Torej ste se končno odločili, da kupite svoj prvi Bitcoin ali morda del Bitcoinov?

Za nakup lahko na koncu izberete katero koli izmed najboljših borz Bitcoin. Vendar ste še vedno zaljubljeni, kot bi se morda vprašali; katero spletno mesto je najceneje kupiti Bitcoin?

Če ste impulziven kupec, mu morda ne boste posvečali velike pozornosti.

Če pa ste pameten kupec, se ustavite za nekaj minut, preverite vse možnosti in nato kupite Bitcoin. Z izbiro najcenejšega spletnega mesta za bitcoin lahko na koncu prihranite 100–200 USD (1-2%) pri nakupu 10 000 USD. In če nameravate kupiti tone Bitcoinov, bi bil ta prihranek lahko velik.

V tem priročniku sem delil svoje ugotovitve o poceni Bitcoin spletnih mestih, kjer plačate najmanj.

Najprej prva stvar,

Cena Bitcoinov bo na vseh spletnih mestih skoraj enaka. Kraj, kjer lahko prihranite denar, je na marže, pristojbine za polog in stroške dviga. Stroške lahko znižate na podlagi dejavnikov, kot so:

 • Iz katere države ste
 • Kateri je vaš najljubši način plačila
 • Koliko časa lahko čakate na nakup Bitcoina
 • Ali želite dvigniti Bitcoin ali zamenjavo uporabiti kot denarnico (ni priporočljivo)
 • Kako tehnično ste pametni

Tu je nekaj stvari, ki bi jih morali vedeti:

 • Nakup z bančnim računom je najcenejši
 • Nakup s kreditno kartico je najcenejši (spodaj sem navedel najcenejšo rešitev)
 • Uporaba izmenjav P2P, kot sta Paxful ali Localbitcoin, je najcenejša, vendar ni najbolj primeren način nakupa.

Obstajajo enostavne borze, kot so Coinbase in CEX, ki so kot nalašč za začetnike. Vendar so provizije (provizije za transakcije, polog in odstopnine) precej pomembne, vendar popolne zaradi lažjega udobja.

Najboljša poceni spletna mesta za nakup Bitcoinov:

1. CEX

CEX je ena najboljših destinacij po vsem svetu za poceni nakup Bitcoinov. Odvisno je samo od tega, v katerem načinu financirate svoj račun, in to določa, kako poceni ali drag bi bil vaš nakup.

Tu je posnetek zaslona strani s pristojbinami CEX:

Če kot način plačila izberete bančno nakazilo, za USD, EUR in GBP ne boste plačali nič. Tudi provizije za transakcije so precej nominalne (glejte spodnji posnetek zaslona)

Edina stvar, ki mi pri provizijah CEX ni všeč, so provizije za dvig, toda če želite Bitcoin držati dlje časa kot mnogi drugi, vas to ne bi smelo motiti.

Kako začeti s CEX je enostavno in preberite, kako kupite bitcoin, da boste razumeli celoten postopek.

Prijavite se za CEX

2. Binance

Binance je morda samorog bitcoinov in industrije kriptovalut. Gre za popolnoma izmenjavo fledge, ki je nedejavna za začetnike in za profesionalne uporabnike. Binance je pred kratkim dodal funkcijo, ki vam omogoča nakup Bitcoinov s pomočjo glavne ali vizumske kartice.

Pri tem so resnično pomembne pristojbine, ki so morda najcenejše v celotni panogi. V skladu z napovedjo “Nizke provizije: samo 3,5% na transakcijo ali 10 USD, kar je višje”.

Tudi transakcijske provizije na Binanceu so ena najnižjih, če nameravate trgovati s kupljenim Bitcoinom.

Za začetek sledite korakom:

 1. Ustvari račun na Binance
 2. Kliknite Nakup kripto > Kreditna / debetna kartica
 3. Vnesite znesek med (15–5000 USD)
 4. Plačajte z vizumsko / glavno kartico
 5. Dokončajte preverjanje (5 minut)
 6. In dokončajte nakup

Tudi provizije za umik Bitcoinov so najnižje in kot sem že rekel: Binance je samorog kriptovalute. Z uporabo te strani bi našli veliko vrednosti.

Ustvari račun na Binance

3. Paxful

Paxful je izmenjava P2P in že sem delil podroben pregled Paxful. Ker gre za izmenjavo P2P, sem jo uvrstil na zadnjo mesto, saj je veliko uporabnikov za nakup Bitcoina dajalo prednost reguliranim borzam, kot sta CEX in Coinbase. Za tiste, ki se strinjate z nakupom na platformi P2P, imate srečo, saj je Paxful platforma za nakup Bitcoina brez stroškov..

Tu je posnetek zaslona strani Paxful honorarji:

Opomba: Ko kupujete kriptovaluto od druge stranke na Paxful, kupujete kriptovaluto po stopnji, ki jo določijo stranke same. Te cene se razlikujejo glede na številne dejavnike, kot so stanje preverjanja, način plačila, valutni par (kot so USD, EUR, CNY) in velikost naročila..

Ustvari brezplačen račun na Paxful

Zaključek: Poceni Bitcoin spletna mesta

Previdni morate biti pri spletnih mestih, ki odkrito oglašujejo nakup poceni bitcoinov, saj morate pogledati tudi zanesljivost in pristnost platforme, sicer lahko postanete žrtev prevare. Ta zgoraj našteta spletna mesta so med najboljšimi pri nakupu poceni BTC in imajo hkrati dokazane rezultate.

Če ste naleteli na katero koli drugo spletno mesto, ki bi moralo biti tukaj, mi sporočite v spodnjem oddelku za komentarje. Kot vedno vesel nakup poceni bitcoinov.

Imate vprašanje? Vprašajte v spodnjem oddelku za komentarje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me