Θέλετε να αγοράσετε Bitcoin με προπληρωμένες κάρτες?

Συνέχισε να διαβάζεις…

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Bitcoin δεν ήταν τόσο δημοφιλές το 2011-2012, αλλά τώρα, δεδομένου ότι η τρέλα της κρυπτογράφησης έχει πιάσει όλους, όλοι θέλουν να μάθουν για το Bitcoin και επίσης θέλουν να κατέχουν ένα κομμάτι του αν όχι ένα ολόκληρο Bitcoin.

Το καλύτερο είναι ότι έχει γίνει εύκολο να αγοράσετε BTC σε σύγκριση με τις αρχικές ημέρες.

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με τραπεζικό λογαριασμό, για δωροκάρτες, μέσω πιστωτικών / χρεωστικών καρτών και επίσης με προπληρωμένες κάρτες.

Και προς έκπληξή μου, πολλοί άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν BTC με προπληρωμένες κάρτες.

Γι ‘αυτό για εσάς που δεν γνωρίζετε τι είναι μια προπληρωμένη κάρτα, ακολουθεί μια απλή εξήγηση:

Η προπληρωμένη κάρτα είναι πολύ διαφορετική από τη χρεωστική κάρτα τραπεζικού λογαριασμού. Μια χρεωστική κάρτα τραπεζικού λογαριασμού συνδέεται με τον λογαριασμό επιταγής σας. Η προπληρωμένη κάρτα δεν συνδέεται με λογαριασμό ελέγχου. Αντ ‘αυτού, ξοδεύετε χρήματα που φορτώσατε στην προπληρωμένη κάρτα εκ των προτέρων.

Υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες που επιτρέπουν σε ένα να αγοράσει Bitcoin με προπληρωμένες κάρτες. Μερικά από αυτά αναφέρονται παρακάτω. Ρίξε μια ματιά:

Πού μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με προπληρωμένη κάρτα

1. CEX.io

CEX.io

Το CEX.io είναι μια παλιά υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που λειτουργεί από το 2013, από το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Η λίστα των κρυπτονομισμάτων που διατίθενται στην πλατφόρμα περιλαμβάνει Bitcoin, Ether, Ripple, XLM, Bitcoin Cash, Dash, Zcash και Bitcoin Gold. Και τα καλά νέα είναι ότι υποστηρίζει το VISA & Κάρτες με κάρτα Mastercard συμπεριλαμβανομένων προπληρωμένων καρτών.

 • Αμοιβές: Έως 3,5%
 • Υποστηριζόμενες χώρες: Όλες οι χώρες, εκτός από μερικές. (Καταθέσεις/Αναλήψεις)
 • Πρόσθετα σχόλια: Αξιόπιστο και αξιόπιστο.

Αγορά BTC από την CEX

2. Coinmama

Κοινμάμα

Η Coinmama είναι μια εταιρεία ψηφιακών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δραστηριοποιείται στην κρυπτοσφαίρα από το 2013 από το Ισραήλ, αλλά είναι αρχικά μια επιχείρηση της NBV International εγγεγραμμένη στη Σλοβακία. Επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράζουν δημοφιλή νομίσματα όπως ETH, BCH, ADA, LTC κ.λπ., συμπεριλαμβανομένων των BTC. Οι προπληρωμένες κάρτες υποστηρίζονται επίσης από την Coinmama για την αγορά BTC και άλλων νομισμάτων.

 • Αμοιβές: Η Simplex, ο επεξεργαστής πιστωτικών / χρεωστικών καρτών της Coinmama, χρεώνει επιπλέον χρέωση 5% (με ελάχιστο όριο 10 USD) για κάθε συναλλαγή. Υποστηρίζονται μόνο Visa / MasterCard.
 • Υποστηριζόμενες χώρες: Λειτουργούσαν πάνω 180 χώρες.
 • Πρόσθετα σχόλια: Αξιόπιστη και αξιόπιστη υπηρεσία.

Αγοράστε Bitcoin από την CoinMama

3. Coinbase

Νομισματική βάση

Το Coinbase είναι ένα δημοφιλές όνομα στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και είναι μια ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων που εδρεύει στις ΗΠΑ από το 2012. Είναι ένα χρηματιστήριο που εξυπηρετεί 32 χώρες με τέσσερα ψηφιακά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του BTC.

 • Αμοιβές: 3,99%
 • Υποστηριζόμενες χώρες: Εξυπηρετεί 32 χώρες.
 • Πρόσθετα σχόλια: Αξιόπιστο και αξιόπιστο.

Αγοράστε Bitcoin από το Coinbase

4. Τοπικά Bitcoin

Τοπικά Bitcoin

Το LocalBitcoin είναι μια δημοφιλής εκκίνηση Bitcoin που διευκολύνει την αγορά / πώληση bitcoin με ονομαστική χρέωση από το 2012. Η εταιρεία, με έδρα τη Φινλανδία, διαθέτει ένα δίκτυο αγοραστών Bitcoin & πωλητές σε όλο τον κόσμο. Το καλό είναι ότι θα βρείτε πολλούς αγοραστές και πωλητές σε BTC μέσω προπληρωμένων χρεωστικών καρτών από όλο τον κόσμο.

Πύλη LocalBitcoins

 • Αμοιβές: Οι αγοραστές / πωλητές που δημιουργούν διαφημίσεις χρεώνονται 1% χρέωση για κάθε ολοκληρωμένη συναλλαγή.
 • Υποστηριζόμενες χώρες: Ολες οι χώρες.
 • Πρόσθετα σχόλια: Αξιόπιστο και αξιόπιστο.

Αγοράστε Bitcoin από το Localbitcoins τώρα

5. Bitpanda

bitpanda

Το Bitpanda είναι ένα διάσημο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στην Ευρώπη και εδρεύει στη Βιέννη της Αυστρίας, όπου ιδρύθηκε το 2014. Υποστηρίζει πολλαπλές επιλογές πληρωμής κατά την αγορά Bitcoin, μία εκ των οποίων είναι προπληρωμένες κάρτες.

 • Αμοιβές: 3-5%
 • Υποστηριζόμενες χώρες: Οι ευρωπαϊκές χώρες μπορούν να αγοράσουν. πωλητής μπορεί να είναι οποιοσδήποτε.
 • Πρόσθετα σχόλια: Σχετικά άγνωστο και λιγότερη έλξη εδώ.

Επίσης, διαβάστε: Αναθεώρηση BitPanda

Αγοράστε Bitcoin από το BitPanda

6. Ευχάριστο

Ευχάριστο

Ευχάριστο είναι μια αγορά Bitcoin peer-to-peer που συνδέει αγοραστές με πωλητές όπως το eBay για Bitcoin. Πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε και να πληκτρολογήσετε πόσα bitcoin χρειάζεστε.

 • Αμοιβές: Ο πωλητής πληρώνει 1%, ο αγοραστής δεν πληρώνει τίποτα.
 • Υποστηριζόμενες χώρες: Ολες οι χώρες.
 • Πρόσθετα σχόλια: Σχετικά άγνωστο, λιγότερη έλξη εδώ.

Σημείωση: Ο όγκος παραμένει χαμηλός σε αυτό το χρηματιστήριο, αλλά ακόμα μπορείτε να προχωρήσετε και να αγοράσετε BTC με την προπληρωμένη κάρτα μέσω της Paxful.

Αγοράστε Bitcoin από την Paxful

Συμπέρασμα: Πώς να αγοράσετε Bitcoin με προπληρωμένη κάρτα

Κάποιος πρέπει να περάσει από έναν πλήρη έλεγχο KYC και την εγγραφή των καρτών του προτού αγοράσει bitcoin σε οποιοδήποτε από τα ανταλλακτικά που αναφέρονται παραπάνω. Εξαίρεση σε αυτό είναι μια υπηρεσία όπως το Paxful ή το LocalBitcoins που είναι peer-to-peer.

Εκτός από αυτό, συνιστάται πάντα να μην χρησιμοποιείτε ποτέ τα πορτοφόλια αυτών των υπηρεσιών ως μόνιμο πορτοφόλι σας, επειδή παρέχουν όλα φιλοξενούμενα πορτοφόλια όπου δεν ελέγχετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά. Μερικά καλά πορτοφόλια που φιλοξενούνται παρακάτω αναφέρονται για την ασφάλειά σας:

 • Καθολικό Nano X
 • SafePal
 • Εμπιστευτικό πορτοφόλι

Εδώ, το Coinmama αποτελεί εξαίρεση επειδή το Coinmama δεν παρέχει ενσωματωμένο πορτοφόλι για την αγορά BTC, ένα καλό μέτρο ασφαλείας.

Λοιπόν, τι περιμένετε?

Προχωρήστε και αγοράστε το πρώτο σας BTC εάν δεν το έχετε αγοράσει ακόμη, επειδή μακροπρόθεσμα η αξία του αναμένεται να αυξηθεί μόνο.

Τέλος, εάν έχετε ερωτήσεις ή αμφιβολίες σχετικά με τις αναφερόμενες υπηρεσίες, μη διστάσετε να τις πυροβολήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων &# 128578;

Ακολουθούν μερικά άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me