Bitcoin ja Blockchain keksittiin alun perin mullistamaan tapamme tallentaa ja siirtää arvoa ihmisinä.

Vaikka on ihmisiä, jotka tällä hetkellä käyttävät Bitcoinia yksinomaan investointina, kolikon sovellusliittymän ohjelmoitavuus tosiasiallisesti mahdollistaa rajattomat mahdollisuudet käyttötarkoituksista.

Sekä yrittäjänä että sijoittajana uskon, että on vain väistämätöntä, että Bitcoin on täällä jäädäkseen – ei vain siksi, että rakastamme sitä, vaan sen selvästi häiritsevän kyvyn vuoksi toimia rahana.

Kuinka aloittaa Bitcoinin käyttö:

  • Vaihe 1: Hanki bitcoineja – minun (eli luoda), ansaita tai käydä kauppaa.
  • Vaihe 2: Määritä ensimmäinen Bitcoin-lompakko. Tässä on erinomainen opas.
  • Vaihe 3: Luo julkinen Bitcoin-osoite. Näyttää tältä – 1GX5Vwe5LCfdkQ9V2oDSQsZk9kp2vBxvLK
  • Vaihe 4: Lähetä pieni määrä bitcoinia julkiseen osoitteeseen, jonka loit Bitcoin-lompakossasi käyttämällä Lähetä-toimintoa paikassa, josta sait bitcoinisi.
  • Vaihe 5: Olet nyt virallisesti Bitcoinin käytön asiantuntija ja olet valmis ostamaan, sijoittamaan, lahjoittamaan ja lähettämään Bitcoineja kenellekään ja kaikille.

Lukea:

  • Kuinka tehdä Bitcoin-paperilompakko & Kuinka käyttää Bitcoineja
  • Parhaat Bitcoin-lompakot Android-käyttöjärjestelmälle [2021 Early Edition]

Toistaiseksi BTC voidaan jo käyttää moniin hauskoihin ja jännittäviin asioihin. Verkkopelaamisesta vanhuusinvestointeihin käyttäjät kasvavat päivittäin.

Tässä on lyhyt, mutta erittäin suloinen luettelo viidestä parhaasta tavasta käyttää Bitcoinia tyydyttääkseen niiden ihmisten halut, joilla jo on hallussaan ”Satoshi”..

6 parasta tapaa kuluttaa bitcoineja:

Aloitetaan luettelosta…

1. Osta suosittujen palvelujen lahjakortteja

Jos olet miettinyt, mihin vietät Bitcoinin oikeaan tarkoitukseen, voit käyttää sitä Bitrefillillä.

Bitrefill on suosittu palvelu, joka myy lahjakortteja kaikille suosituille palveluille. Heillä on valtava luettelo lahjakortteja, jotka ovat käytettävissä palveluille, kuten Apple Store, Amazon, Steam, Playstation, Uber, Bestbuy, Spotify, muutamia mainitakseni.

Palvelu tarjoaa myös mobiilisovelluksen ja sisäänrakennetun lompakon, jotka auttavat ostamaan lahjakortteja välittömästi. 

Suurin osa näistä lahjakorteista voidaan lunastaa välittömästi tai voit itse lahjoittaa nämä lahjakortit ystävillesi ja sukulaisillesi. CoinSutra-yhteisö ehdottaa tätä tapaa käyttää Bitcoinia.

Luo ilmainen Bitrefill-tili

2. Ylellinen matka

Missä viettää Bitcoin

Bitcoin ei ole vain teknoekeille ja rahoituspähkinöille. Jopa aktiivista ja ylellistä elämäntapaa käyttävät voivat hyötyä Bitcoinsin yksityisyydestä ja sopeutumiskyvystä.

Sen kyky muuntaa valuuttoja ja lähettää eri mantereille tekee siitä loistavan, turvallisen rahavaihtoehdon usein matkustaville.

Nykyään lentoja ja hotellivarauksia voi ostaa tällä kryptovaluutalla, mikä helpottaa pääsyä ja VIP-kokemusta.

Vaikka kuljetus- ja määränpäävaihtoehdot ovat edelleen rajalliset, tutustu Travalaan, jos haluat nähdä käytettävissä olevat lomat, jotka voit varata BTC: ltä..

Käytä Bitcoin matkustamiseen

Käytä bitcoiniaKäytä bitcoinia

Travala on ollut käytössä jonkin aikaa, ja he ovat integroituneet monien varauskumppaneiden kanssa, mukaan lukien Booking.com. He väittävät tarjoavansa halvimmat tarjoukset ja täydellisen hyvityksen, jos löydät tarjouksia halvempia kuin Travala. Heillä on myös natiivi tunniste nimeltä AVA, joka on syytä tutkia. Kaiken kaikkiaan voit helposti käyttää Bitcoinia varaamaan matkoja itsellesi, ystävillesi tai jopa asiakkaillesi.

3. Lähetä Bitcoin ystäville & Perhe ympäri maailmaa

Käytä Bitcoinia

Kuka ei rakasta lahjaa, joka erottuu muista? Vaikuta ja kouluta ystäviäsi ja perhettäsi lähettämällä heille bitcoineja!

He eivät vain usko, että olet yksi hieno, lonkkatuki, mutta he voivat myös punnita tämän jännittävän tekniikan etuja.

  • Tänään on täydellinen aika aloittelijalle oppia Bitcoinista.

Jos haluat tehdä sen helpoksi rakkaillesi, osta Bitcoin-laitteiden kylmäsäilytyslompakot, kuten Ledger Nano X tai Coldcard, ja lataa se bitcoineilla.

Jos haluat olla erityisen luova, lähetä heille BTC käyttämällä paperilompakkoa ja bitcoin-osoitetta ja anna heidän selvittää, kuinka se lunastetaan..

Voit myös käyttää verkkosivustoa, kuten CoinBase tai CEX, lähettääksesi Bitcoineja heille.

Katso myös: Kuinka ostaa Bitcoinia

4. Online-uhkapelaaminen

Uhkapelaajat iloitsevat siitä, että Bitcoin on tuntematon eikä ole sääntelyviranomaisten ja veronkantajien valvonnassa..

Tämän ansiosta pelaajien on helppo nauttia korkean panoksen jännityksestä ilman, että joku hengittää selkäänsä.

Hienoa on, että uusia tekniikoita rakennetaan päivittäin, ja Bitcoin-uhkapelaamisesta on tulossa entistä helpompaa ja käyttäjäystävällisempää yhä laajemmalle yleisölle.

On jopa fyysiset koneet luodaan, jotka hyväksyvät Bitcoinin.

Jotkut suosituimmista uhkapelisivustoista ovat:

  • BitStarz

Lukuun ottamatta sitä, että Bitcoinin lähettäminen kuulostaa viileämmältä kuin fyysisten dollareiden lähettämiseltä, se on yksityistä, tuntematonta ja rehellisesti sanottuna älykkäämpiä pelaamaan Satoshin kanssa.

Huomautus: Muista tarkistaa online-uhkapelejä ja vedonlyöntiä koskevat paikalliset lait ennen kuin osallistut tällaisiin palveluihin. En kannata tai suosittele verkkouhkapelejä kenellekään, vain vain jaan mielipiteeni.

5. Tuki hyväntekeväisyysjärjestöille

Uskokaa tai älkää, Bitcoin todella tekee sen helpompaa tukea hyväntekeväisyysjärjestöjä.

Useimmille hyväntekeväisyysjärjestöille, vaikka he saattavat sanoa olevansa voittoa tavoittelemattomia, aiheutuu kuitenkin useita kustannuksia. Usein et todellakaan tiedä, mihin rahasi menevät.

Bitcoinin avulla voit seurata tarkalleen mihin Blockchain-osoitteeseen kolikot lähetetään ja varmistaa, että varat todella toimitetaan aiotulle vastaanottajalle.

Bitcoin säästää aikaa ja tehokkuutta poistamalla tarpeettomat kolmannet osapuolet tai estot, ja samalla se auttaa enemmän ihmisiä tulemaan ja pysymään tehokkaina.

Jotkut hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka hyväksyvät Bitcoinin, ovat:

Parasta Bitcoinin lahjoittamisessa on mielenrauhan saaminen, jonka avulla voit lahjoittaa ja auttaa muita tarvitsevia nimettömästi ja yksityisesti samalla eliminoiden kaikki henkilöllisyyspetosten huolet.

6. Älykäs sijoitus

Blockchainin monimutkaisuus ja nero bitcoinien säilytystapana vastaa turvallisuudeltaan varojen hallintaa sveitsiläisessä pankissa.

Pohjimmiltaan todellinen keksintö tässä on Blockchain, ja se kutee lukuisia muita kryptovaluuttoja, kuten Binance, Nexo, Ethereum ja monet muut.

Yhdistettynä massiiviseen vaihdettavuuteen ja kykyyn muuntaa kirjaimellisesti mihin tahansa valuutaan, Bitcoinista tulee erittäin turvallinen (mutta myös erittäin epävakaa) sijoitusvaihtoehto.

Bitcoinin arvo ei riipu poliittisesta sijainnistasi, ja se hyväksytään melkein maailmanlaajuisesti. Totuus on, että olemassa on vain noin 21 miljoonaa bitcoinia (ehkä vielä vähemmän “palaneiden lompakoiden” takia) … Älkäämme unohtako, että planeetalla on yli 7 miljardia ihmistä.

Kun tämän ainutlaatuisen hajautetun tekniikan kysyntä ja käyttäjien omaksuminen lisääntyvät, Bitcoinin sisäinen arvo loistaa vain kirkkaammin.

Sijoitus Bitcoiniin tänään auttaa suojaamaan pesämunasi mahdollisilta huomisen taloudellisilta romahduksilta, ja se toimii erinomaisena riskien suojauksena.

On hyvä pitää myös joitain muita alt-kolikoita, kuten Monero, ETH ja BNB, koska ne ovat myös hyviä sijoituksia. Voit käyttää online-työkaluja, kuten Binance, saadaksesi nämä alt-kolikot vastineeksi BTC: lle tai muille kryptovaluutoille.

  • Katso myös: 4+ paras Crypto-palautusohjelma

Asiat, joita voit tehdä Bitcoinilla

Toivomme, että nautit tämän artikkelin lukemisesta ja löysit mahdollisesti jopa uuden ja jännittävän tavan käyttää bitcoinejasi.

Mikä tahansa syysi onkin halusi hankkia BTC, nauti kyydistä! Tulee kuoppia ja mustelmia kohti kuuta, mutta on monia hyviä tapoja käyttää sitä, kun se menee tälle matkalle.

Kuka tietää, ehkä sinä tai joku tuntemanne keksit uusia tapoja käyttää Bitcoinia!

Kerro minulle kommenteissa, jos sinulla on uusia ja jännittäviä tapoja käyttää Bitcoinia, jota ei ole käsitelty tässä artikkelissa!

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me