• Ali radi zaslužite redne dividende kot pasivni dohodek?
 • Ali imate radi dobre kripto kovance?

Če je vaš odgovor pritrdilen, imamo podobne strategije za zaslužek v kriptosferi. In če se teh strategij ne zavedate, ne skrbite. Danes se jih lahko naučite z branjem tega članka.

Strategija je preprosta – prepoznajte dobre kovance, ki vas tako ali drugače nagradijo, ker jih držite. In verjemite mi, da se z razvojem kriptosfere povečujejo tudi možnosti zaslužka dividend s pasivnim dohodkom.

Ena takih strategij je prepoznavanje kripto borz, ki imajo domače kovance, in svojim uporabnikom ponudi določene dividende in znižanja provizij za držanje njihovih domačih kovancev. Zlasti leta 2019 IEO (začetna borzna ponudba) spodbuja to rast menjalnih žetonov in postajajo zlati rudnik.

Od leta 2019 so to najbolj priljubljeni žetoni za izmenjavo:

 1. Binance: žeton BNB
 2. BitMax: žeton BTMX
 3. KuCoin: KCS
 4. Huobi: žeton HT
 5. Bibox: žeton BIX
 6. OkEX: žeton OKB
 7. BitPanda: Najboljše

Za zdaj bom naštel nekaj kripto kovancev, ki ponujajo dividende in znižane provizije.

Najboljši kovanci za kripto izmenjavo za bonuse ali nižje provizije za transakcije

1. BNB

BNB aka Binance žeton je domači kovanec izmenjave Binance, tudi žeton ERC20, s fiksno ponudbo 200 milijonov. Od tega je bilo lani med ICO razdeljenih 100 milijonov žetonov BNB.

Če niste vedeli, je Binance najboljša borza kriptovalut na trgu do zdaj. Če želite izvedeti več o Binance, preberite ta ekskluzivni vodnik.

BNB lahko uporabite za plačilo kakršne koli provizije na platformi, vključno z, vendar ne omejeno na:

 • Provizije za menjavo
 • Odstopnine
 • Provizije za uvrstitev na seznam
 • Kakršna koli druga pristojbina

Poleg tega boste pri uporabi BNB za plačilo provizij za menjavo prejeli pomemben popust v skladu s spodnjim grafom. Podrobno si lahko ogledate njihovo strukturo provizij tukaj.

Binance

Nenazadnje je ekonomija žetonov BNB nastavljena tako, da ne samo, da boste prejemali znižanje menjalnih provizij, ampak se bo tudi neto vrednost vaših žetonov s časom še naprej povečevala, saj bo Binance vsako četrtletje odkupil 20% žetonov BNB in ​​zagorel dokler skupna ponudba ne doseže 100 milijonov.

To bo naravno zvišalo ceno žetonov BNB. Več o žetonu BNB lahko izveste v našem pregledu izmenjave Binance tukaj.

Razkritje: Pred nekaj meseci sem žetone BNB kupil po ceni 12 dolarjev. Danes jih ocenjujejo precej nad 15 USD na kovanec.

Kupite kovance BNB zdaj

2. BTMX žeton

Zdi se, da je BitMax še ena prihajajoča borza, ki sledi zgledu borze Binance. Izvorni žeton Bitmax (BTMX) ponuja številne odlične nagrade in funkcije. Žeton, ki temelji na ERC20 in ima omejitev 10 milijard BTMX. Eden od poudarkov izmenjave Bitmax je; na Bitmaxu bi lahko lahko kupili druge žetone za izmenjavo. To je nekaj edinstvenega, zato je bilo vredno raziskati BTMX z naložbenega vidika.

Značilnosti žetona BTMX:

 • Plačajte delilnike za uporabnike, ki zaklenejo žeton BTMX
 • Sodelujte v IEO (Bitmax Launchpad)
 • Pridobivanje provizij: Ko uporabnik plača provizijo za transakcijo, platforma spodbudi žeton BTMX. Platforma od trgovcev odšteje provizije za trgovinske transakcije in nato na njihov račun knjiži žetone BTMX enake vrednosti

Tu je načrt dodelitve žetona BTMX:

 • 49% celotne izdaje je namenjenih za predhodno distribucijo (5% – zgodnji navijači, 4% – strateški partner, 12% – ekipa in platforma, 18% – fundacija, 9% – zasebna prodaja, 1% – trženje in delovanje)
 • 51% bi bil izdan in distribuiran, da bi vsakodnevno spodbujal uporabnike k sodelovanju rudarstvo transakcij, skupni BTMX v obtoku = dnevna rudarska proizvodnja BTMX / 51.
 • 10% dela zasebne prodaje (kar je 9% celotne izdaje) bi se sprostilo pred preostalih 49%, zato je označeno kot znesek pred objavo (0,9% celotne izdaje).

Mehanizem za odklepanje žetonov pred distribucijo:

 • Mehanizem za odklepanje: Število žetonov, distribuiranih kot del predhodne distribucije (49% celotne izdaje), bi se dnevno odklepalo v razmerju 49:51, pri čemer se 51 nanaša na dnevno proizvodnjo rudarske proizvodnje
 • Odklepanje prioritete: 10% v zasebnem prodajnem delu (pred izdajo) bo najprej prednostno odklenjeno. Za ostale žetone pred distribucijo bo pozneje veljal mehanizem za odklepanje, kot je opisano zgoraj na osnovi sorazmerja.

Kupite žeton BTMX

3. KCS

KCS je izvorni žeton znane borze KuCoin in je precej podoben Binanceovi BNB.

KCS aka KuCoin Shares je žeton ERC20, od katerega je bilo lani v ICO razdeljenih 100 milijonov.

Spodaj si lahko ogledate razmerje nagrad z lastništvom žetonov KuCoin Share.

Diagram delnic KuCoin

Razumljivo je, da je imetje delnic KuCoin v obeh pogojih koristno, če ste HODLer ali trgovec.

Podobno kot Binance bo 10% njihovega dobička porabljenega za odkup KCS in njihovo sežiganje, tako da bodo imetniki KCS bolj nagrajeni kot rezultat rastoče cene.

Kupite kovance KCS zdaj

4. Bibox

Izmenjava Bibox

Bibox je izmenjava, podobna Binance, in ima izvorni žeton, imenovan BIX.

Žetone BIX je mogoče uporabiti za plačilo različnih provizij na platformi, imetniki žetonov BIX pa so nagrajeni z znižanjem provizije po grafikonu spodaj.

BIX-Urnik provizij

Druga spodbuda, povezana z BIX, je ta, da bodo te žetone redno odkupovali in sežgali, dokler končna ponudba ne doseže 200 milijonov, kar ustvarja ekonomsko spodbudo za imetnike.

Skupna ponudba: 264.480.790

Funkcija zaklepanja:

S to funkcijo boste lahko zaslužili del provizij za trgovanje, če za določen čas zaklenete svoj žeton BIX. Oglejte si spodnji posnetek zaslona, ​​če želite izvedeti, kako zakleniti žeton BIX in zaslužiti spodbude:

Kadar koli lahko odklenete svoj žeton, kar vam preprečuje tržno manipulacijo.

Junija 2019 je Bibox objavil Bibox Ambassador Global Recruitment, ki imetnikom žetonov BIX doda večjo vrednost. O tem si lahko preberete tukaj.

Kupite BIX kovance zdaj

5. COSS

COSS

COSS je še en žeton ERC20, ki je tudi domača valuta menjave COSS.

COSS je tudi borza, kot sta Binance in KuCoin, s podobnimi funkcijami. Vendar se bo preoblikoval v DAO.

Za zdaj imetnikom COSS tedensko plačujejo 50% provizije za trgovanje na borzi.

Ženske COSS lahko hranite na sami borzi ali v denarnici ERC20, kot je MyEtherWallet, da prejmete nagrade.

Kupite žetone COSS zdaj

Zaključek: Najboljši kovanci za izmenjavo dividend Crypto

Vse zgoraj naštete borze imajo podobne prednosti in koristno je imeti te žetone. Pravim donosno, ker kripto prostor še vedno raste in ni dosegel svoje nasičenosti.

Prav tako mislim, da so takšni žetoni nujni v katerem koli kripto portfelju, ker so ti žetoni nizkega tveganja in imajo dostojne nagrade.

To je to z moje strani v tem članku.

Sporočite mi žetone / kovance, ki jih nameravate kupiti in hraniti. Delite z mano tudi, če poznate kakšne druge kovance za kripto izmenjavo, ki izplačujejo dividende ali ponujajo znižanje pristojbin za njihovo imetje.

Nekaj ​​drugih izbranih člankov, s katerimi boste lahko prebrali in razširili bazo znanja:

 • Najboljših 5 spletnih mest za nakup Ripple (XRP)
 • Najboljše aplikacije za pametne telefone za trgovanje s kriptovalutami v gibanju
 • Kaj je atomska zamenjava in zakaj je to pomembno? [Mora vedeti]
 • Pregled YoBit Exchange: zakonito ali prevara?
 • Binance alternative: kripto izmenjave, podobne Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me