Το HODL είναι μια στρατηγική που ακολουθούν οι περισσότεροι από εμάς. Αλλά ξέρετε τι είναι καλύτερο από το HODLing?

Αναζωογόνηση.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική εξισορρόπησης, μπορείτε να αυξήσετε τα νομίσματα διακράτησης καθώς βοηθάει αυτόματα στην αγορά χαμηλών και υψηλών πωλήσεων.

Έχω δοκιμάσει αυτήν τη στρατηγική χρησιμοποιώντας δύο εργαλεία:

Αφού χρησιμοποιήσω και τα δύο εργαλεία, μπορώ να πω ότι και τα δύο είναι πολύ αποτελεσματικά και λειτουργούν όπως υποσχέθηκε. Υπάρχει πολύ θεμελιώδης διαφορά μεταξύ αυτών των δύο εργαλείων που θα καλύψω στο επόμενο άρθρο.

 • Shrimpy: Δωρεάν + Premium πακέτο
 • 3Commas: Πληρωμένο εργαλείο. Προς το παρόν, προσφέρετε 10 $ μπόνους συμμετοχής για να δοκιμάσετε

Προς το παρόν, ήθελα να μοιραστώ όλα όσα έχω μάθει για το Shrimpy που είναι ένα δωρεάν εργαλείο (για τώρα) και κάτι που πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε για να μάθετε την τέχνη της εξισορρόπησης χαρτοφυλακίου.

Όσο πιο γρήγορα μάθετε για αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα με την εκμετάλλευση κρυπτογράφησης.

Ακούγεται καλό?

Εντάξει, ας προχωρήσουμε και να δούμε τι θα μπορούσε να κάνει η Shrimpy για εσάς.

Shrimpy review – Ένας εύχρηστος εξισορροπητής χαρτοφυλακίου Cryptocurrency

Το Shrimpy είναι ίσως το πιο απλό αλλά ισχυρότερο εργαλείο εξισορρόπησης χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης. Λειτουργεί με τρεις ανταλλαγές κατά τη σύνταξη αυτής της κριτικής:

 • Κάθισμα
 • Bittrex
 • CoinBase Pro
 • Κράκεν
 • Δίδυμοι
 • Poloniex

Ακολουθούν μερικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε προτού αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε:

 • Μπορείτε να συνδεθείτε για ανταλλαγή τώρα και δεν χρειάζεται να ισορροπήσετε αμέσως.
 • Μπορείτε να σταματήσετε την εξισορρόπηση ανά πάσα στιγμή.
 • Κατά τη ρύθμιση της κατανομής για ένα κέρμα, ο αριθμός πρέπει να είναι ολόκληρος και δεν μπορεί να είναι κλάσμα. (Προσωπικά, αυτό το χαρακτηριστικό είναι περιορισμός και πρέπει να επιτρέπεται και το κλάσμα). (1% είναι καλό, 1,5% δεν θα λειτουργήσει).
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε το χρόνο εξισορρόπησης (ωριαία, καθημερινή, εβδομαδιαία ή ποτέ).
 • Διατίθεται χειροκίνητο κουμπί εξισορρόπησης.
 • Δείτε το χαρτοφυλάκιο σε BTC ή USD.
 • Προς το παρόν, το Shrimpy μπορεί να συνδεθεί μόνο σε μία ανταλλαγή κάθε φορά. Η υποστήριξη πολλαπλών ανταλλαγών έρχεται σύντομα. Προς το παρόν, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς για διάφορες ανταλλαγές.
 • Εργαλείο δοκιμών.

Και τότε καθώς αυτό το εργαλείο αναπτύσσεται συνεχώς, υπάρχουν περισσότερα χαρακτηριστικά που συνεχίζουν να έρχονται σε αυτό.

Αυτό που μου άρεσε για το Shrimpy είναι, είναι σχετικά εύκολο στη χρήση, ειδικά για κάποιον που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ την τεχνική εξισορρόπησης.

 • Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εδώ
 • Συνδέστε την ανταλλαγή σας χρησιμοποιώντας το κλειδί API

Μόλις επικυρωθεί η σύνδεση ανταλλαγής, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να αρχίσετε να κατανέμετε το ποσοστό στο κέρμα που θέλετε να κρατήσετε. Η συνολική κατανομή πρέπει να είναι 100%.

Αυτό είναι ένα ζωτικό βήμα και σας προτείνω πρώτα να δημιουργήσετε ένα φύλλο excel και να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο. Χωρίστε τα νομίσματα σε μεγάλο καπάκι, μεσαίο καπάκι και μικρό καπάκι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κατηγορίες / κλάδους για να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας.

Η διαφοροποίηση είναι το κλειδί εδώ και ο στόχος είναι να αυξηθεί το συνολικό σας χαρτοφυλάκιο σε BTC ή USD. Προτιμώ να μεγαλώσω στο BTC, αλλά για τους αποτρεπτικούς κινδύνους, ακόμη και η αύξηση της συνολικής επένδυσής σας σε USD δεν είναι κακή. Και πάλι, ταιριάζει στο στυλ σας και διακινδυνεύετε την όρεξη.

Μόλις ολοκληρώσετε την κατανομή, το επόμενο βήμα είναι να ρυθμίσετε τον κύκλο εξισορρόπησης. Συνήθως το διατηρώ περίπου 3-6 ώρες καθώς η βιομηχανία κρυπτογράφησης κινείται γρήγορα και σύμφωνα με έρευνα της Shrimpy, δίνει καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορείτε πάντα να κάνετε εξισορρόπηση με μη αυτόματο τρόπο από τον πίνακα ελέγχου και να δείτε το υπόλοιπο του χαρτοφυλακίου σας. Αυτό που κάνω είναι, βγάζω το κέρδος και αφήνω τη συνολική εξισορρόπηση να τρέχει αυτόματα.

Shrimpy-Dashboard

Κάνοντας κλικ στο Ιστορία θα σας δείξει πόσες φορές πραγματοποιήθηκε η εξισορρόπηση και τι έχουν αγοραστεί ή πωληθεί όλα.

εξισορρόπηση-ιστορία

Σας προτείνω επίσης να διαβάσετε τα άρθρα και τις περιπτωσιολογικές μελέτες έως Shrimpy στο μεσαίο ιστολόγιό τους. Αυτό θα σας δώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της εξισορρόπησης καθώς και τον τρόπο δημιουργίας ενός κινούμενου χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης.

Συνολικά, αυτό είναι ένα δωρεάν εργαλείο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Συνήθως πληρώνονται παρόμοιες λειτουργίες που προσφέρονται από άλλα εργαλεία. Το πιο κοντινό που δοκιμάζω μαζί με το Shrimpy είναι 3commas που κάνουν κάτι περισσότερο από την επανεξισορρόπηση.

Θα κάνω μια λεπτομερή σύγκριση των Shrimpy και 3Commas τις επόμενες μέρες.

Προς το παρόν, εδώ είναι μερικά πράγματα που θα ήθελα πολύ να δω σε μέρες που θα έρθουν από το Shrimpy:

 • Επιτρέποντας το κλάσμα, αντί για έναν μόνο ακέραιο αριθμό. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για όσους έχουν ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο, καθώς ακόμη και 0,25 αποτελεί ένα μεγάλο ποσό.
 • Προσθέτοντας υποστήριξη πολλαπλών ανταλλαγών, καθώς τα περισσότερα άτομα σε κρυπτογράφηση που χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες όπως η επανεξισορρόπηση έχουν πολλούς λογαριασμούς.
 • Εφαρμογή για κινητά (δεν υπάρχει πρόβλημα εδώ)
 • Κοινή χρήση χαρτοφυλακίου: Αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε να είναι η αλλαγή παιχνιδιού, καθώς υπάρχουν άτομα που προτιμούν να μοιράζονται το χαρτοφυλάκιο που κερδίζει. Κάποιος μπορεί απλά να το αντιγράψει για να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιό του. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης του ίδιου από άλλο εργαλείο:

Αντιγραφή χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης

Συμπέρασμα: Shrimpy review

Συνολικά, το Shrimpy είναι ένα εργαλείο εξισορρόπησης κρυπτογράφησης κλάσης που πρέπει να δοκιμάσει κάθε κάτοχος και έμπορος κρυπτογράφησης. Η τεχνική εξισορρόπησης είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τον περιορισμό του κινδύνου και την αύξηση της επένδυσής σας. Εκτός από την κατασκευή ενός τόσο υπέροχου εργαλείου, η ομάδα φαίνεται να είναι παθιασμένη με ολόκληρη την τεχνική πίσω από αυτό. ο Shrimpy blog είναι γεμάτο άρθρα που πρέπει να διαβάσει κάθε επενδυτής κρυπτογράφησης.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Shrimpy

Πιστεύω ότι αυτό το εργαλείο δεν θα είναι δωρεάν για πολύ και η αξία που προσθέτει, δεν θα είναι πρόβλημα για τους περισσότερους από εμάς να πληρώσουμε τέλη για την αξία που προσθέτει.

Θα αξιολογούσα το Shrimpy 4/5 και ελπίζω να δω σύντομα περισσότερη καινοτομία και νέα χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν, είναι η σειρά σας να δοκιμάσετε το Shrimpy και να με ενημερώσετε για την κριτική και τα σχόλιά σας.

Επίσης, εδώ είναι μερικοί επιλεγμένοι οδηγοί που μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια:

 • Εδώ είναι μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για αρχάριους [Ενημερωμένη λίστα]
 • 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στο CoinMarketCap [CoinSutra’s Picks]
 • Εξηγώντας τι σημαίνει μεταβλητότητα στο Bitcoin & Κόσμος κρυπτονομισμάτων
 • Τα καλύτερα διαθέσιμα στάβλο στην αγορά Crypto
 • Πώς να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο κουπόνι στο MetaMask

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me