Mikä jännittävä aika olla elossa tämän salauksen vallankumouksen keskellä! Etkö ole samaa mieltä?

Olemme nähneet paljon nousuja ja alamäkiä Bitcoinissa ja muilla altcoin-markkinoilla ja olemme oppineet, että HODLing on tapa edetä, jos olet valinnut kryptovaluutat oikealla tavalla. (#LEPÄÄ RAUHASSA Bitconnet-sijoittajat)

“HODL” on hitaasti tulossa monien kryptovaluutan ystävien elämäntavaksi, mikä on mielestäni oikea asia, jos et voi ajastaa & pois markkinoilta.

“HODL” -strategia palkitsee sinut pitkäaikaisella salausmatkallasi sekä avaa uusia mahdollisuuksia ansaita voittoja tuloksena olevista kovista haarukoista ja ilmapisaroista kryptosfäärissä.

Tämä vuosi voi hyvinkin olla ennennäkemätön kovien haarukoiden ja ilmapisaroiden lukumäärässä. Se on kuitenkin vain suoliston tunne, kun otetaan huomioon, että minulla ei ole kristallipalloa kertomaan sinulle totuuden!

Mutta oppimalla aikaisemmista kokemuksista voimme sanoa, että voimme nähdä hyvän määrän kovia haarukoita suosituista kryptovaluutoista, kuten Bitcoin ja Ethereum, jotka hyödyttävät lopulta näiden merkkien haltijoita.

Aiemmin CoinSutra on ilmoittanut sinulle tällaisista haarukoista ja auttanut myös monia lunastamaan ilmaiset haarukat, kuten:

 • Bitcoin Cash
 • Bitcoin Gold
 • Bitcoin Diamond (WIP…)
 • Ethereum Classic jne.

Vaatimalla näitä haarukoituneita kolikoita monet CoinSutra-yhteisön ulkopuoliset ihmiset valittivat huijauksestaan ​​ja ryöstivät heidän Bitcoininsa, koska he käyttivät haitallisia lompakoita kolikoidensa tallentamiseen..

Siksi mielestäni näiden jatkuvien huijausten ja monien haarukoiden edessä on artikkeli aiheesta “Tee & Älä tee BTC: n kovassa haarukassa”Olisi apua monille.

Do on Bitcoin Hard Forkissa

1. HODL Bitcoin Ledger Nano S: ssäsi tai vastaavassa lompakossa: Koska suurin osa CoinSutra-lukijoistamme saattaa olla tietoinen siitä, suosittelemme, ettet pidä BTC: täsi vaihdossa milloin tahansa. Vastaavasti, jos pidät BTC: täsi vaihdossa kovan haarukan aikana, sinulla on pienet mahdollisuudet vaatia haarautuneita kolikoitasi, ellei vaihto nimenomaisesti anna sinulle pääsyä kyseisiin kolikoihin. Lyhyesti sanottuna, olet armoilla näistä vaihdoista ja päätöksestä, jonka he tekevät kyseiselle haarukalle.

2. HODL bitcoinit isännöimättömään lompakkoon: Pidä Bitcoinejasi lompakoissa, kuten Ledger Nano S, Trezor, jne. kovan haarukan aikana, koska nämä lompakot varmistavat, että hallitset varojasi ja haarautuneita kolikoitasi hallitsemalla sen siemeniä tai yksityisiä avaimia.

3. HODL ohjelmistolompakoissa: Jos sinulla ei ole laitteistolompakkoa, hallitse yksityisiä avaimiasi käyttämällä ohjelmistolompakoita, kuten Mycelium, Coinomi, Jaxx ja Exodus. Voit myös pitää bitcoinejasi paperilompakossa, mutta en suosittele sitä kahdesta syystä. Ensinnäkin, koska meillä on nyt laitteistolompakot ja toiseksi vaatimus paperilompakoiden kautta on melko tylsiä.

4. Osaat allekirjoittaa viestin Bitcoin-lompakollasi: Tämä on uusi tapa lunastaa ilmaiset haarukat. Mielestäni se on myös paljon turvallisempi tapa haarautua ja lunastaa ilmaisia ​​kolikoita. Allekirjoittamalla viestin BTC-lompakollasi vältät riskin altistaa yksityiset avaimesi tai siemenet suoraan kolmannen osapuolen palvelulle. Opi tekemään se täältä.

5. Tarkista haarukan tukituki: Tarkista myös, tukeeko haarukka segwitin. Tämä johtuu siitä, että siinä tapauksessa, että se ei pidä, kun pidät BTC-kolikoita segwit-osoitteessa, et voi vaatia haarukoitasi.

6. Tarkista, mitä lompakkoa käytetään haaroitettujen kolikoidesi lunastamiseen: Tarkista, tukeeko segwit tai perintö lompakkoa, jota aiot käyttää haarautuneiden kolikoidesi lunastamiseen. On tärkeää tarkistaa, koska jos pidät kolikoitasi segwit-osoitteessa, tarvitset segwit-lompakon haarukkaisten kolikoiden lunastamiseen. Vastaavasti, jos pidät kolikoitasi vanhassa lompakossa, tarvitset vanhoja tuettuja lompakoita haarautuneiden kolikoidesi hankkimiseksi..

Älä tee Bitcoin Hard Forkissa

 • Älä pidä bitcoinejasi vaihdossa haarukan aikana, jos haluat ilmaisia ​​haarukoituja kolikoitasi.
 • Älä laita siemen- tai yksityisiä avaimiasi mihinkään, ennen kuin olet varma, että haarukkasi hakemiseen valittu lompakko tai palvelu on luotettava. Itse Bitcoin Gold- ja Bitcoin Diamond -haarukassa ihmiset menetti miljoonia haitallisten palveluiden käytöstä kolikoiden halkaisemiseksi tai lunastamiseksi.

Molemmat lompakot eivät ole turvallisia, ja työssä on pidettävä mielessä, että jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi ennen kuin pääverkko käynnistetään.

– Bitcoin Gold [BTG] (@bitcoingold) 11. marraskuuta 2017

Huijaus VAROITUS – useat sivustot väittävät antavansa sinun kerätä Bitcoin Diamondia. He varastavat omaisuutesi. Älä koskaan kirjoita muistisivua kolmannen osapuolen verkkosivustolle.

– Ledger (@Ledger) 21. joulukuuta 2017

 • Älä koskaan laita alkuperäisiä siemen- tai yksityisiä avaimiasi lompakkoon, ennen kuin olet lähettänyt Bitcoinsisi uuteen lompakkoon uudella siemenellä tai yksityisellä avaimella.
 • Voit pitää BTC: n myös missä tahansa haarukalla tuetussa pörssissä, mutta vain jos tarvitset nopean pääsyn haarukkaan. Tämä kuitenkin on erittäin riskialtista eikä sitä suositella meiltä. Jos teet niin, tee se omalla vastuullasi.
 • On myös parasta välttää ohjelmistolompakoita pitääkseen merkittävä määrä kolikoita, koska ne ovat myös luonnostaan ​​riskialttiita. Mutta jos haluat silti käyttää niitä, opeta itsellesi heidän turvallisuusriskeistään täällä.

Johtopäätös: Turvallisuutesi on mielessäsi

Jotkut teistä saattavat olla hukkua lukemisen jälkeen, koska on niin paljon ohjeita ja vastauksia, ja heidän on kysyttävä, onko kaikki tämä vaiva sen arvoista. Kuitenkin, kun uusi Bitcoin-haarukka tapahtuu, älä anna ahneuden voittaa sinua. Verrattuna yhteen aitoon haarukkaan kolikkoon on yli 10 huijattua haaroitettua kolikkoa. Nämä huijaavat bitcoin-haarukat on luotu houkuttelemaan sinua antamaan heille yksityinen avain, jonka seurauksena menetät arvokkaat Bitcoins.

Henkilökohtaisesti sanoisin, että kaikki on sen arvoista ja palkitsevaa huomattavasti, jos teet sen varoen.

Sinun on tarkasteltava Bitcoinin aikaisemmin haarautuneiden kolikoiden hintaa, jotta näet kuinka paljon tämä vaiva on arvoltaan..

 • Bitcoin Cash (BCH) – kaikkien aikojen korkein $ 3600
 • Bitcoin Gold (BTG) – Kaikkien aikojen korkein $ 460
 • Bitcoin Diamond (BCD) – kaikkien aikojen korkein $ 500
 • Super Bitcoin (SBTC) – Kaikkien aikojen korkein $ 436

Näet kuinka nämä haarukat ovat arvoltaan huomattavan suuria ja vapaa raha on aina hyvää niin kauan kuin tiedät kuinka turvata nykyiset rahasi uuden lunastamiseksi.

Se on minun puoleltani tässä artikkelissa, ja palaan pian takaisin turvallisilla tavoilla vaatia Bitcoin Diamond ja Super Bitcoin, joita emme ole vielä väittäneet.

Siihen asti pysy kuulolla CoinSutralla ja älä tartu vaikeuksiin.

Jos pidät tästä artikkelista, jaa se ystävillesi & perhe Facebookissa & Viserrys!

Rakastatko tätä artikkelia? Tässä on muutama artikkeli, joita sinun ei pidä hukata:

 • Mitkä salakirjat tukevat Trezorin laitteistolompakkoa?
 • Kolme parasta Bitcoin-laitteistolompakkoa vuodelle 2020 (+ tuetut Altcoins)
 • Parhaat Bitcoin Cash Lompakot (BCH): Ilmaista rahaa jokaiselle Bitcoinerille! WooHoo!
 • Bitcoin Diamond (BCD): Täydellinen luettelo Bitcoin Diamond -vaihdoista

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me