Πώς να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την καινοτομία του προ-άλλου σταδίου

 Ανάλυση της έννοιας Young DAO

Εικόνα από Tim Walker

Τι γίνεται αν το 1783, το έτος της πρώτης επίδειξης του αερόστατου, κάποιος θα είχε βρει την ιδέα ότι οι συσκευές είναι ιδανικές για οπτική παρουσίαση οποιουδήποτε μηνύματος, συμπεριλαμβανομένης της εμπορικής ανακοίνωσης ή της πολιτικής βούλησης; Θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές οι ταραχές των τροφίμων του 1795; Πώς θα αντιδρούσαν τότε οι άνθρωποι εάν έμαθαν ότι ο επιδιωκόμενος σκοπός αυτής της μεγάλης και μεγαλοφυίας εφεύρεσης δεν έχει γίνει ποτέ ουσιαστικά ουσιαστικός; Θα ήθελαν οι Montgolfières να γνωρίζουν ότι η συσκευή τους λειτουργεί ακόμα καλά σήμερα, αιώνες αργότερα, αλλά ως παιχνίδι ή πανό σε βενζινάδικο?

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα ήθελα να συζητήσω εάν μια μέση εταιρεία μπορεί να επωφεληθεί από την έννοια της αποκεντρωμένης αυτόνομης οργάνωσης (DAO) σήμερα, προτού δοκιμαστεί καλά. Το DAO φαίνεται να είναι μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες της δεκαετίας. Ένας τέτοιος οργανισμός αναδεικνύει τον ανταγωνισμό της γραφειοκρατίας και άλλων τύπων τριβής, ωφελώντας παράλληλα τις διαφανείς λειτουργίες και τις σχέσεις ιδιοκτητών. Μπορεί να συναντήσετε μια αναφορά «οργανώσεων χωρίς αφεντικό» στην έννοια του DAO, αλλά αυτό είναι μια παρανόηση. Οι κανόνες ψηφοφορίας και διαχείρισης του DAO μπορούν να σχεδιαστούν όπως θέλετε. η βασική διαφορά από έναν κατεστημένο τύπο οργανισμού είναι ότι στο DAO υπάρχουν κανόνες, αλλά αυτοί οι κανόνες δεν μπορούν να αγνοηθούν και η εφαρμογή των κανόνων είναι διαφανής.

Τεχνικά, το DAO λειτουργεί μέσω των λεγόμενων «έξυπνων συμβολαίων» – ένα προγραμματιζόμενο αντικείμενο, κάτοικος ενός blockchain, το οποίο μπορεί να διευκολύνει, να επαληθεύσει και να επιβάλει αυτόματα την εκτέλεση προκαθορισμένων συμφωνιών και κανόνων. Εάν το DAO τρέχει πάνω από ένα δημόσιο blockchain όπως το ethereum, μπορεί να κληρονομήσει τις βασικές του ιδιότητες – αμετάβλητο, «χωρίς εμπιστοσύνη» και διαφάνεια. Ενώ υπάρχουν ήδη αρκετά πλαίσια για την εφαρμογή DAO, η ιδέα δεν έχει ακόμη αποδειχθεί πρακτικά.

Spoiler: η ιδέα μου είναι ότι το DAO είναι ήδη ένα εξαιρετικό και ασυνήθιστο εργαλείο μάρκετινγκ, ενώ η χρήση του DAO σύμφωνα με τους σκοπούς του μέχρι στιγμής φαίνεται αμφισβητήσιμη.

Εκτός από την εμφάνιση κάποιας ιδεολογικά φορτισμένης καινοτομίας, όπως η απόλυτη διαφάνεια, το αμετάβλητο και η αποκέντρωση, η ανάπτυξη έννοιας DAO μπορεί να έχει εκτεταμένες τεχνικές συνέπειες. Σήμερα, ακόμη και τα πιο προηγμένα συστήματα διαχείρισης επιχειρήσεων εξακολουθούν να λειτουργούν με χειροκίνητη / εγκεφαλική εργασία. Είναι σαν αρχιτέκτονες χωρίς AutoCAD, όπως βιομηχανίες logistics χωρίς παρακολούθηση GPS. Είναι δύσκολο να υπερεκτιμήσουμε την αναβάθμιση στη διαχείριση που μπορούμε να πάρουμε από τα μεγάλα δεδομένα και τα αποτελέσματα μηχανικής μάθησης που έχουν συσσωρευτεί από το DAO βάσει αυτού.

Η σκληρή έκδοση της έννοιας DAO συνεπάγεται μια αυτόνομη μορφή ύπαρξης, χωρίς καμία συμμετοχή ή επίβλεψη από την κυβέρνηση. Ωστόσο, μια υβριδική προσέγγιση – όταν δεν υπάρχει αυστηρή ρύθμιση με τη συνήθη έννοια, και ταυτόχρονα ο νόμος δεν παραβιάζεται – είναι πιθανό να γίνει η πιο χρησιμοποιούμενη. Καθώς αυτό συμβαίνει τώρα στο επιχειρηματικό περιβάλλον του Bitcoin, αναμένεται να προκύψει το ίδιο ήσυχο και απαλό χάος στο επιχειρηματικό τοπίο της DAO.

Το DAO είναι προφανώς μια λαμπρή ιδέα που υποτιμάται σοβαρά. Για τα εφαρμοσμένα οικονομικά, το DAO φαίνεται ακόμη πιο σημαντικό από το ίδιο το bitcoin, το οποίο είναι απλώς μια επανεφεύρεση της έννοιας του χρήματος, ενώ το DAO είναι μια νέα εφεύρεση της έννοιας των επιχειρηματικών σχέσεων γενικά. Οι σχέσεις είναι σίγουρα ένα ευρύτερο πράγμα από το χρήμα. Θα μπορούσε κάποιος να ανταλλάξει για επιχειρήσεις, για παράδειγμα. Για κάποιο λόγο, κατά τη διάρκεια της επανάστασης του blockchain, έχουμε δώσει προτεραιότητα σε λιγότερο σημαντικά στάδια αφήνοντας πιο σημαντικά από αυτά συγκριτικά υποανάπτυκτες.

Κάθε στοιχειώδης πράξη οικονομικής αλληλεπίδρασης περιλαμβάνει τα ακόλουθα τρία στάδια:

  • Η πρώτη βαθμίδα στη διαδικασία δημιουργίας μιας πράξης οικονομικής δραστηριότητας είναι να ανακαλύψετε με ποιον πραγματικά αντιμετωπίζετε. Οι ανώνυμες, εκ προθέσεως κρυφές συναλλαγές είναι μια οριακή μειοψηφία, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι blockchain τις κατέστησαν πιο προσιτές. Μέχρι σήμερα, το KSI (διανέμεται από την Ericsson) είναι το παλαιότερο και πιο ισχυρό εργαλείο ακεραιότητας δεδομένων βασισμένο σε blockchain, το οποίο μπορεί ενδεχομένως να εφαρμοστεί σε εργασίες εγγραφής ταυτότητας και φήμης. Εκπληκτικά, ακόμη και στην κρυπτο-κοινότητα, δεν έχουν ακούσει όλοι για τη μάρκα ακόμα.

  • Η δεύτερη βαθμίδα είναι ο σχεδιασμός των επιχειρηματικών σχέσεων και η «υπογραφή της σύμβασης». Γι ‘αυτό έχουμε Ethereum και, από πρόσφατα, ακόμη και το Enterprise Alliance, έτσι η δυναμική και η κατάσταση των πραγμάτων μπορούν να θεωρηθούν ικανοποιητικές. Ας κάνουμε μια σημείωση στο περιθώριο εδώ ότι το ποσό ανάπτυξης κώδικα που επενδύεται σε αυτήν τη δεύτερη βαθμίδα είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα αυτών που έχουν γίνει στο bitcoin (ο πυρήνας της πρώτης βαθμίδας)

  • Το τελευταίο τρίτο στάδιο είναι η πληρωμή. Η ανάπτυξη αυτής της βαθμίδας βρίσκεται επί του παρόντος στο πιο προηγμένο στάδιο.

Υποθέτω ότι ένα από τα εμπόδια για να ξεκινήσει η νέα οικονομία που βασίζεται σε blockchain σε όλο τον πλανήτη είναι η κατάσταση της ανάπτυξης του concept DAO. Η μεγάλη πρόοδος στο bitcoin είναι μια αδρανής επένδυση σε μεγάλο βαθμό.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα θαυμαστό πράγμα, φοβάμαι ότι οι DAO δεν θα χρησιμοποιηθούν ευρέως για αρκετά χρόνια. Ποιος θα δείξει τον δρόμο στην επιχείρηση DAO στην πραγματικότητα; Ποια εξέχουσα εταιρεία θα αναλάβει τον κίνδυνο και γιατί; Πώς μπορούμε να παρακινήσουμε τους ηγέτες της σκέψης και τα μεγάλα ενδιαφερόμενα μέρη; Πώς μπορούν οι πρωτοπόροι να επιστρέψουν τις προσπάθειες; Για να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις, ας ρίξουμε μια ματιά στους τρεις τρόπους χρήσης του DAO σήμερα ή αύριο. Αυτές οι προσεγγίσεις μπορούν δυνητικά να δικαιολογήσουν το κόστος, τους κινδύνους και τις προσπάθειες που σχετίζονται με την αναδιοργάνωση του έργου σας στη μορφή DAO.

Εξερεύνηση νέων κεφαλαιαγορών μέσω αρχικών προσφορών νομισμάτων: Συναρπαστικό αλλά μη ασφαλές και ατημέλητο

«Ο Παύλος είναι μόνος στον κόσμο» (1942) από τον Jens Sigsgaard είναι μια ιστορία για ένα νεαρό αγόρι που μάλλον βαρεθεί με όλους αυτούς τους ενήλικες. Μια μέρα ξυπνά και βρίσκεται μόνος του. Μόνο όχι μόνο στο σπίτι του, αλλά και στον κόσμο. Αυτό ήταν κάτι που ονειρεύτηκαν πολλοί άνθρωποι. Ξεκινά στην έρημη πόλη και έχει πολύ διασκέδαση. Δεν υπάρχει κανένας να τον απαγορεύσει να κάνει τίποτα. Στο τέλος της ημέρας, αισθάνεται ότι ο Παύλος της βραδιάς είναι πολύ διαφορετικός από τον Παύλο του πρωινού που αγαπούσε την κατάσταση να είναι ελεύθερη ψυχή με κανέναν να τον επιπλήξει.

Αυτή η πλοκή φαίνεται να είναι σημαντική, έχοντας βαθιές ρίζες στην ανθρώπινη ψυχολογία. Η ιστορία είναι πολύ αγαπητή, επαινέθηκε κριτικά, έχει μεταφραστεί σε δεκάδες γλώσσες, χρησιμοποιείται συχνά σε σχολεία και πανεπιστήμια και μετατράπηκε σε ταινία. Ανταλλάσσοντας τον ατομικισμό του Παύλου σε συλλεκτισμό κάθε παιδιού της πόλης, η ιστορία γράφτηκε ακόμη και από τον πολύ εξέχοντα σοβιετικό συγγραφέα S. Mikhalkov.

Το ICO – αρχική προσφορά νομισμάτων – είναι η πιο χρησιμοποιημένη πρακτική εφαρμογή της έννοιας DAO. Επιλέγοντας τη διαδρομή ICO, εταιρείες ή μη εγγεγραμμένες ομάδες παρακάμπτουν το παραδοσιακό επιχειρηματικό κεφάλαιο και τους κανονισμούς. Αυτό είναι ένα κόμμα ανυπακοής. Πηγαίνουν κατευθείαν σε λάτρεις της κρυπτογράφησης, συγκεντρώνουν χρήματα απευθείας και διασκεδάζουν.

Η περιπέτεια είναι γρήγορη. Οι καμπάνιες κοστίζουν περίπου πενήντα χιλιάδες δολάρια και χρειάζονται μερικές εβδομάδες για να ξεκινήσουν. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται είναι x10 – x100 περισσότερο από το κόστος, εάν η ιδέα έχει νόημα και η ομάδα είναι πραγματική. Το θέμα είναι ότι δεν έχει έρθει το βράδυ και δεν έχουμε ακόμη δει τις συνέπειες. Η διαφυγή κάθε είδους εξουσίας και καθοδήγησης μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά αυτό που έχουμε τώρα αποδεικνύεται ότι είναι μια αφελής και ελλιπής επένδυση κακής ποιότητας. Φαίνεται ότι λίγες μάρκες θα επιβιώσουν στο ICO τους στο τέλος της ημέρας. Κοίταξα τις λίστες των έργων που πήγαν στο ICO καλύπτοντας τη χρονιά. Περίπου τα μισά από τα έργα δεν είναι πλέον ζωντανά. Και αυτό είναι ακόμη πριν από την είσοδο σοβαρών ρυθμιστικών αρχών.

Ανάλυση της έννοιας Young DAO

Οι πρακτικές ICO σήμερα: όλοι οι ενήλικες έχουν φύγει από την πόλη

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έργα ICO-ed σπάνια χρησιμοποιούν DAO. Αντ ‘αυτού, συχνά διαμορφώνουν τη λεγόμενη εφαρμογή ή εγγενή νομίσματα, που αναφέρονται επίσης ως «altcoins», υπονοώντας ακατάλληλα «μια εναλλακτική λύση για το Bitcoin». Αυτά τα πλαστά περιτυλίγματα καραμελών φαίνεται να πωλούνται καλύτερα από τα άμεσα και ειλικρινά υποκατάστατα μετοχών (μάρκες DAO). Η κοινή λογική μου πάντα φιλτράρει τις παράξενες ιδέες, όπως ένα κοινωνικό δίκτυο με ενσωματωμένες μικροπληρωμές ή ένα σύστημα αγοράς προβλέψεων που πρέπει να τραβήξει μερικά νέα διακριτικά πληρωμής στα πλαίσια τους.

  • Γιατί να μην χρησιμοποιείτε απλά χρήματα, bitcoin?
  • Γιατί να μην πουλάτε απλά κανονικά ίδια κεφάλαια ή χρέος (μάρκες DAO)?
  • Γιατί να κάνετε αυτές τις λασπωμένες κατασκευές ενός άλλου altcoin?

Κατά την έκδοση «κοινωνικών χρημάτων», «χρημάτων στην αγορά εργασίας», «διαφημιστικού χρήματος», αυτά τα έργα προσπαθούν να τοποθετηθούν ως κεντρικές τράπεζες. Προσπαθούν να σηματοδοτήσουν τον χώρο στον νέο κόσμο των blockchainified βιομηχανιών. Αυτό είναι πρόωρο, το λιγότερο. Ένα μερίδιο μιας επιχείρησης blockchain θα εξυπηρετούσε πολύ καλύτερα. Ένα απόθεμα είναι μια μεγάλη εφεύρεση, όχι χειρότερη από το blockchain. Είναι παλιό, αλλά λειτουργεί υπέροχα. Το DAO το καθιστά πιο λειτουργικό. Η ρύθμιση DAO επιτρέπει στους επενδυτές να δουν πώς συνεχίζεται η διαδικασία διαχείρισης. Ένα «νόμισμα εφαρμογής» δεν είναι. Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο είναι πιο δημοφιλές στους γρήγορους έρανους. Γι ‘αυτό η προσέγγιση δεν θα διαρκέσει.

Πραγματική Αποκέντρωση Επιχειρήσεων και Blockchain-ification: Δροσερό αλλά ακόμα αναστατωμένο

Πριν από δέκα χρόνια, ο Hershey αντιμετώπιζε κατηγορίες για ναρκωτικά στο δικαστήριο, όχι για κατασκευή, διανομή ή πώληση, αλλά για προσομοίωση. Οι κριτικοί ισχυρίστηκαν ότι η συσκευασία του Hershey είναι πολύ παρόμοια με τη συσκευασία για ναρκωτικά του δρόμου, όπως κοκαΐνη, κρακ και ηρωίνη. Τελικά, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι διέκοψε τους Ice Breakers Pacs. Βασική λειτουργία της συσκευασίας είναι η επικοινωνία. Μέσω της συσκευασίας, παραδίδεται η εικόνα και η αύρα του προϊόντος. Καλό ή κακό, ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν ομοιότητες με την πρόθεση, η προκύπτουσα αντίληψη γίνεται πραγματικότητα.  

Η άμεσα σχεδιασμένη εφαρμογή της έννοιας DAO είναι η εξάλειψη της γραφειοκρατίας, η μείωση των εταιρικών τριβών και η διαφθορά. Αυτά τα πράγματα είναι σίγουρα όμορφα. Ωστόσο, κάποιος δεν παίρνει απλώς την εταιρεία της στη μορφή DAO. Η μετάβαση των μορφών διαχείρισης, ιδιοκτησίας και αναφοράς είναι έντασης εργασίας και τεχνικά δύσκολη. Ή μάλλον, είναι πολύ ασυνήθιστο, το οποίο αυξάνει ανάλογα το κόστος του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Μια μέση επιχείρηση δεν θα το κάνει μόνη της. Φυσικά, υπάρχουν ήδη πλατφόρμες DAO που έχουν δημιουργηθεί επαγγελματικά. Δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη και την PR. Είναι νόμιμα και η πρόοδός τους είναι εμφανής.

Η έννοια του DAO μπορεί να θεωρηθεί μη ρεαλιστική ή ακόμη και επικίνδυνη, λόγω της μορφής παροχής υπηρεσιών μόνο.

Ανάλυση της νέας έννοιας DAOΕικόνα από Πάτρικ Demarchelier

Μια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για το DAO ενός έργου είναι μια μορφή συσκευασίας. Η παρούσα συσκευασία είναι ακόμη αρκετά παραπλανητική. Ανάλογα με την τύχη, η πλατφόρμα του project-on-a-DAO θα μοιάζει με εκείνη που αναζητά μη ρυθμιζόμενες επενδύσεις, ως ομάδα ανεξέλεγκτων ελεύθερων επαγγελματιών ή μέρος μιας περίεργης προσπάθειας διαχείρισης χαρτοφυλακίου.

Υπάρχει επίσης ένα πρόβλημα πολέμου μορφής. Ακόμα κι αν βασίζονται σε Ethereum, τα διακριτικά DAO που εκδόθηκαν σε διαφορετικές πλατφόρμες δεν είναι άμεσα συμβατά. Υπάρχει πιθανώς μια πιθανότητα για «κάψιμο» & επαναδημιουργήστε »διαδικασίες σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά δεν έχουμε καμία σαφήνεια εάν η ενωμένη αγορά θα λειτουργήσει ομαλά. Το DAO-token δεν είναι απλώς ένα αρχείο ιδιοκτησίας και δικαιωμάτων ψήφου. Είναι ένα περίπλοκο αντικείμενο που χρειάζεται συγκεκριμένους «δρόμους» για την κυκλοφορία του. Οι περίπλοκες συνδέσεις και η περιορισμένη ελεύθερη ροή θα κάνουν ολόκληρη την αγορά ρευστή.

Συνοψίζοντας, αμφιβάλλω ότι μπορείτε να δικαιολογήσετε την πραγματική οργανωτική αναδιάρθρωση DAO για τους σκοπούς της επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας στο πρόσωπο του διοικητικού συμβουλίου σας σήμερα. Το DAO-ing δεν είναι πιθανό να σας βλάψει ή να αναμένεται να μειώσει πραγματικά το κόστος γραφειοκρατίας σας αυτήν τη στιγμή. Ίσως το επόμενο έτος μπορείτε να μετακινηθείτε, ειδικά αν, μέχρι εκείνη τη στιγμή, θα υπάρχει κάποια νομική μορφή φορολογικής βελτιστοποίησης που θα ενσωματωθεί σε ένα από τα πλαίσια DAO.

DAO ως εργαλείο διαφάνειας και εργαλείο μάρκετινγκ περιεχομένου: Ζωντανό

Το κρέας που καλλιεργείται σε κυτταρική καλλιέργεια αντί για μέσα ζώα πρόκειται να εισέλθει στην αγορά. η τιμή του πλησιάζει την τιμή του συνηθισμένου κρέατος. Ο πιθανός θετικός αντίκτυπος αυτής της βιομηχανίας στη ζωή μας είναι τεράστιος. Για παράδειγμα, περίπου το 90% της επί του παρόντος κατεχόμενης γης θα αποδεσμευτεί (για παράδειγμα σε νέα δάση). Ωστόσο, η στάση των ανθρώπων είναι ύποπτη. Όπως δείχνει η έρευνα αγοράς, αυτή η πολύ νέα μορφή της επιχείρησης – η κυτταρική γεωργία – χρειάζεται επιπλέον διαφάνεια των εσωτερικών τεχνολογικών διαδικασιών για να πείσει τους πελάτες. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Memphis Meats, Uma Valeti, MD δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή, οι καταναλωτές τρώνε κρέας παρά το πώς παράγεται. Μόλις έχουμε έναν καλύτερο τρόπο να φέρουμε το κρέας στο τραπέζι με μια διαφανή διαδικασία παραγωγής, είμαστε πεπεισμένοι ότι οι καταναλωτές και η βιομηχανία κρέατος θα κάνουν αυτήν την αναπόφευκτη στροφή προς ένα βιώσιμο σύστημα τροφίμων. “

Ανάλυση της έννοιας Young DAO

Ορισμένες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη επιπλέον διαφάνεια για να πετύχουν.

Η οργάνωση της επιχείρησής σας με τη μορφή DAO είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τις διαχειριστικές διαδικασίες ασφαλείς και διαφανείς, χωρίς να κάνετε συγκεκριμένες προσπάθειες εάν χρησιμοποιείτε την κατάλληλη πλατφόρμα DAO. Εκτός από την προφανή πτυχή μιας γενικά αυξημένης εμπιστοσύνης, μια εταιρεία «διαφανής με νέο, ειλικρινές τρόπο» θα πρέπει να είναι ελκυστική για τους δημοσιογράφους και άλλους κυνηγούς πληροφοριών της νέας εποχής. Μια εταιρεία DAO-ed θα γίνει επίσης σημείο ενδιαφέροντος για μια ταχέως αναπτυσσόμενη και συγκριτικά πλούσια κοινότητα εραστών κρυπτογράφησης. Το Forbes δεν τα απαριθμεί, αλλά υπάρχουν αρκετοί δισεκατομμυριούχοι εκεί. Οι Bitcoiners και οι γειτονικές πρωτο-κοινωνίες έχουν μολυνθεί με κάποια αυξημένη περιπέτεια, οπότε η συνολική κοινότητα είναι τυλιγμένη σε ένα είδος κουκούλι – το {trustless-ness + αποκέντρωση} είναι μια κοσμοθεωρία και φιλοσοφία. Η εκτέλεση ενός DAO είναι ένα έγκυρο ετήσιο εισιτήριο εκεί.

Για μερικούς ανθρώπους, η υποκουλτούρα ή η μόδα επικρατεί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Ανάλυση της νέας έννοιας DAO

Φωτογραφία από Sports Illustrated

Η ικανότητα προσέγγισης ενός κοινού στόχου είναι τεράστιο όφελος. Ένας έμπορος που μπορεί να εντοπίσει μια ενοποιημένη κοσμοθεωρία για μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων είναι ένας ευτυχισμένος έμπορος. Οι σαφείς δυνατότητες στόχευσης σημαίνουν πολλές πωλήσεις. Το πιο επικεντρωμένο, προσανατολισμένο στο στόχο τμήμα της επιστήμης μάρκετινγκ είναι το λεγόμενο μάρκετινγκ περιεχομένου. Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένας τρόπος προώθησης χρησιμοποιώντας βαθύ και περίπλοκο περιεχόμενο, όπως λευκές βίβλοι ή αναφορές επώνυμων κλάδων. Στο μάρκετινγκ περιεχομένου, δεν θα βρείτε βήματα πωλήσεων και δεν υπάρχει φόβος αποκλεισμού διαφημίσεων. Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένα από τα πιο πολιτισμένα και σεβαστά τμήματα μάρκετινγκ.

Ανάλυση της νέας έννοιας DAO

Αύξηση της δημοτικότητας όρου «μάρκετινγκ περιεχομένου»

Επομένως, εάν μπορείτε να φανταστείτε την εταιρεία σας να πουλάει μέρος των αγαθών ή των υπηρεσιών σας για bitcoin και αιθέρες, εάν κάποια επιπλέον διαφάνεια δεν φαίνεται επιβλαβής για την επιχείρηση και αν ενδιαφέρεστε προσωπικά για την έννοια του DAO θεωρητικά, μπορεί να είναι σωστό ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μια ήπια έκδοση της μετακίνησης της επιχείρησής σας στο πλαίσιο DAO.

Αποκεντρωμένοι οργανισμοί με πλαίσια μετοχών και διαχείρισης βασισμένων σε blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me