• Kaj če bi lahko avtomatizirali svoje nastavitve kripto trgovanja?
 • Kaj če bi lahko kopirali strategije trgovanja drugih zmagovalnih trgovcev?
 • Kaj pa, če bi lahko preizkusili svoje strategije, preden vnesete dejanski denar?
 • Kaj če bi lahko trgovali na več borzah z ene same platforme?

No, to je tisto, kar ponuja Cryptohopper.

Platforma za kripto trgovce, ki obstaja že dolgo in je v kripto prostoru ustvarila spektakularno ime.

Čeprav je Cryptohopper zasnovan za profesionalne trgovce, ima nekaj brezplačnih funkcij, ki bi jih lahko uporabil trgovec začetnik. Vse to boste izvedeli v tem podrobnem pregledu Cryptohopper platforma.

Pri trgovanju s kriptovalutami vsako drugo štetje in uporaba bota zagotavlja, da vaše posle prinašajo dobiček tudi, ko spite. Za lažje življenje morate uporabiti bota za kripto trgovanje, kot je Cryptohopper.

Kaj je Cryptohopper?

Cryptophopper je kripto platforma v oblaku, ki je nedejavna tako za napredne kot za začetnike. Tudi če ste na stopnji učenja o trgovanju s kripto, vam bo sodelovanje v Cryptohopperju pomagalo izpopolniti svoje spretnosti kot profesionalni trgovec.

Cryptohopper ponuja orodja, drugačna od drugih, ki imajo lahko strmo krivuljo učenja, toda ko ga preizkusite, ste morda odkrili rudnik zlata. Ključno pri tem je, da prvih nekaj neštetih ur porabite za učenje sistema. Kar mi je res všeč, je, da lahko zgradite svojo strategijo ali izberite obstoječo strategijo, jo preizkusite za pretekle podatke, trgujte s papirjem za trenutne podatke in jo nato objavite. Zaradi takšne prefinjenosti je Cryptohopper eden najboljših trgovalnih botov v kripto industriji.

Če ste nekdo, ki šele začenja s kripto trgovanjem, lahko vedno uporabite njihovo tržnico, da izberete strategije / signale (brezplačne in plačljive) in jih uporabite za avtomatizacijo vašega trgovanja.

Začnite 7-dnevni preizkus brez tveganja

Glavne značilnosti Cryptohopperja – kaj ga naredi posebnega?

Cryptohopper je večnamenska platforma za trgovce s kripto. Z uporabo platforme ne morete trgovati samo na več platformah, temveč lahko sestavite tudi lastne strategije trgovanja, jih preizkusite in avtomatizirate trgovanje.

Ko začnete uporabljati to platformo, boste odkrili veliko funkcij. Tu izpostavljam nekaj priljubljenih funkcij, ki jih morate poznati, preden se prijavite.

Upravljanje portfelja:

Že prvo, kar lahko naredite s Cryptohopperjem (ki je brezplačen), lahko povežete vse svoje borze in z enega mesta upravljate svoj portfelj. Ta funkcija je za vedno brezplačna in nekaj, s čimer lahko na enem mestu samo spremljate svoj portfelj vseh borz.

Ustvarjalec strategij in backtesting:

Najmočnejši vidik Cryptohopperja je oblikovalec strategij, graditelj in komponenta za backtesting. Izberete lahko katere koli kazalnike ali sveče, da oblikujete svojo strategijo. Kljub temu lahko novo zasnovano strategijo preizkusite znova, da jo potrdite.

Ko ste srečni, ga lahko namestite v kateri koli lijak (Povezana izmenjava).

Crypto Arbitrage bot:

Ena od edinstvenih lastnosti Cryptohopperja je arbitražni bot. Ta bot je na voljo uporabnikom naročnin Hero in vam lahko omogoči dobiček z majhnimi spremembami na trgu.

Na Cryptohopperju sta na voljo dve vrsti arbitražnih botov:

Tržni arbitražni bot:

Ta bot ugotovi razliko v ceni med tremi različnimi kovanci na isti borzi, da vam pomaga povečati količino vašega osnovnega kovanca. Po besedah ​​Cryptohopperja tukaj deluje bot za arbitražo na trgu

»Recimo na primer, da imate kot osnovni kovanec BTC. Ta Hopper je našel priložnost za arbitražo na trgu, ki vključuje kovanca Ethereum in Litecoin. Najprej bo na borzi kupil Ethereum (48 ETH) z bitcoini (1 BTC) (prodajal Bitcoin). Drugič, Ethereum (48 ETH), ki ga je pravkar kupil Hopper, se uporablja za nakup Litecoina (153 LTC). Zadnji korak je odkup Bitcoina (1.005 BTC), dokončanje trikotnika in povečanje začetne količine Bitcoinov. “

Oglejte si spodnji video, da boste razumeli, kako deluje tržni arbitražni bot:

Borzna arbitraža:

Cryptohopper vam omogoča, da izkoristite cenovno razliko istega kovanca na dveh različnih borzah. Edina zahteva je, da morate imeti na obeh borzah isti kovanec. Na primer, držite kovanec LINK na Binance in Coinbase.

V določenem trenutku znašajo stroški LINK na Binance 4 USD, na Coinbase pa 4,20 USD..

Bot vam bo pomagal pri samodejni prodaji POVEZAVE na Coinbase in hkrati nakupu na Binanceu, s čimer boste lažje zaslužili pri arbitražni priložnosti. Kovanec morate z ene borze na drugo prenesti ročno.

Še enkrat si oglejte ta video, da boste razumeli, kako delujejo arbitražni roboti:

Market Making bot:

Trgovinski terminal:

CH vam poleg avtomatizacije ponuja tudi ročni trgovalni terminal, ki deluje v povezavi z vašimi nastavitvami Hopperja. Nastavitve lijaka lahko kadar koli spremenite v razdelku »Osnovna konfiguracija«. Tu je video vodič, ki pojasnjuje, kako dostopati do terminala za ročno trgovanje:

Preizkušanje strategije:

Poleg oblikovalca strategije lahko strategijo preizkusite tudi z njihovim vgrajenim orodjem za testiranje nazaj.

Ko ste zadovoljni z rezultatom ponovnega testiranja, lahko strategijo shranite, da jo preizkusite s trgovanjem s papirjem, preden jo začnete objavljati. Če pa se počutite super samozavestno, lahko strategijo poživite tako, da se povežete z enim od lijaka.

Trgovanje s papirjem:

Če želite kar najbolje izkoristiti Cryptohopper in ga narediti za donosno pot, preizkusite svoje strategije (lastne ali celo prenesene) s trgovanjem s papirjem. Vsaka naročnina vam omogoča, da dobite en račun za trgovanje s papirjem, najboljši način pa je:

Tako, da najprej preizkusite svojo strategijo s trgovanjem s papirjem, preden jo začnete objavljati.

Na ta način zagotovite, da vaša strategija deluje v tržnih pogojih. Z uporabo lijaka za trgovanje s papirjem lahko vedno izvajate eno strategijo v živo in eno preskusno strategijo.

Opomba: V ekosistemu Cryptohopper se trgovanje s papirjem imenuje »Simulator«.

Tržnica:

Cryptohopper ponuja tržnico, kjer lahko kupite ali prenesete brezplačne strategije, predloge in signale.

Razumejmo razliko med temi tremi:

 • Predloge so namenjene naprednejšim uporabnikom. Omogoča vam, da ustvarite predlogo za vaš lijak in nastavite sprožilce, da ga naložite, ko se trg obnaša na določen način.
 • Strategija temelji na tehničnih kazalnikih. Svojo strategijo lahko ustvarite z oblikovalcem strategij ali pa jo prenesete s trga.
 • Signale izvaja tehnični analitik, ki vam pošilja signale, kdaj kupiti ali prodati svoje premoženje. To ne deluje za uporabnike, ki želijo uporabljati signale drugih analitikov. Preverite in preverite, ali ima signalizator dokazane rezultate in ali zaupate signalom, ki jih pošilja.

Tu je posnetek zaslona enega od takšnih signalov:

In ko se pomaknete navzdol na dno ustrezne signalne strani, boste videli več podrobnosti, kot so:

Če nameravate uporabljati signale za trgovanje na Cryptohopperju, si privoščite dober čas za nakupovanje dobrega signalizatorja.

Podprte izmenjave Cryptohopper:

V času pisanja tega pregleda Cryptohopper podpira naslednje izmenjave.

 • Bitpanda Pro
 • OKEX
 • Binance
 • Binance.us
 • Poloniex
 • Bittrex
 • Coinbase Pro
 • Bitvavo
 • KuCoin
 • HitBTC
 • Bitfinex
 • Huobi
 • Kraken

To je dolg seznam nekaterih znanih imen v panogi. Vsekakor bi si želel v bližnji prihodnosti videti še nekaj izmenjav, kot sta Bybit in FTX.

Kako začeti uporabljati Cryptohopper:

Kako začeti s Cryptohopperjem:

 • Ustvari račun na Cryptohopperju
 • Ko ste prijavljeni, kliknite Your Hoppers in kliknite čarovnika za konfiguriranje (zgoraj desno).
 • Kliknite »Čarovnik za zagon«

 • Zdaj izberite borzo, pri kateri imate račun, in za povezavo uporabite metodo API.

Ko se povežete z računom za izmenjavo, lahko Hopper nastavite z vnaprej pripravljenimi predlogami, se naročite na signale ali konfigurirate s svojimi strategijami po meri.

Če začenjate prvič, izberite »konfiguriraj se« ali »naročite se na signale«, da poiščete proste signale. Uporabil sem »Konfiguriraj se« in izbral preprostega bota »Buy extreme dip«, da izkoristim izjemno volatilnost.

Dobesedno me je vzelo <5 minut za konfiguriranje prvega bota.

In čez en dan sem začel videti nekaj dobička. Pazite, takrat moj bot ni bil preveč optimiziran, vendar je bilo prijetno videti rezultate v nekaj urah.

Opomba: Kasneje sem na svoj račun dodal še eno premijsko strategijo in v nekaj urah rezultat začne priti.

Dobiček kriptohopperja

Zdaj vam dovolim odkriti več lastnih funkcij, saj Cryptohopper ponuja brezplačno preskusno različico, ki je dovolj dobra, da se naučite in preizkusite platformo pred nakupom prve plačljive naročnine. Poglejmo si cene Cryptohopperja.

Cena kriptohopperja:

Cene Cryptohopperja so namenjene občinstvu vseh velikosti. Brezplačni načrt »Pioneer« vam omogoča, da nastavite 20 položajev in brezplačno upravljanje portfelja za življenje. Po tem lahko uporabite načrt »Raziskovalec« itd.

Naročnino lahko hkrati pritrdite na en lijak. Ustvarite lahko več lijakov, hkrati pa lahko s katero koli naročnino zaženete samo en lijak. Na primer, imam sponzoriran račun Hero, tako da, čeprav sem ustvaril 3 različne lijake, sem lahko z naročnino zagnal le enega naenkrat..

Dober del je, da lahko naročnino kadar koli dodelim drugemu botu. Dodelitev naročnin lahko opravite na strani lijakov. Pojdite na »ogled vseh vaših lijakov« in v zgornjem desnem kotu preprosto kliknite gumb z oznako »naročnine« in Hopperju dodelite želeno naročnino.

Vse 3 lijake lahko omogočim tako, da na svoj račun dodam več naročnin. Beseda “Hopper” je enostaven način za razumevanje, saj je tekoči bot. Vsaka plačljiva naročnina vam ponuja dva lijaka. En Hopper v živo in en Hopper za trgovanje s papirjem.

Če želite zagnati več Hopperja, lahko imate več naročnin. Obstaja brezplačen načrt in prvi plačani paket znaša le 19 USD na mesec, kar se zdi smiselno. Najbolj priljubljen načrt med profesionalnimi trgovci je Herojev načrt, ki stane približno 99 USD na mesec.

Želim si, da bi imeli nekakšen neomejen načrt botov, kar bi bilo super. Vendar je treba upoštevati vrednost, ki jo lahko zagotovi en bot, in upoštevati tudi stroške vodenja takšnega bota.

Možnosti plačila:

Cryptohopper podpira več možnosti plačila, ki vključujejo plačilo s PayPal, debetno / kreditno kartico, Bitpay, plačilo z ravnotežjem in številne vrhunske kriptovalute. Te možnosti plačila lahko uporabite za nakup katere koli naročnine na CH, vključno s plačanimi signali.

Zaključek: Pregled Cryptohopperja

Cryptohopper je dobro uveljavljena platforma za kripto trgovanje za izkušene trgovce. Funkcije, kot so razvijalec strategij, backtesting, avtomatizacija vam bo pomagal trgovati neprekinjeno brez stresa. Tudi za začetnike, ki so se pred kratkim začeli, imajo na tone vodnike in njihov blog je zlati rudnik spoznati različne strategije, ki delujejo. Vmesnik Cryptohopper je drugačen od katerega koli drugega, ki ste ga uporabljali, zato bodite pripravljeni na učenje novega računalnika, ki bi lahko trajal malo časa.

Obstajajo plačljivi in ​​brezplačni signali, ki bi jih trgovci začetniki lahko uporabili za začetek, tudi brez izkušenj ali brez njih. Verjamem pa, da je v vsem mogoče še nekaj izboljšav, Cryptohopper pa bi to lahko storil z več navodili za pomoč, povezanimi z njihovo platformo, ki je velikanski stroj. Samostojno odkrivanje zahteva čas, vendar se splača. Vedno lahko obiščete klepet za podporo ali celo pogovorite s skupnostjo Cryptohopper, če potrebujete pomoč.

Ustvarite preskusni račun Cryptohopper

Ste že uporabljali Cryptohopper? Kakšne so vaše izkušnje s Cryptohopperjem? Sporočite mi v oddelku za komentarje spodaj … Če vam je všeč ta pregled Cryptohopperja, ga delite s svojim prijateljem kripto trgovcev.

Če imate vprašanja o Cryptohopperju, vprašajte v spodnjem oddelku za komentarje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me