Helo! Saya menggunakan perkhidmatan penapisan e-mel baru yang disebut BitBounce untuk menyaring e-mel saya. Untuk menghantar e-mel anda ke peti masuk saya, sila klik butang di bawah ini dan bayar sedikit wang cryptocurrency. Terima kasih!

$ 10.05 untuk menghantar e-mel anda.

Kami tidak pernah bertemu – saya akan membayar yuran anda.

Saya mengenali anda – Tambahkan saya ke senarai putih anda.

Adakah anda, baru-baru ini, menerima mesej sedemikian di e-mel anda?

Saya bertanya kerana saya sudah mula menerimanya dari beberapa penerima e-mel saya setiap kali saya menghantar e-mel kepada mereka.

Yang membawa saya kepada soalan – apa itu?

Yang mengejutkan saya, saya dapati perkhidmatan penapisan e-mel berasaskan kripto – Bitbounce

Kita semua hanya bermimpi untuk menyaring sebahagian e-mel spam yang terdapat di dalam peti masuk kita, tetapi belum pernah dapat melakukannya.

Juga, idea menggunakan pembayaran untuk menyelesaikan masalah spam e-mel bukanlah sesuatu yang tidak kita ketahui sebelumnya.

Tetapi baru-baru ini dengan kedatangan token dan syiling kriptografi yang lebih pantas dan lebih murah dalam urus niaga, sekarang ini mungkin. Ini kerana sekarang pembayaran mikro hingga $ 0.1 dapat dilaksanakan dengan token dan syiling berasaskan blockchain.

Itulah sebabnya ia adalah masa yang tepat untuk menyelesaikan kebolehaksesan e-mel dan penyelesaian spam e-mel dan Bitbounce melakukan perkara itu.

Bagi anda yang tidak tahu apa itu Bitbounce, berikut adalah penjelasan kecil.

Apa Itu Bitbounce?

BitBounce adalah perisian penyelesaian spam e-mel percuma yang membayar untuk menerima e-mel.

Tetapi ini bukan sekadar e-mel. Ini adalah e-mel yang disenaraikan dari orang yang anda kenali. Orang yang tidak mengenali anda mendapat e-mel autoresponder jenis ini untuk menghubungi anda atau menjadi senarai putih.

Apa Itu Bitbounce

Oleh itu, secara ringkasnya, anda akan dapat mengewangkan ruang dan masa e-mel yang anda masukkan untuk membaca e-mel anda dan hanya menggunakan e-mel yang difilter yang berkaitan dengan anda. Sekiranya seseorang menginginkan perhatian anda, mereka perlu membayar dan membeli masa anda untuk menghabiskan e-mel anda.

Bagaimana BitBounce Berfungsi

BitBounce bukan penipuan. Sebaliknya, ini adalah untuk mengawal spam e-mel yang kita terima setiap hari di peti masuk kami.

BitBounce dapat disatukan dengan e-mel anda dan ia akan meminta izin anda untuk mengakses kenalan e-mel anda.

Selepas penyatuan, anda akan diminta untuk menetapkan jumlah minimum dalam USD yang akan dibayar oleh pengirim untuk menerima balasan atau e-mel anda.

Bagaimana BitBounce Berfungsi

Katakan anda telah menetapkan harga respons e-mel anda sebagai $ 10 dan pengirim membayar $ 10. Maka jumlah ini akan ditingkatkan oleh perisian milik BitBounce sehingga pengirim menerima balasan dari penerima.

BitBounce

Pasang balasan, pengirim akan dikreditkan dengan 70% dari biaya jangkauan ini dan 30% akan diambil oleh BitBounce untuk menjalankan perniagaan mereka.

Oleh itu, jika anda telah mengintegrasikan BitBounce, setiap kali seseorang yang anda tidak kenal akan menghantar e-mel yang tidak diminta kepada anda, anda berpeluang memperoleh Token kredo (token asli BitBounce) yang kemudian anda boleh perdagangan untuk mata wang lain atau menggunakannya untuk menjangkau lebih jauh kepada orang yang anda tidak kenal.

Selanjutnya, anda dapat mengesan prestasi BitBounce dari papan pemuka yang kelihatan seperti ini:

Papan Pemuka BitBounce

Gunakan kes BitBounce

Ini adalah beberapa kes penggunaan BitBounce yang akan mendorong anda untuk mencuba perkhidmatan mereka (Sumber: Lembaran Putih BitBounce):

 • Penapis Spam: Kes penggunaan pertama untuk BitBounce adalah bertindak sebagai penapis spam yang lebih berkesan, yang dapat menyelesaikan masalah spam.
 • Tindak Balas Berinsentif: Kes penggunaan kedua untuk BitBounce adalah memberi insentif kepada respons dari penerima, yang menyelesaikan masalah akses e-mel.
 • Autopilot: Kes penggunaan ketiga untuk BitBounce adalah membayar secara automatik dalam Credo agar e-mel dihantar kepada penerima.
 • Kempen E-mel Insentif: Kes penggunaan keempat untuk BitBounce adalah menyusun dan mengirim kempen pemasaran e-mel insentif.

Selain daripada ini, BitBounce berkomitmen untuk membiarkan gangguan minimum pada bagaimana seseorang menggunakan klien e-mel mereka dan terus mengemas kini ciri-cirinya di latar belakang.

Untuk menggunakan BitBounce, seseorang tidak perlu mengubah klien e-mel mereka seperti Gmail atau Outlook tetapi dapat membuatnya lebih teratur dengan menggunakan fitur ‘Whitelist’ dari BitBounce yang membantu dalam penyaringan.

Cara Bermula Dengan BitBounce

Untuk memulakan dengan BitBounce, anda hanya perlu mendaftar menggunakan ID e-mel anda.

Kemudian, anda perlu memberi kebenaran kepada BitBounce untuk perkara berikut:

Mulakan Dengan BitBounce

Anda kemudian boleh menetapkan harga anda sendiri untuk setiap respons e-mel yang ingin anda balas. Dalam kes BitBounce, jumlah minimum adalah USD 0.1.

Untuk menggunakan BitBounce, anda juga memerlukan token Credo jika anda ingin menjangkau seseorang yang tidak anda kenal. (Sudah tentu, orang itu semestinya mempunyai integrasi BitBounce).

Cap Pasar Credo

Menurut CoinMarketCap, jumlah bekalan Credo yang beredar adalah 1549,891,703 CREDO dan harga semasa setiap unit adalah $ 0,022. Itu menghargai had pasarannya sekitar $ 12 juta (pada masa artikel ini).

Pertukaran Credo

Anda boleh membeli token Credo dari pertukaran berikut dalam pasangan ini:

 • OTCBTC: CREDO / ETH
 • CoinBene: CREDO / ETH
 • Tidex: CREDO / BTC
 • BitMart: CREDO / BMX

Dompet Credo

Credo adalah token ERC20 yang bermaksud anda mempunyai banyak pilihan untuk menyimpan token Credo anda dengan selamat. Pilihan yang disenaraikan di bawah akan membantu anda menjaga keselamatan Credo anda.

Kesimpulan: E-mel Yang Membayar

BitBounce adalah perkhidmatan yang menarik.

Sekiranya anda ingat, kami menyemak perkhidmatan serupa Dapatkan.com sebelum ini. BitBounce, bagaimanapun, berbeza kerana ia mempunyai mata wang asalnya sendiri.

Mempunyai token asli anda memberi anda lebih banyak pandangan dan kawalan produk anda. Selain itu, ia membantu dalam memperoleh dana untuk bootstrap produk anda tetapi token itu dapat kehilangan nilai dengan cepat jika anda tidak melakukannya dengan betul.

Mengingat hal ini, BitBounce telah menanggung keperitan menulis buku putih mereka dan telah menunjukkan produk mereka kepada dunia dengan cara yang baik.

Ia juga berjaya di pasaran. Penggunaannya telah meroket pada 6 bulan awal, tetapi pada pendapat saya, BitBounce harus menjadikan produk lebih berguna dan relevan untuk masyarakat umum.

Diharapkan orang akan membayar tindak balas daripada seseorang pada kedudukan CEO atau VC, tetapi untuk pengguna lain, tidak masuk akal.

Selain itu, mereka harus menjadikan proses daftar putih mereka lebih lancar kerana tidak mungkin bagi sesetengah orang untuk memasukkan senarai putih secara manual sehingga banyak kenalan setiap kali.

Saya telah melihat banyak orang menggunakan BitBounce, tetapi mereka telah melaporkan bahawa menjana wang daripadanya tidak dapat dilaksanakan. Itu kerana mereka tidak memegang jawatan berpengaruh. Sebaliknya, produk ini dapat berfungsi dengan baik untuk pemasaran e-mel insentif.

Baiklah, itu semua dari pihak saya dalam babak pengenalan projek BitBounce dan token Credo ini.

Sumber BitBounce rasmi

Beberapa pautan rasmi yang akan membantu anda terus dikemas kini dengan berita BitBounce:

Berikut adalah beberapa artikel pilihan lain untuk anda baca seterusnya:

 • Lihat 5 Platform Penerbitan Token Keselamatan Teratas
 • 9 DApps Terbaik Di Platform Ethereum Yang Boleh Anda Gunakan Sekarang
 • Cryptocurrency PIVX: Semua yang Perlu Anda Ketahui
 • 9 Mesti Menonton Video Blockchain Untuk Pemula
 • Berikut adalah Projek Cryptocurrency Pengurusan Rantaian Bekalan Teratas

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me