Odkar je Binance nenadoma pokazal svoj obraz sredi leta 2017, se je iz nepomembnega v legendarni status kripto ekosistema hitro dvignil. Mnogi bi slavni vzpon startupa celo primerjali z obliko hokejske palice. In zanimivo je, da za razliko od svojih bratov v Huobiju ShapeShift, med drugimi industrijskimi skupinami, zlom Bitcoina ni malo odvrnil prizadevanj Binancea niti njegovega dobička..

Dejansko je kriptovaluta, ki jo je izdala družba, z ustreznim imenom Binance Coin (BNB), objavila odlične rezultate, saj je njen očitni predlog vrednosti v zadnjem spominu navidezno nabreknil.

BNB narašča v širši kripto krizi

Ko je Bitcoin v začetku decembra padel in objavil izgube, zaradi katerih bi se vlagatelji zdrznili, celo zdrznili, je ena kriptovaluta izstopala podobno kot boleč palec, vendar z dobrim izgovorom. To sredstvo je bila BNB. V naslednjih tednih, ko je Bitcoin padel pod ključno raven podpore na 4.000 in celo 3.500 ameriških dolarjev, je bilo priljubljeno premoženje razmeroma močno in na videz kljubovalo resnosti širšega upada trga.

Sčasoma je kripto sredstvo začelo delovati navidezno v nasprotju z vsemi možnostmi. Od 1. decembra do novega leta je vrednost BNB narasla s 4,9 na 6,4 USD – 30-odstotni dobiček. Premoč večine njegovih bratov se je nadaljevala tudi v letu 2019, saj je dirkalnik, ki je BNB, še naprej takoj sestrelil podaljšan brez težav.

Medtem ko se je tu in tam sprostilo nekaj vijakov, je sredstvo še naprej teklo in se je s cenovne točke 6 dolarjev ob otvoritvi leta v času pisanja premikalo na 11,56 dolarja. Torej, četudi se je cena Bitcoina borila, ko je pritisk na strani prodaje bremenil vodilno kripto valuto in slabost, je BNB nekako spodkopala neizrečena pravila.

binance

Zvezdna uspešnost lastne kriptovalute Binance, ki bo kmalu na svoji polnopravni blokovni verigi, je na videz celo privabila zaposlene na začetku, da ponovno preučijo svoj odškodninski načrt.

Po mnenju an ekskluzivni intervju kripto influencerja RallyQT, ki je sedel z izvršnim direktorjem Changpengom Zhaom, so se “skoraj vsi člani ekipe” v Binanceu odločili, da bodo v BNB-ju odškodnino za svoje delavce. Dejansko je Zhao, bolj znan kot “CZ”, pripomnil, da veliko tistih, ki se odločijo, da bodo kriptovalute vzeli za plačilo, gre v all-in, kjer je dejansko 100% njihovega nadomestila denominirano v BNB. Izvršni direktor se je na kratko dotaknil utemeljitve svojih uslužbencev:

»Vedo, kaj delamo in kako to počnemo, dobesedno, od znotraj navzven. In to je enostavna odločitev. “

Toda kaj točno bi člane ekip na vrhunskem zagonu premamilo, da bi se močno podali in vse svoje finance namenili kripto svetu?

Kaj se dogaja za Binance?

No, odgovor na vprašanje je lahko preprost. Še bolje, morda je ravno pred našim nosom.

Čeprav so se v sedanjih tržnih razmerah izkazala druga podjetja, vključno z velikanom v višini 8 milijard dolarjev, ki je Coinbase, in vedno prisotnim, vsemogočnim BitMEX-om, mora Binance prevzeti torto, ko gre za najboljše rezultate v najslabšem odru. Neizprosna prizadevanja podjetja za inovacije so mu omogočila, da se loti vznemirljivih, potencialno spreminjajočih se paradigem podvigov.

Pred nekaj tedni je podjetje razkrilo, da bo uvedlo prodajno recepcijo (OTC – crypto-to-crypto) za svoje stranke z več vozovnicami, ki so prešle skozi obroče Binance-a “Level 2” know-your-customer. . Verjame se, da se podjetje trudi, da bi poskrbelo za institucionalno občinstvo, saj namerava biti vključeno v svoj že tako obsežen seznam izdelkov.

Kasneje je podjetje s sedežem na Malti dodalo integracijo z Simplexom, ponudnikom plačilnih storitev, prijaznim za kriptovalute, ki omogoča transakcije med kripto valuto in obratno. Čeprav so provizije pri tej ponudbi visoke, je to prvič, da je vodilna platforma Binance sprejela neposredne fiat prilive, za Bitcoin, Litecoin, Ethereum in XRP nič manj.

Ko že govorimo o fiatu, je družba v zadnjih tednih lansirala številne orožja za izmenjavo fiatov. Najnovejša predstavitev je bila menjalnica Binance’s Jersey, na kateri se je na desetine tisoč, če ne celo na stotisoče Evropejcev zbralo, da predložijo svoje dokumente za dostop. Ponudba Jerseyja je le vrh ledene gore. V številnih intervjujih in izjavah podjetij je CZ pripomnil, da namerava njegovo podjetje v letu 2019 predstaviti več kot deset platform z lastnimi fiat zmogljivostmi..

Binance se je celo preizkusil, da je bil pospeševalec začetne ponudbe kovancev (ICO) in znova zagnal Launchpad z zvezdami v očeh. In zanimivo je, da je bil Binance Launchpad kljub začasnemu kolcanju, ki je zaviral uvedbo ICO, že odmeven uspeh. Izvirnik je v 15 minutah prodal 60 milijard BitTorrent žetonov (BTT), nato ocenjenih na približno 7 milijonov dolarjev..

Čeprav je vse v redu, mora biti češnja na vrhu bližajoči se lansiranje Binance Chain in spremljajoča decentralizirana borza (DEX). Pred kratkim je podjetje izdalo javno beta različico svoje verige blokov in DEX-a, ki si jo po svojih najboljših močeh prizadeva preizkusiti in promovirati. Zhao je pripomnil, da bo njegovo podjetje za preizkušanje decentralizirane platforme dajalo 100.000 ameriških dolarjev BNB v okviru svoje konkurenčne trgovine.

$ BNB prihodnji cenovni katalizatorji – 1. Zagon glavne mreže Binance 2. Sprejetje s strani nekaterih obstoječih žetonov projekta 3. Sprejetje novih žetonov projekta 4. Binance Dex postane najcenejši način za ustvarjanje, naštevanje žetonov in unikatnih parov žetonov. Čas za igro 4-6 mesecev. HODL.

– Gautam Chhugani (@GautamChhugani) 2. marec 2019

Za tiste, ki so zamudili dopis, je CZ opozoril, da bo Chain uporabil mehanizem soglasja delegiranih dokazov o vložku (DPOS), medtem ko bo BNB deloval kot plin omrežja, tako kot ETH za Ethereum. Binanceov goreči vodja je celo komentiral, da bi morala mreža Binance Chain zaradi naglih kosti – pomanjkanje navideznega stroja ne pomeni pametnih pogodb – imeti možnost, da ustvari enosekundne bloke, od katerih se vsak nanaša na “nekaj tisoč” transakcij. Čeprav so nekateri trdili Binance, ker se je hotel pomeriti sam s seboj, je Zhao jasno povedal, da so DEX naslednji korak v evoluciji na trgu kriptovalut..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me