CryptoCompare.com je vaš družbeni prehod v svet kripto valute! Prikažemo cene pretočnega predvajanja v živo, grafikone in analize iz vseh najboljših kripto & izmenjave bitcoinov. Primerjamo mining oprema, borze, rudarske pogodbe in denarnice … tako da vam ni treba! Tudi mi smo družabni in vam omogočamo, da izberete svoj profil, da boste lahko pregledali svoje mnenje in pomagali skupnosti postati močnejša! Želimo vaše povratne informacije, da bomo lahko skupaj pomagali pri sprejemanju in uporabi digitalnih valut!

Oglejte si, kateri kovanci kaj počnejo. Primerjajte cene na različnih borzah in si oglejte razčlenitve količin po menjalnicah – Primerjajte likvidnostne provizije in metode za vstop in izstop svojega denarja – plus preverite preglede, da vidite, kaj govorijo drugi uporabniki.

Ogledate si lahko najnovejše tvite s strani razvijalcev in klepetate z drugimi uporabniki CryptoCompare!

Na splošno imamo vodnike – od osnovnih predstavitev »Kaj je Bitcoin in Kaj so digitalne valute« do bolj tehničnih člankov, na primer »Kako deluje kriptografija eliptične krivulje«. Če imate kakšen predlog, kako lahko izboljšamo, kar smo napisali – pod vsak članek komentirajte in ga bomo posodobili, da bo čim prej vključil vaše povratne informacije! 

Na naši spletni strani si lahko ogledate – eno ključnih sestavin, za katero menimo, da v kripto prostoru manjka. Čeprav kripto valute kažejo žarišče inovacij, ki jih želimo spodbuditi in biti ločeni od njih, želimo tudi, da lahko skupnost pove svoje mnenje o tem, kaj je dobro in kaj ni tako dobro. Tako smo lahko prepričani, kaj je ljudem všeč in kaj deluje – in kataliziramo sprejemanje kripto valut in Bitcoinov tako, da novincem olajšamo sodelovanje. Povejte svoje mnenje: Pomagajte ljudem in razširite skupnost.

Torej primerjajte izmenjave – podajte povratne informacije o postopkih AML in KYC – ali so preveč obremenjujoči – je podpora ponovno stopila v stik po težavi. 

Ali vaš ponudnik rudarskih del spet zamuja z drugo dostavo – ali pa je vaš ponudnik rudarskih pogodb izginil v zrak. 

Ali ima vaš ponudnik denarnice dobro funkcionalnost – ali je bila aplikacija predolgo neljubljena.

Povejte drugim, kaj mislite!

Tudi mi smo družabni – takrat v tipkovnici ne tipkamo po kolenih globoko do kolen! Želimo, da se pogovarjate in klepetate o trgih, ki so nastavili vaš profil, in delite svoje znanje in mnenje z drugimi člani skupnosti.

Zakaj Litecoin CNY trguje tako visoko … gre za isto staro izogibanje nadzoru kapitala ali se dogaja kaj bolj pozitivnega ali zlobnega …. Govorimo o novem altcoin-u, ki je izšel – dobre lastnosti ali pa je le še en klon, ki želi biti črpalka in smetišče.

Kovanci

Primerjajte trge različnih kovancev – ali je evro danes na grški krizi večji ali ne! Neprekinjeno preklapljajte med različnimi valutami, da vidite, kako trguje vsak par, in preverite naš agregirani indeks in razčlenitev trgov, da ugotovite, od kod prihaja obseg. Oglejte si, kako gre vaša menjava skozi borzo in se prepričajte, da je bila izvedena. 

 

Izmenjave

Primerjajte menjalnice – poglejte, kdo kaj zaračunava za transakcije na njihovi borzi in si oglejte, kakšni so njihovi načini nakazila in dviga. Ali drugi uporabniki priporočajo to zamenjavo ali obstajajo težave s storitvami za stranke ali izvedbo!

Rudarstvo

Primerjajte rudarska podjetja in njihove izdelke. Ali uporabniki svoje izdelke prejmejo pravočasno in ali je pogodb o rudarskem oblaku enostavno upravljati. Primerjajte njihove stroške na številnih meritvah. Ali želite rudar Scypt ali pogodbo o rudarjenju skriptov … poiščite našo bazo podatkov in odgovorili vam bomo!

Denarnice

Primerjajte naše denarnice – poglejte, kaj pravijo uporabniki in ali priporočajo uporabo programske opreme. Ali želite poceni denarnico v sekundi shraniti na košček papirja ali želite vrhunsko ponudbo bitcoinov, kot je Trezor. Ali želite shraniti več kripto datotek ali želite dostopati do denarnice prek aplikacije na napravi Iphone ali Android. Ali pa želite prenesti jedro odjemalca Bitcoin – če je tako, se imejte lepo, ko čakate, da se veriga blokov sinhronizira!

Profil

Ustvarite profil, spremljajte druge uporabnike in borze, rudarje ali denarnice, da vidite, kaj govorijo. Zaslužite točke s pregledom izdelkov in aktivnostjo na spletnem mestu! Prilagodite, kako želite biti posodobljeni (ali se sploh) po e-pošti z vsemi najnovejšimi buzzi in pogovori. Prilagodite si vrata v svet kripto valut.

Forumi

Klepetajte z drugimi na naših forumih o menjavah ali kovancih! Če najdete kakršne koli napake, nam to sporočite – eden od naše ekipe ga bo pobral in odpravil takoj, ko želimo, da bo uporabniška izkušnja čim bolj prijetna in natančna!

O nas!

Ob CryptoCompare ponosni smo, da prikazujemo najbolj natančne cene v živo, grafikone in tržne analize 25 najboljših kripto borz po vsem svetu. Naši urejevalniki vsebin posodabljajo podatke o rudarjenju, najsi gre za podjetja, rudarsko opremo ali rudarske pogodbe, z najnovejšimi cenami in izdelki, ki so na voljo na trgu. V našem oddelku z denarnicami je izčrpen seznam denarnic, ki vam bodo pomagali najti najboljšo denarnico za vaše potrebe. V enostavni in razumljivi obliki imamo več kot 1500 trgovalnih parov in več kot 500 kripto valut ali kripto sredstev.

Podjetje ima pet glavnih stebrov modrosti za našo gradnjo – oblikovanje, enostavnost uporabe, obseg podatkov, družbena interaktivnost & Celovitost podatkov – za katero menimo, da je ključna za zagotavljanje koristne in prepričljive storitve. In kar je najboljše, vse je brezplačno.

Naše cene pretočnega prenosa v realnem času posodabljajo številne druge meritve, tako da lahko uporabniki spremljajo najnovejša gibanja cen. Naša analiza prikazuje uporabnikom, kje se trguje z bitcoini in za katere fiat države in v kakšnem obsegu – spet v realnem času – lahko enostavno preklapljate med lokalnimi valutami, da si ustvarite svoj osebni pogled na trge, ki jih želite pogledati. Naš cilj je, da vam ponudimo celoten trg z vseh trgov.

Prepričani smo, da mora tehnologija blockchain nekaj storiti pri zagotavljanju množično sprejetih rešitev in da je glavna ovira pri zagotavljanju uporabnikom zanesljive in celostne platforme, s katero lahko to storijo. Na naši spletni strani ne ponujamo nobenih trgovskih zmogljivosti, temveč zgolj združene in izpopolnjene podatke z drugih borz, da bi uporabnikom pomagali izbrati najugodnejše borze za njihovo uporabo..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me