za povečanje varnosti integriral obstoječo programsko opremo za upravljanje tveganj 15c3-5, sistem za upravljanje naročil, sistem za ujemanje in številne lastniške tehnologije za podporo morebitnemu trgovanju z varnostnimi žetoni..

Tukaj je hiter pogled na njihov izdelek, ki vam omogoča trgovanje z varnostnimi žetoni:

Njihovi visoko usposobljeni sodelujejo tudi s projekti, kot je Polymath. Poleg tega s svojim ozadjem vedo, kaj počnejo in kako se bo celoten ekosistem razvijal v prihodnosti.

Trenutno je v teku zasebna ponudba tZERO za varnostni žeton tZERO (TZRO), ki se bo končala do avgusta 2018, po objavi trgovalne platforme.

2. Open Finance Network (aka OFN)

Odprta finančna mreža

Odprto finančno omrežje je še ena pionirska borza varnostnih žetonov, ki vam omogoča trgovanje z varnostnimi žetoni, če ste preverjeni vlagatelj.

Platforma že deluje in je prva regulirana platforma za trgovanje z varnostnimi žetoni s sedežem v ZDA, zgrajena za tokenizirano prihodnost.

Za uvrstitev vašega varnostnega žetona na OFN bi morali žetoni ustrezati in spadati pod njihov okvir seznama varnostnih žetonov, ki ga imajo vnaprej določena.

Če je seznam uvrščen na seznam, je odobritev hitra. Nekateri odobreni standardi za iste so:

  • Protokol DS
  • R-žeton
  • ST-20
  • S3

Prav tako imajo odnose z vodilnimi borznoposredniškimi hišami, skrbniki, posredniki in bankami. Od leta 2014 so ustanovili osrednjo skupino menjalnih tehnologov, odvetnikov za vrednostne papirje in veteranov, ki jim bodo pomagali pri poenostavitvi te niše..

3. BankToTheFuture (aka BTF)

BankToTheFuture

BankToTheFuture je inovativna spletna naložbena platforma za kvalificirane vlagatelje.

Že kar nekaj časa je bilo odkar so to storili in olajšali naložbe v Bitcoin, blockchain in druga moteča finančna podjetja.

Zdaj so z lansiranjem njihovega domačega žetona-BFT zbrali največjo skupnost posameznikov z visoko neto vrednostjo, ki jih zanima naložba v Fintech, Bitcoin & blockchain.

V veliko preprostejši obliki je tokeniziran sekundarni trg za vlagatelje, ki so pripravljeni vlagati v futuristične projekte, ki lahko izdajo varnostne žetone, tradicionalne obveznice, delnice ali druge oblike digitalnih vrednostnih papirjev.

In na ta način bo zagotovil tudi prepotrebno likvidnost za nove projekte, saj bo novi kripto kapital sčasoma tekel na teh trgih.

Toda vlagajo lahko samo akreditirani vlagatelji z letnimi prihodki nad 200.000 ameriških dolarjev, naložba pa naj bi znašala od 1000 do 10.000 dolarjev.

4. Bancor

Bancor

Bancor protokolu se pridružuje tudi protokol Bancor.

Pravzaprav je to ena najmočnejših primerov uporabe Bancorja. Toda za tiste, ki ne veste o protokolu Bancor, je tukaj njegova preprosta razlaga:

Bancor Protocol je nov standard za kriptovalute, imenovane Smart Tokens ™, ki so avtonomno in neprekinjeno pretvorljivi v druge žetone v omrežju po algoritemsko izračunanih stopnjah.

Svet varnostnega žetona bo izkoristil enak koncept in varnostni žetoni so mu že začeli dodeljevati določen odstotek. Tako bodo dobili prepotrebno likvidnost, ki so jo iskali z izmenjavo protokolov Bancor.

Na primer:

SPiCE VC se je pridružil mreži Bancor in bo imel do 5% kapitala za uporabo BNT kot povezovalnega žetona v pametni pogodbi Spice Token, kar bo imetnikom SPiCE Token omogočilo določeno likvidnost, saj jim bo omogočilo, da samodejno pretvorijo svoje SPiCE žetone v kateri koli žeton ali valuto v omrežju Bancor, vključno z ETH, in v prihodnosti tudi v blockchain omrežjih. (Vir: SPiCE VC Medium)

Ti si na vrsti: Kaj menite o varnostnih žetonih & izmenjave varnostnih žetonov? Sem zamudil druge pomembne izmenjave varnostnih žetonov? Ali vidite izmenjave varnostnih žetonov & varnostni žetoni postajajo naslednja velika stvar? Delite svoja stališča v spodnjih komentarjih.

Če vam je ta objava všeč, jo delite s prijatelji na Facebooku & Twitter!

Tu je nekaj drugih izbranih člankov, ki jih morate prebrati, da povečate svoje znanje o kriptovalutah:

  • Pregled denarnice MetaMask: Kako uporabljati denarnico MetaMask (+ Vadnice)
  • 3commas Review: Je varno? Kako deluje 3Commas?
  • Kyber Network: Vse, kar morate vedeti

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me