• Σας ενδιαφέρει να κερδίσετε επιπλέον χρήματα από πραγματικές συναλλαγές κρυπτονομισμάτων?
 • Θέλετε να κάνετε συναλλαγές χαρτιού πριν κάνετε την πραγματική συναλλαγή?
 • Θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτοματοποιημένα ρομπότ κρυπτογράφησης για διαπραγμάτευση?
 • Είστε ενοχλημένοι για την παρακολούθηση πολλών παραγγελιών σε αναρίθμητα χρηματιστήρια?

Εάν απαντήσετε ναι σε οποιοδήποτε από αυτά, αυτή η κριτική 3Commas είναι μόνο για εσάς.

Εάν ανταποκρίνεστε καλά με αυτές τις ανησυχίες, είστε στο σωστό μέρος. Αν δεν το κάνετε, μείνετε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας στην κρυπτογράφηση.

Παρατηρώντας προσεκτικά, θα διαπιστώσετε ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ευμετάβλητη, τουλάχιστον, αλλά αυτή η αστάθεια μπορεί στην πραγματικότητα να χρησιμοποιηθεί για να κερδίσετε όμορφα κέρδη εάν έχετε τα σωστά εργαλεία.

Αυτό προσφέρει η 3Commas. Ένα εργαλείο συναλλαγών κρυπτογράφησης που είναι αδρανές για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.

Δοκιμάστε 3commas δωρεάν τώρα

Συνήθως, νέοι και έμπειροι χρήστες, δεν καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν πιθανά κέρδη κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων λόγω ορισμένων ζητημάτων, μερικά από τα οποία είναι:

 • Αδυναμία παρακολούθησης διαφορετικών ανταλλαγών για διαφορετικά νομίσματα
 • Ακατάλληλες / λιγότερο αποτελεσματικές απώλειες διακοπής ή δυνατότητες λήψης κέρδους στη διεπαφή ανταλλαγής.
 • Έλλειψη ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο κ.λπ..

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά προβλήματα ή περιορισμούς που αντιμετωπίζουν. Ως εκ τούτου, η εμπορική τους ποιότητα δεν είναι αρκετά καλή για να επιτύχει τα μέγιστα κέρδη.

Ωστόσο, 3commas το φέρνει επανάσταση σε αυτό. Ας καταλάβουμε πώς!

Τι είναι το 3commas.io?

Το 3commas είναι ένα bot συναλλαγών κρυπτογράφησης που βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας των συναλλαγών, δίνοντας στον έμπορο τον σωστό έλεγχο και τις δυνατότητες που χρειάζονται για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους από την κρυπτογράφηση.

Η 3Commas προσφέρει 3 διαφορετικά είδη bots:

 1. Γκόρντον bot
 2. Προηγμένο bot
 3. Πλέγμα bot

Το bot δικτύου είναι το πιο πρόσφατο και εύκολο στη χρήση bot από 3commas και μπορείτε να μάθετε για αυτό από το παρακάτω βίντεο:

Δεδομένου ότι η 3commas προσφέρει διαπραγμάτευση χαρτιού για να δοκιμάσετε αυτά τα bots (προτού βάλετε πραγματικά τα πραγματικά χρήματα), θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τα bots συναλλαγών κρυπτογράφησης δωρεάν.

Ανασκόπηση Grid Bot:

Έχω πειραματιστεί με το bot grid 3Commas και η εμπειρία μου ήταν κερδοφόρα. Είναι ένα bot δεσμευμένο στην περιοχή και κάνει τη δουλειά του scalping. Πριν από το 3Commas, έκανα χειροκίνητο scalping, αλλά τώρα αυτό το bot AI κάνει τα πάντα αυτόματα.

Υπάρχουν δύο επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε από το Grid bot:

 • Στρατηγική βασισμένη σε AI: Σε αυτό το AI ορίστε ένα εύρος (Ανώτερο όριο και χαμηλότερο όριο) και κάνει τα πάντα για εσάς.
 • Μη αυτόματη στρατηγική: Σε αυτό ορίζετε το εύρος και η αγορά / πώληση με συμβεί στο καθορισμένο εύρος.

Σε μια ανοδική αγορά, αυτό το bot μπορεί να αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιώ το Grid bot για σχεδόν 3 εβδομάδες. Αυτά είναι τα αποτελέσματά μου από την πρόσφατη απόδοση του Grid bot:

Πρόσβαση στο 3Commas Grid Bot

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του 3Commas είναι το Smart trading.

3commas το αποκαλεί SmartTrading.

Ας μάθουμε λίγο για την προσέγγιση SmartTrading:

Στην προσέγγιση SmartTrading που εφαρμόζεται μέσω του εργαλείου 3commas, έχετε μερικές αποκλειστικές δυνατότητες.

 • Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε όλες τις ανταλλαγές από μία μόνο διεπαφή, δηλαδή από το παράθυρο 3commas. Ενημέρωση, υποστηρίζουν Bittrex, Bitfinex, Binance, Bybit και Poloniex, Kraken, Cex, OKEX, Huobi, YOBIT
 • Σύγχρονη στάση-απώλεια και κέρδος. Οι παραδοσιακές ανταλλαγές δεν θα το κάνουν αυτό
 • Οι μηχανισμοί παρακολούθησης μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε όλες τις αλλαγές στην αγορά και να περιορίσετε τις απώλειες
 • Εύχρηστες ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση των παραγγελιών σας
 • Σημειώσεις για τις παραγγελίες
 • Περιοδικό Trader (αυτόματη περίληψη των στατιστικών συναλλαγών σας από όλες τις ανταλλαγές σε μία βολική αναφορά)

Τώρα που γνωρίζετε για αυτές τις δυνατότητες, είναι λογικό να σας παρουσιάσουμε στη διεπαφή του και επίσης να ρίξετε λίγο φως σε κάθε μία από αυτές τις δυνατότητες.

Σημείωση: Αυτή η εφαρμογή / υπηρεσία μπορεί να έχει πρόσβαση μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης ιστού ή κινητού τηλεφώνου, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πολλαπλές δυνατότητες πρόσβασης συσκευών. Έχουν μια εφαρμογή για κινητά για Android και iOS.

Πώς λειτουργεί το 3commas?

Κρυπτονόμισμα Εμπόριο χαρτιού

Πριν κοινοποιήσω τις δυνατότητες του 3Commas, θα πρέπει να γνωρίζετε για τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης χαρτιού του 3Commas. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να δοκιμάσετε τις στρατηγικές σας και να κάνετε συναλλαγές με εικονικά χρήματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε να κάνετε συναλλαγές και να συνηθίσετε το σύστημα 3Commas.

Πρόσβαση σε όλες τις ανταλλαγές σε ένα παράθυρο

Όταν εγγραφείτε σε 3commas με το αναγνωριστικό email σας και συνδεθείτε για πρώτη φορά, θα το δείτε ως το ταμπλό σας. Εδώ, μπορείτε να παρακολουθείτε το υπόλοιπό σας, τις τιμές και άλλες δυνατότητες γρήγορης πρόσβασης, όπως “Σύνδεση σε ανταλλαγές”.

3 ανταλλαγές που υποστηρίζονται από ανταλλαγές

Η 3commas υποστηρίζει προς το παρόν όλες τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης (Bittrex, Bitfinex, Binance, Bybit και Poloniex) και μπορείτε να συνδέσετε όλες αυτές τις ανταλλαγές σε 3commas και να τις ελέγξετε από ένα μόνο παράθυρο.

Εξερευνήστε τους παρακάτω συνδέσμους (επίσημος) για τη σύνδεση των ακόλουθων ανταλλαγών με 3commas:

Σύνδεση ανταλλαγής στην υπηρεσία

Σημείωση: Κατά τη δημιουργία API για οποιαδήποτε ανταλλαγή, φροντίστε να μην ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα ανάληψης. Αυτό αναφέρεται ήδη στο άρθρο 3Commas, αλλά κάτι που πιστεύω ότι είναι σημαντικό να αναφέρω. Κάντε αυτόν τον κανόνα αντίχειρα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα Crypto bot.

Σύγχρονη στάση-απώλεια και κέρδος

Οι σύγχρονες συνθήκες stop-loss ή take-profit διαχειρίζονται και εκτελούνται σε πραγματικό χρόνο σύμφωνα με τους στόχους που έχετε θέσει.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αγοράσετε ένα κέρμα και η τιμή εισόδου σας είναι $ X. Με 3commas, η παραγγελία σας θα πραγματοποιηθεί στην ανταλλαγή που έχετε επιλέξει όταν τα bots 3comm εντοπίσουν ότι πληρείται η προϋπόθεση αγοράς σας. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ανταλλαγές / bots, δεν θα δημιουργήσει ψεύτικους τοίχους αγοράς / πώλησης.

Ομοίως, όταν πρέπει να ενεργοποιηθεί το stop-loss, θα κοιτάζει συνεχώς για να ελέγξει αν οι συνθήκες που ορίσατε από εσάς ταιριάζουν πραγματικά εκείνη τη στιγμή.

Και με τους δύο αυτούς τρόπους, τα πραγματικά σας χρήματα δεν θα περιμένουν ποτέ να πληρούνται οι προϋποθέσεις και δεν θα παγώνονται στο ίδιο το χρηματιστήριο.

Με λίγα λόγια, τη στιγμή της δημιουργίας της παραγγελίας από 3commas, τα bots αρχίζουν να βλέπουν την τρέχουσα τιμή και να τα συγκρίνουν με τους στόχους σας (SL / TP)

Η απεικόνιση της παραγγελίας σαςΗ απεικόνιση της παραγγελίας σας

Και μόλις η τιμή του νομίσματος συμπίπτει με την προϋπόθεση που έχετε ορίσει (για παράδειγμα take-profit), το bot θα κλείσει τη θέση, δηλαδή θα πάρει το κέρδος.

3commas Trailing Stop-Loss και Take-Profit

Τερματική απώλεια:

Για παράδειγμα, αγοράζετε 1 ETH για 0,05 BTC και ορίζετε στο σύστημα έναν στόχο stop-loss, για παράδειγμα, 10% (0,045BTC) και το κέρδος είναι 20% (0,06 BTC). Το τελικό stop-loss ακολουθεί πάντα την τιμή και μετακινεί το stop-loss αφού η τιμή κινείται προς το στόχο κέρδους. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι η τιμή του ETH αυξάνεται κατά 10% (0,55 BTC). Τώρα, το stop-loss 10% θα αναδιαταχθεί σε 0,0495 BTC. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργεί η λειτουργία “Απώλειες” που ακολουθεί, δείτε αυτόν τον επίσημο οδηγό από 3commas.

Ακολουθώντας κέρδος:

Πάρτε αυτό για παράδειγμα:

1. Ανοίγετε μια θέση σε τιμή, για παράδειγμα, 5 $. Ορίζετε το κέρδος κέρδους στα 6 $. Η ίδια η συνθήκη TP σημαίνει ότι όταν η τιμή φτάσει τα $ 6, η θέση σας θα κλείσει και θα κερδίσετε 1 $.

2. Κορυφαίο κέρδος απαιτείται για τη μεγιστοποίηση των κερδών, δηλαδή, αν η αξία της θέσης αυξηθεί, δεν θα την κλείσει σε μια σταθερή τιμή, αλλά θα αυξήσει την κατάσταση κλεισίματος ενώ η τιμή ανεβαίνει. Εάν στοιχηματίσετε το Trailing TP στα $ 7 (40% της αύξησης από το αρχικό), ενώ η τιμή ανεβαίνει – 6 $ (20%), 7 $ (40%), 8 $ (60%) – η θέση κλεισίματος αλλάζει και η λήψη – το κέρδος μεγαλώνει.

3. Σε μια στιγμή που η τιμή πέφτει περισσότερο από το X% (το οποίο επιλέγετε στις ρυθμίσεις), η θέση κλείνει. Αν συμβεί αυτό, για παράδειγμα, στα 9 $, θα κερδίσετε επιπλέον 3 $, χάρη στο τέλος του κέρδους. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της χαρακτηριστικής λήψης κέρδους, ελέγξτε αυτόν τον επίσημο οδηγό από 3commas.

 • Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ειδοποιήσεις για κινητά, στο πρόγραμμα περιήγησης και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την επάνω δεξιά γωνία κάτω από τις ρυθμίσεις εδώ. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον τύπο των ειδοποιήσεων που θα θέλατε και δεν θα θέλατε να λαμβάνετε.

Ειδοποιήσεις 3commas

 • Προσθέστε σημειώσεις στο εμπόριο σας

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε σημειώσεις / σχόλια στις εντολές συναλλαγών σας, ώστε να μπορείτε να θυμηθείτε ή να πάρετε το ίχνος ελέγχου του στην ίδια την έκθεση για το γιατί και πότε πραγματοποιήσατε την συναλλαγή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε σχόλια όπως “θέλετε να κρατήσετε αυτό το νόμισμα για τους επόμενους 6 μήνες” για να κάνετε αποτελεσματικές συναλλαγές μέσω 3commas.

Προσθέστε σημειώσεις στο εμπόριο σας

 • Ημερολόγιο του Trader

Το ημερολόγιο του Trader είναι ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτού του εργαλείου όπου λαμβάνετε μια συγκεντρωτική αναφορά των συναλλαγών που έχετε κάνει σε όλες τις συνδεδεμένες ανταλλαγές μέσω 3commas.

Θα καταλάβετε επίσης με μια ματιά, κοιτάζοντας αυτό το ημερολόγιο, το κέρδος ή τη ζημία που έχετε πραγματοποιήσει σε μια συγκεκριμένη συναλλαγή σε μια συγκεκριμένη διάρκεια.

Ημερολόγιο εμπόρου

 • Ακολουθήστε / αντιγράψτε το χαρτοφυλάκιο

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα χαρτοφυλάκια άλλων μέσω αυτού του εργαλείου και να αναλύσετε την απόδοσή τους ακολουθώντας το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.

Προβολή χαρτοφυλακίου

Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε ένα χαρτοφυλάκιο αν θέλετε, αλλά για να χρησιμοποιηθεί αυτή η δυνατότητα θα πρέπει να έχετε συνδέσει αυτές τις συγκεκριμένες ανταλλαγές με 3commas.

Χαρτοφυλάκιο-αντίγραφο

Τιμολόγηση 3commas

Το 3commas είναι μάλλον φθηνό για τις δυνατότητες που παρέχει. Μειώνει την ταλαιπωρία για πολλούς χρήστες ανταλλαγής.

Κατά τη γνώμη μου, το επαγγελματικό σχέδιο είναι το καλύτερο, καθώς προσφέρει bots που είναι ένα από τα καλύτερα σημεία του 3commas. Ωστόσο, η δωρεάν δοκιμή 3 ημερών είναι αρκετά καλή για να μάθετε τα πάντα για αυτήν την πλατφόρμα.

Δοκιμάστε 3commas δωρεάν τώρα

Όταν ξεκινάτε μια συναλλαγή, δεν χρεώνεστε την προμήθεια. Το απαιτούμενο ποσό προμήθειας παγώνει στον λογαριασμό σας. Η προμήθεια θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας μετά την επιτυχή ολοκλήρωση μιας συναλλαγής: ενεργοποίηση του stop-loss ή take-profit ή κάνοντας κλικ στο Panic Sell. Εάν ακυρώσετε μια συναλλαγή ή εάν δεν περάσει λόγω σφάλματος υπηρεσίας, τα δεσμευμένα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό σας.

Χάρτης πορείας & συμπέρασμα

Η επιλογή να αντιγράψετε κερδισμένους εμπόρους μέσω της δυνατότητας CopyTradingBot που ονομάζουν επίσης κοινωνικές συναλλαγές είναι απίστευτη.

Αυτό είναι όλο από την πλευρά μου σε αυτήν την εισαγωγή του 3commas. Αν σας άρεσε η ιδέα, προχωρήστε και εγγραφείτε σε 3com για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

 • Εγγραφείτε εδώ

Και αν θέλετε να καταλάβετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης αυτού του εργαλείου για τη ρύθμιση των ανταλλαγών και την έναρξη συναλλαγών, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο φροντιστήριο:

Ελπίζω ότι αυτή η λεπτομερής ανάλυση και αναθεώρηση του 3commas θα σας βοηθήσει να λάβετε μια καλή απόφαση. Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Αν σας αρέσει η ανάρτηση, μην ξεχάσετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας στα κοινωνικά μέσα!

Επίσημοι πόροι 3commas:

Μου αρέσει πολύ η ιδέα των Crypto trading bots καθώς βοηθούν στη λήψη μιας καλύτερης απόφασης και κάποια στιγμή το καθιστά ευκολότερο να κάνετε συναλλαγές. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση ποτέ μην φανταστείτε ότι ένα bot θα κερδίσει αυτόματα χρήματα για εσάς. Περάστε χρόνο μαθαίνοντας για τις δυνατότητες και αυτά τα bots θα κάνουν τη συναλλαγή σας διασκεδαστική και εύκολη. Τώρα, προχωρήστε και κερδίστε χρήματα!

Επιστρέψτε και μοιραστείτε την κριτική σας για το 3Commas και ενημερώστε μας εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο bot συναλλαγών Crypto και την εμπειρία σας.

Περαιτέρω προτεινόμενα γραπτά:

 • 11 Crypto Trading Tools συνιστάται ιδιαίτερα από το CoinSutra [Exclusive]
 • Κορυφαία εργαλεία αναπροσαρμογής χαρτοφυλακίου Crypto (Αυτοματοποιημένα & Εγχειρίδιο)
 • Πώς να πουλήσετε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησής σας για BTC ή USDT ταυτόχρονα [Trick]
 • Επισκόπηση BitMEX: Εξερεύνηση του καλύτερου χρηματιστηρίου ανταλλαγής περιθωρίων

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me