Bitcoin Diamond (BDC) - Pertukaran Bitcoin Diamond

Garpu Bitcoin tidak lama lagi akan menjadi perkara biasa di kriptosfera. Kami telah melihat dua garpu Bitcoin yang berjaya yang kini berkembang dengan baik di pasaran.

 • Tunai Bitcoin
 • Emas Bitcoin

Selain daripada dua ini, banyak garpu keras Bitcoin sedang dalam perjalanan dan akan dilaksanakan dalam beberapa bulan akan datang, jika tidak beberapa hari lagi.

Salah satu garpu adalah Bitcoin Diamond yang telah berlaku pada ketinggian blok 495866. Ketinggian blok ini bermaksud jika anda mempunyai Bitcoin pada ketinggian blok ini, anda layak memiliki Bitcoin Diamond di 1 BTC: 10 BCD nisbah.

Saya tidak akan membahas keseluruhan cerita garpu kerana CoinSutra telah membahasnya untuk penggunanya. Kami juga telah mengeluarkan arahan terperinci mengenai garpu di pautan di bawah.

 • Bitcoin Diamond (BCD): Senarai Penuh Pertukaran Bitcoin Diamond

Apabila garpu seperti itu berlaku, masalah utama adalah kecairan iaitu siapa yang akan menyediakan kemudahan jual beli untuk duit syiling ini dan bursa mana yang akan menyenaraikannya terlebih dahulu supaya pelabur dapat memanfaatkannya. Juga, terdapat kemungkinan besar pertukaran scam menjadi mangsa Bitcoin pengguna.

Itulah sebabnya saya fikir adalah mustahak untuk menyenaraikan pertukaran sah yang boleh digunakan dengan selamat untuk Bitcoin Diamond.

Catatan: Blockchain Bitcoin Diamond masih belum hidup dan oleh itu, tidak ada duit syiling BCD yang sebenarnya. Duit syiling sebenar akan diberikan kepada pengguna apabila blockchain utama sebenar disiarkan yang dijadualkan pada akhir bulan ini.

Laman Web Terbaik Untuk Membeli / Menjual Bitcoin Diamond

Pertukaran Pasangan Terdapat
Binance BCD / BTC, BCD / ETH
Huobi BCD / BTC
KuCoin BCD / BTC, BCD / ETH
Gerbang.io BCD / BTC, BCD / USDT

1. Binance

Binance, salah satu pertukaran yang paling popular dan berkembang pesat, juga telah mengedarkan token BCD dan membuka pasaran untuk perdagangan BCD.

Ia adalah salah satu pertukaran paling popular untuk melakukannya dengan cepat.

#Biaya Mengedar #Bitcoin Berlian $ BCD dan Menambah Pasaran BCDhttps://t.co/klvvvSQGpP

– Binance (@binance) 24 November 2017

Untuk maklumat lanjut mengenai Binance, lihat panduan terperinci kami: “Cryptocurrency Binance: Pertukaran Crypto yang Unik dan Berkembang”.

Binance mengambil tangkapan skrin di blok 495866 dan mula berniaga ia untuk penggunanya sejurus selepas itu.

Deposit / pengeluaran BCD yang sebenarnya masih tidak aktif di Binance, tetapi harapkan ia tersedia apabila blockchain BCD stabil dan siap.

Sekiranya anda ingin memperdagangkan token BCD, pasangan perdagangan berikut tersedia di Binance (ini dapat dilakukan hanya jika anda mempunyai BTC pada Binance pada saat snapshot garpu Bitcoin Diamond):

 • BCD / BTC
 • BCD / ETH

Baca pernyataan rasmi Binance di BCD

2. Gerbang.io

Pertukaran lain yang menyokong Bitcoin Diamond adalah gate.io. Ia adalah pertukaran yang kurang dikenali tetapi mempunyai trafik yang baik dan menyokong banyak pasangan duit syiling.

Mereka juga cukup cepat memberikan sokongan untuk garpu BCD yang mereka umumkan di Twitter juga.

BCD (Bitcoin Diamond) telah diedarkan kepada semua pengguna. Lihat di https://t.co/VIHvpf1xAS. Berdagang BCD di https://t.co/Zz2o3OMk48 dan https://t.co/QpX1k1hvXc. Sertailah Telegram: https://t.co/SOwOc7YiuO

– Pertukaran Gate.io (@gate_io) 24 November 2017

Deposit / pengeluaran BCD yang sebenarnya masih tidak aktif di pintu pagar tetapi akan tersedia setelah blockchain BCD stabil dan siap.

Sekiranya anda ingin memperdagangkan token BCD, pasangan perdagangan berikut tersedia di pintu gerbang (ini dapat dilakukan hanya jika anda mempunyai BTC di gerbang pada saat snapshot garpu Bitcoin Diamond):

 • BCD / BTC
 • BCD / USDT

Baca pernyataan rasmi gate di BCD

3. YoBit

YoBit adalah bursa China yang juga telah memulakan perdagangan Bitcoin Diamond. Ia secara rasmi mengumumkan sokongan untuk Bitcoin Diamond pada pegangan Twitter rasminya.

Baki Bitcoin Diamond ditambah

Perdagangan dibuka: https://t.co/qZLJopDq7s

– Yobit.Net (@YobitExchange) 24 November 2017

Baca ulasan terperinci CoinSutra mengenai pertukaran YoBit.

Deposit / pengeluaran BCD yang sebenarnya masih tidak aktif di YoBit, tetapi harapkan ia tersedia apabila blockchain BCD stabil dan siap.

Sekiranya anda ingin memperdagangkan token BCD, pasangan perdagangan berikut tersedia di YoBit (ini dapat dilakukan hanya jika anda mempunyai BCD di YoBit pada saat snapshot garpu Bitcoin Diamond):

 • BCD / BTC
 • BCD / ETH

Lebih banyak pertukaran / dompet yang menyokong Bitcoin Diamond

Terdapat beberapa pertukaran yang berminat untuk menyokong Bitcoin Diamond. Tetapi nampaknya mereka secara diam-diam menyatakan sokongan mereka.

Saya tidak dapat mencari maklumat rasmi dari mereka, jadi saya tidak menyenaraikannya dan tidak mengesyorkan untuk digunakan kerana saya bimbang tentang langkah keselamatan mereka.

Saya akan mengemas kini senarai ini sebaik sahaja saya mendapat maklumat rasmi yang lebih konkrit, jadi tonton ruangan ini di CoinSutra.

Kemas kini: Senarai pertukaran dari mana anda dapat mencari cryptocurrency BCD untuk dibeli.

Cadangan Lebih Lanjut Baca:

 • Bitcoin Diamond (BCD): Senarai Penuh Pertukaran Bitcoin Diamond
 • Yeah! Satu Lagi Bitcoin Hard Fork- Super Bitcoin [SBTC]
 • Panduan Lengkap Untuk Mengklaim Emas Bitcoin Pada Lejar Nano S
 • Cara Menuntut Emas Bitcoin Percuma Anda [BTG] Dari Mana-mana Dompet
 • Tempat Menjual Wang Tunai Bitcoin (BCH) [Senarai penuh pertukaran BCH Terbaik]

Sekiranya anda menyukai siaran ini, jangan lupa untuk berkongsi di Twitter & Facebook!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me