Η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης είναι επικερδής για πολλούς. Εάν το διαβάζετε αυτό, πιθανότατα έχετε επίσης κάνει χρήση συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Αν και είναι επικερδές, μπορεί να είναι εξαιρετικά επιβλαβές για την οικονομική σας υγεία εάν δεν γίνει σωστά.

Σωστά, εννοώ να το κάνω με τη σωστή νοοτροπία με το σωστό σύνολο εργαλείων, όπως το πρόγραμμα παρακολούθησης της αγοράς, ο διαχειριστής χαρτοφυλακίου, ο εξισορροπητής χαρτοφυλακίου, τα αξιόπιστα πορτοφόλια, τα γραφήματα, ο συσσωρευτής ειδήσεων κρυπτογράφησης και τελικά οι αξιόπιστες ανταλλαγές όπου μπορείτε πραγματικά να πάτε και να κάνετε συναλλαγές.

Ακολουθεί η λίστα των εργαλείων συναλλαγών κρυπτογράφησης που αναφέρονται παρακάτω:

 1. Stacked (Bots διαπραγμάτευσης υψηλής ποιότητας, Διαβάστε την κριτική Stacked)
 2. 3Commas (Ενιαίο τερματικό για έξυπνες συναλλαγές, Διαβάστε την κριτική 3commas)
 3. Binance (Η καλύτερη ανταλλαγή για συναλλαγές, διαβάστε την κριτική Binance)
 4. Koinly (εργαλείο χαρτοφυλακίου Crypto)
 5. Αλτράδι
 6. Shrimpy (Διαβάστε την κριτική Shrimpy)
 7. Ledger Nano X (Το πιο ασφαλές πορτοφόλι υλικού crypto)
 8. Bitfinex
 9. TradeSanta (Εμπόριο bot που είναι δωρεάν)
 10. CoinMarketCap
 11. CoinGecko
 12. CoinMarketCal
 13. CryptoPanic
 14. Δώρο

Γι ‘αυτό, για να κάνουμε τον κόσμο της κρυπτογράφησης έναν ασφαλέστερο, πιο κερδοφόρο χώρο για όλους τους αναγνώστες μας, έχουμε συντάξει μια λίστα με 13 συνιστώμενα εργαλεία συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Κορυφαία εργαλεία διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων για αρχάριους και επαγγελματίες

1. 3commas

Προβολή χαρτοφυλακίου 3commas

Το 3commas προσφέρει πολλές δυνατότητες και το πιο αγαπημένο είναι το Terminal συναλλαγών.

Μπορείτε να συνδεθείτε σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπως το Binance, το Bittrex, το Poloniex μέσω μιας ενιαίας διεπαφής 3commas και να λάβετε τις εμπορικές σας αποφάσεις για καθένα από αυτά ταυτόχρονα.

Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε έξυπνες λειτουργίες συναλλαγών, όπως το stop-loss και το trailing take-profit που επιτρέπει σε κάποιον να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του σε πραγματικό χρόνο.

Εκτός από αυτά,

Το 3commas είναι ένα σύγχρονο bot συναλλαγών κρυπτογράφησης και εξισορρόπησης χαρτοφυλακίου που βοηθά τους εμπόρους κρυπτογράφησης όπως εσείς και εγώ να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συναλλαγές.

 • Διαβάστε περισσότερα: 3Commas review: Πώς να χρησιμοποιήσετε το 3Commas

Επίσης, με 3commas μπορείτε να κάνετε κοινωνικές συναλλαγές αντιγράφοντας χαρτοφυλάκια ήδη επιτυχημένων εμπόρων που έχουν σταθερή ανάπτυξη αξιοπρεπούς χαρτοφυλακίου.

Αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση για 3 ημέρες

2. Κοίνλι

Το Koinly είναι διαχειριστής χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.

Χρησιμοποιούμε αυτόν τον διαχειριστή εδώ και αρκετό καιρό και είμαστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι με τα χαρακτηριστικά του.

Με το Koinly μπορείτε να παρακολουθείτε τα κρυπτονομίσματα σας σε διάφορα χρηματιστήρια και να γνωρίζετε διαρκώς τα νομίσματα που έχετε στο χαρτοφυλάκιό σας.

Παρέχει επίσης διαισθητικά γραφήματα και γραφήματα με βάση τα χαρτοφυλάκιά σας και τις κινήσεις της αγοράς, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε εκπαιδευμένες αποφάσεις.

Είναι ένα εργαλείο επί πληρωμή που είναι διαθέσιμο στον Ιστό.

Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό Koinly

3. Binance

Τώρα που έχετε δει εξισορροπητές χαρτοφυλακίου, διαχειριστές χαρτοφυλακίου, πορτοφόλια κρυπτογράφησης, είναι λογικό να κοιτάξετε ένα από τα πιο εξέχοντα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που έχει θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη βιομηχανία ανταλλαγών συναλλαγών.

Το Binance είναι ένα από τα τρία κορυφαία χρηματιστήρια στον κόσμο. Και για την έκπληξή μου και για μένα, δεν είναι ακόμη δύο ετών στην επιχείρηση.

Η ομάδα πίσω από το Binance είναι καταπληκτική και επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Γι ‘αυτό λανσάρουν τακτικά καινοτόμα airdrops, διαγωνισμούς και βραβεία για τους εμπόρους τους.

Επιπλέον, το τέλος διαπραγμάτευσής τους είναι το χαμηλότερο στον κλάδο στο 0,1%, στο οποίο μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση 50% εάν χρησιμοποιείτε τα εγγενή μάρκα BNB για να πληρώσετε τα τέλη συναλλαγής.

Δημιουργία δωρεάν λογαριασμού Binance

Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό Binance Futures

4. Γαρίδες

Shrimpy-Dashboard

Το Shrimpy είναι ένα άλλο λογισμικό κρυπτογράφησης που σας επιτρέπει να διαφοροποιήσετε, να αυτοματοποιήσετε και να κερδίσετε από επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

Όλοι γνωρίζουμε για το HODLing, αλλά μια νέα ιδέα της εξισορρόπησης που εισήγαγε η Shrimpy λειτουργεί ακόμη καλύτερα, καθώς βοηθάει αυτόματα στην αγορά χαμηλών και υψηλών πωλήσεων.

Η τεχνική εξισορρόπησης χρησιμοποιείται από τις φάλαινες κρυπτογράφησης για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου και τη μεγιστοποίηση των κερδών τους ανεξάρτητα από τις συνθήκες της αγοράς.

Πως δουλεύει:

Μόλις προγραμματίσετε τον κύκλο εξισορρόπησης σε ώρες, ημέρες ή εβδομάδες, η Shrimpy θα αγοράζει / πωλεί αυτόματα κρυπτονομίσματα σε κάθε κύκλο που αποδίδει σύμφωνα με τον στόχο / την κατάταξή σας.

Φυσικά, για αυτό, πρέπει να ενσωματώσετε τις ανταλλαγές σας με το Shrimpy και είναι πολύ εύκολο να το κάνετε. Ακολουθούν δύο από τους οδηγούς μας όπου έχουμε μοιραστεί την εμπειρία μας από τη χρήση του Shrimpy:

 • Shrimpy: Τώρα, Εξισορροπήστε αυτόματα το χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων σας δωρεάν
 • Κορυφαία εργαλεία αναπροσαρμογής χαρτοφυλακίου Crypto (Αυτοματοποιημένα & Εγχειρίδιο)

Εγγραφείτε στο Shrimpy (Δωρεάν για τώρα)

5. Αλτράδι

Υποθέτω ότι εάν χρησιμοποιείτε το Binance και το Bitfinex τότε έχετε σχεδόν καλύψει περισσότερο από το 50% της αγοράς κρυπτογράφησης.

Αλλά αν είστε κάποιος που θέλει να σκάψει βαθύτερα και να αυξήσει την εμβέλειά του, καθώς και να μειώσει τον κίνδυνο, χρησιμοποιώντας πολλές ανταλλαγές τότε Το Altrady είναι για εσάς.

Χρησιμοποιώντας το Altrady μπορεί κανείς να κάνει συναλλαγές σε πολλαπλά χρηματιστήρια από έναν λογαριασμό και να ανταλλάξει εκατοντάδες νομίσματα από την παλάμη τους με την εφαρμογή για κινητά της Altrady.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, ειδοποιήσεις και γραφήματα από διάφορες ανταλλαγές από όπου μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα διαφοροποιήσετε ακόμη και τις ανταλλαγές σας με την αγορά / πώληση διαφορετικών κρυπτονομισμάτων σε διαφορετικά χρηματιστήρια, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο έκθεσης σε ένα ή δύο χρηματιστήρια.

Προτεινόμενα του Altrady:

 • Έξυπνες συναλλαγές
 • Δεδομένα και ειδοποιήσεις αγοράς σε πραγματικό χρόνο
 • Πολλαπλές ανταλλαγές
 • Κλίμακες σκάλες
 • Σαρωτές αγοράς
 • Εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές (Διατίθεται επίσης στο cloud)
 • Ανάλυση συναλλαγών
 • Θέσεις με P&μεγάλο
 • Crypto Journaling
 • Διαχειριστής χαρτοφυλακίου
 • Εφαρμογές για κινητά
 • Εισαγωγή νομισμάτων

Αυτές οι λειτουργίες δεν παρέχονται δωρεάν, καθώς υπάρχει μια τυπική χρέωση για μηνιαίες και ετήσιες συνδρομές, αλλά η δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη για ένα μήνα δωρεάν.

Εγγραφείτε στο Altrady δωρεάν

6. TradeSanta

Το TradeSanta είναι ένα δωρεάν bot συναλλαγών Crypto που αυτοματοποιεί τις συναλλαγές κρυπτογράφησης και σας βοηθά να αποκομίσετε κέρδος ακόμα και όταν κοιμάστε. Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα πίσω από το TradeSanta είναι ότι είναι κατάλληλο για αρχάριους, καθώς το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια θέση long και short.

Το ξεκίνημα είναι εύκολο και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το TradeSanta με ένα υποστηριζόμενο χρηματιστήριο χρησιμοποιώντας το API και στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε με την ελάχιστη επένδυση. Ακόμα και 50 $ είναι μια καλή αρχή για να δοκιμάσετε αυτό το δωρεάν Bot.

Κατά τη στιγμή της γραφής, υποστηρίζονται οι ακόλουθες ανταλλαγές:

 • Κάθισμα
 • Bittrex
 • Bitfinex
 • HitBTC

Οι ακόλουθες ανταλλαγές θα υποστηρίζονται σύντομα:

 • BitMex
 • Χούμπι

Οι οδηγοί βοήθειας και τα βίντεο θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε το TradeSanta και μπορείτε να ξεκινήσετε με την αυτόματη διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Εγγραφείτε δωρεάν στο TradeSanta

7. Καθολικό Nano S

Το να μην μιλάς για το Ledger Nano S στον χώρο κρυπτογράφησης είναι εγκληματικό.

Το Ledger Nano S είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης στην αγορά.

Εάν είστε κάποιος που ενδιαφέρεται για τα κρυπτονομίσματα και τη μακροπρόθεσμη αξία του, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε στη διάθεσή σας το Ledger Nano S.

Το Ledger Nano S υποστηρίζει επί του παρόντος περισσότερα από 25 κρυπτονομίσματα και 1000 δευτερόλεπτα ERC20 tokens. Επιπλέον, είναι ένα πορτοφόλι HD που είναι αρκετά δημοφιλές στην κρυπτοσκόπια.

Έχουμε καλύψει εκτενώς το Ledger Nano S στο παρελθόν και δεν μπορούμε να το προτείνουμε αρκετά. Γι ‘αυτό σας αφήνω με αυτόν τον οδηγό για να το δείτε μόνοι σας:

 • Ρύθμιση του Ledger Nano S: Ένας οδηγός για αρχάριους

Αγοράστε το Ledger Nano S τώρα

8. Bitfinex

Το Bitfinex είναι ένα άλλο δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που έχει σημειώσει πολύ λιγότερο χρόνο.

Διευθύνεται από μια έμπειρη ομάδα εμπόρων και προγραμματιστών που έχουν προηγούμενη εμπειρία στη διαχείριση ανταλλαγών κρυπτογράφησης.

Εδώ μπορείτε να βρείτε μερικά από τα σπάνια πολύτιμους λίθους κρυπτογράφησης που διαφορετικά δεν θα βρείτε αλλού.

Όπως και το Binance, προσφέρουν μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή για κινητά για Android και iOS. Και έχουν επίσης το δικό τους εγγενές διακριτικό που ονομάζεται LEO, οι κάτοχοι αυτού του διακριτικού έχουν έκπτωση στις χρεώσεις συναλλαγών.

Εκτός από αυτό το όφελος, η δομή των συναλλαγών των τελών τους είναι μάλλον φθηνή με μόνο 0,1% ως τα τέλη συναλλαγών.

Ξεκινήστε με το Bitfinex

9. CoinMarketCap

CoinMarketCap

Το CoinMarketCap δεν χρειάζεται εισαγωγή, εκτός αν είναι η πρώτη σας μέρα στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Αυτός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους στην κρυπτοσφαίρα και αυτό οφείλεται στο ότι παρακολουθεί τις τιμές, το όριο αγοράς, τον όγκο, τις λίστες κερμάτων και μαρκών σε αυτόν τον χώρο.

Επιπλέον, δείχνει τιμές, όγκο και άλλα δεδομένα σε 13 γλώσσες και 28 εθνικά νομίσματα. Εξοικονομεί επίσης ιστορικά διαγράμματα τιμών των αγορών κρυπτογράφησης και σας παρέχει γραφήματα σε πραγματικό χρόνο για το BTC και ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης.

Διαθέτει API και widgets, κοινωνικά, τμήματα αγορών για κάθε νόμισμα / διακριτικό που κάνει τα πράγματα ευκολότερα για τους εμπόρους να παίρνουν γρήγορα αποφάσεις

Δείτε το CoinMarketCap

Δείτε επίσης: 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στο CoinMarketCap

10. CoinGecko

CoinGecko

Το CoinGecko είναι ένας άλλος ιστότοπος παρακολούθησης τιμών και όγκου που κάνει την ίδια δουλειά με το CoinMarketCap.

Λοιπόν, γιατί να το χρησιμοποιήσετε όταν είναι το ίδιο με το CoinMarkeCap, μπορείτε να ρωτήσετε.

Αυτό συμβαίνει επειδή πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερη γνώμη, καθώς δεν είναι καλή πρακτική να βασίζεστε σε κεντρικά συστήματα όπως αυτό για αποκεντρωμένες αγορές.

Με το CoinGecko μπορείτε να δείτε και να παρακολουθήσετε τιμές 100 και 1000 κρυπτονομισμάτων σε fiat και BTC με ελκυστικά διαγράμματα διαφορετικών διαστημάτων. Κάποιος μπορεί επίσης να δει το CoinGecko UI σε 15 διαφορετικές γλώσσες εκτός από τα Αγγλικά, το οποίο είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για οποιονδήποτε ιστότοπο σε αυτήν τη θέση.

Δείτε το CoinGecko

11. CoinMarketCal

CoinMarketCal

Το CoinMarketCal είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην πανοπλία σας, εάν διαπραγματεύεστε κρυπτογράφηση.

Το CoinMarketCal βασίζεται σε στοιχεία και βασίζεται σε στοιχεία, είναι ένα οικονομικό ημερολόγιο για την αγορά κρυπτογράφησης.

Με το CoinMarketCal, θα ενημερωθείτε για τις εκδόσεις beta, alpha ή mainnet ή testnet που ξεκινούν διαφορετικά νομίσματα. Θα μάθετε επίσης για τις σταγόνες αέρα ή την έναρξη μιας νέας δυνατότητας στο συγκεκριμένο έργο.

Επιπλέον, όλες αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο CoinMarketCap με την πηγή των πληροφοριών τους, όπου οι χρήστες μπορούν να επαληθεύσουν τις πληροφορίες και, στη συνέχεια, να το υπερψηφίσουν ή να το αρνηθούν.

Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη δημιουργία της στρατηγικής κρυπτογράφησής σας και το καλό είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση.

Δείτε το CoinMarketCal

12. CryptoPanic

CryptoPanic

Το CryptoPanic είναι ένα άλλο αγαπημένο μου εργαλείο που με βοηθά να παραμείνω στην κορυφή των ειδήσεων από την κρυπτοσφαίρα.

Το Crypto είναι μια σχετικά μικρή αγορά που επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις ειδήσεις. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις ειδήσεις και μετά να μετράμε τα συναισθήματα της αγοράς.

Αυτό βοηθά στην ενίσχυση της στρατηγικής κρυπτογράφησης.

Με τη δωρεάν έκδοση του CryptoPanic, μπορείτε να παρακολουθείτε εξαιρετικά προσαρμοσμένες ειδήσεις σύμφωνα με τα νομίσματα που σας ενδιαφέρουν.

Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα για να ακολουθήσετε τα κανάλια σας στο YouTube, το νήμα Reddit και τους λογαριασμούς Twitter για να μετρήσετε με ακρίβεια τα συναισθήματα της αγοράς.

Έχετε την επιλογή για αυτά τα πράγματα στο κινητό σας, καθώς το CryptoPanic παρέχει εφαρμογές τόσο για iOS όσο και για Android. (Κατεβάστε την εφαρμογή CryptoPanic Android, Κατεβάστε την εφαρμογή CryptoPanic iOS)

Δείτε το CryptoPanic

Μπόνους ****: Προβολή συναλλαγών

Προβολή συναλλαγών

Το Trading View είναι ένα υψηλής ποιότητας λογισμικό χαρτογράφησης που είναι αρκετά δημοφιλές στον κόσμο για την εμφάνιση ακριβών διαγραμμάτων αγοράς για εμπορεύματα, μετοχές, παράγωγα, και τώρα κρυπτογράφηση επίσης.

Έτσι, εάν είστε κάποιος που του αρέσει η τεχνική ανάλυση των νομισμάτων κοιτάζοντας γραφήματα διαφορετικών διαστημάτων, αυτό το εργαλείο είναι για εσάς.

Επιπλέον, για να σας βοηθήσουμε θα βρείτε όλα τα τελευταία και παραδοσιακά εργαλεία ανάλυσης προτύπων ενσωματωμένα στο λογισμικό προβολής συναλλαγών.

Δείτε την προβολή συναλλαγών

Επερχόμενα εργαλεία συναλλαγών Crypto & Λογισμικά:

Αυτά είναι μερικά από τα εργαλεία που είναι προσεχή και αξίζει να τα παρακολουθήσετε. Μερικά από αυτά μπορεί να εξελιχθούν σε ένα mainstream εργαλείο ή κάποια από αυτά να κλείσουν. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα έργα κάνουν κάτι σημαντικό και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε καλύτερο εμπόριο:

Λοιπόν, είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν θα είχε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία. Μην ανησυχείς. Όταν ξεκίνησα, δεν είχα όλα αυτά, αλλά με την ώρα μπορείτε να αρχίσετε να υιοθετείτε ένα πράγμα κάθε φορά για να μεταφέρετε τις δεξιότητές σας σε κρυπτογράφηση στο επόμενο επίπεδο.

Τώρα, είναι η σειρά σας να δοκιμάσετε αυτά τα εργαλεία και να μοιραστείτε την εμπειρία σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων &# 128578;

Εδώ είναι μερικοί άλλοι επιλεγμένοι οδηγοί για να διαβάσετε στη συνέχεια:

 • Επένδυση σε κρυπτονομίσματα 101: Ένας οδηγός για αρχάριους
 • 6 Εργαλεία που κάθε επενδυτής Cryptocurrency πρέπει να έχει από την πρώτη μέρα
 • Πώς να πουλήσετε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο Crypto για BTC ή USDT ταυτόχρονα [Trick]
 • Τι είναι το Margin Trading στο CryptoCurrency: Μάθετε πώς να ξεκινήσετε

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me