Po kratkem zatišju v svetu kriptovalut se zdi, da se trg kripto valut spet stabilizira in je videti dobro pripravljen, da svet spet zavihti.

Vrednost Bitcoina, pa tudi drugih altcoinov, je začela naraščati. Vendar se en altcoin, ki se je lani začel po centih po povprečni ICO 6 milijonov USD, zdaj nahaja na zgornjem mestu tabele kriptovalut po tržni kapitalizaciji.

Kovanec je Lisk, alias LSK. Ker altcoini, kot je Lisk, postajajo priljubljeni in dragoceni, narašča povpraševanje po varnih denarnicah, da bi bile varne (ena enota Lisk je po podatkih CoinMarketCap približno 11 USD).

Zato sem mislil, da je primerno pokriti le najboljše denarnice, da bodo vaši žetoni Lisk varni.

Najboljše Lisk denarnice za varno shranjevanje Lisk Crypto – LSK

1.. Lisk Nano (Namizna denarnica)

Lisk Nano denarnica

Lisk Nano je uradna lahka GUI denarnica, ki jo je razvila ekipa Lisk.

Ta denarnica ne zahteva, da prenesete celotno verigo blokov in samodejno se povežete s polnimi vozlišči Lisk, ki jih gosti Lisk Foundation. Zato sinhronizacija ni potrebna. Žetone LSK lahko pošiljate in prejemate z uporabo preprostega in enostavnega vmesnika te denarnice, kjer dobite dostop do para javnih / zasebnih ključev.

Napredni uporabniki lahko uporabljajo tudi funkcije, kot je glasovanje delegatov, in lahko drugo varnostno frazo izdelajo za varnost omrežja / sredstev prek Lisk Nano.

Zaščitite svoje žetone LSK! ⚠️ Ob navalu novih članov skupnosti bi vsem želeli svetovati, da gre za shranjevanje $ LSK, uporabljajte samo uradno #Lisk Nano denarnica, da se izognete morebitnim prevaram.

– Lisk (@LiskHQ) 16. november 2017

Lisk Nano trenutno podpira Windows, Linux in Mac.

Prenesite Lisk Nano

2.. Lisk Hub (Splet & Namizna denarnica)

Lisk Hub je nova denarnica LSK, predstavljena med ponovnim zagonom Liska.

Vendar je več kot le denarnica, saj je vsestranska rešitev za upravljanje ID-ja Lisk, dostop in pošiljanje žetonov LSK ter glasovanje za delegate. Združuje funkcionalnost nekdanjega raziskovalca denarnice in blockchaina.

V prihodnosti bo Lisk Hub imel DEX (decentralizirano izmenjavo), registracijo stranskih verig in možnost uvedbe lastnega ICO.

Ta denarnica vam omogoča tudi nekatere druge stvari, kot so:

 • Registracija delegatov
 • Kovanje ali vstavljanje Liska
 • Lisk blockchain explorer za sledenje.

Poleg tega v tej denarnici nadzirate svoja sredstva z veljavnim semenom ali geslom, ki je prevedeno v javne / zasebne ključe, tako da lahko brez težav prejemate / pošiljate / shranjujete žetone LSK.

Lisk Hub trenutno podpira Windows in Mac.

Prenesite središče Lisk

3.. Denarnica Lisk Paper

Denarnica iz papirja Lisk

Lisk papirnata denarnica je še ena dobra možnost za hladno shranjevanje žetonov LSK.

Ko prvič obiščete to povezavo, da ustvarite papirnato denarnico Lisk, vas bo pozvala, da naključno premaknete kazalec, da ustvarite naključne bajte za edinstveno papirnato denarnico..

Papir-denarnica-naključnost

Če vam je všeč papirnata denarnica, je to ena izmed dobrih možnosti za nadaljevanje. Smiselno je tudi, če ste dolgo HODLer.

Opomba: To je neuradna denarnica za LSK, to vam priporočamo Prenesi izvorno kodo in v brskalniku odprite index.html brez dostopa do interneta in nato ustvarite denarnico zase.

4.. Lisk Commander (Namizna denarnica CLI)

Lisk Commander (prej znan kot Lisky) je vmesnik ukazne vrstice za verigo blokov Lisk.

To je še ena uradna denarnica Lisk, ki jo je razvila in vzdrževala ekipa Lisk. Razlika je v tem, da gre za denarnico CLI, kar pomeni, da jo nadzirajo pozivi ukazne vrstice.

Lisk Commander vam omogoča komunikacijo z oddaljenim ali lokalnim vozliščem in izvajanje funkcij, povezanih z tveganji, z uporabo interaktivnega ali neinteraktivnega orodja ukazne vrstice.

Ta denarnica je namenjena napredni uporabniki ki se ujemajo z ukaznim jezikom. V tej denarnici lahko shranjujete, pošiljate in prejemate svoje žetone LSK.

5.. Lisk jedro (Namizna denarnica)

Lisk Core je tudi uradna denarnica, ki jo je skupina Lisk razvila za uporabnike Liska, vendar je za razliko od Lisk Nano Lisk Core denarnica s polnim vozliščem.

Denarnica s polnim vozliščem pomeni, da morate imeti popolno sinhronizacijo blockchain.

S to denarnico lahko storite veliko stvari, kot so:

 • Pošiljanje / prejemanje / shranjevanje žetonov LSK
 • Nagrade za kovanje / zlaganje, ker je LSK POS kripto
 • Popoln razvoj API-ja za razvijalce

To tveganje je zelo priporočljivo, da ga uporabljajo samo tehnično napredni uporabniki. Če še vedno želite imeti občutek, se obrnite na njih uradna navodila za namestitev.

Zaključek

Vem, da se nekateri od vas morda sprašujete, zakaj za Lisk nisem navedel nobene strojne ali mobilne denarnice. Toda na moje in moje presenečenje LSK še nima takšne podpore za denarnico.

Kljub temu se spomnim, da obstaja ena, ki se imenuje Brezplačna denarnica, ki je razvil različice mobilne denarnice za žetone LSK tako za Android kot za iOS, vendar je res ne priporočamo, ker je še nismo pregledali.

Tudi ta denarnica je v preteklosti imela precej kritik. Torej, če ga še vedno želite uporabiti, to storite na lastno odgovornost.

Po drugi strani se govori o tem, da LSK podpira Ledger Nano S, vendar mislim, da je za to še čas. Prav tako mislim, da način, kako Ledger Nano S vključuje podporo za različne altcoin-e, je nujna naprava in bo prva strojna oprema, ki podpira LSK, kadar koli se to zgodi. Če želite izvedeti več o kriptovalutah, ki jih podpira Ledger, si oglejte našo ekskluzivno pokritost tukaj.

Izjava o omejitvi odgovornosti: HODL nekaj žetonov Lisk in resnično verjamem v projekt. Ima spodobno ekipo in ves čas usmerjenega vodjo Max Kordek s katerim sem septembra 2017 na Indijskem blokchain tednu dolgo klepetal. Če želite izvedeti več o Lisku, vsekakor poslušajte moj pogovor z Maxom.

In tu je nadaljnji intervju z Thomasom Schoutenom, vodjo marketinga, Lisk @ Token2049 Conference 2018.

Upam, da vam to pomaga pri boljši izbiri!

Čas je, da svojo izbiro delite z nami: Katero denarnico LSK uporabljate? Ali uporabljate katero od zgoraj naštetih denarnic LSK? Ali sem na tem seznamu zamudil kakšno denarnico LSK? Sporočite mi vaše misli v komentarjih spodaj!

Tu je nekaj drugih izbranih objav, ki jih morate prebrati naslednje:

 • Najboljše DASH denarnice: varno shranjevanje pomišljaja
 • 8 najboljših Litecoin denarnic za enostaven dostop & Varnost
 • Najboljše denarnice Ethereum [ETH] za uporabo v letu 2019
 • Najboljše zanesljive denarnice z zlatom Bitcoin
 • Poudarjanje razlike med pometanjem & Uvoz zasebnih ključev

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me