Bitcoin in Blockchain sta bila prvotno izumljena za revolucijo v načinu, kako kot ljudje hranimo in prenašamo vrednost.

Medtem ko obstajajo ljudje, ki Bitcoin trenutno uporabljajo izključno kot naložbo, pa dejansko omogoča programiranje API-jev za kovance neskončne možnosti uporabe.

Kot podjetnik in vlagatelj verjamem, da je neizogibno, da Bitcoin ostane tukaj – ne samo zato, ker ga imamo radi, ampak zaradi njegove izrazite moteče sposobnosti, da deluje kot denar.

Kako začeti z Bitcoinom:

  • 1. korak: Pridobite nekaj bitcoinov – moje (tj. Ustvari), zaslužite ali trgujte.
  • 2. korak: Nastavite svojo prvo Bitcoin denarnico. Tukaj je odličen vodnik.
  • 3. korak: ustvarite javni Bitcoin naslov. Videti je približno tako – 1GX5Vwe5LCfdkQ9V2oDSQsZk9kp2vBxvLK
  • 4. korak: Pošljite majhno količino bitcoina na javni naslov, ki ste ga ustvarili v svoji Bitcoin denarnici, s pomočjo funkcije »pošlji« na mestu, kjer ste dobili svoj bitcoin.
  • 5. korak: Zdaj ste uradno strokovnjak za uporabo Bitcoinov in ste pripravljeni kupovati, vlagati, donirati in pošiljati Bitcoine vsem in vsem.

Preberite:

  • Kako narediti denarnico iz papirja Bitcoin & Kako porabiti bitcoin
  • Najboljše Bitcoin denarnice za Android OS [zgodnja izdaja 2021]

Za zdaj lahko BTC že porabite za številne zabavne in vznemirljive stvari. Od spletnih iger na srečo do upokojitvenih naložb uporabniki vsak dan rastejo.

Da bi zadovoljili hrepenenje tistih, ki že imajo “Satoshi”, je tu kratek, a zelo prijeten seznam 5 najboljših načinov uporabe Bitcoina.

6 najboljših načinov porabe bitcoinov:

Torej, začnimo s seznamom …

1. Kupite darilne kartice priljubljenih storitev

Če se sprašujete, kje porabite Bitcoin za pravi namen, ga lahko uporabite pri Bitrefill.

Bitrefill je priljubljena storitev, ki prodaja darilne kartice za vse priljubljene storitve. Za storitve, kot so trgovina Apple, Amazon, Steam, Playstation, Uber, Bestbuy, Spotify, imajo na voljo ogromen seznam darilnih kartic..

Storitev ponuja tudi mobilno aplikacijo in vgrajeno denarnico, ki pomaga pri takojšnjem nakupu darilnih kartic. 

Večino teh darilnih kartic lahko unovčite takoj ali pa te darilne kartice dejansko podarite svojim prijateljem in sorodnikom. Skupnost CoinSutra predlaga, da ta način porabi Bitcoin.

Ustvarite brezplačen račun Bitrefill

2. Luksuzna potovanja

Kje porabiti Bitcoin

Bitcoin ni namenjen samo tehno tehnolomcem in finančnim oreščkom. Tudi tisti, ki vodijo aktiven in razkošen življenjski slog, lahko uživajo zasebnost in prilagodljivost Bitcoinov.

Zaradi zmožnosti pretvorbe med valutami in pošiljanja po celinah je odlična, varna denarna možnost za pogoste potnike.

Danes lahko s to kriptovaluto kupite lete in rezervacije hotelov, kar omogoča lažji dostop in VIP izkušnjo.

Čeprav so možnosti prevoza in cilja še vedno omejene, če si želite ogledati proste počitnice, ki jih lahko rezervirate z BTC, obiščite Travala.

Zapravite Bitcoin za potovanja

Porabite bitcoinPorabite bitcoin

Travala obstaja že nekaj časa in so se povezali s številnimi rezervacijskimi partnerji, vključno s Booking.com. Trdijo, da ponujajo najcenejše ponudbe in vam povrnejo kupnino, če bi našli ugodnejše ponudbe kot Travala. Imajo tudi izvorni žeton, imenovan AVA, ki ga je vredno raziskati. Na splošno lahko Bitcoin enostavno porabite za rezervacijo potovanja zase, prijatelje ali celo za stranke.

3. Pošlji Bitcoin prijateljem & Družina po vsem svetu

Porabite Bitcoin

Kdo ne ljubi darila, ki izstopa od ostalih? Navdušite in izobražite svoje prijatelje in družino, tako da jim pošljete bitcoin!

Ne samo, da bodo verjeli, da ste en dober, modni obdarovalec, ampak lahko tudi presodite o prednostih te razburljive tehnologije.

  • Danes je pravi čas, da se novinec nauči o Bitcoinu.

Če želite svojim najdražjim olajšati, kupite Bitcoin strojne denarnice za hladilno shrambo, kot sta Ledger Nano X ali Coldcard, in jo naložite z bitcoini.

Če želite biti še posebej kreativni, jim pošljite BTC s papirnato denarnico in bitcoin naslovom in jim dovolite, da ugotovijo, kako ga unovčiti.

Za pošiljanje Bitcoinov jim lahko uporabite tudi spletno mesto, kot je CoinBase ali CEX.

Glejte tudi: Kako kupiti Bitcoin

4. Spletne igre na srečo

Kockarji bodo veseli, ker je Bitcoin anonimen in ni pod drobnogledom regulatorjev in davkarjev.

Tako igralci na srečo zlahka uživajo v vznemirjenju stav z visokimi vložki, ne da bi jim kdo zadihal po hrbtu.

Kul stvar je, da se nove tehnologije gradijo vsak dan, igralništvo Bitcoin pa postaja vse bolj dostopno in uporabniku prijaznejše za vse širše občinstvo.

Obstajajo celo fizični stroji ki sprejemajo Bitcoin.

Nekatera bolj priljubljena spletna mesta za igre na srečo vključujejo:

  • BitStarz

Razen dejstva, da se zdi, da je pošiljanje Bitcoina precej hladnejše kot pošiljanje fizičnih dolarjev, je zasebno, anonimno in povsem odkrito pametno, da se igra s Satoshi.

Opomba: Preden sodelujete v takšnih storitvah, preverite svojo lokalno zakonodajo glede spletnih iger na srečo in športnih stav. Nikomur ne odobravam in ne priporočam spletnih iger na srečo, ampak samo delim svoja mnenja.

5. Podprite dobrodelne organizacije

Verjeli ali ne, Bitcoin to dejansko naredi lažje za podporo dobrodelnim organizacijam.

Večina dobrodelnih organizacij, čeprav bi lahko rekli, da so neprofitne, ima številne stroške. Pogosto v resnici ne veste, kam gre vaš denar.

Z Bitcoinom lahko natančno sledite, na kateri naslov Blockchain se pošiljajo kovanci, in zagotovite, da so sredstva dejansko dostavljena predvidenemu prejemniku.

Bitcoin prihrani čas in učinkovitost z odpravo nepotrebnih tretjih oseb ali cestnih zapor, pri tem pa pomaga več ljudem, da postanejo in ostanejo učinkoviti.

Nekatere dobrodelne organizacije, ki sprejemajo Bitcoin, vključujejo:

Najboljši del pri doniranju z Bitcoin je pridobiti mir, ki ga lahko podarite in pomagate drugim, ki jih potrebujejo anonimno in zasebno hkrati pa odpravlja vse pomisleke glede identitetne prevare.

6. Pametna naložba

Zapletenost in genialnost Blockchaina kot načina shranjevanja bitcoinov je po varnosti enakovredna hrambi sredstev v švicarski banki.

V bistvu je resnični izum Blockchain in to je tisto, kar ustvarja številne druge kriptovalute, kot so Binance, Nexo, Ethereum in številne druge.

V kombinaciji z veliko zamenljivostjo in zmožnostjo pretvorbe v dobesedno katero koli valuto postane Bitcoin izjemno varna (a tudi zelo nestanovitna) naložbena možnost.

Vrednost Bitcoina ni odvisna od vaše politične lokacije in je sprejeta skoraj po vsem svetu. Resnica je, da bo kdaj obstajalo le približno 21 milijonov bitcoinov (morda celo manj zaradi “zgorelih denarnic”) … Ne pozabimo, da je na planetu več kot 7 milijard ljudi.

Ker se povpraševanje in sprejemanje uporabnikov povečuje po tej edinstveni decentralizirani tehnologiji, notranja vrednost Bitcoina bo le svetila bolj močno.

Današnja naložba v Bitcoin bo pomagala zaščititi vaše gnezdo pred morebitnim jutrišnjim gospodarskim kolapsom in bo odlično varovanje pred tveganji.

Dobro je imeti tudi nekaj dodatnih kovancev, kot so Monero, ETH in BNB, saj so to tudi dobra naložba. S spletnimi orodji, kot je Binance, lahko dobite te nadomestne kovance v zameno za BTC ali druge kriptovalute.

  • Glejte tudi: 4+ najboljši program za povračilo denarja in nagrade

Stvari, ki jih lahko naredite z Bitcoinom

Upamo, da ste uživali v branju tega članka in morda celo našli nov in razburljiv način uporabe svojih bitcoinov.

Ne glede na razlog, zakaj želite pridobiti BTC, uživajte v vožnji! Ko se bo usmerila proti Luni, bo prišlo do udarcev in modric, vendar je na tej poti veliko odličnih načinov uporabe..

Kdo ve, morda boste vi ali nekdo, ki ga poznate, izumili nove načine uporabe Bitcoina!

V komentarjih mi sporočite, ali imate kakšne nove in zanimive načine uporabe Bitcoina, ki niso bili zajeti v tem članku!

Vam je všeč ta objava? Ne pozabite ga deliti!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me