Varnostni žetoni so nova tema mesta.

Če še niste slišali zanje, veliko zamujate.

Da ne bo pomote, varnostni žetoni niso kot pomožni žetoni, zato potrebujejo posebno infrastrukturo in povsem nov pristop, da zaživijo.

Toliko podjetij si prizadeva za dosego tega cilja in olajšajo okoren postopek lansiranja varnostnih žetonov & dostopna družbam, ki kotirajo na borzi. Nerodno, ker boste morali za zagon varnostnega žetona veliko sodelovati s svetovalci, odvetniki, regulatorji in na koncu s tehničnimi platformami za zagon vašega žetona za trgovanje.

In to ni enostavno.

Torej, v današnjem članku bomo razpravljali o nekaterih podjetjih, ki temeljijo na blockchainu, ki si prizadevajo za dosego tega cilja in olajšajo lansiranje varnostnih žetonov.

Najboljših 5 verig za izdajo varnostnih žetonov

1.. Polymath

Polymath se označuje kot Ethereum za varnostne žetone.

In kot sem uvodoma povedal z vami, Polymath ponuja tehnične in pravne rešitve za listinjenje vaših delnic, obveznic ali drugih sredstev na verigi blokov.

Imajo svoje Žeton ST-20 standard za to in tudi njihove domače pametne pogodbe. Poleg tega imajo industrijska partnerstva s podobnimi tZero, ki bodo zagotovila prepotrebno likvidnost za varnostne žetone, predstavljene na verigi blokov Polymath..

Tako kot Ethereum ima tudi Polymath svoj izvorni žeton, tj. POLY, in se uporablja kot ekonomska enota za vse operacije na verigi blokov Polymath.

Polymath's blockchain

2.. Listinjenje

Listinjenje

Securitize je še ena blockchain platforma, ki ponuja celovito platformo za izdajatelje, ki želijo tokenizirati sredstva. Tu so sredstva lahko skladi, podjetje ali katera koli druga resnična oblika premoženja.

Securitize upravlja obdelavo zahtevanih vlagateljev od prijave do prejetega kapitala ter izdajo in upravljanje varnostnih žetonov skozi celotno življenjsko dobo sredstva.

Listinjenje

Securitize to stori s svojim protokolom DS, ki deluje z žetoni DS. Žetoni DS niso nič drugega kot žetoni, skladni z ERC-20, ki izvaja tudi dodatne kljuke, ki jih zahteva protokol DS.

3.. pristanišče

pristanišče

Harbour je še ena blockchain platforma, ki je izrecno zasnovana za zagon varnostnih žetonov in jim pomaga pri skladnosti z obstoječim regulativnim okvirom.

Pomaga tudi pri prehodu tradicionalnih razredov sredstev podjetij, da preidejo na blockchain in s tem pri njihovi tokenizaciji.

Urejeni žeton - R-Token

Za to Harbour uporablja urejeni sistem žetonov (R-Token). R-Token je žeton dovoljenja za verigo blokov Ethereum, ki omogoča prenose žetonov, če jih odobri vgrajena regulatorna služba.

4.. Roj

Roj

Swarm je še ena resnična platforma za tokeniziranje sredstev, ki jo poganja blockchain.

Swarm ponuja protokol SRC20, kriptografski standard za varnostne žetone za označevanje sredstev. Med tokenizirane predmete spadajo nepremičnine, obnovljivi viri, kmetijstvo, tehnološka podjetja, kripto hedge skladi itd., Ki postanejo “sredstva”, s katerimi je mogoče enostavno upravljati, upravljati in trgovati z njimi.

Protokol SRC20 opredeljuje poseben nabor pravil, ki jih morajo vključevati varnostni žetoni, da predstavljajo resnično sredstvo. Ta standardizacija razvijalcem pomaga tudi pri izdelavi aplikacij, ki lahko uporabljajo take varnostne žetone.

Varnostni žetoni SRC20 lahko naredijo naslednje stvari, vendar niso omejene na:

  • predstavljajo lastništvo dela predmeta ali »sredstva«,
  • imetnikom omogočiti, da to sredstvo upravljajo z glasovanjem,
  • zaščititi pravico do vseh tokov dohodka od sredstva in,
  • lahko trgujejo na regulativni način.

Tako kot številne druge platforme ima Swarm svoj izvorni žeton, imenovan SWM, za lažje gospodarske dejavnosti na platformi Swarm.

5.. Securrency

Securrency

Securrency je popolna platforma listinjenja za resnično sredstvo.

Imajo preprosto vlečenje & spustite postopek izdaje žetonov z enim samim klikom. In potem lahko za distribucijo uporabite njihov RegTex ™ motor, lahko izvaja KYC v več kot 160 državah, AML na fiat računih in denarnicah za kriptovalute ter vir sredstev in preverjanje pooblaščenih vlagateljev.

Poleg tega so agonistični za verigo blokov in vam zato nudijo API-je in abstrakcijski sloj, imenovani fleksibilni InfinXChange ™ za Securrency, da izberete blockchain po svoji izbiri.

Zaključek

Te platforme so podobne številnim drugim blockchain platformam, ki smo jih doslej videli pri uvajanju ICO, na primer Ethereum, NEO, Cardano in Zilliqa; vendar te platforme niso dobro razvite ali postavljene za izdajo varnostnih žetonov.

In zato sem zgoraj navedel platforme, ki so specializirane za lansiranje varnostnih žetonov, kjer je mogoče izvesti novo obliko ICO ali prodajo žetonov, znano kot ponudbe varnostnih žetonov (STO)..

Zdaj je čas, da se oglasite: Kateri od projektov blockchain varnostnih žetonov vam je všeč? Ali poznate še kakšne take razburljive blockchain projekte? Sporočite nam v komentarjih spodaj.

Tu je nekaj drugih izbranih člankov, ki bi jih morali prebrati v nadaljevanju:

  • Najboljša osebna omrežja za posojila Bitcoin (posojila Bitcoin P2P)
  • Razumevanje, kako Blockchain spreminja upravljanje identitete
  • ERC223, nova različica ERC20, je tu in je njena pot boljša
  • Najboljše kriptovalute na osnovi iger, ki jih boste letos vlagali
  • Najboljše denarnice za shranjevanje žetonov ERC20

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me