Veliko članov skupnosti se je v zadnjem času začelo spraševati o najbolj varnih in varnih Žeton ERC20 denarnice. Ker cvetijo projekti na osnovi Ethereuma in vsak drugi dan na trgu izstopa nov žeton na osnovi Ethereuma, me zanimanje za denarnice ERC20 ne preseneča.

Ethereum je danes najbolj priljubljena blockchain platforma za pametne pogodbe in DApps z več kot 550 žetonov gosti na njem. To seveda zahteva potrebo po varni in varni denarniški denarnici ERC20.

Ti žetoni se imenujejo žetoni ERC20 ali žetoni na osnovi Ethereuma, ker vsi upoštevajo podoben niz pravil v zgodnjih fazah izvajanja. (Preberite več: članek ERC20)

Sčasoma se bodo ti žetoni zagotovo povečali in vas bodo obogatili, če jih boste dolgoročno varovali. Zato mislim, da je primerno shraniti svoje žetone ERC20 v denarnico z naslednjimi funkcijami:

 • Zasebni ključi – Denarnice, kjer nadzorujete svoje zasebne ključe.
 • Enostavnost uporabe – Eleganten uporabniški vmesnik za enostavno uporabo.
 • Razvojna skupnost – Skupnost aktivnega razvoja.
 • Rezerva & varnost – Varnostno kopiranje in obnovitev funkcij.
 • Kompatibilnost – Združljiv z različnimi operacijskimi sistemi.

Nekatere denarnice ERC20, ki ustrezajo tem standardom, so navedene spodaj.

Najboljše ERC20 denarnice na voljo

1. Ledger Nano S [Denarnica strojne opreme]

O Ledger Nano S smo na našem blogu govorili neštetokrat podrobno, navdušeni nad njegovimi lastnostmi in kako smo nad njim vedno navdušeni. Ponavljam, to je najboljša denarnica za kriptovalute, ki jo lahko zaprosite.

Ima aktivno razvojno skupino z vgrajenimi varnostnimi funkcijami PIN, začetnimi ključi in gesli za zaščito vaših žetonov ERC20. Ne samo to, podpira tudi več kot 20 kriptovalut v eni sami napravi in ​​se nenehno razvija, da bi zagotovil še nekaj valut. (Katere kriptovalute podpira denarnica Ledger?)

Na Ledger Nano S. lahko uporabite kateri koli žeton ERC20. Je tudi najcenejša multivalutna denarnica strojne opreme s 65 USD. (Oglejte si tudi to uradno vadnico, če želite izvedeti, kako uporabljati žetone ERC20 na Ledger Nano S)

Oglejte si ta videoposnetek YouTubovega kanala Coinsutra, če želite izvedeti, kako nastaviti Ledger Nano S.

Kupite Ledger Nano S zdaj

2. Atomic [namizna denarnica + mobilni telefon]

Atomic Wallet je verjetno najboljša aplikacija za žetone ERC20, saj omogoča shranjevanje VSEH na enem mestu. Atomic v bistvu predstavlja vmesnik, ki se poveže z več raziskovalci blokov Ethereum in odraža ravnovesje vaših žetonov. Vse, kar morate storiti, je, da v ustrezno polje vnesete naslov pogodbe in uživate, če imate vse svoje žetone na enem mestu.

Aplikacija je popolnoma decentralizirana in šifrira vaše zasebne ključe v napravi, ki jo uporabljate, tako da imate popoln dostop in nadzor nad žetoni. Pri delu z Atomicem predlagam, da svojo mnemotečno frazo hranite na varnem.

Atomic gre za mobilne naprave, zato bo lahko upravljal vse vaše žetone ERC20 znotraj aplikacije za Android. Za naprave iOS pa bo na voljo tudi aplikacija.

Ko že govorimo o ERC20, velja omeniti, da ima Atomic Wallet svoj izvorni žeton ERC20, imenovan AWC. Enega lahko shranite in upravljate tudi v denarnici in z njim trgujete na IDEX, eni največjih decentraliziranih borz.

(Preberite pregled Atomic denarnice)

Prenesite Atomic Wallet

3. Zaupajte [mobilna denarnica]

Trust denarnica je mobilna denarnica, ki si je v zadnjem času pridobila precej oprijema, potem ko jo je pridobil Binance.

Zaupna denarnica je denarnica za žetone ERC20 in Ethereum ter ERC223 na osnovi Ethereuma in Ethereuma. Tukaj je v tej denarnici vaš zasebni ključ shranjen samo lokalno in zaščiten z veliko plastmi varnosti.

S to denarnico pošiljate, prejemate, shranjujete in sledite Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Callisto (CLO) in več kot 30.000 podprtih žetonov ERC20, vključno z EOS, OmiseGO, Qtum, Kyber Network, EOS, BAT, TenXPay in Augur.

Denarnica Trust deluje tudi kot brskalnik Web3, ki omogoča neposredno interakcijo z decentraliziranimi aplikacijami (DApp).

Prenesite Trust Wallet

4. Trezor [Denarnica strojne opreme]

Denarnica Trezor je ena najstarejših strojnih denarnic v kriptosferi in ni presenetljivo, da podpira vse žetone ERC20.

Tako kot Ledger ima tudi Trezor vgrajen zaslon OLED, funkcijo semenskega ključa, zaščito s kodo PIN in funkcije gesla za zaščito vaših žetonov ERC20. Tudi Trezorjeva razvojna ekipa je v skupnosti zelo aktivna in spoštovana.

Trezor je zagotovo še ena denarnica strojne opreme, ki jo lahko uporabite za katero koli vrsto žetona ERC20. Tukaj je uradni vodnik za uporabo žetonov ERC20 na napravi Trezor.

Trezor je na voljo v treh barvah – bela, siva in črna – in stane 110 USD.

Kupite Trezor zdaj

5.. MyEtherWallet [Spletna in mobilna denarnica]

MyEtherWallet je moja denarnica, ko gre za upravljanje žetonov ERC20.

HODLing moje PAY, CVC in druge ERC20 žetone na MyEtherWallet brez kakršnih koli težav in pritožb.

MyEtherWallet je spletna odprtokodna denarnica, napisana v Javascriptu. Je uporabniku prijazna aplikacija za zaščito žetonov Ether, ERC20 in interakcijo s pametnimi pogodbami.

Trdi, da je denarnica brez povezave, saj uporablja brskalnik naprave za ustvarjanje potrebnih podatkov, na strežnikih MyEtherWallet pa se nikoli ne shrani ničesar. Prav tako dobite nadzor nad zasebnim ključem, zato vam ni treba zaupati nobeni tretji osebi za varnost vaših sredstev.

Ker pa gre za vročo denarnico, je najbolje, da nanjo ne shranjujete veliko sredstev. Če pa uporabljate MyEtherWallet z Ledger Nano S, je to najboljša denarnica, ki jo lahko uporabite, ker vaših sredstev ni mogoče ukrasti.

V vmesniku spletnega brskalnika lahko uporabite celo ERC20, shranjen v Trezorju ali Ledger Nano S prek MyEtherWallet. (Oglejte si naš vodnik MyEtherWallet tukaj)

Zdaj uporabite MyEtherWallet

6.. MetaMask [Spletna denarnica]

Spletna denarnica MetaMask

MetaMask je še ena najljubša denarnica Ethereum, ki jo imam rad in je tudi brezplačna za uporabo.

To je kot brskalnik za dostop do omrežja Ethereum. Omogoča vam ne samo shranjevanje in pošiljanje Ethereuma, temveč tudi upravljanje z žetoni ERC20 na njem.

MetaMask-žetoni

Prav tako ima aktivno razvojno skupino, ki je oblikovala MetaMask tako, da imate vedno nadzor nad svojimi sredstvi s pomočjo semenskega ključa, ki ga dobite med začetno nastavitvijo..

 • Preberite naš pregled MetaMask

Ima intuitiven dizajn, kjer lahko brez težav preklapljate med testnim omrežjem in glavnim omrežjem Ethereum. Tu je video, ki prikazuje, kako deluje MetaMask:

Prenesite MetaMask

7.. Denarnica z žetoni Guarda ERC20

Ne glede na to, ali premikate svoje žetone ERC20 ali prejemate žetone iz novega projekta, je Guarda odlična denarnica, ki jo boste želeli preizkusiti. Poleg žetonov ERC20 Guarda podpira več kot 40 kovancev in več kot 10.000 drugih žetonov.

Denarnica Guarda je na voljo na namizju, mobilnem telefonu, v spletu in kot razširitev brskalnika. Namizna aplikacija Guarda je na voljo v macOS, Windows in Linux. Trgovci lahko prenesejo tudi mobilno denarnico, ki je na voljo v sistemih Android in iOS. Razširitev chrome trgovcem omogoča shranjevanje, pošiljanje ali prejemanje žetonov ERC20.

Poleg shranjevanja in trgovanja z žetoni ERC20 ima Guarda vgrajen generator žetonov. S tem lahko vsakdo ustvari svoje lastne žetone ERC20 znotraj Guarde. Ne glede na to, ali gre za generirane žetone s platforme Guarda ali za vaše lastne žetone ERC20 iz drugega projekta, denarnica Guarda ne shrani vaših podatkov. V svojo napravo shranite lastne zasebne ključe in imate popoln nadzor nad svojimi sredstvi.

Ne glede na to, ali trgujete ali želite ustvariti žetone ERC20, poskusite z denarnico Guarda.

Prenesite denarnico Guarda

8. Coinomi [mobilna denarnica]

Coinomi je priljubljena večvalutna mobilna denarnica, ki je zaslovela s podporo razcepljenih kovancev. Toda tako kot denarnica, ki ima aktivno skupnost in aktivno razvojno skupino, Coinomi podpira tudi žetone na osnovi Ethereuma in Ethereuma (aka ERC20 žetoni).

Ta denarnica tudi ves čas nadzoruje vaša sredstva, saj gre za denarnico HD s kodo PIN, začetnim ključem in funkcijo gesla, ki jo lahko kadar koli omogočite.

Funkcija žetona pa pri Coinomi privzeto ni aktivna, zato jo morate najprej nastaviti in nato z dodajanjem izbranih žetonov omogočiti možnost žetona.

Evo, kako to storite:

 • Pojdite na razdelek za pregled denarnice in kliknite na ‘+ TOKENS’

Coinomi-Pregled

 • Kliknite ‘Ethereum’, da si ogledate seznam žetonov

Add-ETH-žetoni

 • Zdaj izberite svoj žeton in kliknite na ‘FINISH’

Dodajanje Ethereum-Token

Trenutno je na voljo samo za Android. Podpora za iOS bo kmalu na voljo.

Prenesite Coinomi tukaj

Top 8 ERC 20 denarnic

Če natančno opazujete, je prav reči, da je ekosistem Ethereum neizmerno dozorel. Zato se pri iskanju pravega žetona ERC20 res ne bi smeli soočiti s težavami.

Drugi dve denarnici Ethereum in ERC20 na mojem radarju za pregled sta:

 • Eidoo

To je za zdaj to z moje strani. Upam, da vam bo ta seznam denarnic ERC20 pomagal, da se boste pravilno odločili, kje boste shranili svoje žetone na osnovi Ethereuma.

Z veseljem bi slišal vaše izkušnje, če ste uporabili katero od zgornjih denarnic ali katero koli drugo denarnico ERC20.

Sporočite svoje misli v komentarjih spodaj!

In če se vam zdi ta objava koristna, jo delite s prijatelji na Facebooku & Twitter!

Vam je bil članek všeč? Tu je še nekaj člankov, ki jih ne smete zamuditi:

 • Najboljših 7 kriptovalut za HODL za pametni pasivni dohodek
 • Bitcoin denarnice, ki podpirajo provizije za transakcije po meri
 • Koliko provizij za Bitcoin transakcije morate plačati za potrjeno transakcijo?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me